این باغ که یکی از بزرگ ترین باغ های گیاه شناسی جهان محسوب می شه، آب و هوایی نیمه خشک داره و میزان بارندگی متوسط سالیانه آن حدود ۲۴۰ میلی متر است. هدف از احداث باغ گیاه شناسی، ایجاد مجموعه ای از گیاهان بومی و غیر بومی در فضای باز یا در گلخانه ها است. باغ گیاه شناسی نقش مهمی در زمینه تحقیقات علوم گیاهی و باغبانی، آموزش عمومی و آشنا ساختن مردم با اهمیت و تنوع گیاهان و لزوم حفاظت از آنها رو بر عهده داره.باغ گیاه شناسی واقع در کرج بسیار زیبا و دیدنی در این باغ طبیعت های زیبای جهان مثل کوه هیمالیا، پل چینی، دریای خزر و ... شبیه سازی شده تا عاشقان طبیعت لذت ببرند و در فصل اردیبهشت گلاب گیری نیز دارندبا پارکینگ و کافی شاب و رستوران و فروش گل و گیاه
این باغ را در فصل پاییز دیدن کردیم و از همه بیشتر، قسمت جنگل های هیرکانی و اطراف دریاچه را دوست داشتیم. درختهای انار هم میوه داده بودند و منظره زیبایی را ایجاد کرده بودند. برای دیدن تمام این باغ، یک پیاده روی چند ساعته لازم است. در زمان بازدید ما جشنواره گل های داودی نیز برپا بود که جذابیت خاص خودش را داشت. قسمت های متنوعی در این باغ وجود دارد که قطعا در فصل بهار جذابیت بیشتری خواهند داشت. برخی قسمت ها هم خشک و مورد فراموشی واقع شده. هر کدام از قسمت ها دارای سبک و سیاق مخصوص به خود و نام مشخص می باشد که روی نقشه باغ علامت گذاری شده اند. در همان ورودی میتوان نقشه باغ را از متصدی مربوطه دریافت کنید. قیمت بلیط ورودی نفری 15 هزار تومان در سال 1401 بود.
باغ گیاه شناسی تهران در شمال غربی تهران واقع است و دسترسی به ان از اتوبان تهران،کرج خروجی پیکانشهر ممکن است. این باغ با وسعت قابل توجه شامل انواع گونه های گیاهی بومی و غیربومی از نقاط مختلف ایران مانند هیرکانی، زاگرس، البرز و... و جهان مانند اروپا، قفقاز، هیمالیا، چین و ژاپن و.. است. بلیط ورودی 15 هزار تومان است که اگر از سایت خرید کنید 9 تومان میشود. مجموعه دارای پارکینگ بزرگی است و ساعت کاری تا 17 میباشد. همچنین از طریق مترو نیز میتوانید به این محل برسید. باغ گیاه شناسی بخصوص در فصل بهار و پاییز بسیار زیباست و علاوه بر انواع گونه های گیاهی شامل بخشهایی مانند باغ ایرانی، پل ژاپنی، دریاچه ، باغ الاله ها و... نیز میباشد. این محل فاقد امکانات روشنایی است پس با غروب افتاب مجبورید باغ را ترک کنید. برای لذت بردن از محیط زیبای ان و قدم زدن در بخشهای مختلف حتما 3 ساعت زمان در نظر بگیرید.
باغ ملی گیاه شناسی در شمال غرب تهران قرار دارد و بیش از ۴۰۰۰ گونه گیاهی در آن دیده میشوند. بلیط ورودی مجموعه ۱۵ هزار تومان بود و با تخفیف اینترنتی با ۱۰ هزار تومان میشد تهیه کرد. وارد مجموعه شدیم و یه خیابان بزرگ مسیر رو به ما نشان میداد، جلوتر که رفتیم به چند راهی رسیدیم که نمیدونستیم از کدوم طرف باید بریم و چندین بارهم مجبور شدیم مسیرهارو برگردیم چون در انتها مسیر بسته بود و یا درحال تعمیر بود، چون تابلوهای راهنمای مسیر خیلی کم بود و متاسفانه تراکت راهنمای باغ هم در اول مسیر به ما داده نشد. گیاهان متنوع و گلهای رنگارنگ باغ بسیار زیبا بود، اگرچه توقع آدم از باغ گیاه شناسی بیشتر از این بود ولی درکل به نظرم زیبا بود و ارزش دیدن داره. اسم بیشتر گیاهان روی تابلویی در کنارشان نوشته شده بود و چندین دریاچه و رودخانه و پل هم، داخل محوطه بود که باعث طراوت بیشتر مجموعه میشد. این فضا برای آشنایی با گونه های گیاهی و عکاسی از طبیعت گزینه مناسبی است. این نکته رو هم بگم که مجموعه، پارکینگ مناسب و بزرگی هم دارد و نگران جای پارک نباشید.
ادرس باغ گياه شناسي ملي ايران
اتوبان تهران كرج، خروجي پيكان شهر، شهرك سرو ازاد، خيابان شهيد گودرزي
در ابتدا بايد بليط ورودي ١٢٥٠٠ تومن رو تهيه بفرماييد و همراه نقشه ي پارك وارد اين فضاي زيبا بشويد.
اين باغ با ١٥٠ هكتار بيش از ٤٠٠٠ گونه گياه مختلف از ايران و جهان رو در خود جاي داده،
كه داراي دو آبشار، شش درياچه، رودخانه و جويبار هست
قسمت بنديها با نامهاي مختلف هستند مثل البرز، جنگل هيركاتي (جنگل خزري?)، امريكا، چين و ژاپن، باغ صخره اي، گياهان دارويي و صنعتي، گياهان زينتي و....
فعلا ساعت ٤ تا ٥ هم مراسم گلابگيري دارند ?
قدم زدن در اين فضا و ديدن گياهان متنوع بسيار ارامش بخش و روح نوازه خصوصا بخش جنگل خزري كه انگار قسمتي از جنگل شمال با هواي شرجي رو در وسط تهران تجربه ميكنيد.
خرداد ١٤٠٠
برای شهری مثل تهران واقعا همچین جایی لازمه و چقدر هم قشنگ و زیبا درست کردن این باغ رو.
باغ گیاهشناسی از قسمتهای مختلفی تشکیل شده و طبیعت بعضی نقاط کشورمون رو اینجا پیاده کردن که جذابیت باغ رو چندین برابر کرده، همین طور که باغهای بعضی کشورهای دیگه رو هم اجرا کردن.
وجود آبشار مصنوعی و دریاچه ی قشنگش طراوت و تازگی خوبی به این مکان داده اما جاداره که خیلی بهتر از این هم بشه و با نگاهی به باغهای مشابهش تو دنیا میشه اینجا رو در سطح جهان هم معروف و معرفی کرد.
من در ادریبهشت از باغ گیاهشناسی دیدن کردم که همزمان بود با جشنواره گلاب گیری و خیلی حس و حال خوبی برقرار بود.
باغ گیاهشناسی ملی ایران در آزادراه تهران کرج ، خروجی پیکانشهر قرار داره و چهار فصل سال امکان بازدید ازش وجود داره. ما در تمام فصول به این باغ رفتیم و هر بار زیبا بود و جذابیت های خاص اون فصل رو داشت. مخصوصا در فصل پاییز که هم هوا خنکه و هم نمایشگاه انار داخل باغ برگزار میشه و انواع فراورده های انار مثل رب و شربت و آب انار با کیفیت خوبی فروخته میشد. محیط باغ اینقدر بزرگه که به زحمت میشه کلش رو گشت. چند تا در یاچه و آبشار مصنوعی هم داره که به نظر من زیبا ترینش دریاچه ای هست که به باغ ژپنی معروفه و به سبک خانه و دریاچه های جنوب شرق آسیا دیزاین شده. در بازدید حتما وضعیت هوا و آفتاب رو در نظر بگیرید. با غ بزرگه و هیچ سایه بانی وجود نداره و اگر آفتاب باشه و هوا گرم باشه میتونه بسیار آزار دهنده باشه.
باغ گیاه شناسی ملی ایران در شمال غربی تهران واقع شده در اتوبان تهران-كرج، خروجی پیكانشهر، شهرک سرو آزاد که با گوگل مپ به راحتی میتونید به این مکان برید. ورودی اون در آبان ماه که ما رفتیم با تخفیف 10 هزار تومان بود. دو سال قبل که ما به این باغ رفته بودیم بعد از وارد شدن تعدد مشخصی افراد رو به گروه های مختلف دسته بندی میکردن تا یک لیدر قسمتها و گیاهان باغ رو توضیح بدن که به نظر من کار جذابی بود اما سال 98 هیچ راهنمایی وجود نداشت و به نظرم واقعا یک راهنما میتونه خیلی مفید باشه کاش اون روال از سر گرفته بشه. باغ گیاهشناسی مكانیه كه در آن مجموعهای از گیاهان بومی و غیر بومی در فضای باز و در گلخانهها كشت میشه و همچنین شبیه سازی طبیعت تمام نقاط ایران (خزر، البرز، جنوب و ...) و چند کشور جهان (چین، ژاپن، آمریکا، مدیترانه، هیمالیا) رو انجام داده که پیاده روی در اونها واقعا طراوت بخشه. اما به نظر من این باغ جز سرمایه های ملی ما هست و بیشتر از اینها باید روش کار بشه و میتونه خیلی جذاب تر هم بشه. امیدوارم بتونه خودش رو در سطح باغهای گیاهشناسی خارج از کشور برسونه تا مثل کشورهای دیگه دلیل بازدید گردشگرها باشه. دریاچه های مصنوعی این باغ هم زیبا بود اما باز هم جای کار برای جذابتر شدن داشت. توی فصل گلاب گیری هم این باغ مراسم گلاب گیری رو برای بازدید کننده ها داره. اما به نظر من پاییز زیبایی های این باغ دو چندانه. من هارمونی رنگهای پاییزی با بوی عطر انار این باغ رو دوست داشتم. به نظرم ارزش یکبار دیدن رو داره.
باغ موزه گیاه شناسی تهران در اتوبان کرج بعد از پارک چیتگر واقع شده. بلیط ورودی پانزده هزار تومان بود که با خرید از سایت های خرید گروهی با مبلغ ده تومان می تونید تهیه کنید. باغ موزه بسیار بزرگ و دارای چندین نوع از گیاهان و درختان و گلهای مختلف از کشورمون و البته از کشورهای دیگه هست. یک قسمت هم مخصوص گیاهان با خواص درمانی بود. سه چهارتا دریاچه مصنوعی هم داشت که بسیار زیبا بود. گیاهان تابلوی کوچکی داشت که اسم گیاه و اینکه مال کدوم کشوره روش نوشته شده بود و البته بعضی جاها هم نبود، یه قسمتهایی از باغ بسته بود و اجازه ورود نمیداند، تابلو های راهنما به نظرم کافی نبود و فقط نقطه شروع مشخص بود و جلوتر راهها چند تا میشد نمی دونستی از کجا بری. به نظرم خیلی جذاب نبود اما خوب ارزش یکبار دیدن رو داشت. #باغ_گیاهشناسی
باغ گیاه شناسی ملی، یکی از جاذبه های گردشگری شهر تهران است و مردم بسیاری برای گشت و گذار به آن مراجعه می کنند. در این پارک، طبیعت تمام دنیا را می توان مشاهده کرد! نمونه های ارزشمندی از گیاهان مناطق مختلف دنیا، تحت نظارت کارشناسان و به طور کاملا علمی در این مکان نگه داری می شوند.اگر می خواهید طبیعت و گونه های گیاهی کل دنیا را مشاهده کنید، باید به باغ گیاه شناسی ملی ایران بروید! این باغ نه تنها به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری شهر تهران شناخته می شود، بلکه از نظر پژوهش های علمی و دانشگاهی هم اهمیت زیادی دارد. بسیاری از گونه های در حال انقراض گیاهان هم در این باغ نگه داری می شوند که این خود اهمیت علمی این باغ را نشان می دهد.عملیات احداث باغ موزه گیاه شناسی شهر تهران در سال ۱۳۴۷ خورشیدی در یکی از مراتع مربوط به پارک چیتگر در مجاورت اتوبان تهران – کرج آغاز شد. نقشه این باغ را به گونه ای طراحی کرده اند که باغ ایرانی (چهار باغ) را در اذهان همگان به یاد آورد. به همین منظور، میدان بزرگی را در مرکز باغ احداث کردند و چهار بلوار اصلی را از این میدان به هر سو کشیدند. مساحت کل باغ گیاه شناسی ۱۴۵ هکتار است. امروزه باغ گیاه شناسی ملی ایران بزرگترین باغ گیاه شناسی خاورمیانه و یکی از ۱۰ باغ گیاه شناسی برتر کل دنیا محسوب می شود.حدود ۳۰۰۰ گونه از ارزشمند ترین گیاهان درختی، بوته ای و درختچه ای کل دنیا در این باغ تحت شرایط علمی نگه داری می شوند. گیاهان رویشگاه های مهم ایران از جمله گیاهان زاگرسی و البرزی، خزری و گیاهان بیابانی کشور، در کنار گیاهانی از مهم ترین رویشگاه های جهان همچون مناطق اروپا، آسیا و آمریکا در این مکان دور هم جمع شده اند. همچنین بخش های تخصصی گیاهان صنعتی و گیاهان دارویی، باغ میوه ایرانی و گیاهان پیازدار ایران هم در این مکان وجود دارند. بسیاری از مهم ترین گونه های گیاهی در حال انقراض جهان در مجموعه باغ گیاه شناسی ملی ایران نگه داری می شوند. تحقیقاتی در زمینه روش های بازآوری و رویش مجدد این گیاهان در اقصا نقاط جهان، توسط کارشناسان این مجموعه در حال انجام است. باغ گیاه شناسی ملی ایران اجازه پهن کردن بساط پیکنیک ندارید. اینجا با بقیه پارک ها متفاوت است. به هر گوشه آن که بروید، انگار به گوشه ای از دنیا سفر کرده اید. تمامی گیاهان این مجموعه از گونه های ارزشمند دنیا هستند که با زحمت فراوان به این مکان آورده شده و نگه داری می شوند. بیلی این باغ ۱۲۵۰۰ تومان است من از نت برگ بیلط تهیه کروم که۳۰٪ تخفیف داره بازدید همه روزه از ساعت ۹ صبح تاساعت ۱۸عصر آدرس اتوبان همت چیتگر در محله سرو آزاد قرار دارد.
سلام دوستان عزیزم
ما در فصل زمستان از این باغ دیدن کردیم و با توجه به سرد بودن هوا داخل باغ بسیار خوش نفش و نگار و دور از تصور ما بود این همه زیبایی، دارای مراتع سرسبز و جنگلهای هیرکانی و انواع گیاهان اروپایی و آمریکایی و.... خلاصه قدم زدن تو باغ و گذر از آبشار و دریاچه بهتون حس زیبای آرامش میده.
اگه میخواین چمنزارهای آمریکا، باغهای به سبک چین و ژاپن، پوشش گیاهی اروپا، هیمالیا، جنگل های هیرکانی باغهای صخرهای، برکهها و دریاچه های کوچیک و زیبا رو ببینید و پول ندارید، پیشنهادم دیدن باغ گیاه شناسی ملی ایرانه، مخصوصا در پائیز که با توجه به رنگارنگی درختان و برگهای زیباشون، این باغ جلوه دیگه ای داره. دیدن این باغ در شلوغی تهران برایمن خیلی جذاب بود فقط تنها مشکل اصلی نبود یک نفر راهنماس که قسمتهای مختلف باغ رو نشون بده و توضیحشونم برامون بگه. در این باغ هر چند وقت یه بار جشنوارههایی هم برگزار میشه مثلا در آذرماه که من رفتم جشنواره شکوفایی انواع مختلف گلهای داوودی بود (البته آخراش بود و گلها دیگه داشتن خراب میشدن، اتفاقا از مسول اونجا هم که پرسیدم گفتن که گل های داودی در پائیز از مهر تا آخر آبان فصل گلدهی شونه بعد از اون ساقه ها رو قیچی می کنن تا دوباره بهار یه مدت دو ماهه، گل بدن) که همزمان فروش سوغات و محصولات ارگانیک رو هم داشتن.
بهترین زمان بازدید به نظرم بهار یا پائیزه، و برای خرید بلیط، اینترنتی از سایتهایی مثل نت برگ و تخفیفان خرید کنین که براتون ارزونتر میشینه یا اگه توی باشگاه فیروزه ای همراه اول عضوین میتونین با خرج امتیاز بلیط رایگان بگیرین. چون بازدید از همه قسمت های این باغ احتیاج به حداقل 10 هزار قدم پیاده روی داره پس حتما کفش مناسب بپوشین، با خودتون هم میتونین خوردنی و آب ببرین که گشنه تون نشه چون آب خوری نداره البته یه فست فود و بوفه وسط های مسیر کنار میدون هست ولی کیفیت محصولاتش نمیدونم چجوریه. ضمنا اگه با ماشین خواستین برین در کیلومتر ۵ اتوبان تهران کرج بعد از رد کردن پارک چیتگر، ورودی پیکان شهر را وارد بشین و بعدش با رفتن به خیابان گودرزی و بلوار گیاه شناسی به این باغ میرسید که همونجا هم پارکینگ رایگان هم داره، البته یادتون باشه اگه با کمک گوگل مپ میخواین برین شما رو میبره درب خیابان پژوهش که بسته اس پس از آدرسی که گفتم برید.
این باغ در پیکان شهر قرار دارد و دسترسیش با مترو چیتگر خیلی راحت هست در اینجا گونه های گیاهی مناطق ایران و کشور های دیگر قسمتهای ان مانند درختان هیرکالی منطقه خژر و هیمالیا و منطقه چین و ژاپن وجود دارد و اگه علاقه به گل و گیاه و گرفتن عکسهای جذاب دارید سری به این باغ بزنید و و در اینجا امکاناتی چون سرویس بهداستی و ریتوران و سوپر ماک در دسترس هست در داخل مجمومه
این باغ در کیلومتر ۵ جاده تهران-کرج واقع شده است.ورودیه آن با تخفیف۱۲/۵۰۰ تومن است.باغ گیاهشناسی وسعتی حدود ۱۵۰ هکتاری داره و خیلی بزرگ، بسیار زیبا و دارای گونه های گیاهی ایران و سایر نقاط جهان هست.این باغ دو تا آبشار داره،شش دریاچه،رودخانه و جویبار بسیار زیبا و تنوعی از گیاهان و درختان از نقاط مختلف جهان، از جمله ایران با جنگلهای هیرکانی،چمنزارهای آمریکا،رویشگاههای چین و ژاپن،باغ صخره ای و رویشگاه اروپا . حداقل زمانی که برای دیدن اینجا لازمه حدود سه ساعت می باشد.البته اگه با دقت بخواهیم ببینیم ، شاید تا ۶ ساعت هم طول بکشه.محیط داخل باغ پرطراوت و از هر نظر خوشایند است.چون داخل باغ خیلی بزرگه ، توصیه میکنم حتما کفش مناسب و یک بطری آب همراهتان باشه.زمانی که ما برای بازدید اونجا بودیم، چند گروه از جمله، بچه های یک دبستان و یک دبیرستان به همراه مربیانشون جهت دیدن قسمتهای مختلف باغ به آنجا اومده بودند.یک گروه هم بصورت توریستی از بازنشستگان عزیز هم بودند.فصل پائیز با درختان هزار رنگ و گلهای زیبای داوودی ، فصل مناسب برای دیدن این باغ زیباست.
باغ ملی گیاهشناسی در مسیر اتوبان تهران به کرج واقع شده نزدیکترین ایستگاه مترو به باغ ایستگاه ایران خودرو هست.بهترین زمان بازدید بهار بخصوص ماه اردیبهشت و پاییز زمانیکه برگها رنگارنگ شدن هست.هزینه ورودی باغ هرسال متفاوته و شما میتونید از سایتهای تخفیف با نصف قیمت بلیط رو بخرید .روزهای تعطیل خیلی شلوغه و اگر بتونید در طول هفته برید خیلی بهتره.داخل باغ کافه و دکه ای نیست پس بهتره همراه خودتون نوشیدنی و خوراکی ببرید.برای بازدید از باغ مسیر پیشنهادی موجوده که ورود و خروجتون متفاوته. این باغ ذخیره گاه گونه های گیاهی بومی ایرانه پس انواع گیاهان اقلیم های مختلف رو میتونید ببینید. هر باغ محدوده مشخص و اسم مخصوص به خودش رو داره. این اسامی از نوع باغسازی و گیاهانی که در باغ هستند گرفته شده. محدوده خزری که یک آبگیر هم وسطش ساخته شده و درختان جنگلی همون منطقه دراون کاشته شده، باغ ژاپنی و چینی که نوع باغسازی منفاوتی داره و.....در میدان اصلی مجموعه تعداد زیادی بوته گل رز کاشته شده که وقتی همه گل دادن صحنه زیبایی رو ایجاد میکنه.دشتی از گلهای زرد و....همه و همه جاذبه های هستند که علاقمندان به طبیعت ازش میتونن لذت ببرن، در انتهای مسیر شما ازبلوار عریض درختکاری شده به سمت خارج باغ هدایت میشید.در زمانهای پر بازدید بهار و پاییز جشنواره های متناسب با فصل برقراره که میتونه جذاب باشه.
وقتی که اسمش به گوشم خورد که همچین باغی در تهران هست دلم خواست که برم ببینمش، با خودم درختان پرشکوه و بیشتر از اون انواع گلها رو تصور کردم. گفتم حتما خیلی زیباست و با اون همه تبلیغاتی که در موردش همه جا می دیدم انتظار فضایی با امکانات زیاد رو داشتم.
انصافا از حق نگذریم انواع درختان رو اونجا دیدم، اما در مورد گلها نه زیاد با چیزی که تصورش رو داشتم یکسان نبود. به جز این مورد بحث امکانات اون بود که در تمام این مکان به این بزرگی تنها یک جایگاه برای صرف نوشیدنی یا خرید تنقلات و ... بود که اون هم فاصله خیلی زیادی داره و شما باید کلی پیاده روی کنید.
با این حال ارزش یکبار دیدن رو داشت.
#سفرباطلوع #باغ_گیاه_شناسی
باغ گیاه شناسی ملی ایران بین تهران و کرج و در زمینهای چیتگر قرار گرفته . این باغ از سال 1348 شروع به فعالیت کرده و شامل قسمتهایی از درختان و گیاهان متفاوت در ایران و دیگر نقاط دنیاست. مانند جنگل های هیرکانی، البرز، زاگرس ، جنوب ایران و همچنین گیاهان مختص اروپا، آمریکا، قفقاز ، ژاپن و چین . فعالیت این باغ بعد از انقلاب و با شروع جنگ متوقف شده اما بعد از جنگ و همزمان با دوران سازندگی پژوهش روی بذرها و گیاهان دوباره شروع شده و چند سالی است که بازدید عمومی داره. وسعت این باغ زیاده و برای دیدن قسمتهای مختلف باید پیاده روی کنید. زمانی که ما برای بازدید به این باغ رفتیم جشنواره گلهای داوودی بود و این گلها به زیبایی در رنگهای مختلف و قسمتهای مختلف وجود داشتند. همچنین غرفه هایی از محصولات شهرهای مختلف هم بود. فکر می کنم در سالهای اخیر این باغ از حالت حرفه ای و تخصصیش خارج شده و بیشتر شبیه پارک شده چون رویشگاههای قسمتهای مختلف گویا به همان شکلی که از ابتدا بوده باقی ماندند و توسعه ای داده نشده و شاید مکانی به اسم باغ گیاه شناسی ملی باید حرفه ای تر از این حرفها باشد اما دیدن آن برای یک بار خالی از لطف نیست. تعداد کمی کافه و رستوران در این مکان وجود دارد . معمولا ورودی باغ گیاه شناسی آن در اکثر سایتها تخفیف خورده است. در این باغ فروشگاه بذر و نهال هم وجود دارد.
من پارسال به پیشنهاد دوستان وبا دوستان به باغ گیاه شناسی رفتم، ولی انتظار من رو از باغ گیاهشناسی واقعا برآورده نکرد. از یه جایی به بعد همه قیمتهاش تقریبا شبیه به هم بود . و اصلا رستوران وکافه های خوبی هم نداشت. به نظر من بیشتر شبیه به پارک بود تا باغ گیاهشناسی. ای کاش با توجه به این همه هزینه کمی هم سلیقه بیشتری در ساخت این مجموعه بکار میرفت از طرف مسئولین.
باغ گياه شناسي تهران از اونجاهايي هست كه قدم زدن توش حال آدم رو خوب ميكنه. فرق نداره تو كدوم فصل سال باشه وقتي وارد محوطه ميشي ديدن اون همه درخت حس و آرامش خوبي به آدم ميده در كنارشم ميتونيد از هواي تميز اونجا استفاده كنيد و پياده روي كنيد. اگر خوش شانسم باشيد ميتونيد علاوه بر پرنده هاي مختلف سنجاب و روباه هم ببينيد. روزاي بازديد پنج شنبه ها و جمعه ها از ساعت نه صبح تا پنج بعد از ظهر هست.
باغ گیاه شناسی ملی ایران در اراضي چيتگر و در منطقه پيكان شهر قرار داره مساحت باغ 145هكتار هست و پوشش متنوعي از گياهان بومي و غير بومي رو در برگرفته. در زمانيكه ما از باغ بازديد كرديم جشنواره گلهاي داوودي در حال برگزاري بود. با استفاده از بروشور راهنما و پرسيدن از مسئولين باغ جلو رفتيم و اولين منطقه اي كه بازديد كرديم البرز بود كه خيلي قشنگ بود با آبشار و درياچه زيبا، بعد جنگلهاي هيركاني بود كه كاملن احساس ميكردي تو شمال هستي، بعد از اون باغ ايراني، گلهاي داودي، چمنزارهاي آمريكا، باغ صخره اي، قسمت اروپا و ژاپن و آسياي شرقي. كه خب براي بازسازي پوشش گياهي امريكا واقعن كار خاصي انجام نشده بود و گونه هاي آسياي شرقي هم كم بود. از نقاط مثبت، تميزي باغ و شفافيت و تميزي آب درياچه ها بود كه انعكاس تصاوير در آب واقعن مناظر زيبا و چشم نوازي رو ايجاد ميكرد.
اسامي گونه هاي به كار رفته در اكثر قسمت ها به چشم ميخورد و به راحتي ميشد با يه سرچ كوتاه در اينترنت اطلاعات خوب در مورد گياهان به دست آورد.
در ورودي باغ به بهانه جشنواره گلهاي داوودي يه غرفه محصولات ارگانيك برپا بود كه هرچند چندان بزرگ و مرتبط نبود ولي ديدنش هم خالي از لطف نبود.
#تايسيز