تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

4
از 1 رای
آگهی الفبای سفر - جایگاه K - دسکتاپ
20 اردیبهشت 1394 15:36
0

سالانه در روز 5 ماه می در مکزیک مراسمی برگزار می شود که Cinco De Maya نام دارد.به همین مناسبت در این پست کلکسیونی از غذاهای اصیل مکزیکی را جمع آوری کردیم که به همان اندازه که در تصویر اشتهاآور به نظر می رسد خوشمزه است.

 

از بستنی یخی فلفلی گرفته تا فلفل Poblano آغشته به پنیر ، تمامی این غذاها اشتیاق شما را به امتحان کردن غذاهای مکزیکی افزایش میدهد.

Chiles En Nogada

این غذا که بیشتر در شهر پوبلا پخته می شود غذایی است ترکیبی از فلفل Poblano همراه با گوشت خرد شده همراه با ادویه ای که با خمیری از تخم مرغ ترکیب شده و سرخ می شود و همراه با سسی از کرم گردو و دانه های انار تزیین می شود.

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Croquetas De Atun

این غذا یک غذای معمول خانگی مکزیکی است که از ترکیب تن ماهی ، فلفل قرمز خرد شده ، تخم مرغ و پوره سیب زمینی تهیه می شود که دور تا دور آن را با خرده نان می پوشانند و سرخ می کنند.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Elote

ذرت یا Elote غذایی است که بیشتر در خیابان ها تهیه و سرو می شود ، معمولا یا همراه با چوب سرو می شود یا در لیوان.در این غذا علاوه بر ذرت ، نمک ، پودر فلفل قرمز ، پنیر و کرم ترش استفاده می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Galletas De Grajea

نوعی شیرینی کره ای که با دانه های رنگارنگ شکلات تزیین می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Pozole

نوعی سوپ است که از ذرت سفید و پونه کوهی و فلفل قرمز تهیه می شود. این سوپ معمولا همراه با کاهو،پیاز،تربچه و سبزیجات دیگر سرو می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Limones Rellenos de Coco

نوعی دسر است که از لیموی پخته شده در شکر تهیه شده که داخل آن با نارگیل پر می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Mole Poblano

یکی از غذاهای منحصر به فرد پوبلای مکزیک است که از جوجه آغشته به سس تهیه می شود که ترکیبات آن شکلات و فلفل قرمز است.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Sopa Azteca ( سوپ ذرت مکزیکی )

مواد اولیه این سوپ گوجه فرنگی و فلفل باسیلا است که با ذرت مکزیکی ترد و پنیر ترکیب می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Gaznates

نوعی دسر خامه ای و سبک است که از نان ترد مخروطی شکلی که درونش از خامه پر شده است تشکیل می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Gorditas

کیک های کوچکی که از گوشت و جوجه ، تخم مرغ و سس Chorizo ، لوبیا و فلفل یا سیب زمینی تهیه می شود.

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Tlyuda

Tlyuda یکی از غذاهای معروف استان Oaxaca است که تشکیل شده از نان ذرت مکزیکی همراه با لوبیا ، کاهو ، گوشت خرد شده ، آووکادو، پنیر و سس سالسا.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Cemita

نوعی ساندویچ است که بیشتر درپوبلا سرو می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Corn Tortilla

این غذا تهیه شده از نان ذرت مکزیکی که اندکی در سس سالسای قرمز و سبز طبخ داده می شود تا اندکی مزه تندی به خود بگیرد.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Tostadas

این غذا نیز پایه آن نان ذرت است که روی آن را از ماهی ، هویج ، پیاز و لیمو پر می کنند.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Horchata

نوعی نوشیدنی با طعم دارچین است .

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Tacos de Cabeza

این نوع تاکو از گوشت سر گاو تهیه می شود.شب قبل این گوشت بخار پز می شود و فردای آن روز گوشت های مورد نیاز از آن جدا می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Camotes En Almibar

سیب زمینی در پیاله ای از شربت لعاب داده می شود تا شیرین شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Paletas

بستنی یخی مکزیکی که از میوه ، پودر فلفل قرمز و لیمو تهیه می شود که طعم های مختلفی دارد.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

Guacamole

یکی از مشهورترین غذاهای مکزیکی می باشد.ترکیبی از آووکادو ، پیاز ، گوجه فرنگی ، شربت لیمو و فلفل قرمز که معمولا همراه با چیپس سرو می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

تاکوی ماهی Baja-Style

ماهی تازه که در خمیر غوطه ور شده و سرخ می شود.معمولا با کلم و دیگر سبزیجات سرو می شود.

 

تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی

لست سکند
لست سکند

سایت لست‌سکند از سال 1389 آغاز به کار کرد. از همان ابتدا، بخش مجله گردشگری راه‌اندازی شد تا بتواند با توجه به نیاز اهالی سفر، اطلاعات به‌روز و کاربردی را با مخاطبان به اشتراک بگذارد.