ما در مهر ماه 1401 به این مجموعه رفتیم. از سمت ساری وقتی به ورودی بهشهر میرسید، باید مسیر داخل شهر رو انتخاب کنید و تقریبا در انتهای مسیر اصلی داخل شهری، تابلوی مجموعه رو میبینید. و از آن به بعد وارد یک جاده با شیب ملایم و جنگلی و بسیار زیبا می شوید و هرچه به پارک نزدیکتر می شوید، کاهش دما را بیشتر احساس می کنید و در نهایت پس از پرداخت ورودیه به مبلغ ده هزار تومان، وارد مجموعه میشوید. امکاناتی از قبیل پارکینگ، سرویس طبیعتا غیر بهداشتی، انواع رستوران و کافی شاپ و قایق و پدالو در این مجموعه وجود داره. ولی در زمان مراحعه ما آب دریاچه بسیار کم بود که در عکسها قابل مشاهده هست. کلا جای خوبی برای استراحت مردم منطقه و مسافرانی که قصد استراحت در طبیعت دارن، هست.
سلام. بنده در آبان ماه اینجا بودم. برای رفتنبه اینجا از شهر ساری حدود 60 کیلومتر مسیر داره که اواخهر اون کاملا جنگلی و کوهستانی میشه و بسیار زیبا و دیدنیه. بعد از اینکه از عوارضی رد شدید خودتون رو در انبوهی از جنگل خواهید یافت که دریاچه ای بسیار زیبا با کاخی که در وسط اون در آب فرو رفته در اون قرار داره. روی دریاچه قایق پایی هست و برای گشت در منطقه هم اسب وجود داره. جنگلها بسیار بکر و زیبا هستند و کلا این منطقه برای بازدید به نظر من نصف روز شما رو حداقل می گیره. هوا بسیار مطبوع هستش و آرامش مثال زدنی داره. البته پیشنهاد می کنم در ایام غیر پیک برید که بتونید آرامش رو اونجا تجربه کنید. جنگلها به قدری متراکم و زیبا هستند که ممکنه توش گم بشید. پس پیشنهاد می کنم اگر می خواین کنجکاوی کنید و برید داخل جنگل حتما موقعیت خودتون رو در GPS ثبت کنید تا راحت بتونید به جای اول برگردید. در کل رفتن به این منطقه زیبا رو به همه هموطنان اهل سفر پیشنهاد می کنم.
این مجموعه تاریخی یک دریاچه 10 هکتاری، یک باغ پهناور به نام باغ عباسی که یکی از 9 باغ ایرانی ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو را در دل خود جای داده است. این مجموعه شامل سد عباسآباد، مخزن و دریاچه سد، گلباغ، کاخ، حمام، آسیاب آبی و دو برج آجری است.اطراف درياچه درختاني سرسبز قرار گرفته(راش و توسكا) سايه آنها در آب باعث ميشود گاهي آب درياچه رنگ سبز بخود بگيرد.اگر خوش شانس باشيد تمشك جنگلي هم پيدا ميكنيد.. بناي داخل درياچه با مصالح آجر و ساروج در ميانه آب واقع شده در اصل پايه اي براي کاخي بوده که اکنون اثري از آن موجود نيست.
امكان قايق سواري (قايق پدالي قو شكل)در درياچه وجود دارد - هزينه قايق دو نفره 14500 و 4 نفره 26500 بود .محوطه تميز بود و با وجود مسافران زيادي كه از ان ديدن ميكنن خداروشكر زباله اي روي زمين نديدم.مجموعه كافي شاپ -رستوران و چايخانه هم دارد .
دسترسي به اين بنا با جاده باريک آسفالته اي صورت ميگيرد که در كيلومتر يك جاده بهشهر - گرگان از جاده اصلي منشعب ميشود و پس از 4 كيلومتر پيچيدن در دل جنگل سرانجام وارد اين مجموعه ميگردد.
آدرس
ایران، مازندران، بهشهر جاده بهشهر، گلوگاه، ۶ کیلومتری جاده عباس آباد
بهترين زمان بازديد بهار و پاييز است در تابستان قايق سواري اصلا پيشنهاد نميشود
باغ و عمارت عباس آباد در دوره شاه عباس صفوی ساخته شده اما اکنون از باغ و عمارت صفوی بخش کوچکی شامل برج و بارو باقی مانده است. شاه عباس صفوی این مجموعه را به افتخار و یاد مادرش که اهل بهشهر بود احداث کرد. باغ های ایرانی اکثرا در مناطق کویری و خشک احداث شده اند اما اینجا از معدود باغ های غیرکویری است.همچنین اینجا یک سد قدیمی احداث شده که دریاچه عباس آباد در واقع دریاچه پشت سد هست و یک سازه وسط دریاچه قرار گرفته که نقش تنظیم کننده جریان آب را داشته است.
جاده دسترسی به این مجموعه نیز یک جاده جنگلی بسیار زیباست.
این مجموعه یکی از آثار تاریخی مازندران بوده و در نزدیکی بهشهر است. همچنین این باغ ثبت شده یونسکو میباشد. عباس آباد شامل سد عباس آباد, مخزن دریاچه, آسیاب آبی میباشد. این باغ به دستور شاه عباس اول صفوی ساخته شده و از مهمترین باغهای غیر کویری ایران است.