سالانه در روز 5 ماه می در مکزیک مراسمی برگزار می شود که Cinco De Maya نام دارد.به همین مناسبت در این پست کلکسیونی از غذاهای اصیل مکزیکی را جمع آوری کردیم که به همان اندازه که در تصویر اشتهاآور به نظر می رسد خوشمزه است.
از بستنی یخی فلفلی گرفته تا فلفل Poblano آغشته به پنیر ، تمامی این غذاها اشتیاق شما را به امتحان کردن غذاهای مکزیکی افزایش میدهد.
Chiles En Nogada
این غذا که بیشتر در شهر پوبلا پخته می شود غذایی است ترکیبی از فلفل Poblano همراه با گوشت خرد شده همراه با ادویه ای که با خمیری از تخم مرغ ترکیب شده و سرخ می شود و همراه با سسی از کرم گردو و دانه های انار تزیین می شود.
Croquetas De Atun
این غذا یک غذای معمول خانگی مکزیکی است که از ترکیب تن ماهی ، فلفل قرمز خرد شده ، تخم مرغ و پوره سیب زمینی تهیه می شود که دور تا دور آن را با خرده نان می پوشانند و سرخ می کنند.
Elote
ذرت یا Elote غذایی است که بیشتر در خیابان ها تهیه و سرو می شود ، معمولا یا همراه با چوب سرو می شود یا در لیوان.در این غذا علاوه بر ذرت ، نمک ، پودر فلفل قرمز ، پنیر و کرم ترش استفاده می شود.
Galletas De Grajea
نوعی شیرینی کره ای که با دانه های رنگارنگ شکلات تزیین می شود.
Pozole
نوعی سوپ است که از ذرت سفید و پونه کوهی و فلفل قرمز تهیه می شود. این سوپ معمولا همراه با کاهو،پیاز،تربچه و سبزیجات دیگر سرو می شود.
Limones Rellenos de Coco
نوعی دسر است که از لیموی پخته شده در شکر تهیه شده که داخل آن با نارگیل پر می شود.
Mole Poblano
یکی از غذاهای منحصر به فرد پوبلای مکزیک است که از جوجه آغشته به سس تهیه می شود که ترکیبات آن شکلات و فلفل قرمز است.
Sopa Azteca ( سوپ ذرت مکزیکی )
مواد اولیه این سوپ گوجه فرنگی و فلفل باسیلا است که با ذرت مکزیکی ترد و پنیر ترکیب می شود.
Gaznates
نوعی دسر خامه ای و سبک است که از نان ترد مخروطی شکلی که درونش از خامه پر شده است تشکیل می شود.
Gorditas
کیک های کوچکی که از گوشت و جوجه ، تخم مرغ و سس Chorizo ، لوبیا و فلفل یا سیب زمینی تهیه می شود.
Tlyuda
Tlyuda یکی از غذاهای معروف استان Oaxaca است که تشکیل شده از نان ذرت مکزیکی همراه با لوبیا ، کاهو ، گوشت خرد شده ، آووکادو، پنیر و سس سالسا.
Cemita
نوعی ساندویچ است که بیشتر درپوبلا سرو می شود.
Corn Tortilla
این غذا تهیه شده از نان ذرت مکزیکی که اندکی در سس سالسای قرمز و سبز طبخ داده می شود تا اندکی مزه تندی به خود بگیرد.
Tostadas
این غذا نیز پایه آن نان ذرت است که روی آن را از ماهی ، هویج ، پیاز و لیمو پر می کنند.
Horchata
نوعی نوشیدنی با طعم دارچین است .
Tacos de Cabeza
این نوع تاکو از گوشت سر گاو تهیه می شود.شب قبل این گوشت بخار پز می شود و فردای آن روز گوشت های مورد نیاز از آن جدا می شود.
Camotes En Almibar
سیب زمینی در پیاله ای از شربت لعاب داده می شود تا شیرین شود.
Paletas
بستنی یخی مکزیکی که از میوه ، پودر فلفل قرمز و لیمو تهیه می شود که طعم های مختلفی دارد.
Guacamole
یکی از مشهورترین غذاهای مکزیکی می باشد.ترکیبی از آووکادو ، پیاز ، گوجه فرنگی ، شربت لیمو و فلفل قرمز که معمولا همراه با چیپس سرو می شود.
تاکوی ماهی Baja-Style
ماهی تازه که در خمیر غوطه ور شده و سرخ می شود.معمولا با کلم و دیگر سبزیجات سرو می شود.