Close

نقد و بررسی رستوران های بالی


میانگین رستورانهای این شهر:
  • رستوران وارونگ سات مادورا لومایان
    تهمینه م
    نقدها:
    گزارش

    رستوران غذای محلی خوشمزه

    توصیه شده توسط کاربر

    این رستوران در محله توبان واقع در کوتا قرار دارد و علیرغم ظاهر ساده اش، غذای خوشمزه و محلی به نام ساته ی را سرو میکند که سس مخصوصی دارد و این نوع سس فقط در این رستوران ارائه می شود. بقیه رستوران ها در بالی سس متفاوتی ارائه می کنند. طبق توصیه افراد محلی، آشپز این رستوران از منطقه خاصی میاید. ساته ی در انواع کباب های چوی مرغ و بره و خوک طبخ می شود و با سیخ های چوبی تهیه می گردد. برنج هم به سبک اندونزیایی پخته می شود. قیمت یک پرس غذا در این رستوران بسیار مناسب و اقتصادی تر از بقیه رستوران ها در منطقه کوتا می باشد. دو پرس غذا (کباب ساته ی بره برای دو نفر همراه با برنج برای یک نفر)در سال 98 مبلغ 75 هزار روپیه که در مقایسه با سایر رستوران ها تقریبا نصف قیمت است. سس غذا ترکیبی از تمبر هندی، سویا سس، فلفل، سیر و... است.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران ساردین
    مجیک
    نقدها:
    گزارش

    رستوران ساردین بالی

    توصیه شده توسط کاربر

    رستوران ساردین بالی در منطقه سمینیاک
    رستوران لاگجری با عذاهای دریایی
    سالن اصلیش با بامبو مسقف شده و دور و اطرافش بازه ، تو محوطش شالیزار برنج هم داشت و یه مرکز فروش سوغاتی های جاوا . قیمت غذا ها گرون بود . من لابستر سفارش دادم ، لابستر ش آب شیرین بود که کوچیکتر از لابسترهای آب شور . ولی خیلی خوشمزه بود . اولین باری بود که میخوریم و تجربه جالبی بود .

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • غذای دریایی سگارا
    Sali
    نقدها:
    گزارش

    در کافه ها و رستورانهای بالی انواع غذاهای اندونزیایی و بین المللی پیدا می شود که تا حدودی منوهایشان با ذائقه محلی تطبیق داده شده و با شعبه های اصلی کمی تفاوت دارد اما یه نکته ایی که وجود داره اینه که در غذاهای اندونزیایی بیشتر از ادویه های تند استفاده میشود و باید حواستون باشه اگر با این نوع غذاها مشکل دارید حتما درخواست کنید که با سلیقه خودتون طبخ بشه اما بعضی از غذاهای بالی هستند که اگر بدون امتحان کردنشان بالی رو ترک کنید انگار سفرتون کامل نبوده.

    #رستوران_سگارا یک رستوران ساحلی با انواع غذاهای دریایی و اندونزیایی واقع در #ساحل_زیبای_کوتا در مجاورت مرکز خرید #دیسکاوری می باشد که حین صرف غذا میتوان از ساحل زیبای کوتا علی الخصوص غروبهای معروف آن لذت برد.

    انواع غذاهای دریایی که شامل میگو صدف کالاماری و خرچنگ و انواع ماهی های تازه صید شده میباشد که آنها رو با سس تند و باربیکیو و چاشنی های مخصوص محلی که شامل ترکیبات ترش و شیرین یا تند, مزه دار شده و به صورت گریل و کباب شده سرو میشوند.

    ساتای یا ساته (Sate-Satay): گوشت های هیجان انگیز به سیخ کشیده می باشد که شامل گوشت مرغ و گاو و خوک می باشد که قبل از کباب یا گریل شدن در ادویه جات و ترشی جات مخصوص خوابونده میشوند که معمولا سیخ کباب آنها از بامبو یا قسمتی از چوب درخت نارگیل می باشد که همراه انواع سس های تند و شیرین و سس بادام که بهش Sambal میگویند سرو می شود.


    باکمی گورنگ (Bakmi Goreng): این غذا برنج مخلوط شده با نودل و انواع چاشنی های ترش و شیرین می باشد که همراه با تخم مرغ و انواع گوشت و سبزیجات هم سرو میشود همراه با سس چیلی و سس سویا

    نانسی گورنگ (Nasi Goreng): این غذا از برنج سرخ شده تهیه شده که میتوان آن را با انواع گوشت و سبزیجات و تخم مرغ و پیاز و سیر و سس سویا چیلی ترکیب کرد که به ذائقه ما ایرانیها کاملا مطابقت داره.


    حتما حتما از نوشیدنیهای طبیعی بالی که به قول یکی از دوستان مزه ص د ف. طا میدهد امتحان کنید.

    #تایسیز
    #ساحل_کوتا
    #بالی
    #خوشمزه

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه: