یه رستوران کاملا سنتی که مدیریت اون رو یه خانم شمالی به عهده داره و طعم غذاهاش خیلی خوبه. خاورخانم، یک خونه محلی زیبا با چشم انداز جنگل و دریا در روستای کوهی سرولات داره، این خونه به یه رستوران تبدیل شده و پاتوقی شده واسه اونایی که بوی سیر و کباب ترش، وسوسه شون می کنه. خاور خانوم می گه غذاها از مواد غذایی سالم و بهداشتی تهیه می شن و این رمز محبوبیت اونه. شیوه سرو غذا تو رستوران خاور خانوم متفاوتِ پلو به شکل دیگی سرو می شه و اعضای یک خونواده از یک دیس پلو می کشن انگار تو خونه خودتون هستید یا رفتید مهمونی. خیلی از مشتریا این شیوه رو می پسندن و وجه تمایز این رستوران نسبت به رستوران های دیگه می دونن. درضمن غذاهای خاور خانم اونقدر خوشمزه ست که طعم خوشش تا مدتها زیر زبونتون باقی می مونه.
آرزوش گسترش رستورانه و قصد داره رستورانش رو کمی مدرن تر کنه. رستوران محل امنی برای خانواده ها و مسافرانه در ضمن ترشی های خاور خانم عالی و بی نظیره
من اولین بار بود این رستوران میرفتم و با توجه به تعریفایی که شنیدم توقع یه کیفیت فوق العاده داشتم اما غذاها خیلی معمولی بود، مقدار برنج برای هر پرس خیلی خیلی کم بود، فضای رستوران واقعا قشنگه مخصوصا تراس هاش، اما توی سرما نمیشه بیرون نشست، خیلی سرده، غذاتون رو هم باید سریع بخورین و بلند شین که این خودش یه امتیاز منفی هستش. در کل به نظرم به اندازه ای که از این رستوران تعریف شده، خوب نبود!
رستوران خاور خانم
این رستوران در استان مازندران و در شهر چابکسر واقع شده
به دلیل اینکه این رستوران در ارتفاع واقع شده بسیار منظره زیبایی داره
غذا همگی خوشمزه با قیمتی مقرون به صرفه است حتما پیشنهاد میشه
رستوران خاور خانم به نظر من یکی از بهترین رستوران های شمال ایران می باشد
همه آشپزها خانم هستند
منظره بی نظیری این رستوران آدمو شگفت انگیز می کنه
میرزا قاسمی باقلاقاتق کباب ترش ماهی و مرغ شکم پر از بهترین غذا های این رستوران می باشد
وقتي مي خواستم به اين رستوران برم نگهبان هتل گفتن نريد جادش خيلي خرابه حيف نيست اما روز بعد من گوش نكردم و راهي شديم واقعا منظره عالي و چشم انداز زيباي رستوران من رو جذب كرد. از طعم غذاها هم كه نگم همه چيز عالي بود
رستوران معروف خاور خانم تو منطقه لیمه سرولات چابکسر قرار داره قیمتاش به نظر متوسط رو به بالاست و با توجه به کیفیت غذاش میارزه بهترین باقالی قاتق شمال رو من اونجا خوردم ماست کوزه ایش هم واقعا مفته (۶تومان) ویوی فوق العادهای هم به کوه و دریا و چابکسر داره من هر سه تا رستوران معروف رامسر رو رفتم ( برادران و دوستان و کشتی ) واقعا غذاشون خوشمزه نبود و گرونترم بود ولی خاور خانم یه چیزه دیگست #تایسیز
مناطق شمالی ایران به خاطر طبخ غذاهای اصیل ایرانی و سنتی خاص خودش شهرت زیادی داره.استان گیلان هم به لطف بانوان هنرمندش از این نظر جایگاه ویژهای داره. خاور خانم یک بانوی خوش ذوق گیلانی هس که با تاسیس رستورانی نسبتا کوچک با غذاهای بسیار خوشمزه شهرت زیادی کسب کرده.
اگر به این رستوران عالی و کم نظیر سنتی رفتید حتما طعم شوید پلو و مرغ تنوری و شیشلیک اش رو بچشید چون واقعا حرف نداره به علاوه اینکه غذاهای بی نظیر دیگه ای رو هم ارائه میدن ولی واقعا کارشون درسته
بهشون تبریک میگم
اگه دنبال یه طعم جنجالی هستین میتونین یه روز هم مهمان رستوران خاله خاور باشین
آدرس: استان گیلان، ۳ کیلومتری چابکسر، روستای سرولات
نوشته شده : magic.pops
آوازه رستوران خاور خانم رو حتما شنیدید. حدودا ۷ کیلومتر از چابکسر که به ارتفاعات برید به سرولات میرسید. رستوران خاور خانم هم ابتدای اون قرار داره. هر موقع از سال که برید تقریبا شلوغ هست و جای پارک پیدا نمیشه. بر خلاف اسمش که احساس میکنید یه رستوران کوچک باشه الان خیلی گسترش پیدا کرده و ۳ تا تراس فقط. این رستوران منظره ای فوق العاده از چابکسر و دریا داره و لذت غذا خوردن رو دو چندان میکنه. وقتی وارد شدیم رستوران شلوغ بود و اولین کاری که کردیم به سمت میزهایی که در تراس چیده شده بودند رفتیم اما سرما امان موندن نمیداد و هیچ خانواده ای اونجا غذا نمیخوردند و همه به گرمای داخل پناه آورده بودند. به داخل اومدیم و میزی گرفتیم. از منوی ساده اون برای پیش غذا یک کوزه ماست محلی و زیتون پرورده و برای غذای اصلی چلو جوجه ترش و چلو چنجه انتخاب کردیم و برای سفارش به صندوق رفتیم و با دادن شماره میز و پرداخت مبلغ سفارش رو ثبت کردیم. ماست کوزه ای محلی خیلی جالب بود و مشخص بود با شیر تازه تهیه شده، زیتون پرورده هم خیلی خوب بود. غذای اصلی هم به موقع آماده شد و چلو جوجه ترش خیلی خوب بود اما بر عکس اون چنجه اون خیلی سفت بود و اصلا نپسندیدم. از غذاهای معروفشون چلو مرغ شکم پر هست که به نظرم تا ۳ نفر رو هم میتونه سیر کنه.
#تایسیز
من معمولا چه گيلان باشم چه مازندران خودمو ميرسونم چابكسر و سرولات ، براي رفتن به اين رستوران و صرفا خوردن مرغ شكم پرش ، راستش رو بخواين قبل اين گروني ها هم كيفيت جوجه ها بهتر بود هم اندازه و مزه شون ، الانم نه كه بد باشه ولي به نظر من ديگه ارزش كوبيدن و رفتن اون همه راه و نداره ، دردسر هاي جاپارك و شلوغيش بماند ، اون ويوي معروفش رو هم كه بايد سه ساااعت وايسين تا جا خالي شه ولي ميترنين از وطوعاي داخل سالن و كنار پنجره استفاده كنين كه كامل منظره مشخصه و معطلي هم نداره ? #تايسيز
یک رستوران بسیار عالی و محلی در ارتفاعات روستای سرولات واقع در چابکسر
در روزهای تعطیل فکر غذا خوردن در این رستوران رو نکنید
چون حتی ماشینتون رو نمیتونید تا بالا ببرید
صف های طولانی برای سفارش و دریافت میز
کیفیت غذاها عالی مخصوصا کباب ترش و جوجه ترش
قیمت هاشون نسبت به کیفیت و معروفیتی که در گیلان دارن عالیه
پیشنهاد میکنم
#تایسیز
ما در سفری که ب سمت استان گیلان داشتیم از اونجایی ک تعریف رستوران خاور خانم و منظره اش رو شنیده بود بسمت اونجا رفتیم برای ناهار و بعد از اینکه وارد سرولات شدیم بعد از چند دقیقه رسیدیم ک خیلی شلوغ بود . کلی رستوران با این سبک اسم و ها و مدل ها اونجا بود که ما چون فقط اینو شنیده بودیم رفتیم. واقعا شلوغ بود .برای میز روی تراس حدود ۲۰ دقیقه منتظر موندیم و غذا سفارش دادیم. و میشه گفت خیلی غذای معمولی ای بود. خیلی معمولی و حتی میشه گفت اصلا خوشمزه نبود.یعنی چیز خاصی نبود فقط منتظره قشنگی داشت از جایی که نشسته بودیم. سرویس دهی خیلی معمولی بود و قیمت غذا نسبتا بالا. و در مجموع اصلا حاضر نیستم دوباره برم اونجا
#تایسیز
بنظر من از مزاياي مهم اين رستوران منظره بسيار زيباي كوه و دريا و همچنين تنوع غذاهاي سنتي شماليست.
براي من كه شمالي هستم و در طعم غذاهاي سنتي شمال سخت پسندم، مرغ ترش اين رستوران نمره ٦ الي ٧ از ١٠ ميگيرد و كبابش حدودا نمره ٧ از ده. اما ماست سنتي اش خوب و نمره كامل ميگيرد.
در زمان شلوغ بودن رستوران، فضاي شلوغ و كمي بينظمي رستوران اذيت كننده است و نميشود در ارامش و سرفرصت غذا خورد.
طيف قيمت ميتوان گفت تقريبا متناسب با كيفيت غذاست.
با درود
من در تاریخ 11 مرداد ماه 97 به همراه خانواده جهت صرف نهار به این رستوران مراجعه کردیم . یقینا نتیجه تلاش و زحمت خاور خانم بوجود آمدن این مجموعه غذایی بوده که مکانی خوب و دل انگیز بود ولی متاسفانه به همان اندازه بزرگ و وسیع شدن این رستوران مشکلات آن هم بزرگ و اساسی میباشد
اول نحوه نوبت دهی و میز گرفتن که واقعا یک بلاتکلیفی است.
به این صورت که اول باید میز بگیری و زمان صرف کنی و بعد غذا را سفارش داد و دوباره انتظار بکشید .
دوم برخورد پرسنل خیلی جالب نبست و تصور می کنند که دارند با زیردست خود حرف میزنند و یقینا اموزشی در این زمینه ندیده اند چرا که اداره رستوران بزرگ و پاسخگویی به مشتریان زیاد به همین سادگی ها نیست .
ولی از همه بدتر طعم غذا بود که واقعا جای تاسف داشت اصلا انتظار چنین غذای افتضاحی را نداشتم کباب ترش و جوجه ترش در تکه های بزرگ که مشخص بود به درستی کباب نشده و به نوعی خام بود وقتی هم به گارسون اونجا موضوع را گفتیم یک عدد سیخ به ما داد گفت که سیخ بزنید تا دوباره کباب کنیم !!!!!!!!!
خلاصه اینکه به هیچ عنوان انتظار یک غذای با آرامش در کنار خانواده را در این رستوران نداشته باشید .
خاور خانم ضمن تشکر از زحمات چندین ساله شما ولی یقینا هرگز دوباره به رستوران شما باز نخواهم گشت
و با گفته بسیاری از دوستان ترجیح می دهم که از رستورانهای اطراف استفاده کنم که حداقل ارزش طی کردن این مسافت را داشته باشد .انتظار اصلی ما از این مجموعه غذای خوب بود و ارامش ونه صرفا منظره ای از جنگل و دریا آنهم در شلوغی و سر و صدای زیاد.
در پایان هم نکته مثبت اینکه میرزا قاسمی خوبی داشت .
بدرود
خیلی تعریف رستوران خاور خاله سرولات رو شنیده بودیم اما فرصت نمیشد که به اینجا سر بزنیم.
اول از فضای زیباش بگم که جاده و مسیر دسترسی به این رستوران سر سبز و خیلی زیبا بود. ما حدود ساعت 4 رسیدیم که گویا تا 5 سرویس دهی دارن و همون 4 هم بی نهایت شلوغ بود.
پرسنل خوش برخورد و مهربونی که تمام مدت حواسشون به مردم بود و خود خاور خانم هم به مشتری ها سر میزد و با اونایی که میخواستن سلفی می گرفت.
غذای انتخابی ما: کباب ترش، جوجه ترش، ماهی سفید، ماهی قزل آلا و میرزاقاسمی بود که با ماست و سیر ترشی و کته ته دیگ دار حسابی سرو شد.
حجم غذا در مقایسه با قیمت عالی بود (عکس غذا و منو در عکس ها پیوست شده). از کیفیت غذاشون هم هرچی بگم کم گفتم. گوشتها کاملا نرم و پخته و خوش طعم و ماهی ها هم به سبک خیلی خوبی پخته شده بود.
این رستوران یه بالکن خیلی زیبا هم داره که ویوی خوبی به جنگل های سرولات و چابکسر داره و کلا پنجره های قدی بزرگ رستوران منظره بسیار زیبایی رو موقع صرف غذا در اختیار مشتری میذاره.
تجربه من و همسفرهام از این رستوران عالی بود و خیلی دوست دارم باز هم به اینجا برم.
ما ۳ بار طی سال های مختلف به این رستوران رفتیم . بار اول زمانی که هنوز این ساختمان چند طبقه ساخته نشده بود . بار دوم زمانیکه که در حال ساخت بود و مشتری ها از روی آجر و کلوخ رد می شدند و در ساختمان نیمه کاره و سرد می نشستند و بار آخر وقتی که به اصطلاح ساختمان کامل شده بود . یک چیز همیشه در اینجا ثابت است : بی نظمی !
سرولات روستای بسیار زیبایی با منظره بی نظیر است البته ساخت و ساز ساختمان های چندین طبقه در آن شدت گرفته و حالت بکری آنجا را کاملا از بین برده . پیدا کردن رستوران خاور خانوم زیاد سخت نیست چون کمی که در جاده بالا بروید با صف و ترافیک ماشین ها مواجه می شوید و وقتی جمعیت را دنبال کنید به رستوران می رسید .
اینجا قبلا رستوران خانگی خیلی کوچکی بود ولی به مرور معروف شد و خاورخانم اینجا را توسعه داد و رستوران را تبدیل به ساختمان بزرگ چند طبقه ای کرد . همه در این روستا که تقریبا همیشه شلوغ است می توانند کاری انجام بدهند : از اجاره دادن اتاق و فروختن صنایع دستی و روسری گرفته تا فروش مربا و ترشی خواهرزاده ی خاور خانم و شرکا !
غذاها فوق العاده اند . معروف ترین غذای اینجا مرغ شکم پر است که بی نظیرترین مرغ شکم پر دنیاست . البته ما ماهی و کباب ترش و باقالی قاتق را هم امتحان کردیم که خوب بود ولی نه به خوبی مرغ شکم پر . مخلفاتی هم که همراه غذاست عالی و خوشمزه است مثل ترشی و ماست محلی و ....
اینجا تقریبا همیشه بسیار شلوغ است . یک ساعت صف سفارش غذا و ساعت ها صف انتظار برای خالی شدن میز . نحوه سفارش گیری خاورخانم تا آخرین باری که ما رفتیم به این شکل بود که در یک دفتر چهل برگ دونه دونه سفارش ها را یادداشت می کرد که خیلی طول می کشید و گاهی که مشتری یه کم در سفارش دادن یا پرداخت مبلغ معطل می کرد به شدت به مشتری پرخاش می کرد و داد می زد .
ولی بزرگترین ضعف اینجا بی نظمی است . متاسفانه صاحبان اینجا بعد از این همه سال هنوز ابتدایی ترین روش مدیریت رستوران که نحوه نوبت دهی است را اجرا نمی کنند . صدها نفر در طول روز باید به روش دوران غارنشینی ( یعنی هرکس زور بیشتری دارد ) میزها را تصاحب کنند که بیشتر اوقات به دعوا و درگیری ختم می شد . در تمام مدت غذا خوردن دو یا سه خانواده سر هر میز می ایستادند و لقمه ها رو می شماردند و تازه فاجعه زمانی بود که مشتری قبلی از سر میز بلند می شد و حالا نه فقط بین دو سه خانواده ای که سر آن میز منتظر بودند دعوا می شد بلکه منتظران میزهای کناری هم به دعوا می پیوستند .
این مشکل راه حل خیلی ساده ای دارد ! از دستگاه های نوبت دهی که بگذریم می شد خیلی ساده هر کس که سفارشش را می دهد با فیش سفارش بتواند وارد سالن شود . چون یکی دیگر از معضلات این بود که عده ی زیادی از مشتریان یک میز بزرگ را می گرفتند و تازه منتظر بقیه ی دوستانشان می ماندند که شاید نیم ساعت بعد هم نمی رسیدند . یا یک خانواده ی پرجمعیت میز را می گرفتند و تا سفارش بدهند و غذاها آماده شود خیلی طول می کشید و در همین بین یک خانواده دو نفره غذایشان آماده بود ولی جایی برای نشستن نداشتند . سالن الان خیلی بزرگ است و در واقع دو سالن هم هست و با مدیریت درست می شود جلوی این همه بی نظمی را گرفت .
ما خیلی می شنیدیم که همه به اتفاق می گفتند غذای رستوران دربند لطفی که درست روبه روی همین رستوران و با همین منظره است هم به همین خوشمزگی است و کسانیکه حوصله بی احترامی و جنگیدن برای میز را نداشتند به اینجا می رفتند و خیلی هم راضی بودند . ما هم دفعه بعدی قطعا رستوران لطفی را امتحان خواهیم کرد .
خیلی دور از ذهن است که خاورخانوم اینجا را بخواند یا بخواهد تغییری در شیوه مدیریتش اجرا کند . پس تنها پیشنهاد من این است که وقتتان را اینجا تلف نکنید .