پوترا مسجد اصلی شهر پوتراجایا بوده که روند ساخت آن از سال 1997 میلادی آغاز و دو سال پس از آن تکمیل شد. این مسجد در نزدیکی ساختمان پردانا پوترا (Perdana Putra) قرار دارد که دفتر نخست وزیر مالزی بوده و دریاچه مصنوعی پوتراجایا نیز فاصله زیادی با آن ندارد. در مقابل مسجد هم میدان بزرگی با چندین پرچم از کشور مالزی به چشم می خورد.
از قشنگ ترین و مدرن ترین مساجد دنیا همین مسجد پوترای مالزیه که هنرهای فراوان در ساختش بکار رفته. شیشه های رنگی، خطاطی های زیبا، مقرنس های هنرمندانه، رنگ آمیزی صورتی و ... از جمله علتهای معروفیت و زیبایی اینجا شده.
طراحی مسجد به شکلی انجام شده که اگر شما درحال قایق سواری در دریاچه ی پوتراجایا باشین احساس می کنین این مسجد بر روی آب ساخته شده، در صورتی که محل احداث مسجد در زمینی شبه جزیره مانند قرار گرفته و این خطای دید رو باعث میشه.
این مسجدِ دو طبقه آماده ی میزبانی از ده هزار نمازگزاره که طبقه ی اول مخصوص آقایون و طبقه ی دوم برای خانومها در نظر گرفته شده.
ورود به این مکان مذهبی قوانین خودشو داره و خانمها باید با لباس پوشیده و روسری وارد بشن و آقایون هم با لباس موجه.
مسجد صورتی در شهر پوتراجا واقع شده که یکی از دیدنی های اصلی و زیبای این شهر می باشد. این مسجد در کنار پل خواجو و دفتر نخست وزیر مالزی قرار دارد. معماری این مسجد از مساجد دوران صفویه در ایران الهام گرفته شده است و دارای بخشهای شبستان ، حیاط یا صحن مسجد و اتاق هایی برای امور آموزشی و برپایی کلاس های دینی می باشد.
برای ورود خانم ها باید شبستان ، حیاط یا صحن مسجد و اتاق هایی برای امور آموزشی و برپایی کلاس های دینی داشته باشن و صورت نیاز شنل های کلاه دار به امانت داده میشود.
پوتراجایا پایتخت سیاسی مالزی، یکی از شهرهای مورد توجه گردشگرها در این کشور است. در این شهر نمادهایی از کشورهای مختلف دنیا ساخته شده است، یکی از بناهای بسیار زیبا و باشکوه این شهر، مسجد پوترا است که به مسجد صورتی هم مشهور است.
این مسجد زیبا نمادی از هنر اسلامی معماری ایرانی دوران صفویه است و نمایشی خیره کننده از ترکیب طرح های معماری مالایی، فارسی، عربی و اسلامی را ارائه می دهد و می تواند 15,000 نمازگزار را به طور یکجا در خود جای دهد.
درب ورودی اصلی این مسجد شبیه دروازه ساختمان های دولتی ایرانی قدیمی است. مناره 116 متری اش با الهام از طراحی ساخت مسجد عمر شیخ در بغداد انجام شده و دیواره های زیرزمین آن یادآور مسجد حسن ثانی در کازابلانکای مراکش می باشد.
ازبناهای دیدنی وزیبای شهرپوتراجایااست دراین مسجدهمه چیزبه رنگ صورتی می باشدباآبهای دریاچه پوتراجایااحاطه شده ازیک طرف به خشکی راه دارددفترنخست وزیرمالزی بوده وقتی ازدورنگاه میکنیدانگارمسجددرمیان آب قرارداردازمساجددوران صفویه درایران برای ساخت آن الهام گرفته انددیوارهای پایین مسجدبرگرفته ازمسجدملک حسن درمراکش می باشددرآن مسجدسیگارکشیدن ممنوع است آشغال نبایدبریزیم رعایت حجاب درمسجدحتی برای گردشگران الزامی است (درآنجا ازشنل های بلندوکلاه داراستفاده می کنند.)
مسجد پوتراجایا در شهر پوتراجایا در نزدیکی کوالالامپور در مالزی قراردارد.در بازدیدی که از شهر پوتراجایا در مالزی داشتیم از این مسجد زیبا هم دیدن کردیم. از قبل راجع به این مسجد خونده بودم که مسجد با الهام از مساجد دوره صفویه در ایران ساخته شده ولی من در بازدید از مسجد خیلی شباهتی بین مساجد صفویه مثلا مساجد شهر اصفهان با این مسجد ندیدم، شایدم رنگ گلبهی یا صورتی مسجد باعث شد که این شباهت به نظر نیاد چون ما عادت داریم مساجد را با کاشی کاری های آبی و رنگ سبز ببینیم تا رنگ گلبهی!!! خلاصه به نظرم نماد قشنگی از اسلام و مسلمانی پر این شهر ساخته بودن که این خود مساله قابل تحسین است
#مسجد_صورتی یا #مسجدپوترا در شهر #پوتراجایا کشور #مالزی می باشد، در این مسجد همه چیز به رنگ صورتی میباشد و با آب های دریاچه ی #پوتراجایا احاطه شده و فقط از یک طرف به خشکی راه دارد حدودا سه چهارم این مسجد در دریاچه ساخته شده به طوری که وقتی از دور نگاه میکنید انگار مسجد در میان آب قرار دارد.
نام این مسجد را به افتخار اولین نخست وزیر #مالزی، تانکو عبدالرحمان پوترا الحاج، پوترا نامیده اند.
مسجد گنبدی گرانیتی با رنگ گل رز دارد و در مساحتی حدود ۱.۳۷ هکتار ساخته شده و نزدیک به ۱۵/۰۰۰ نفر همزمان میتوانند در آن به اقامه نماز بپردازند، مسجد دارای معماری منحصر به فرد و بخش هایی مانند : شبستان ، حیاط یا صحن مسجد و اتاق هایی برای امور آموزشی و برپایی کلاس های دینی است.
در سال ۱۹۹۷ میلادی ساخت مسجد شروع شده و بعد از دو سال یعنی در سال ۱۹۹۹ به پایان رسید.
سبک معماری مسجد اسلامی و از مساجد دوران صفویه در ایران برای ساخت آن الهام گرفته اند و دیواره های سطح پایینی مسجد هم بر گرفته از مسجد ملک حسن در مراکش میباشد.
نکاتی که در زمان ورود به #مسجدپوترا باید رعایت کنید:
سیگار کشیدن ممنوع است
در زمان ورود نیاز به پرداخت هزینه نمیباشد.
باید نظافت را رعایت کنید و هیچگونه زباله ای نریزید.
رعایت حجاب در مسجد حتی برای گردشگران نیز الزامی است.
بانوان هم نباید لباس های تنگ بپوشند در غیر این صورت باید از شنل های بلند و کلاه دار که رنگ صورتی بسیار خوشرنگی دارند استفاده کنند.
برخورد مسئولین مسجد نیز بسیار دوستانه و مودبانه است.
و در نهایت همه چیز در این مسجد بسیار لوکس و زیبا و خوشرنگ می باشد.
در زمان ورود به مسجد حس آرامش عجیبی در محوطه وجود دارد که واقعا عجیب بود سکوت عجیبی حکم فرما بود هر کسی در گوشه ای مشغول به عبادت و اقامه نماز بود و هوای محیط هم بسیار مطبوع بود و حیاط ها هم با گل هایی به رنگ صورتی تزئین شده بودند که زیبایی مکان را چندین برابر مینمود.
حتما در سفرتان به کشور #مالزی به شهر #پوتراجایا بروید و از این مسجد و بنای زیبا دیدن کنید.
سلام به همه دوستان عزیز
مسجد پوترا که در پوتراجایا مالزی واقع شده است، یکی از دیدنی ترین مساجدی است که می توان از آن دیدن کرد. این مسجد لقب های مختلفی را با خود یدک می کشد. مسجد صورتی، یا مسجدی روی آب از این القاب هستند. این مسجد زیبا که از یک تم صورتی بهره می برد در طی دو سال ساخته شد و سال شروع آن 1997 می باشد. این مسجد زیبا ظرفیت گنجایش 15000 نفر را در خود دارد. برای رفتن به این مسجد، خانم ها باید حجاب داشته باشند و در غیر اینصورت باید لباس های مخصوصی که در ورودی این مسجد داده می شوند را بپوشند و در طول بازدید باید حجاب را رعایت کنند.
این مسجد در طول شب نیز نورانی زیبایی را دارد و پیشنهاد میکنم که موقع غروب از این مکان دیدن کنید که هم روشنایی روز را ببینید و هم در تاریکی شب، از زیبایی های آن بهره مند شوید.
یکی از مساجد زیبا و تاریخی در کشور مالزی مسجد صورتی است. همانطور که از اسم همین مسجد مشخص است تمام بنای خارجی و داخلی این مسجد صورتی رنگ می باشد و از ممصالح و سنگ های زیبای صورتی زنگ در ساخت آن استفاده شده است. هنگام ورود به مسجد می بایست از شنل های صورتی رنگی برای ادای احترام و عبادت استفاده شود مسجد در منطقه پوتراجایا در پایتخت کوالامپور واقع شده که به پایتخت سیاسی مالزی نیز معروف است که منطقه ای بسیار زیبا قشنگ و بسیار تمیز می باشد که بسیاری از وزارتخانههای کشور مالزی در این منطقه تجمیع شده است
يكي از جاذبه هاي اصلي شهر پوتراجايا مسجد صورتي است. اين مسجد كه به دليل رنگ كاشي هايش به صورتي معروف است، مسجدي با فضا و ساختمان بزرگ بود. براي رفتن به داخل مسجد به ما مانتوهاي كلاه دار براي حجاب دادند. داخل مسجد ساده و با سقفي بلند بودند. براي من بيش از مسجد درياچه اطراف مسجد جذاب بود و مدتي را در كنار اين درياچه و در طبيعت زيباي انجا نشستيم. #تايسيز
مسجد پوترا که در شهر پوتراجایا در پایتخت مالزی قرار گرفته ساختش از سال ۱۹۹۷ شروع و در مدت دو سال ساخت اون تکمیل شد.
رنگ صورتی مسجد بدلیل وجود سنگ گرانیتی هست که در ساخت این مسجد به کار رفته. اگر از پوتراجایا بازدید میکنید حتما از مشهورترین جاذبه اون که این مسجد باشه هم دیدن کنید.
#تایسیز