بندر خمیر یکی از مناطق گردشگری در استان هرمزگان است که به شهر تالابی نیز معروف شده؛ چون دارای یکی از مهمترین ذخیرهگاههای زیستکره حراست. منطقه حفاظتشده حرا و تالاب بینالمللی خورخوران حوالی جزیره قشم، بندرپل، جزیره هرمز و بندر خمیر واقع شده است و
شهر بندر خمیر یکی از مهمترین شهرهای تالابی ایران در استان هرمزگان است که مدیریت شهری آن توانسته با مدیریت مقصد گردشگری، هم برای مردم محلی در حوزه گردشگری شغل ایجاد کند و هم برای مسافران و گردشگران تالاب بزرگ خورخوران جاذبههای متنوعی داشته باشد.
سفرنامه بندر کنگ-دی ماه 1397 نویسنده: لیلا موحدیان مدت هاست که با مفهومی به اسم مینیمال آشنا شدم و اونقدر این موضوع برای من جذاب بوده که سعی کردم در تمام کارها و امور زندگیم تا جایی که می تونم اونو اجرا کنم، لذت کمتر داشتن که
بندر خمیر یکی از بندرهای زیبای استان هرمزگان هست. این بندر درخود یکی از تالابهای بین المللی را در نود نگاه داشته به نام تالاب خورخوران.
اغلب مردم در این شهر شغلشون صیادی و ماهیگیری هست که نوع ماهیگیری در این بندر از نوع مشتا هستش.
خانه ها با گچ اندود شد و درخت نخل و گلهای کاغذی صورتی مشخصه کوچه های جنوبی رو اینجا هم شاهد خواهید بود.
با اینکه این شهر جزو شهرهای بسیار زیبای استان هرمزگان هست اما هنوز در میان گردشگران شناخته نشده و این باعث شده قیمت محصولات مانند خوراک و اقامت ارزان باشه. صنایع دستی این بندر همان به مانند بقیه شهرهای استان محصولاتی هست که با برگ نخل ساخته میشه. با توجه به اینکه در بندر خمیر زندگی شبانه وجود داره به علت اب وهوا، امنیت شهر در شب هم بسیار بالاست.
#گلفام_سفر