در محله تاریخی حمام اونو آنکارا در مجاورت دانشگاه دندانپزشکی حاجی تپه مسجد و مقبره ای سنگی با طرحی ساده قرار دارد.این مکان محل دفن شخصی به نام تاج الدین سلطان است. دیوارهای مسجد از سنگهای تراش خورده ساخته شده و از سطح زمین فاصله چندانی ندارد و با یک پله وارد مسجد میشوید. در قسمت ورود جاکفشی و روسری برای خانمها موجود است. و پله ای باریک و پیچدار به سمت نیم طبقه بالا که به صورت کمرپوش ساخته شده میرسد. این نیم طبقه با پرده پوشانده شده و به پایین دید کامل ندارد. در داخل مسجد تزیینات عمدتا از چوب است و محراب با گچبری ساده تزیین شده است و سقف مسطح کاملا با چوب پوشانده شده. مثل بقیه مساجد علاوه برمنبر سنتی بلند یک فضای کوچک در گوشه برای سخنرانی وجود دارد.پلان مستطیل ساده و مسجد تک مناره است.در زمان راه رفتن بر روی کف کاملا صدای کفپوش چوبی مسجد شنیده میشود.
در قسمتی که مقبره ها قرار دارد، زیرزمینی با سقف کوتاه است که با پله پایین میرود که در زمان حضور من خانمها در حال خواندن دعا در زیرزمین بودند.
این آرامگاه و مسجد که با همین نام در تریپ ادوایز و نقشه گوگل ذخیره شده است در منطقه توریستی حامام اونو و دقیقا در کنار خانه تاریخی آکیف ارسوی نویسنده و شاعر شهیر ترکیه قرار دارد. بنای اولیه مسجد به حدود ۵۰۰ سال قبل میرسد و بعدها در دوره سلطان مجید مرمت و بازسازی اساسی میشود. برای رسیدن به این آرامگاه که حالا تقریبا در داخل دانشکده پزشکی دانشگاه مشهور حاجت تپه قرار گرفته است، هم ایستگاه اتوبوس تاج الدین مورد استفاده قرار میگیرد و هم میشود پای پیاده از مترو اولوس با نیم ساعت پیاده روی به اینحا رسید. فضای مسجد غیر سردری که دارد کتیبه دیگری ندارد و یک پلان مستطیل با آرامگاهی در کنار آن است. فضایی که در شمال آرامگاه وجود دارد تاکید شده که نباید آنجا نماز خواند. در این فضا آرامگاه و قبور در جهت قبه قرار دارند و مابین نمازگزار و قبله قرار میگیرند. در داخل مسجد بخش بانوان آن در ایوانی در جانب شمالی آن قرار دارد که با پلههای چوبی به ورودی مسجد متصل است. در قسمتی از حیاط این مسجد قبوری از دوره عثمانی قرار داردکه با سنگ قبرهای عمودی کوتاه بلند مشخص شدهاند. شاید بلندی و بزرگی این سنگ قبرها نشان از جایگاه اجتماعی این افراد در زمان حیاتشان دارد!