این مضیف یکی از زیباترین مضیف های کشور است که در جزیره مینو شهرستان خرمشهر، در باغی بزرگ و زیبا به مساحت ۱۵۰۰۰ متر قرار گرفته. این مجموعه شامل ۲ باب مضیف گروهی و جمعی، ۲ باب مضیف خانوادگی، ۵ باب مضیف کوچک و یک چایخانه سنتی می شه.
روزی که رفتیم آبادان و خرمشهر برای نهار رستوران مضیف حاج عبدالله رو انتخاب کردیم که در جزیره مینو قرار گرفته..
حاج عبدالله نورانی اهل منطقه مینوشهر از جانبازهای شیمیایی جنگ ایران و عراق بوده که زمین ملکی خود به مساحت یک و نیم هکتار را به گلخانه ،تفریحگاه،استخر پرورش ماهی،برای گردشگران تبدیل کرده است.
مضیف به اتاق پذیرایی مردمان عرب می گویند که کپرهای ساخته شده از نی و حصیر است که قدمت آن به هزاره چهارم قبل میلاد دوره عیلامی ها و سومری ها برمیگردد.
در حیاط نان تنوری تازه و قهوه عربی هم سرو میشود.
سفارش ما قلیه میگو ،قلیه ماهی،کبسه بود که با مخلفات شد ۶۵۸هزار.
که زیاد کیفیت غذا خوب نبود و با تعریف هایی که شنیده بودیم اصلا قابل قبول نبود.
ولی در کل محیط متفاوت و قشنگی داشت
مضیف حاج عبدالله در جزیره مینو خرمشهر قراردارد
که متشکل از ۹ مضیف زیبا در محوطه ای سرسبز است .مضیف ها در کنار هم در تعداد کوچک و بزرگ ساخته شده و در داخل مضیف ها فرش پهن شده و روی زمین بایستی نشست.ما دو نوع غذا که یکیش قلیه ماهی و دیگری کپسه غذای معروف خرمشهر به همراه سبزی پلو و مخلفات بود سفارش دادیم .طعم و مزه غذا متاسفانه اصلا خوب نبود .پرسنل بسیار بی نظم بودن و کیفیت غذا نسبت به قیمت بسیار پایین بود.
این رستوران خاص در جزیره مینو قرار دارد. فضای رستوران بزرگ و دارای تعدادی مضیف کوچک و بزرگ است که در واقع مکان ضیافت و مهمان خانه است که دارای سبکی خاص بوده و در مناطق عرب نشین در کنار خانه ها وجود دارد. فضای جالب و خاصی بود. در داخل مضیف بایستی بر روی زمین بنشینید و سرو غذا بر روی سفره است. ما بصورت گروهی به این رستوران رفتیم و سفارشها از قبل اعلام شده بود. سفارش ما ماهی با حشو که نوعی ترکیب سبزیجات محلی است و همچنین ته چین گوشت بود. هر دو غذا خوشمزه و خوب بود اما قیمت غذاها به نسبت کیفیت ان بالاست. سرویس دهی هم کمی نامنظم بود و برخی غذاها خیلی دیر اورده شد. ضمنا برخی غذاها در این محل بصورت دیس و چندنفره است که ممکن است برای برخی خوشایند نباشد. پس از نهار مراسم قهوه عربی برایمان برگزار کردند و با اداب و رسوم جالب ان اشنا شدیم و طعم قهوه عربی را هم چشیدیم که ترش و تلخ است. برای دسر دو دسر محلبیه و محشریه را سفارش دادیم که به نظر من هر دو طعم فرنی میدادند و برخلاف غذا از دسرها راضی نبودم و با توجه به قیمت اصلا چیز خاصی نبودند. در مجموع با توجه به فضای خاص این رستوران و غذای نسبتا خوب یکبار امتحان کردن ان جالب خواهد بود.
این رستوران سنتی که به شکل بومی و با مصالح رایج اون منطقه و به شکل زیبا و شکیلی ساخته شده که در جزیره مینو درشهر آبادان قراردارد . مضیف حاج عبدلله از بهترین و معروفترین رستورانهای منطقه می باشد.فضای باز بزرگ ، با چندین مضیف که به شکل زیبائی تزئین و آماده شده تا پذیرای میهمانان و مراجعین باشد.ما با چند نفر از دوستان برای صرف ناهار به این رستوران که از قبل رزرو شده بود، رفتیم.اولین و بزرگترین مضیف به ما تحویل شد.داخل مضیف.با بوریا ، زیلو و پشتی آراسته شده بود وهوای داخلش کاملا مطبوع بود.سفره یکبار مصرف بر زمین پهن شد و دوستان دور سفره جمع شدیم.غذای ما نوعی غذای محلی به نام سمک نوی بی بود که ماهی سرخ شده قزل آلا به همراه سس مخصوصی به نام حشو با برنج بود.نحوه پذیرائی و کمیت و کیفیت غذا خوب و قابل قبول بود.بعد از غذا هم چائی، قهوه غربی و چند نوع دسر محلی خوشمزه سفارش دادیم که همه خوب و با کیفیت بود.داخل محوطه سرویس بهداشتی موجود بود اما فاقد نمازخانه بود.یکی از مضیفهای کوچک را عجالتا بعنوان محل نماز پیشنهاد کردند.صرف غذا در مضیف تجربه شیرین و جالبی بود و پیشنهاد میکنم،هنگام مراجعه به خرمشهر و آبادان حتما یکی از وعده های غذائی خود را به آنجااختصاص دهید.
این مکان پذیرایی در جزیره مینو در آبادان به دلیل طراحی محل سکنی که مضیف نامیده میشه خیلی شهرت داره .کل جزیره تابلو آدرس داره و در یک مکان باغ مانند که معلومه قبلا بایر بوده دایر شده .بسیار شلوغه و باید موقع ورود شماره تماس بدین تا جا خالی شد اطلاع بدن .رستوران و َشربت خانه داره .قیمت غذا ها واقعا گرونه و کارکنان لباس عربی پوشیدند و عرب هستند .
رستوران مضیف حاج عبدالله. رستورانی به سبک سنتی در جزیره زیبای مینوشهر در شهر خرمشهر با غذاهای خوشمزه دریایی اتاقکهایی ساخته شده از حصیر و نی با خدمه خونگرم و با لباس محلی اعراب البته قیمت یکم بالاست ولی ارزش امتحان کردن رو داره. اگر برای نوروز خوزستان تشریف میارید حتما سری به اونجا بزنید و ماهی کبابی و ماهی سرخ شده رو امتحان کنید.
خوزستان سرزمینی است که اقوام و قومیت های مختلف در آن ساکن هستند و هر کدام آداب و رسوم مربوط به خود را دارند. در این میان یکی از اقوام خوزستان را اعراب تشکیل می دهند. اعراب در گذشته برای پذیرایی از مهمانان سازه ای از نی کنار خانه شان برپا می کردند که به نوعی سالن پذیرایی از مهمان محسوب میشد. لذا مضیف قدمتی بسیار کهن دارد. حالا در جزیره مینو در نزدیکی خرمشهر رستورانی راه اندازی شده است که مضیف حاج عبداالله نام دارد. در این مجموعه ده ها سازه مظیف که از نی تهیه شده اند کنار هم قرار گرفته اند. علاوه بر آن در محیط بیرون نیز صندلی برای نشستن هست. اما با توجه به ظاهر جذاب و متفاوت مضیف ها متقاضی برای آنها زیاد است. پس اگر در فصول توریست پذیر راهی این منطقه شدید یادتان باشد شاید مجبور باشید برای نشستن در مضیف ها حتی بیشتر از نیم ساعت معطل شوید.
تمامی کارکنان لباس عربی پوشیده اند و غذاها را درسینی های بزرگ مسی سرو می کنند. درون مضیف پشتی و فرش قرار دارد و البته با تلفیق مدرنیته مجهز به کولر هستند. منوی رستوران شامل غذاهای سنتی این منطقه است که اسامی عربی دارند اما توضیحات هر کدام در منو ذکر شده است و به جز آن نیز می توانید از کارکنان راهنمایی بگیرید. فضای این مجموعه علی رغم خشکی محوطه بیرون مجموعه بسیار با صفا است و درختکاری و گلکاری ها به تنوع فضای آن افزوده است.
بوی ماهی کبابی که در کنار آن نیز طبخ می شود وسوسه تان می کند که حتماً آن راتست کنید. برای نشستن در مظیف ها یکی از کارکنان لیست به دست است. اسم و شماره تلفن تان را می گیرد تا به محض خالی شدن مضیف با شما تماس بگیرد. ما برای ناهار غذایی به نام مطبگ سفارش دادیم که در حقیقت همان مرغ سرخ شده با شوید پلو بود. ظاهراً منوی ناهار و شام متفاوت بود و برخی غذاها را فقط می توانستید برای شام سفارش دهید. ولی طعم فوق العاده ای داشت و با ادویه بسیار عالی که تا به حال نخورده بودم. سالادی هم به نام سالاد جبن زعتر لبنانی انتخاب کردیم که شامل کاهو، خیار، زیتون سیاه، گوجه مینیاتوری، پنیر و چند ادویه لبنانی بود. مجموعاً طعم غذا بسیار عالی بود. برخورد کارکنان هم با وجود اینکه سرشان شلوغ بود مناسب بود و به درخواست های مشتریان رسیدگی می کردند. در مجموع تجربه صرف ناهار در مضیف تجربه ای عالی خواهد بود که پیشنهاد می کنم حتماً آن را تست کنید.
رستوران حاج عبدلله در جزيره مينو قرار داره، اين مضيف يكي از پر طرفدارترين رستوران هاي خوزستان به شمار مياد.اين مضيف ميزبان بسياري از افراد معروف و سران كشور هست جوري كه هر كسي كه به خوزستان سفر ميكنه اين رستوران رو در برنامه خودش ميذاره.
منوي غذاي اين رستوران كاملا سنتي هست و شامل انواع غذاهاي دريايي و عربي هست.
لباس فرم كاركنان تماما لباس محلي هست كه به دشداشه و چفيه معروف هست.
پذيرايي در مضيف هايي بر اساس تعداد مهمانان صورت ميگيره، كه هر مضيف كاملا خصوصي هست، مضيف ها از ٤ نفره به بالا هستند. بزرگترين مضيف براي تعداد بالاي ٣٠ نفر هست.
كيفيت غذاها به نسبت خوب هست مخصوصا مفتح كه بسيار لذيذه، ولي در مورد حجم غذا متاسفانه اصلا حجم غذا قابل قبول نيست و براي يه نفر واقعا كم بود. جوري كه با اينكه ما اصلا پر خور نيستيم مجبور شديم يه پرس غذاي اضافه سفارش بديم،
ظرف مفتح به صورت سه نفره به بالا سرو ميشه و براي هر نفر ٧٥ هزار تومن هست كه به نسبت حجم غذا قيمتش نسبتا بالاس ولي طعم و كيفيت مفتح عاليه.
در مورد قليه ميگو بايد بگم واقعا ضعيف بود، چون هم حجمش كم بود و هم ميگو ها انقدر ريز بودن كه مهمان هاي ما فكر كردن داخل قليه ميگو لوبيا چيتي ريختن.
چلو كباب كوبيده هم كاملا معمولي بود طعمش.
ماهي شوريده اگر از حجمش بگذريم كه باز هم براي يه نفر كوچك بود، طعمش خوب بود.
در كل من به شخصه براي بار دوم به اين مضيف نميرم چون ظاهرا به خاطر معروف شدن، از حجم و كيفيت غذا خيلي كم كرده،
ولي محيط اش واقعا خاص هست.
رستوران سنتی مضیف حاج عبدالله واقع در یکی از نزدیکترین نقاط مرزی خاک میهنمان با کشور عراق یعنی جزیره مینو (مینوشهر) از توابع شهرستان آبادان در استان زرخیز خوزستان واقع گردیده است