اسکله کنارک با طول ۵ کیلومتر، سومین اسکله صیادی طولانی ایران و اولین اسکله صیادی طولانی سیستان و بلوچستان می باشد که از منظر اقتصادی اهمیت بالایی در منطقه دارد. شما می توانید در کنار بازدید از این محل که در پنجاه کیلومتری غرب چابهار واقع شده، لنج های رنگارنگ، طبیعتی فوق بکر در کنار ساحلی تمیز و از همه مهمتر منظره غروب یا طلوع خورشید را که از جاذبه های اسکله صیادی کنارک می باشد، مشاهده کنید. البته در این محل امکانات رفاهی خاصی نیست و مواد غذائی و نوشیدنی مورد نیاز را همراه خود به منطقه ببرید.
یکی از زیباییهای این اسکله درست زمانی شکل میگیره که قایقها و لنجها از صید برمیگردن و در اسکله پهلو میگیرن. اون شور و شوق و جنب و جوش هر بینندهای رو سر کیف میاره و بهش کلی انرژی میبخشه.
اسکله کنارک بزرگترین اسکله صیادی استان سیستان و بلوچستان و کشور با طول حدود ۵ کیلومتر میباشد که از نظر اقتصادی و تجاری بسیار حائز اهمیت هست و با کشورهای پاکستان و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس ارتباط تجاری دارد. این اسکله در فاصله ۵۰ کیلومتری غرب چابهار قرار دارد و محل پهلوگیری لنج ها و قایق های صید ماهی است. قرار گرفتن آنها درکنار هم مناظر فوق العاده ای را ایجاد میکند و سالانه گردشگران زیادی برای بازدید از آن به چابهار و اسکله کنارک سفر میکنند. برخی از لنج ها حدودا تا ۲ ماه در سفر هستن و درآمد خوبی هم دارند، ما از داخل لنج ها هم دیدن کردیم، ولی متاسفانه خیلی تمیز و جذاب نبود اما از دور با رنگ ها و طرح های جالب، چشم ها رو نوازش میکردند.
اسکله صیادی کنارک یکی از طولانی ترین اسکله های ایران است که در ۵۰ کیلومتری چابهار و در شهر کنارک قرار دارد.همچنین این اسکله یکی از بهترین بنادر صیادی و شیلات ایران میباشد.قایق و لنج های زیبای باری با رنگ های آبی روشن و تیره و نقاشی و طرح های زیبای بلوچی در این بندر پهلو گرفته اند که گویا بعضی از آنها برای صید ماهها بر روی آبهای اقیانوس هند و عمان هستند.مردانی بسیار خسته و سیاسوخته از گرمای هوا و شرجی بودن دریا در کنار قایق ها ایستاده منتظرند تا صیدشان را که از دریا آورده اند بفروشند ،این خطه چقدر مردانی زحمتکش داشت.متاسفانه زمانی که ما به آنجا رسیدیم گویا روز قبلش دو لنج باری آتش گرفته بود و ضرر و زیان فراوانی را به مردمان آنجا رسانده بود.
اسکلهی کنارک در شهر کنارک و در فاصلهی 50 کیلومتری از شهر چابهار قرار دارد. این اسکله یکی از طولانیترین اسکلههای ایران است و از نظر من زیباترین آنها. دقیقا ورودیِ اسکله سمت راست یک ساحل قرار دارد که در آن بسیاری از قایق های بزرگی که دیگر از رده خارج شده اند و یا شکسته و خراب هستند، لنگر انداخته و قدم زدن در کنار آن ها می تواند جالب باشد. در ادامهی این اسکلهی بسیار طولانی، روی آب قایقهای کوچک و بزرگی را خواهید دید که بسیار زیبا هستند. رنگ بدنهی آنها به رنگ چوبِ قهوه ای و بخش های دیگر آبی و سفید هستند و ترکیب رنگ زیبایی را خلق کرده است. در انتهای اسکله و در بندر اصلی دیگر این قایق ها به صورت فشرده و متمرکز در کنار هم قرار گرفته اند و شبیه پارکینگ قایقها می باشد. اگر هنگام غروب آفتاب به این اسکله برسید، یکی از زیباترین صححنه ها را خواهید دید. هنگامی که خورشید را از لا به لای قایق ها می بینید که از سطح آبهای زلال و آبی رنگِ دریا پایین می رود. در سفر خود به چابهار و به این بندر در منزل یکی از دوستان که در این بندر قرار دارد چند ساعتی اقامت کردم که بهترین تجربه ی سفر به چابهار بود. البته در آنجا هیچ خانه ی مسکونی وجود ندارد و این منزل هم متعلق به یکی از کارکنان اداره در آن بندر بود و محل استراحت آنها. وگرنه در حالت عادی اجازه ی ساخت هیچ خانه ای در آنجا داده نمی شود. مدت زمان لازم برای بازدید از این بندر را نیم ساعت در نظر بگیرید.
اسکله کنارک در شهر کنارک قرار دارد و تا چابهار حدود ۵۰ کیلومتر فاصله دارد . این اسکله صیادی بزرگترین اسکله کشور به حساب می آید که از طولی حدود ۵ کیلومتر برخوردار است . در این اسکله تعداد زیادی لنج و قایق ماهی گیری را می توان مشاهده کرد که پهلو گرفته اند برای تخلیه صیدشان یا انتظار و استراحت برای صید بعدی که با پرنده های دریایی صحنه زیبایی را خلق کرده اند . به گفته یکی از صیادان لنجها تا حدود ۴۵ روز نیز برای ماهی گیری در اقیانوس می مانند و آذوقه این مدت را همراه خود می برند . شهر چابهار دارای ۷ اسکله بزرگ صیادی با تعداد زیادی قایق و شناور و صیاد می باشد و بنابراین سهم عمده ای در صنعت شیلات و صیادی کشور دارند . آبزیان صید شده توسط شناورها فریز می شوند و سپس توسط کانتینرهای یخچال دار به سایر نقاط کشور حمل می شوند . در صورت سفر به منطقه چابهار دیدن شهر کنارک و اسکله زیبای آن را پیشنهاد میکنم که مخصوصا در زمان غروب از زیبایی چشمگیری ب خوردار است .
اسکله کنارک که البته نام اسکله سنگی کنارک درست است، در شهر بندری کنارک ودر ساحل غربی خلیج چابهارقرار دارد که اصطلاحاً دریا کوچک گفته میشود، در سالهای اخیر ساخته شده و یکی از بزرگترین اسکله های ماهیگیری ایران است و همچنین بندر کنارک یکی از بنادر مهم سواحل مکران که لنجها و کشتیهای ماهیگیری در آن پهلو میگیرند. سهم عمده ای از صید ماهیهای ایران در این اسکله تخلیه میشود.این اسکله طولی حدود چهار کیلومتر دارد و با سنگ ساخته شده و عبور از مسیر آسفالته آن که دوطرف آن دریاست، تجربه جذابی است. در سفری که به چابهار داشتیم در ساعات نزدیک عصر به انتهای اسکله سنگی رفتیم و به تماشای غروب خورشید در پهنه دریا نشستیم. منظره لنجهای رنگارنگ پهلو گرفته،قایقهای در حال حرکت در دل نورخورشید در حال غروب و پرواز مرغان دریایی، تصویر و خاطره ای بسیار زیبا از غروب خورشید در ذهن بجا میگذارد. توصیه میکنم در سفر به چابهارحتما هر غروب کنار ساحل باشید و از مناظر زیبای عصرگاهی لذت ببرید.
سلام. بندر کنارک در 30 کیلومتری غرب شهرستان چابهار واقع شده است. بزرگترین اسکله کشور با طولی بیش از 8 کیلومتر در این بندر واقع شده است که اطراف آن مملو از کشتیهای ماهیگیری و تریلیهایی است که جهت بارگیری به این اسکله می آیند. این اسکله جاده آسفالته دارد و کشتیهایی که در آن پهلو گرفته اند خیلی زیاد هستند و منظره بسیار زیبایی را پدید می آورند. این اسکله هنگام غروب آفتاب نیز منظره بسیار زیبایی دارد. در اواخر این اسکله یک جاده فرعی درست شده است که انتهای ویوی 360 درجه روی تمامی این اسکله دارد و بسیار دیدنی است. فراموش نکنید که این اسکله بن بست است. در سفر به چابهار، بندرکنارک و این اسکله رو حتما ببینید.