هتل پتروشیمی تبریز در بلوار استاد شهریار که تقریبا نزدیک چهارراه آبرسانی که یکی از چهارراههای معروف و مشهور شهر هست و در یک منطقه آرام و ساکن واقع شده است.
هتل در داخل مجموعه فرهنگی-تفریحی واقع شده که این مجموعه علاوه بر هتل شامل استخر،سالنهای غذاخوری،چند تالار،زمین اسکیت،کارواش،سالن کنفرانس و عروسب،فضای سبز زیبا و پارک بازی کودکان رو هم شامل میشه.
اتاقهای هتل بزرگ،جادار،امن،زیبا و بازسازی شده و شیک هستند.پرسنل آموزش دیده و مهربان ،سالن صبحانه بزرگ با انواع غذاهای خوشمزه از دیگر محسنات این هتل میباشد.
سلام به همه دوستان
شهر تبریز یکی از شهر های دوست داشتنی ایران زمین است. شهری پر از رستوران های مختلف و مردمانی مهربان و شیرینی های خوشمزه. شهری با فرهنگی خاص و بدون گدا و البته با آب و هوایی مطلوب. برای اقامت در این شهر گزینه های متعددی پیش رو دارید. از هتل های 5 ستاره کایا، پارس و شهریار گرفته تا هتل آپارتمان های مختلفی که در این شهر مشغول به فعالیت هستند و گستره قیمتی آنها بسیار متنوع است.
برای تعطیلات عید غدیر امسال، برنامه ایی را با دوستان اهل سفر تنظیم کرده بودیم. در این برنامه دو روزه بازدید از موزه های مختلف شهر تبریز و چند مکان دیدنی این شهر رو میخواستیم تجربه کنیم. اما قدم اول انتخاب هتلی مناسب برای این بازه زمانی (تعطیلات عید غدیر و پنج شنبه شب) بود که متاسفانه به خاطر تعطیلات تقریبا اکثر هتل های این شهر پر بودند و با توجه به اینکه تعداد اتاق های درخواستی ما زیاد بود (6 اتاق)، به همین دلیل بحث اقامت یکی از مواردی بود که باید حل می شد.
با توجه به اینکه میزبانان مهربان و پر تلاش ما در شهر تبریز زحمت این کار رو بر عهده داشتند، با سر زدن به هتل های مختلف و تحقیقات در این زمینه، هتل پتروشیمی که هتلی 4 ستاره هست انتخاب شد. ما هم خوشحال از این موضوع، صبح روز پنج شنبه از ارومیه راهی تبریز شدیم و 2 ساعت بعد به تبریز رسیدیم. هتل پتروشیمی در بلوار شهریار تبریز واقع شده است. یعنی در یکی از بهترین نقاط این شهر که دسترسی خوبی هم به نقاط مختلف داره، قرار گرفته است.
هتل 4 ستاره پتروشیمی تبریز که با نام مجتمع رفاهی پتروشیمی در نقشه میتونین پیدا کنید، وابسته به شرکت ملی نفت ایران است. ولی این موضوع از حرفه ایی بودن هتل نه تنها نکاسته که باعث شده فضای اطراف هتل، تقریبا تمامی امکانات مربوطه را داشته باشد. این هتل 23 اتاق 2 تخته، 2 سوئیت رویال و 4 سوئیت معمولی دارد.
ما چون ساعت 9صبح رسیده بودیم ، بهمون اتاق ندادن و گفتن که باید تا بعد از ظهر ساعت 2 صبر کنیم. به همین دلیل وسایلمون رو گذاشتیم هتل و رفتیم بیرون.
بعد از ظهر که برگشتیم هتل، مراحل دریافت اتاق حدود یک ربع طول کشید. اتاقمون در طبقه سوم این هتل شش طبقه تحویل داده شد. به محض وارد شدن به اتاق، فضای اتاق اولین چیزی بود که برامون جالب بود و این فضا نسبت به سایر هتل های چهار ستاره مشابه، بزرگتر بود که بسیار عالی به نظر می آمد.
در زیر به صورت جزئی تر به نقد و بررسی هتل خواهم پرداخت.
تفریحات و امکانات هتل
خوب به نظرم این قسمت بیشترین نمره رو در نقد و بررسی به خودش اختصاص میده. هتل پتروشیمی تبریز تقریبا هر آنچه نیاز دارید را مهیا کرده است. انواع سالن های ورزشی، استخر، باشگاه ورزشی، سالن بیلیارد، پارک کودک، زمین اسکیت، سفره خانه سنتی، تالار و ... از مواردی هستند که می توان در این هتل دید. کمتر کسی وجود دارد که از محوطه زیبا و سرسبز این هتل لذت کافی را نبرد و عاشق این فضا نشود.
پارک کودک این مجموعه واقعا برای خانواده هایی مثل ما یک بهشت محسوب می شود. پسر 4 ساله من کلی تو این فضا بازی کرد، به طوری که به ما اجازه رفتن از هتل را نمیداد و ترجیح میداد همین جا بازی کند. در محوطه و پارک این هتل آلاچیق هایی وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید. اما نقطه منفی که در مورد این آلاچیق ها وجود داشت این بود که فاقد هر گونه میز و صندلی بودند و به نظرم این موارد باید به این آلاچیق ها اضافه شوند.
شاید توجیه این باشد که این آلاچیق ها برای داشتن میز و صندلی ها باشد، ولی جواب این است که آلاچیق همیشه محل آرامش مهمانان است و چه بهتر که این مهمانان بتوانند در فضای سرسبز و خنک این هتل، چند صباحی در این آلاچیق ها آرام بنشینند و از محیط لذت ببرند. سفره خانه سنتی این هتل هم که معرکه است. در این سفره خانه، اتاقک های گودی قرار دارند که از فضای لازم برخوردار هستند. داخل آنها کاملا به صورت سنتی چیده شده است و چه خاطره ها که نمیشود اینجا ساخت.
فکر میکنم هر کس وارد این سفره خانه شود، به راحتی شب را به صبح می رساند، بدون اینکه لحظه ایی بخوابد، گرم صحبت با دوستان می شود و آنگاه، سپیده دم خورشید را تجربه خواهد کرد. آنچه مسلم است، تفریحات و امکانات این هتل، به معنای کامل آن قابل احترام است و می توان گفت تکمیل است و ایرادی به این قسمت از نظر من وارد نیست.
تمیزی و زیبایی هتل و اتاق ها
از حق که نگذریم، تمامی دوستان ما ازفضای اتاق ها رضایت کامل داشتند و حتی فراتر از انتظار آنها بود. اتاق ها تمیز بودند و میشه گفت تمامی موارد مورد نیاز را در خود جای داده بودند. انواع چایی، نسکافه و ... در اتاق وجود داشت. دو لیوان مخصوص آب و همچنین فنجان های مخصوص چای نیز وجود داشتند. تخت خواب ها نرم و راحت و ملافه ها تمیز بودند.
شاید تنها نقدی که بتوان به این قسمت وارد کرد، سرویس بهداشتی هتل است. با وجود اینکه تقریبا مسواک، تیغ اصلاح، شامپو و صابون در سرویس بهداشتی وجود داشتند، اما سرویس بهداشتی آنطور که باید تمیز نبود و در ومواردی رسوب رو در سرویس بهداشتی و کاشی ها به وضوح می شد دید. کاملا مشخص بود که از تمیز کننده خوبی برای این موضوع استفاده نمیشود.
به نظرم اگر کمی از مایع تمیز کننده و براق کننده بهتری استفاده بشه، طوری که به محض ورود، کاشی ها برق بزنند و اون تمیزی به چشم بیاد، بسیار زیبنده تر خواهد بود.
کیفیت و تنوع غذا
واقعیت این هست که با توجه به اینکه فقط یک شب در این هتل افامت داشتیم، بنابراین فقط یک وعده صبحانه رو مهمان هتل بودیم و وعده های دیگر غذایی رو تو هتل نبودیم. بنابراین فقط در مورد صبحانه این هتل می نویسم.
محیط رستوران خوب و تمیز بود. صبحانه در طبقه دوم و در VIP Restaurant سرو می شود. کارمندان این بخش هم بلافاصله میز ها رو تمیز و مرتب می کردند. تنوع غذایی به نظرم زیاد متنوع نبود و میتونست بیشتر باشه. تخم مرغ در نوع نیمرو و آب پز، هندوانه، کره و مربا. آب میوه ها متاسفانه طبیعی نبود و این یکی از نقاط ضعف در این بخش تلقی می شود.
اما از نظر من نقطه قوت صبحانه هتل، داشتن سر شیر محلی، که از صبحانه های به نام تبریز است، می باشد. در کل، با اضافه کردن کمی تنوع و البته در نظر گرفتن سلایق میهمانانی که از سایر شهر ها می آیند، می توانند روی این موضوع کار کنند. همچنین لابی هتل دارای کافی شاپ هست که البته ما از آن استفاده نکردیم. ولی محیطی تمیز و شیک داشت که باعث شد کلی با دوستان تا ساعت 2 صبح صحبت کنیم و همنشین حرف های همدیگه باشیم.
منطقه و دسترسی
این هتل در یکی مناطق خوب تبریز و در بلوار شهریار واقع شده است. محوطه هتل بسیار سرسبز و زیباست. دسترسی هتل به مرکز شهر تبریز، بازار این شهر، و سایر نقاط تبریز در حد کاملا مناسبی قرار دارد. اما یکی از نقاط بسیار مثبت هتل ار حیث دسترسی، قرار گرفتن در کنار یک مجموعه تفریحی به نام پارک سیاحتی و تفریحی باغلار باغی می باشد که برای خانواده های بچه دار، نعمتی بس بزرگ به حساب می آید.
این مجموعه یکی از پارک های مهم شهر تبریز است و انواع وسائل تفریحی و هیجانی برای استفاده میهمانان و گردشگران در آن وجود دارد. همچنین باغ وحش کوچکی در این مجموعه است که برای افرادی که به حیوانات علاقه دارند، می تواند جالب باشد. این مجموعه تفریحی از ساعت 4 بعد از ظهر تا پاسی از شب باز است و می توان از آن دیدن کرد.
عملکرد کارکنان و ارزش قیمت به نسبت خدمات
در طول یک شب اقامت ما، کارکنان هتل بسیار شکیبا و مهربان بودند و با نهایت خوش رویی هر سوالی که داشتیم را با صبوری جواب میدادند. هنگام پذیرش و چک آوت نیز همه چی مرتب بود و در کمترین زمان ممکن انجام شد. در کل به نظرم این هتل از نظر قیمتی در رده مناسبی به نسبت خدماتی که ارائه می دهد قرار دارد.
در خلاصه هتل پتروشیمی تبریز، هتلی با اتاق های جادار است. هتلی که در منطقه ایی سرسبز و تمیز و با محوطه ایی مثال زدنی واقع شده است. استفاده از این هتل رو به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنم و در صورتی که با دوستان به این هتل سفر می کنید، حتما از سفره خانه سنتی هتل استفاده کنید.
هتل پتروشیمی تبریز در بلوار استاد شهریار تبریز واقع شده است .هتل کمی قدیمی بوده ولی دارای اتاقهای بسیار بزرگ ، دلباز و تمیز می باشد . سرویس بهداشتی مناسب و حمام مجهز به وان می باشد.
.با توجه به قرار گیری این هتل درداخل شهر تبریز دسترسی به اماکن توریستی و سیاحتی به راحتی امکان پذیر است . هتل دارای پارکینگ ، لابی خوب و پرسنل مجرب و چندین تالار جهت برگزاری مراسم ها و سمینار می باشد .
بوفه صبحانه خوب و قابل قبول بود ولی می توانست غذای های گرم بیشتری داشته باشد. .در محموعه اقامت در این هتل را پیشنهاد می نمایم .تنها نکته منفی هتل محدودیت زمانی استفاده از استخر و سونا می باشد .