نحوه اخذ ویزای شنگن هلند +  مدارک لازم

ویزای هلند در نگاه کلی

این ویزا تنها به هدف مسافرت تفریحی از جمله گذران تعطیلات، کروز، گشت و گذار و سایر فعالیت های تفریحی صادر می شود. اگر متقاضی در هر بخش از سفر خود به هلند قصد انجام فعالیت های تجاری یا وظایفی رسمی دارد، باید سایر دسته بندی های مربوط به ویزا را مورد بررسی قرار دهد.

 

هزینه ویزا:

آن دسته از متقاضیانی که از مرکز درخواست ویزای هلند اقدام می کنند باید هزینه ی خدمات غیر قابل بازگشتی به مبلغ 28 یورو پرداخت کنند.

ویزا یورو
ویزا شنگن، تعرفه ی معمولی
60
ویزا شنگن، تعرفه ی کم: (کودکان، 12-6 سال)
35

ویزا شنگن، تعرفه کم : تسهیل در امر ویزا

تبعه ی کشورهای بوسنی و هرزگوین*، گرجستان، کوزوو، مقدونیه*، مولدووا، مونته نگرو*، روسیه، صربستان* و اوکراین.

تبعه ی کشورهای ارمنستان* و آذربایجان* بالای 12 سال.*

 35
ویزای کارائیب (حداکثر 30 روز)
35

 

ویزای هلند در نگاه کلی

نکته مهم : هزینه ای تقریبا معادل 28 یورو VFS تهران جهت انجام امور اداری مازاد بر هزینه های روتین و عادی از هر شخص دریافت خواهد کرد.

*اتحادیه ی اروپا با این کشورها توافقنامه ی تسهیل ویزا امضا کرده است.

تبعه های بزرگسال آلبانی، صربستان، بوسنی و هرزگوین، مقدونیه، مونته نگرو با داشتن گذرنامه معتبر حاوی اطلاعات بیومتریک (اثر انگشت و تصویر صورت) از الزامات ویزا معاف هستند.

گروه های زیر از پرداخت هزینه ی درخواست ویزای شنگن معاف هستند:

• کودکان زیر 6 سال

• تبعه ی ارمنستان و آذربایجان زیر 12 سال

• دانش آموزان، فارغ التحصیلان و معلمان همراه که برای مقاصد آموزشی سفر می کنند.

• محققانی که توسط موسسات علمی دعوت شده اند.

• همسر، شریک ثبت نام شده و کودکان زیر 21 سال و سایر خانواده درجه یک وابسته (کودکان یا والدین متقاضی یا شریک او) تبعه های غیر هلندی (اتحادیه اروپا/منطقه کارآفرینی اروپا) که قصد سفر یا اقامت در عضو دیگری از پیمان شنگن غیر از جایی که متقاضی اصلی تبعه ی آن است را داشته باشند.

• نمایندگان موسسات غیرانتفاعی 25 ساله یا کمتر که قصد شرکت در سمینارها، کنفرانس ها یا رویدادهای ورزشی، فرهنگی یا آموزشی را داشته باشند.

• ویزاهای مرتبط کاری برای متقاضیانی که استخدام سازمان های بین المللی با مبنای هلندی (OPCW/Intern. Tribunal، UNESCO/IHE/ITC/ International Criminal Court (ICC)) هستند و اعضای خانواده ی آنها که به طور دائمی بخشی از خانواده به حساب می آیند.

لطفا توجه داشته باشید که برای اثبات یکی از معافیت های فوق الذکر باید مدرک کافی و رضایت بخش ارائه شود.

پرداخت هزینه ی ویزا تنها به صورت نقدی صورت گرفته و مبلغ آن نیز غیر قابل استرداد است.

دقت کنید که هزینه ی ویزا باید به یورو و با اسکناس های غیرمخدوش پرداخت شود.

مدارک لازم:

برای کودکان (زیر 18 سال)، فرم درخواست باید توسط هر دوی والدین/سرپرست های قانونی امضا شود. ارائه ی کپی پاسپورت والیدن به همراه رضایت نامه NOC الزامی است.

اگر همسر تحت حمایت شوهر خود باشد، رضایت نامه ای که توسط شوهر امضا شده به همراه پاسپورت و کپی ویزای اقامتی باید ارائه گردند.

چک لیست ویزای توریستی

خصوصیات عکس:

• در 6 ماه اخیر گرفته شده باشند.

• عرض 35-40 میلی متر

• تصویری نزدیک از سر و بخش های بالایی شانه ها به گونه ای که صورت 70-80% فضای عکس را به خود اختصاص دهد.

• شفاف و واضح بوده و تار نباشند.

• باکیفیت بوده و هیچ گونه رد جوهر یا تا روی آن ها نباشد.

• نگاه شما در آن مستقیم به دوربین باشد.

• رنگ پوست شما را طبیعی نشان دهد.

• درجه روشنی و تضاد آن مناسب باشد.

• روی کاغذ باکیفیتی پرینت شده و وضوح آن بالا باشد. عکس هایی که با دوربین های دیجیتال گرفته می شوند باید دارای کیفیت رنگ بالا بوده و روی کاغذ باکیفیت پرینت شده باشند.

• از نظر رنگی خنثی باشد.

• چشمان شما را باز و کاملا واضح نشان دهد- هیچ مویی روی چشمان شما را نگرفته باشد.

• در این تصویر جهت گیری صورت شما باید کاملا رو به دوربین بوده و نباید به سمت شانه ی خود (سبک پرتره) نگاه کرده یا کج باشید. کناره های صورت شما باید به وضوح مشخص باشد.
• زمینه ی تصویر باید سفید باشد.

• با لباس های روشن گرفته شده و هیچ گونه سایه یا بازتاب فلشی را روی چهره شما نشان ندهد، قرمزی چشم ها در عکس نیز پذیرفته نیست.

اگر عینک طبی به چشم می زنید:

• شیشه عینک شما با رنگ خنثی باشد.

• عکس باید چشم های شما را بدون هیچ گونه بازتاب فلش از روی شیشه ها و بدون لنز رنگی، کاملا واضح نشان دهد (در صورت امکان از قاب های بزرگ و سنگین استفاده نکرده و عینک هایی با قاب سبک تر انتخاب کنید).

پوشش سر:

• تنها به دلایل مذهبی مجاز است، اما در صورت داشتن حجاب نیز دقت کنید که ویژگی های صورت شما از زیر چانه تا بالای پیشانی و کناره های صورت باید کاملا مشخص باشد.

• در تصویر باید تنها باشید (بدون صندلی در پس زمینه، اسباب بازی یا افراد دیگر)، تصویر باید شما را در حالتی خنثی با دهان بسته نشان دهد.

مدت زمان لازم برای بررسی مدارک:

مدت زمان قانونی پردازش برای ویزای شنگن 20 روز است. لطفا دقت داشته باشید که در طول فرایند درخواست ویزا، گذرنامه ی شما در سفارت می ماند.

لطفا توجه کنید که به دلیل حداقل زمان پردازش لازم، ما نمی توانیم برای برگشت گذرنامه ی شما تا روز مشخصی از سفرتان، ضمانتی بدهیم.

لطفا درخواست ویزای خود را پیشاپیش ارائه دهید تا از هر گونه مشکل احتمالی جلوگیری شود.

فرم های لازم جهت دانلود:

فرم ویزا شنگن

فرم رضایت نامه کودکان

چگونه برای ویزا اقدام کنیم؟

قدم اول:

فرم های درخواست برای ویزای هلند و نواحی کارائیب آن در مرکز درخواست ویزای مشترک تهران پذیرفته می شوند.

قدم دوم:

قبل از درخواست، لطفا از "هدف بازدید" خود به درستی مطمئن شوید- به خاطر داشته باشید که ما اینجا هستیم تا در تمام پروسه درخواست ویزا به شما کمک کنیم اما نمی توانیم توصیه ای در مورد انتخاب نوع ویزا به شما بدهیم. از آنجا که کار ما عمدتا دارای ماهیتی اداری است، نمی توانیم درباره ی موفقیت یا عدم موفقیت در اخذ ویزا یا مدت زمان بررسی درخواست شما اطلاعی بدهیم چرا که این امر به طور کامل در انحصاراداره ی پشتیبانی منطقه ای هلند در عمان است.

قدم سوم:

لطفا به صفحه ی «ویزاهای کوتاه مدت» بروید تا از جزئیات انواع ویزای مختلف اطلاع کسب کنید.

قدم چهارم:

از مرکز درخواست ویزا هلند در تهران بازدید کرده و در این وبسایت زمان ملاقات خود را برنامه ریزی کنید. مطمئن شوید که گذرنامه، عکس ها، فرم های تکمیل شده و سایر مدارک دیگر را مطابق چک لیست و توضیحات مربوط به هزینه ی ویزا به همراه داشته باشید. هزینه ی خدمات مربوطه دریافت خواهد شد.

قدم پنجم:

لطفا قبل از مراجعه به مرکز درخواست ویزا اطلاعیه های قوانین امنیتی را به دقت مطالعه کنید.

پس از واگذاری مدارک:

پس از واگذاری مدارک در مرکز درخواست ویزا، می توانید وضعیت درخواست خود را به صورت آنلاین مشاهده کنید.

اگر سرویس ردیابی SMS را فعال کرده باشید، زمانی که فرم درخواست پردازش شده ی شما در مرکز درخواست ویزا آماده ی جمع آوری بوده یا انتقال داده شده باشد، از طریق ایمیل و SMS مطلع می شوید.

شما می توانید فرم درخواست خود را از اینجا ردیابی کنید.

لطفا دقت کنید که زمان تحویل گذرنامه از ساعت 07:30 تا 17:00 روزهای یکشنبه تا پنجشنبه ( به جز آخر هفته ها و تعطیلات) می باشد.

در زمان تحویل گذرنامه در مرکز درخواست ویزا لازم است که مدارک زیر را فراهم کنید:

• رسید پرداخت اصلی که در زمان واگذاری مدراک توسط افسر مربوطه ارائه شده است.

• اصل کارت ملی

توجه کنید:

نمایندگان/آژانس ها و مشاورانی که تحویل گذرنامه در باجه را عهده دار می شوند باید نامه ای معتبر از متقاضی داشته باشند که به وضوح نام شخص و آژانسی که مجاز به تحویل گذرنامه به جای فرد متقاضی است در آن ذکر شده باشد.

 

نحوه اخذ وقت تحویل مدارک و انگشت نگاری از اداره VFS در تهران


شما میبایست یک ایمیل به آدرس : TEH-APP@minbuza.nl ارسال فرمایید و حتما اطلاعات زیر را در باره تمامی افرادی که میخواهید برای آنها وقت انگشت نگاری و تحویل مدارک بگیرید را در محتوی ایمیل درج کنید. دقیقا از همین فرمت استفاده کنید.

 

  نام کامل

 

 شماره گذرنامه 

 

تاریخ انقضای گذرنامه 

 

 ملیت 

 

جنسیت 

 

تاریخ تولد 

 

شماره تلفن 

 

تاریخ سفر 

 

 

منبع : vfsglobal