آدرس اهواز، کیانپارس، پل علی ابن مهزیار امتیاز
ابتدا عرض کنم به خدمت دوستان عزیز من هم مثل سایر همشهریان اهوازی وقتی وارد رستوران ریف شدم شیفته فضای لوکس و در عین حال منظره زیبای رودخانه کارون شدم
من به همراه همسرم در تراس طبقه بالا روبروی رودخانه در فضایی بسیار زیبا با منظره غازها و مرغآبی هایی که در رودخانه آبتنی می کردند محو تماشای کارون و مسرور فضای زیبای رستوران شدیم جهت سفارش شام ما دو پرس کباب کوبیده مخصوص بهمراه پلو کته ایرانی
و یک پرس کشک بادمجان سفارش دادیم زمانی که سفارش آماده شد حجم پرس غذا به نسبت قیمت پرداختی همخوانی نداشت پلوی کته ایرانی که برای هر پرس ۷۱ هزار تومان پرداخت کردیم نهایتا به میزان یک فنجان کوچک برنج در یک ظرف روحی سرو شد که این حجم پلو با قیمت پرداختی همخوانی نداشت کیفیت پلو الحق و النصاف خوب بود همینطور مبلغ پرداختی برای هر پرس کوبیده مخصوص ۲۵۴هزار تومان بود که نهایتا می توانست به نسبتا مبلغ پرداختی حجم پرس بیشتر باشه کیفیت کوبیده مخصوص انصافا خوب بود همینطور دورچین خوبی هم کنار غذا بود. خوراک کشک بادمجان هم واقعا جزو بهترین کشک بادمجانهایی بود که بنده تا بحال در رستورانهای مختلف میل کرده بودم.
بعد از صرف شام با توجه به هوای نسبتا سرد این روزهای اهواز با همسرم تصمیم گرفتیم که سری به طبقه زیرین رستوران زده و لحظاتی را جنب رودخانه کارون به صرف چای منقلی بر روی مضیف تدارک دیده شده در رستوران بگذرانیم که پس از ورود به طبقه زیرین متوجه ناهماهنگی و نظافت نسبتا ضعیف طبقه زیرین شدیم در ابتدا بنده چای منقلی به همراه منقل زغالی به منظور گرم شدن در هوای سرد سفارش دادم که نکته جالب عدم امکان سفارش با تعداد افراد فرد جهت چای منقلی بود (مثلا در منو چای منقلی ۲ نفره و چهار نفر بود و اگر شما برای ۳ نفر می خواستید سفارش بدید باید ۴ نفره سفارش می دادید یا اینکه اگر برای ۵ نفر می خواستید سفارش بدید باید یک سرویس ۲ نفره و یک سرویس ۴ نفره(مجموعا ۶ نفره برای ۵ نفر) سفارش میدادید.) پس از درخواست سفارش چای منقلی و نشستن در محفل کنار رودخانه ناگهان متوجه تردد موشها و گرزههای بزرگ در محل طبقه پایین شدیم بگونهای که دو عدد گرزه بزرگ در زیر یخچال ویترینی طبقه زیرین که محل قرارگیری سیخهای جوجه و کباب.های خام و همچنین کیک.ها و دسرها بود قایم شدند که پس از مشاهده این مورد به کارگر مجموعه اطلاع دادم و ایشان خیلی طبیعی اعلام کردند خوب گرزهاست اینجا از اینا زیاد داریم بعد این مورد را با مدیر فروش طبقه زیرین که یک خانم بودند مطرح کردم و ایشان ضمن تایید حرف بنده فرمودند که ما مرتب سمپاشی می کنیم ولی کاری از دست ما بر نمیاد که بنده از صحبتهای ایشان قانع نشدم جالب اینکه این موشها به آشپزخانه پایین و کبابپز و ... کاملا دسترسی دارند و روزانه چند صد نفر در این رستوران در تردد هستند. با توجه به قیمت نسبتا بالای منوی این رستوران واقعا این مورد قابل قبول نیست و امیدوارم این آگاهی به تمام مشتریان این رستوران داده شود با توجه به تردد این موجودات موذی امکان آلودگی مواد غذایی بسیار بالا خواهد بود.
برای وعده ناهار در بهمن ماه 98 طبق رزرو قبلی گروه 40 نفره ما به رستوران ریف اهواز رفتیم.
موقعیت مکانی عالی رستوران در جاده ساحلی اهواز در خشکی و جزیره مصنوعی وسط رودخانه کارون نوید یک وعده غذایی عالی را میداد.
با توجه به اینکه کلیه سفارش ها با هماهنگی و زحمت میزبان های ما از قبل به رستوران اعلام شده بود تصور یک تجربه خوب در ذهن ما نقش بسته بود.
پس از عبور از پل و ورود به تراس عالی و زیبای رستوران بر فراز کارون از دیدن چشم انداز زیبای رستوران لذت وافر بردیم.
پس از ورود به سالن اصلی رستوران در محل های تعیین شده مستقر شدیم نمای شیشه ای رستوران به بهره از منظره و ویوی رستوران کمک می کرد.
سالن بزرگ پذیرای مشتریان زیاد رستوران بود.
متاسفانه هر چه فضا و دکوراسیون و چشم انداز رستوران خوب بود خدمات رسانی پرسنل بسیار ضعیف بود و نتوانست انتظارها را برآورده سازد.
غذاها با فاصله زمانی زیاد سرو میشد بعضی از سفارش ها موجود نبود و برخی غذاها بعد از سرو شدن سرد بود که همه اینها موجب نارضایتی اکیپ ما شد.
تنها تجربه دلنشین خانواده ما از این وعده غذایی تجربه خوردن غذایی به نام مفطح برای اولین بار بود.
سالاد سلف سرویس رستوران نیز برای هر ظرفی به مبلغ ده هزار تومان قابل قبول بود.
بعد از صرف نصفه و نیمه غذا فرصتی دست داد تا با خوردن چای در این مکان از حضور بیشتر در رستوران و تماشای چشم انداز زیبای کارون بهره ببریم.
در مجموع از حضور در رستوران رضایت و از خدمات آن ناراضی بودیم.
رستوران ريف در مجموعه اي وسط رودخونه كارون در جاده ساحلي قرار داره.
اين رستوران از بابت فضا و ديزاين و تنوع جاهاي نشستن خيلي خوب عمل كرده،
تراس رستوران داراي فضاهاي اختصاصي براي صرف غذا بر روي رود كارون طراحي شده، كه فضاي دلنشيني رو ايجاد كرده و از همه مهمتر حالت خصوصي بودن هر ميز در تراس هست كه مهمان ها راحت هستن.
سالن سر پوشيده خيلي بزرگ و دلباز هست و از همه طرف پنجره به سمت رودخونه كارون داره كه فضاي دلنشيني رو درست كرده.
غذايي كه سفارش داديم، كباب كوبيده ( ٣٩ هزار تومان) و مرصع پول ( ٤٩ هزار تومان) و سيب زميني سرخ شده ( ١٦ هزار تومان) بود.
كباب كوبيده طعم خوبي داشت ولي چون تك سيخ بود، و حجم بالايي داشت، نياز به كباب شدن بيشتري داشت، يه جاهايي خام بودن گوشت رو ميشد احساس كرد.
نان تنوري داغي كه با كباب سرو ميشه عاليه،
مرصع پلو، تركيبي از پلو زعفراني و اجيل با ٦ تكه رول سينه بود كه من به شخصه اصلا راضي نبودم.
مرصع پلو طعم خاصي نداشت، رول هاي سينه خيلي خشك و بي مزه و از همه مهمتر با توجه به قيمت و حجم برنج خيلي كم بود.
براي پيش غذا ميشد از بوفه استفاده كرد، تنوع بوفه خيلي معمولي بود و ظاهر مناسبي نداشت.
سرويس دهي خيلي ضعيف بود و براي هر چيزي چندين بار بايد درخواست ميداديم.
و از همه مهمتر براي رزرو رستوران براي مهماني با مديريت رستوران كه صحبت كرديم در كمال ناباوري گفتن براي تعداد بالاي ٣٠ نفر، حدود ٢٠ درصد به فاكتور اضافه ميشه كه جاي تعجب داشت،
با توجه به مكان رستوران، بايد ماشين رو در پاركينگ عمومي قرار داد كه رايگان نيست و حدود ٥ دقيقه پياده تا رستوران فاصله هست.
رستوران ریف دارای دکوراسیون و فضای جالب است و در جزیره مصنوعی در وسط رود کارون قرار دارد. ما در داخل سالن نشستیم اما صندلیهای تراس نیز در فصل مناسب بسیار خوش منظره و جذاب هستند. ما بصورت گروهی حدودا چهل نفره برای نهار به رستوران رفتیم و از قبل لیست غذاها را اعلام کرده بودیم. سرویس دهی رستوران حداقل برای تعداد بالا کمی ضعیف بود و بعضی از غذاها دیر و یا سرد اورده شد البته غذای ما به موقع امد. سفارش ما میگوپلو و پاستای بیف بود. همچنین امکان استفاده از سالاد بار به ازای هر ظرف ده هزار تومان نیز وجود داشت که نسبتا خوب و متنوع بود. پاستا بیف بسیار خوش طعم و خوب بود و خامه ان طعم خامی نمیداد و خوب طبخ شده بود. میگوپلو متوسط بود و میگوی ان بیش از حد خشک شده بود اما در مجموع خوب بود و من از امتحان این غذای محلی و ترکیبات ان راضی بودم. پس از نهار نیز چای سفارش دادیم که باز هم با تاخیر اورده شد. این رستوران اگر کمی سرویس دهی خود را بهبود دهد قطعا رستوران خوبی خواهد بود.
در سفر به اهواز، برای نهار به همراه تعدادی از دوستان به رستوران ریف رفتیم. این رستوران نمای زیبایی داره و بر روی کارون ساخته شده و با یک پل به پیاده رو وصل میشه. دورتا دور رستوران شیشه ای است و ویوی خیلی قشنگی از کارون زیبا دیده میشه.
ما از قبل غذامون که کوبیده مخصوص به همراه برنج بود رو سفارش داده بودیم. از میز پیش غذاشون هم استفاده کردیم که بابت هر ظرف، ده هزار تومن بود. سوپ و کشک بادمجونش خوشمزه بود. غذای اصلی مون رو هم بعد از مدتی آوردن که زیاد جالب نبود. کباب کمی شور بود. برنج هم تقریبا سرد بود.
غذای یکی از دوستامون رو هم خیلی دیر آوردن طوری که غذاهای ما تموم شده بود و تازه وقتی آوردن سرد سرد بود و نتونستن بخورن و پس دادن.
رفتار پرسنل بد نبود ولی اصلا حرفه ای نبودن و معلوم بود تازه کار بودن و زیاد نمیدونستن چکار کنن.
در کل به نظرم بیشتر این رستوران فضای زیبایی داره ولی غذاش خیلی خیلی معمولیه در صورتی که قیمتش بالاست. واقعا باید روی کیفیت غذاشون کار کنن.
با تعدادی از دوستان برای ناهار به رستوران ریف رفتیم. رستوران در مکانی متفاوت بنا شده و فضای داخلی با دکوراسیون زیبا و دید خوب به اطراف از نقاط مثبت آن است. اما هر چه ظاهر این رستوران دلرباست، ارائه خدمات در آن وحشتناک است.
با وجودیکه از قبل میز ما رزرو شده و سفارش غذای تک تک افراد و زمان حضور به اطلاع رستوران رسیده بود اما ارائه سرویس بسیار بد، نامنظم، با تاخیر و غیر حرفه ای بود. انتخاب غذای ما یک چیکن رول بعنوان پیش غذا و سه غذای اصلی مفطح، میگو پلو و ته چین گوشت و بادمجان بود.
مدتی پس از حضور ما در رستوران پیش غذا را آوردند که ظاهر و چیدمانش در بشقاب نشان از عجله در سرو آن میداد. مزه اش معمولی بود.
حدود 10 دقیقه بعد از پیش غذا، اولین غذای ما را آورده و دو غذای بعدی بصورت تکی تکی و هر یک با فاصله زمانی تقریبا 10 دقیقه از دیگری به سر میز آورده شد به نحوی که بین اولین غذای اصلی و آخری حدود 20 دقیقه فاصله بود. عملا غذای نفر اول تمام شده بود که غذای نفر سوم آورده شد. بجز بی نظمی در سرو غذا، ارائه نان و نوشابه و سرویس عادی هم بعد از چند بار درخواست انجام شد.
حجم غذای مفطح مناسب بود. طعمش معمولی اما قابل قبول بود.
میگو پلو از یک پرس سبزی پلو قالبی تشکیل شده بود که روی آن مقداری میگو کوچک و کشمش ریخته شده بود. میگو ها بسیار خشک و سفت بود و طعم خاصی نداشتند. میزان کشمش به میگو خیلی بیشتر بود به نحوی که میشد نام غذا را کشمش پلو گذاشت.
ته چین گوشت و بادمجان هم از یک پرس پلو ساده قالبی که مقداری گوشت روی آن گذاشته و با زرشک و خلال تزئین کرده بودند تشکیل شده بود. دو ورق بادمجان سرخ شده هم در کنار بشقاب گذاشته شده بود. ظاهرا این رستوران معنی جدیدی برای "ته چین" ابداع نموده است! حجم گوشت به نسبت یک پرس غذا کم بود و بادمجان ها بسیار چرب بودند.
دورچین غذاها کم و با توجه به نوع غذا بعضا نامناسب بودند.
پس از صرف غذا که مورد پسند نبود، تصمیم به نوشیدن چای گرفتیم. فنجان های آورده شده برای چای در واقع قهوه خوری و کوتاه بودند به نحوی که نبات همراه چای بطور کامل در فنجان قرار نمیگرفت.
در ته و لبه فنجان من آثار قهوه خشک شده دیده میشد و مشخص بود بعد از استفاده نفر قبلی، فنجان شسته نشده است! از شخصی که در سالن سفارش غذا میگرفت، سراغ مدیر رستوران را گرفتم. گفت حضور ندارند.
وقتی اصرار کردم و فنجان را نشانش دادم، پس از کمی مکث شخصی را در کنار سالن نشان داد و گفت آقای ناصری مدیر رستوران هستند.
به پیش ایشان رفته و فنجان را نشان دادم. بسیار خونسرد گفت به بچه ها بگید یک فنجان تمیز به شما بدهند (فقط همین...!)
نه عکس العمل خاصی، نه عذرخواهی، نه تذکری به مسئول مربوطه، نه ...!!!
ظاهرا چنین چیزی برایشان عادی بود و احتمالا شستن ظروف در این رستوران خیلی جایگاهی ندارد.
در نهایت اگر مایل به تماشای رودخانه و فضای داخل و اطراف این رستوران هستید سری به آن بزنید اما اگر به سلامت خود علاقه مندید و محتوای غذایی که میخورید برایتان مهم است، چیزی سفارش ندهید!
رستوران ریف یک رستوران مدرن و دورتا دور شیشه ایی بر روی رود کارون در شهر اهواز است. فضا و همچنین منظره زیبای آن باعث شده تا مشتریان زیادی داشته باشد. تمیزی و همچنین طراحی داخلی رستوران خوب است. به نظرم نه تنها تعداد پرسنل کم است بلکه آموزش دیده هم نیستند. میز اردو این رستوران محدود است و هر بشقاب یا کاسه ایی که بردارید 10 هزار تومان محاسبه می شود. ما میگو با سس قلیه و یک کته ایرانی سفارش دادیم. میگو با سس قلیه به روی میز آمد ولی برنج ده دقیقه بعد آن هم بعد از چندین بار گوشزد کردن به روی میز آمد و سفارشات بقیه هم دیر و یا ناقص به روی میز ها می آمد. سس قلیه بخاطر استفاده زیاد از سبزی کمی تلخ شده بود و مزه غذا را خراب می کرد. در کل اگر منظره خوبی نداشت حتی ارزش رفتن هم نداشت و برخورد مدیریت و همچنین پرسنل ضعیف و غیر حرفه ایست. #رستوران #غذا #شکمگردی
رستوران ریف در جنب پل هفتم اهواز و مشرف به رودخانه کارون ،دکورو نمای خوبی دارد و مامیهمان این کافه، رستوران به اتفاق تعدادی از دوستان که حدود ۴۰ نفر بودیم، برای صرف ناهار به این رستوران مراجعه کردیم.سفارش ما از قبل مشخص بود و میگو پلو بود.در جلوی درب ورودی هم میز منو آزاد وجودداشت که شامل مواد سالاد، سوپ ، چند نوع ماست و کشک بادمجان بود.محیط رستوران بزرگ و وسیع با نمای خوبی بود. ما قبل از سرو غذا از میز منو سوپ، سالاد و کشک بادمجان برداشتیم که هزینه هر ظرف ۱۰ هزار تومان بود.ظرف سوپ بسیار کوچک بود و ارزش ده هزار تومان را نداشت.لازم به توضیح که هر ظرف پیاله و بشقاب از هر نوع غذا و سالاد ۱۰۰۰۰تومان بود. غذای ما که شامل میگو پلو بود بعد مدتی حاضر شد.میگوها کوچک، کهنه، بی طعم و سوخته بودند.برنج اصلا کیفیت خوبی نداشت و بیشتر شبیه کشمش پلو بود تا میگو پلو.من که اصلا نتونستم بخورم وبا پرسش ، بقیه دوستان هم از غذاهای خود راضی نبودند.کلا پرسنل هم توجهی به خواسته ها نداشتند و بعد از چندین بار تذکر ،نان روی میز آوردند.کلا بنده از پرسنل و کیفیت غذا راضی نبودم اما موقعیت ، فضا و دیداطراف رستوران خوب بود.