خانه مدر س در محله عودلاجان تهران قراردارد این خانه محل زدگی مدرس بوده که در این خانه جلسات ش رو هم برگزار میکرده پس از نطر سیاسی مهم بوده این خانه شامل سه بخش هست در این خانه موزه ای از اثار و عکسهای مدر س وجود دارد این خانه قرار بوده تخریب شود اما توسط شخصی خریداری می شود بعد از چند سال درب ان به روی عموم باز می شود دسترسیش با مترو و ماشین راحتر هست جای پارک ندارد ورودیه این خانه ۷ تومان هست
خانه مدرس از خانه های تاریخی در منطقه عودلاجان چهار راه سرچشمه و در محله وزیر محمود واقع شده. خانه سه بخش با سه حیاط مجزا دارد که دوتای آن کوچکتر و یکی از آنها بزرگتر و ساختمان اصلی است. در ساختمان اصلی موزه ایی از وسایل ،عکس ها و روزنامه ها و مجسمه مدرس به نمایش گذاشته شده. این خانه محل زندگی مدرس بوده و البته در کنار آن جلسات کاری هم در ان انجام میشده، پس میتوان گفت این خونه شاهد جلسات و تصمیمات خیلی مهمی بوده که برخی از آنها تاریخ رو عوض کردند. میتوان گفت این خانه هم از نظر معماری و هم از نظر تاریخ سیاسی و دینی کشورمون حائز اهمیت است. نمیدونم ورودی دارد یا نه چون من این خونه رو با تورهای تهرانگردی #سفرنویس دیدم و شنیدن روایت این خانه از زبان #نصرالله_حدادی پژوهشگر تاریخ لذت آن را دو چندان میکند. #خانه_مدرس
تو کوچه پس کوچه های بافت تاریخی محله عودلاجان تهران خانه یکی از بزرگان دین وسیاست شهید حسن مدرس واقع شده،این بنا پس از رها شدن در زمان طولانی در سال ۱۳۹۳توسط حاج محمدانصاری خریداری وپس از مرمت به عنوان دارالقرآن وخانه موزه شهید مدرس با هدف فعالیت های فرهنگی وپژوهشی واجتماعی ونیز گردآوری مستندات موزه های مرتبط باشهید مدرس احیا شد.
آدرس این خانه موزه خیابان امیرکبیر( امین حضور)کوچه شهید جاویدی( میرزا محمود وزیری) بن بست مدرس( کوچه نصیرالدوله) شماره ۵،نزدیکترین مترو ایستگاه شوش هست من تو اواخر بهمن ماه به این خانه سر زدم ولی به خاطر وضیعت بیماری کرونا فعلا تا بعداز عید تعطیله حتما بعد از ازبین رفتن این ویرووس یه سر به این موزه بزنید خیلی جالبه .
خانه آیت الله سید حسن مدرس یکی از بزرگان دین و سیاست در محله عودلاجان تهران واقع شده است. این بنا در دوره قاجار ساخته شده است. بخش اندرونی این خانه محل سکونت ساکنین منزل و دو بخش بیرونی که بخش اول شامل فضای تدریس و بخش دوم شامل ملاقات با رجال بوده است. #گلفام_سفر
مدرس از حقوق ماهیانه خود از مجلس که ۱۰۰ تومان بود،۸۰ تومان نزد ارباب کیخسرو که از نمایندگان زرتشتیان در مجلس و صندوق دار مجلس بود به امانت میگذارد و پس از جمع شدن این پول ها آنها را از صندوق مجلس خارج کرده و مقداری هم قرض میگیرد و منزل مشیرالسلطنه را در محل فعلی خریداری میکند و سپس بخشی از خانه را برای پرداخت بدهی خود می فروشد.این خانه اکنون دارای ۳ حیاط است.
از مهم ترین افرادی که در این خانه رفت و آمد داشتند میتوان دکتر مصدق،رضاخان،کیخسرو شاهرخ و ملک الشعرای بهار را نام برد.
این خانه تا سال ۱۳۰۷ در اختیار مدرس بود و پس از تبعید او به پسرش به ارث رسید،این ملک تا سال ۱۳۲۵ در اختیار خاندان مدرس بود و پس از آن ملک به خاندان نجفی و سپس کتابچی منتقل شد.سرانجام در سال ۱۳۹۳ توسط بخش خصوصی خریداری و به خانه موزه مدرس و دارلقران امام علی تبدیل شد
یکی دیگر از دیدنیهای محله ی عودلاجان در تهران، خانه- موزه ی مدرس است.
مبلغ ورودی این موزه که در زمان حیات مدرس محل زندگی ایشان بوده است، 5 هزار تومان است.
از درب اصلی که وارد میشوی به خانه ای کوچک با حوضی زیبا در وسط آن مواجه خواهید شد.
در قسمت دیگر موزه، محل جلسات ایشان با دیگر انقلابیون و دفتر کار ایشان را خواهید دید.
چنان حیاط و فضای خانه جذاب است که به زندگی مرحوم مدرس در چنین خانه ای قبته میخوری.
اگر قصد تهران گردی را دارید به این محل که در عودلاجان واقع شده ، حتما سر بزنید.
خانه مدرس یکی از زیباترین و دلنشین ترین خانه های تاریخی است که دیده ام. این خانه در محله عودلاجان قرار دارد و محل زندگی سیدحسن مدرس بوده است و اکنون به موزه تبدیل شده است. افراد مهمی در طول تارریخ به این خانه پا گذاشته اند . خانه شامل چندین بنای بیرونی و اندرونی و حیاط میباشد. در داخل مجموعه موزه ای تاریخی به نمایش گذاشته شده است که شما را با زندگی شخصی و سیاسی مدرس اشنا میکند. راهنمای داخل موزه نیز توضیحات بسیار مفصل و خوبی ارائه میدهد.
این خانه بسیار زیباست و شمعدانیها جلوه خاصی به ان داده اند. در زیرزمین خانه نیز شربتخانه قرار دارد که در واقع کافی شاپی میباشد که میتوانید ساعتی در انجا استراحت کنید.
خانه مدرس به جرات میتونم بگم یکی از زیبا ترین خانه هاییست که دیدم.
این خانه دارای یک حوض بزرگ در وسط حیاط و روبروی خانه ای که مدرس سکونت داشته است و دارای دو حوض کوچک دیگر در قسمت ورودی خانه میباشد.
حیاط بسیار بسیار زیبا گل کاری شده و تمام درختان قدیمی حفظ شده اند.
خانه ای که خود مدرس در آن زندگی میکرد از بیرونی و درونی تشکیل شده و برخی از وسایل مدرس هم باقی مانده.
یکی از اتاقک های جنوبی خانه مربوط به جلساتیست که مدرس با افراد معروف میگذاشته.
زیر زمین خانه مدرس شربتخانه میباشد که دیزاین فوق العاده ای همراه با یک حوض دل انگیز دیگری دارد و تمامی وسایل شربتخانه قدیمی و متعلق به مدرس میباشد. داخل شربتخانه با صندلی های متعدد و اجسام جذاب و همچنین یک کتابخانه جذاب تر تزئین شده . پیشنهاد میکنم حتما یک دمنوش برای خودتون سفارش بدید و در این مکان با این همه انرژی مثبت و صدای آب حوض میل کنید.
من دمنوش چای و میخک رو انتخاب کردم که عالی بود.
یکی از نکات مثبت دیگر این خانه سقفی بود که بالای حیاط کارگذاری شده بود و مانع آفتاب و باران میشد یعنی شما در هر زمانی که مراجعه کنید میتونید نهایت لذت رو از این حیاط زیبا ببرید.
ورودی این خانه زیبا نفری ۵۰۰۰ تومان میباشد.
شايد كمتر كسي باشد كه نام آيت الله مدرس را نشنيده باشد. او يكي از بزرگترين سياسيون زمان خود بود و مبارزات سياسي بسياري را در طول دوران زندگي خود كه نماينده مجلس بود انجام داد
خانه وي در محله عودلاجان تهران امروزه تبديل به موزه شده است. علاوه بر اهميت سياسي كه اين خانه دارد اين عمارت ارزش تاريخي نيز دارد كه جذابيت اين بنا را دو چندان ميكند.
ادرس دقيق اين عمارت تاریخی در چهار راه سرچشمه، گذر میرزا محمود وزیر (کوچه شهید جاویدی)، کوچه نصیرالدوله (مدرس) است. و اگر به تاريخ علاقه داريد ميتوانيد به اين عمارت و اين كوچه سر بزنيد
خانه مدرس محل زندگی سید حسن مدرس بود که تا سال ۱۳۰۷ در این مکان سکونت داشتند و پس از تبعید به پسرشان ارث رسید و سپس دو خاندان دیگر در آنجا ساکن بودند و در سال ۹۳ بخش خصوصی آنرا خریداری کردو تبدیلش کرد به خانه مدرس و دار القران که در زمان های شهادت ،مراسم در این خانه برگزار میشود و ورود برای عام بلا مانعه .
از جمله افراد مهم که به این خانه رفتندکه خانه ای با صفا و بافت آجری دارد ؛ رضا شاه و ملک الشعرای بهار،دکتر مصدق وکیخسروشاهرخ بودند.این خانه در محله عودلاجان تهران قرار داره
در کوچه جاویدی در محله عودلاجان کوچه ای فرعی به نام مدرس وجود دارد که در آن موزه و خانه مدرس قرار گرفته. این خانه تاریخی محل سکونت مدرس در زمانیکه در تهران اقامت داشته بوده. ورودی آن 5000 تومان است. این خانه در سال 93 به زیبایی و با حفظ حالت قدیمی خود بازسازی شده و شامل 3 حیاط مرکزی است که اتاقها در طرفین آن قرار دارند. در حیاط بزرگتر حوضی آبی رنگ قرار دارد که گلهای زیبایی در کنار آن گذاشته شده. این خانه با توجه به اینکه فقط محل زندگی مدرس نیوده و محل کار و تدریس هم بوده شامل اندرونی و بیرونی است و همچنین زیرزمین و مطبخ هم دارد. یکی از زیرزمینها به شربت خانه تبدیل شده که به سادگی و زیبایی تزیین شده اما کمی بوی نم می داد. همچنین حیاط بزرگتر بعد از بازسازی مسقف شده که گویا کاربرد خاصی دارد. در تالار اصلی و گالریها آثاری از مدرس و شرح زندگی و کارهای او و همچنین نحوه به قتل رسیدنش وجود دارد. در حال حاضر نگهداری این خانه به شکل مطلوبی انجام می شود و دیدن آن خالی از لطف نیست.
در کوچه پس کوچه های قدیمی عودلاجان و در محله امامزاده یحیی، یکی از خانه های زیبای قاجاری قرار دارد که محل زندگی شهید مدرس بوده است. خانه علاوه بر ارزش های معماری، به خاطر حضور یکی از سیاستمداران مشهور دوره پهلوی اول، واجد ارزش های سیاسی و اجتماعی نیز است. در نقشه قدیم تهران به سال ۱۲۷۵ قمری، این خانه با عنوان خانه وزیرمختار فرانسه نشان داده شده است. خانه دارای سه حیاط و فضای اندرونی برای محل زندگی و فضای بیرونی برای محل درس و سخنرانی و ملاقات های عمومی است. حوض آبی رنگ و شمعدانی های آن به زیبایی این بنا افزوده است. اینجا اغلب مراسم های مختلف برگزار و چند برنامه تلویزیونی نیز بخصوص برای شبکه ۳ ضبط می شود.
خانه مدرس که در محله عودلاجان تهران قرار داره یکی از خونه های قدیمی این منطقه است که به موزه تبدیل شده. وقتی ما رسفتیم این خونه مراسم قرآن خوانی بود برای همین بخشی از خونه رو نذاشتن بریم ولی اون حوض ابی تو حیاط اول و حوض ابی تو حیاط پشتی واقعا حس خوبی به من داد اما انقدر گلهای داخل حیاط شلوغ و نامرتب چیده شده بود که نمیشد لذت کافی ببریم.
من خیلی تو حیاطها چرخیدم چون به شدت عاشق این مدل حیاطها هستم. داخل اتاقها هم نذاشتن عکس بگیریم نمیدونم چرا! ولی کلا چیز خاصی هم نبود که بخوام عکس بگیرم.
محله عودلاجان یکی از محلات قدیمی و 400 ساله تهران است که در گوشه و کنارش خانه های تاریخی زیادی جا خوش کرده است. یکی از آنها خانه شهید مدرس است. این خانه تاریخی در کوچه نصیرالدوله قرار دارد که با عبور از دری کوچک و چوبی وارد حیاطی نقلی می شوید که شمعدانی های قرمز، حوض آبی وسطش را مزین کرده اند. بعد از آن وارد حیاط بزرگتر می شوید. این خانه علاوه بر محل اقامت شهید مدرس، مرکز ملاقات ایشان با رجال و مردم نیز بوده است و دو بخش اندرونی و بیرونی آن کاملاً مشخص است. در قسمت های مختلف نمونه ای از جلسات ایشان با رجال آن زمان بازسازی شده است. اما یک بخش آن را بسیار دوست داشتم : زیر زمین خانه که اکنون تبدیل به شربتخانه شده بود. چیدمان و فضای سنتی آن عالی بود و حوض آبی وسط میزها حس و حال خوبی را رقم زده بود. تخت های چوبی با فرش و گلیم های سنتی فضای آنجا را مزین کرده بود و سماور و ظروف قدیمی در جای جای آن چیده شده بود. مسلما اگر سر ظهر به خانه برسید و قدم در این مکان دنج بگذارید، حال و هوای بسیار خوبی را برایتان رقم خواهد زد.
خانهای بزرگ و زیبا با نشانهای خانههای ایرانی و اندرونی و بیرونی. با شعمدانیهایی که در سراسر حیاط چیده شدهاند. اینجا عکسها و دستنوشتهها و اسناد تاریخی به نمایش گذاشته شده است. در زیر زمین این خانه شربتخانهای هم وجود دارد. این خانخ با تصاویر چشمنوازش هر بینندهای را ترغیب به بازدید از این بنا میکند اما در یک روز وسط هفته باید از دود موتورها و شلوغی مرکز شهر به این خانه پناه بیاورید. شاید بهترین زمان بازدید همان جمعهها باشد که کمی از این شلوغیها و آلودگیها را ندید.
خانه شهيد مدرس از ديگر خانه هاي بازسازي شده محله عودلاجان تهران هست که در خيابان جاويدي و بن بست مدرس قرار گرفته، ورودي بسيار تنگ و کوچکي دارد اما فضاي خانه بسيار بزرگ است و سه حياط دارد. دو حياط بيروني و يک حياط اندروني. در زيرزمين اين خانه نيز شربتخانه اي وجود دارد که در روزهاي گرم مي توانيد خودتان را به نوشيدن يک شربت خنک در فضاي زيباي اين خانه مهمان کنيد. کلا از زوائد بصري که در جاي جاي حياط اصلي اين عمارت به درو ديوار نصب شده خوشم نيومد، ترجيح ميدادم ظاهر خانه حفظ بشه اما چون اين خانه تنها محل سکونت نبوده و محل اجتماع هواداران آقاي مدرس هم بوده، همچنان کاربري مشابه اش رو حفظ کرده. هزينه ورودي اين خانه بيشتر از هزينه معمول اماکن ديدني تحت نظارت ميراث فرهنگي بود و در زمان بازديد ما در سال 1397، 5 هزارتومان هزينه داشت. #تهران #تهرانگردی #ایرانگردی
من عاشق خونه های قدیمی هستم. خونه هایی که وسط حیاطش حوض داره و تو پله هاش گلدون های شعمدونی گذاشتن. یک عکسی رو از یکی از این خونه ها دیده بودم که نمی دونستم کجاست تا اینکه یکبار که با دوستانمون برای تهرانگردی رفته بودیم، این قاب زیبا رو از نزدیک دیدم. خانه شهید مدرس...
خانه شهید مدرس، در منطقه عودلاجان تهران قرار گرفته. اینجا خانه یکی از بزرگترین مردان دین و سیاست ایران است که سال 93 مورد بازسازی قرار میگیره و تبدیل به موزه-خانه شهید مدرس می شه و البته دار القرآن هم هست.
در بازسازی بنا سعی کردن به معماری قدیمی که مربوط به دوران قاجار هست وفادار بمونن و تغییرات خاصی در بنا ایجاد نکنن ولی مسقف کردن حیاط مرکزی، تغییر عمده در معماری این بنا بوده.
حیاط و ورودی ساختمان بیرونی و اندرونی خیلی خیلی زیبا و با صفا بود. از اون جاهایی که آدم دلش می خواد یه مدت بشینه و فقط لذت ببره. یک شربتخانه یا کافی شاپ هم در مجموعه وجود داره. در بخشی از بنا، نسخ خطی قدیمی و مکاتبات شهید مدرس نگهداری میشه و ضمنا مجسمه های مومی ایشون و چند تن دیگر از بزرگان سیاسی اون زمان رو هم ساختن و در موزه نگهداری میشه.
یک راهنما هم در موزه بودن که در مورد زندگی مدرس، فعالیت های سیاسی و نحوه بازسازی خانه برای ما توضیحات خوبی دادن.
بازهم می گم که حیاط خونه، پر از حس خوبه. حوض قشنگ با گلدون های شعمدونی و پنجره های زیبا...
#خانه_مدرس در محله عودلاجان در محدوده حصار ناصری شهر تهران قرار دارد و در نقشه ی تاریخی شهر تهران با عنوان «خانه وزیر مختار فرانسه» مشخص شده است.این خانه که کامل ترین شکل یک خانه سنتی را در بافت تاریخی تهران به نمایش می گذارد، از بخش های مختلف اندرونی و بیرونی، مطبخ، کالسکه خانه تشکیل شده است. در این خانه تاریخی مجموعه ای از هنرها شامل گچبری، حجاری، آجرکاری، گره چینی، نقاشی و کتیبه نگاری در کامل ترین شکل، به کار رفته است.به نظر من یکی از بهترین مرمتها در محدوده مربوط به این بناست.مدرس در اوایل قرن معاصر و در دوره نمایندگی مجلس، در این خانه سکونت داشت. در حال حاضر کاربری خاته مربوط به فعالیتهای فرهنگی، هنری و مذهبی است و درب مجموعه به روی همه باز است و در طول هفته به جز شنبه از ساعت ده تا شش بعدازظهر میتوانید از موزه بازدید کنید.
خانه موزه شهید مدرس، در چهار راه سرچشمه، گذر میرزا محمود وزیر (کوچه شهید جاویدی)، کوچه نصیرالدوله (مدرس) واقع است.
خانه موزه شهید مدرس یک خانه مربوط به دوران قاجار و ملک مشیرالسلطنه بوده است که شهید مدرس با پس انداز و کمی قرض این خانه را خریداری میکند و این خانه محل زندگی,تدریس و ملاقات های ایشان می شود.این خانه در محله قدیمی عودلاجان_کوچه جاویدی_کوچه مدرس قرار دارد.این خانه زیبا و دلنشین سه برابر بنایی بوده است که الان حفظ شده است و بخشهای دیگر بخاطر پرداخت قرض ها فروخته شده است.این خانه دارای 3 حیاط کوچک و بزرگ متصل به هم و چند بخش است و حوض های زیبایی در وسط هر یک از حیاط ها قرار دارد.در این خانه بخشی از عکس ها و اسناد مرتبط با نمایندگان دوره های اولیه مجلس و همچنین روحانیون سرشناس به همراه شهید مدرس به نمایش در آمده است.امروزه این خانه از خانه های ارزشمند و مورد توجه این محله می باشد و رویدادهای مهم گردشگری و تهران شناسی در این خانه برگزار می شود.
این خانه همه روزه برای بازدید علاقه مندان باز است و هزینه ورودی آن برای هر نفر 5 هزار تومانداست و راهنمایان مجربی برای بیان سرگذشت شهید مدرس و سرگذشت خانه دارد.
#تهران #تهرانشناسی #جاذبه_های_گردشگری #آثار_تاریخی #توریسم