Close

نقد و بررسی رستوران های ترکیه


میانگین رستورانهای این شهر:
  • کی اف سی ( شعبه فوروم استانبول)
    امید خدایاری
    نقدها:
    گزارش

    کی اف سی شعبه فوروم استانبول

    توصیه شده توسط کاربر

    تقریبا تو هر کشوری بجز ایران هوس فست فود کنین میتونین برین سراغ فروشگاه های زنجیره ای مثل کی اف سی یا مک دونالد یا .... خوبی این فروشگاه های زنجیره ای اینه که از کیفیت مواد اولیه و قیمتشون باخبرین. در حال حاضر کی اف سی دومین برند معروف فست فود در دنیاست و کیفیت غذاهاش تقریبا در تمام شعبات نزدیک به هم و خوبه. این دفعه ما در مراجعه ای که به مرکز فوروم استانبول داشتیم یه پرس مرغ سوخاری از این برند سفارش دادیم. همراه با مرغ سوخاری، سیب زمینی و نوشابه هم بود و طعمش خوب بود.اما یه سوپ کوچیکم کنارش بود که طعمش رو اصلا دوست نداشتیم. برای صرف غذا هم می بایست از میز و صندلی های اشتراکی بیرون استفاده کنین، که در هم قسمت های فود کورت میتونستین بشینید اما در روزهای تعطیل پیدا کردن جا کمی سخت میشه، سفارش ما هم در زمان معقولی آماده شد و رفتار پرسنل این شعبه کی اف سی هم معمولی بود.
    درخصوص برند کی اف سی یو یه توضیح کلی بدم که عبارت  kfc مخفف عبارت Kentucky Fried Chichen به معنی مرغ سوخاری کنتاکی است که کنتاکی نام یکی از ایالت های آمریکا است و برای اولین بار در سال ۱۹۵۲ میلادی توسط کلنل هارلند دیوید ساندرز  در این ایالت kfc شکل گرفت.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • بوفه سلامت
    Mohammad Shams
    نقدها:
    گزارش

    سلامت بوفه

    توصیه شده توسط کاربر

    رستوران سلامت بوفه یکی از رستوران های شهر استانبول است که در منطقه کاراکوی، روبروی برج گالاتا و در نزدیکی اسکله کاراکوی قرار دارد.

    محیط رستوران ساده و به سبک خیابونی هست و طراحی خاصی نداره. منو رستوران شامل مواردی همچون کوفته، دونر گوشت و مرغ، اسکندر کباب، سوپ، لوبیا، کباب آدانا و اورفا، سیب زمینی سرخ شده، سوسیس هست.

    در ابتدای ورود با یک سبد کوچک نان ازتون پذیرایی میشه. مزه غذا ها قابل قبول و پخت کباب و سوسیس به طور کامل انجام میشه. قیمت های توی منو هم کاملا مناسبه و بالا نیست.

    چند سال پیش این رستوران رو به طور اتفاقی پیدا کردم و بعد از اون هر موقع که به استانبول سفر میکنم حتما یکی دو وعده اینجا آدانا کباب سفارش میدم.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • آنتیوچیا کانسپت
    لیلا
    نقدها:
    گزارش

    آنتیوچیا تلفیق مزه ،هنر و فرهنگ

    توصیه شده توسط کاربر

    آسمالی مسکت، محله ای استثنایی در قلب بی اغلوست؛ جایگاه نویسندگان، نقاشان و بسیاری طراحان و هنرمندان. در یک کلام این منطقه در فرهنگ و هنر خلاصه میشود.شاید شما هم مانند من این موضوع را قبل از انکه بدانید دقیقا کجایید حس کرده باشید: آن زمانی که خیابان استقلال زیبا پیچی میخورد، با نزدیکتر شدن به ایستگاه متروی شیشانه بافت آن دچار تحول میشود. برندها کم کم جای خود را به فضایی خودمانی تر و جوی هنری میدهند. با شروع شب اینجا دیگر جای برندهای پرآوازه نیست و صنایع دستی زیبا هستند که خودنمایی میکنند. حتی فروشگاه لباسی که از کنارش رد میشوم هم تنها کارهای دستدوز خودش را به نمایش گذاشته است. در چنین فضایی است که این رستوران خود را مقید به مفهومی از تلفیق هنر و فرهنگهای مختلف دانسته است.پس میخواهیم پا به رستورانی بگذاریم که قبل از اولین مزه در دهانتان چشمانتانند که قرار است غافلگیر شوند. ما ساعت یازده به محل رستوران رسیدیم و متوجه شدیم کلا رستوران در آن ساعت بسته است. این در حالی است که براساس گوگل میبایست در آن زمان باز می بود. ما هم که کلا کشته مرده هنریم دست از پا دراز تر شب بعدی ساعت نه برگشتیم (دو ساعت زودتر برای اینکه نکند هنری دیگر ته دیگ باقی نمانده باشد). تابلوها، دیوارهای اجری و بیش از هرچیز نورپردازی فضای اصلی رستوران نوید شبی بیادماندنی را میداد. بعد از اوردن منو چند ثانیه بیشتر برای سفارش غذا لازم نبود. هرچند شهرت این رستوران در اصل بخاطر ساده ترین و معمولی ترین غذاهایشان یعنی کباب تابه ای و کونوفه است ما سفارش دیگه ای در ذهن داشتیم. همسرم شیفته نحوه طبخ کباب رپ آنها شده بود که شکل تازه ای از کباب کوبیده برای ما بود. بعد ازکباب کردن گوجه فورا ان را ساطوری کرده و روی نانهای ویژه خود میمالند سپس این نان را روی کبابی که درحال پخت است قرار داده تا دود منقل و حرارت کبابها اب گوجه ها را تبخیر و نتیجه نانی است منحصر به فرد. قضیه اینجا تمام نمیشود. این نان قرار است دور دو سیخ کباب فوق العاده پیچیده (رپ) شود و سپس برش بخورد تا بصورت لقمه های منفک سرو شود. اخه چرا باید یکی این کبابو ول کنه و کباب تابه ای سفارش بده آیا؟! شما برای سفارش پیش غذا از این رستوران سه راه در پیش رو دارید یکی سفارش جداگانه هر مزه با قیمتی سی تا چهل لیر.. دیگری سینی پیش غذا به قیمت هفتاد لیر که شامل هشت مزه میشود و قطعا به صرفه تر است اما یادتان باشد میزان هر مزه در این سینی کمتر از سفارش جداگانه است ولی در عوض شما هشت بهشت را همزمان یکجا ملاقات میکنید. در نهایت راه سومی که ما انتخاب کردیم انتخاب هر غذا به همراه مزه کنار آن بود. به این معنی که من میتوانستم لمب چاپس تنها سفارش بدهم به قیمت هفتادو پنج لیر یا اینکه همراه با چهار مزه مختلف به قیمت نودوپنج لیر که حالت اخیر رو انتخاب کردم. کباب همسرم نیز که چهل لیر بود و با مزه های کنار بشقابش شصت و پنج لیر میشد. پیش غذاها به قدری زیبا در کنار یکدیگر قرار گرفته بودند که ما دلمان نمی آمد بخوریمشان. در کنار غذای اصلی نانهای طعمدار شده قرار داشتند .لمب چاپس خوب بود و از ان بهتر و خاصتر کباب کوبیده رپ شده. حجم غذا کم ولی برای ما کافی بود. برای دسر ما سفارش بستنی با گردوی سبز داشتیم( شبیه مربای پوست گردوی خودمان). هرچند باید اعتراف کنم به دلیل شیرینی بیش از حد قادر به اتمام دسر نشدیم و مجبور شدیم بر خلاف عادت بلافاصله بعد از غذا چای سفارش بدیم تا بشوردو ببرد! اگر یکبار دیگر هم به این رستوران برویم قطعا همین غذاها را دوباره سفارش میدیهم فقط دسر را کلا حذف میکنیم .در عکسها ادرس و منو به همراه قیمتها اورده شده. غذای ما دویست و هفتاد لیر تمام شد که سی لیرش برای مالیاتو سرویس بود. پیشنهاد من این است که حتما قبل از سفارش غذاها در اینترنت عکس غذاها را ببینید زیرا منوی تنها در این مورد نمیتواند راهنمای خوبی باشد و حق مطلب را ادا نمیکند. امیدوارم شبی فراموش نشدنی را در این رستوران تجربه کنید

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • کوفته کباب هیسکو
    امید خدایاری
    نقدها:
    گزارش

    رستوران Hisko Kofte Kebap Salonu 

    توصیه شده توسط کاربر

    در محله بی اغلو و نزدیک مسجد کلیچ علی پاشا ما رستورانی رو برای نهار انتخاب کردیم که توسط یه زن و شوهر اداره میشد، اسم این رستوران Hisko Kofte Kebap Salonu  بود. منوی این رستوران بیشتر غذاهای خونگی بود، ما یه کوفته، یه آدنا کباب و یه غذایی که ترکیب سبزیجات و گوشت و دلمه و .. بود سفارش دادیم. هر سه تا سفارش ما با برنج سرو شد و البته نون هم با غذا آورده شد، حجم هر پرس برای یک نفر کافی بود. طعم و مزه کوفته خیلی خوب بود و تقریبا بهترین کوفته ای بود که تو استانبول خوردم دو تا غذای دیگه هم خوشمزه و خیلی عالی بودن، زن و شوهر هم به گرمی از ما پذیرایی کردن و رفتارشون خوب بود، نقطه ضعف این رستوران کوچیکی اون بود، این رستوران 4 تا میز بیشتر نداشت و رستوران مثل سالن دراز بود، درکل رستوران شیکی نبود ولی غذاهاش خیلی خوشمزه بودن و ما خیلی راضی بودیم. ضمنا هزینه سه پرس غذا با دوغ هم 100 لیر شد.

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • کوفته رمیز شعبه فروم
    امید خدایاری
    نقدها:
    گزارش

    فودکورت مرکز خرید فوروم استانبول در طبقه دوم قرار داره و خیلی بزرگه و البته در روزهای تعطیل نیز خیلی شلوغ، در دومین مراجعه به این مرکز خرید میخواستیم کوفته سفارش بدیم که بعد از دیدن رستوران های متعدد این فودکورت، رستوران رامیز کوفته چی رو انتخاب کردیم. این رستوران دارای شعبه های مختلفی در استانبول و ترکیه است. هر سفارش کوفته در این رستوران شامل 4 عدد کوفته، برنج، مقداری سیب زمینی و سالاد بود که در یه دیس دراز سرو میشد، قیمت غذا نسبت به حجمش خوب بود، به نظر من کیفیت کوفته معمولی بود و من خیلی دوست نداشتم، هنگام خوردن کوفته احساس می کردم دارم همبرگرهای بسته بندی ایرانی رو میخورم البته خانمم طعم کوفته رو دوست داشت.  برای صرف غذا هم میتونستین داخل رستوران بشینین هم از میز و صندلی های اشتراکی بیرون استفاده کنین، که ما ترجیح دادیم بیرون بشینیم، سفارش ما هم در زمان معقولی آماده شد و رفتار پرسنل و صاحب رستوران هم خوب بود. اما در کل این رستوران جایی نیست که من دوباره بخوام برم. #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • کافه مادو
    ليدا
    نقدها:
    گزارش

    مادو

    توصیه شده توسط کاربر

    شعبه هاي مادو رو ميتونيد در سراسر استانبول در مراكز خريد و خيابان استقلال پيدا كنيد. كنوفه و بستني يكي از خوب هاي خدا هست كه در مادو بهترينش رو ميتونيد نوش جان كنيد. از چاي در استكانهاي كمر باريك هم غافل نشيد.
    #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران سور اجاق باشی
    امید خدایاری
    نقدها:
    گزارش

    رستوران سور اجاق باشی

    توصیه شده توسط کاربر

    در محله فاتح، کنار آب راه والنس و نزدیک مسجد فاتح و چهارشنبه بازار چندین قصابی و رستوران وجود داره که غذاهای خوشمزه ای با گوشت تازه درست می‌کنند. یکی از رستوران هایی که ما امتحان کردیم رستوران سور اجاق باشی بود. سفارش ما دو پرس گوشت گوسفند تنوری با استخوان و ساده بود و یه پرس هم، سیخ کباب سفارش دادیم که با بلغور سرو میشد. گوشت ها خیلی خوب پخته شده بود و طعمشون عالی بود البته مقداری چرب هم بود که من مشکلی باهاش نداشتم. همراه گوشت نون تنوری تازه نیز سرو میشد که خیلی خوب بود. ما دوغ هم سفارش دادیم که طعم دوغشون عالی بود. همچنین همراه با غذا ترشی و پیاز نیز به صورت رایگان سرو میشد. در پایان نیز ما رو با چای غلیظ و خوشمزه ای مهمون کردند. کارکنان رستوران هم بسیار سریع و مودب بودن و سفارش ما رو در کمترین زمان آماده کردند. رستوران هم  دو طبقه بود و  شما هم میتونستید داخل رستوران یا میزهایی که جلوی رستوران  قرار داده شده بود غذاتون رو میل کنین. در کل با توجه به حجم، قیمت و طعم غذا من این رستوران رو بهتون پیشنهاد می کنم.  #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران تهین نیشانتاشی
    لیلا
    نقدها:
    گزارش

    رستوران تهین نیشانتاشی

    توصیه شده توسط کاربر

    تهین رستوران لبنانی زنجیره ای با شش شعبه در استانبول است و از امتیاز بسیار بالایی در سایت زوماتو بهرمند است (بالای چهار) که میتوان آن را وبسایتی مرجع در زمینه امتیازدهی به رستورانها دانست. شعبه نیشانتاشی این رستوران هرچند بالاترین نمره را در این بین ندارد اما هنوز یکی از بهترینهاست. باز هم یک رستوران خاطره ساز در خیابان والی. از سمت متروی عثمان بی به سمت مرکز خرید سیتی میرویم از کنار برندها لوکس و خنزر پنزر فروشیهای زیبای خیابان روملی عبور میکنیم و با رسیدن به تقاطع: به چپ چپ! و حالا شما وارد خ والی شده اید سومین کوچه سمت چپ شما این رستوران دنج و بی ادعا را خواهید یافت. میزهای بیرون را انتخاب کنید تا از زرق و برق کوچه های نیشانتاشی بی نصیب نمانید. کسی چه میداند شاید در همان حالی که غذایتان را میل میکنید چیزی از پشت ویترین صدایتان زد "بیا منو بخر!" یادتان باشد رستورانهای این خیابان اکثرا تا ساعت ده شب بازند که این خود بزرگترین ضد حال این محله است چون شما باید بین ساعت نه تا نه و نیم انجا حضور داشته باشید تا بتوانید سفارش غذا دهید و دیرتر از آن ریسک محسوب میشود.دلیل این انتخاب ما از یک طرف گوشتنخوار بودن همسرم (البته مجبور باشد میخورد ولی با غرولند کردن) بود و از طرفی هم منوی این رستوران به غذاهای گیاهی ختم نمیشد. مزه ها (پیش غذا که برای ما همیشه حکم غذای اصلی را دارد)هم که نقش اصلی را برعهده داشتند. البته اخرین و ناچیزترین انگیزه شخصی من هم گذر از نیشانتاشی زیبا و قدم زنی در آن محله پویا و دوست داشتنی بود. قبلا منوی رستوران را دیده بودیم بنابراین سفارش غذا سریع پیش رفت. فلافل برای همسرم به قیمت بیست و چهارلیر، یک سالاد تبوله هجده لیر که برای هردویمان کافی بود، سینی مزه های دوست داشتنی سی و دو لیر شامل چهار مزه موهامارا، ماست لبنانی، هموس(حمص) و گمان میکنم باباگانوش. نهایتا کوفته کباب من سی و هشت لیر بود. از مزه ها شروع کنم یکی بهتر از دیگری. واقعا طعم متفاوتی نسبت با موارد مشابهی داشتتد که در سایر رستورانها خورده بودیم. حال و هوای لبنانی میز ما هم با چشم هم زبان، به خوبی حس میشد. همسرم به اصرار از من خواست فلافل ها را هم تیست کنم که حق داشت عااالی بود به قول خودش از فلالفلی که خودش میپزد هم چند سروگردن بالاتر بود..سالاد فوق العاده چشم نواز بود. همسرم میگفت به جرات این رستوران جز تاپ تن استانبول برای او بوده خوب حق هم داشت کلا غذاهای غیر گوشتی را با یک اشتهای دیگر میخورد. از نظر من کباب عالی نبود ولی بد هم نبود ولی نان چرب کنار کباب عالی بود. کلا برای کباب گزینه های بهتری هم در همین خیابان میتوانید پیدا کنید. ولی چه میشد کرد همسر من این رستوران را برگزیده بود و من هم که کلا همراه، حالا نوبت او بود که در هرکجای نیشانتاشی که من میخواستم همراه من باشد! #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • رستوران کاساپ دونر (سلطان احمد)
    Asma Turki
    نقدها:
    گزارش

    اسکندر کباب محشر

    توصیه شده توسط کاربر

    ما بعد از کلی پیاده روی و خستگی و گرسنگی زیاد رسیدیم به این رستوران، برخورد و مهمون نوازی شون خیلی خوب بود، مثلا پسر 4 ساله ی من خیلی گرسنه بود زودتر یه تکه نان و کمی کباب واسش آوردن که خیلی از این رفتار خوشمون اومد.
    اسکندر کباب شون عالی بود ،منوشون خیلی کامل و متنوع بود ،قیمت غذاها هم خوب بود،،اسکندر کباب 28لیر بود.
    این رستوران در محله سلطان احمد هستش نرسیده به ایستگاه تراموا #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • شیک شاک
    لیلا
    نقدها:
    گزارش

    شیک شک ایستینیه پارک استانبول

    توصیه شده توسط کاربر

    در مقایسه با برگر کینگ که یک پک کامل دبل برگر و فرنچ فرایز و نوشابه برای شما سی لیر تمام میشود، این فست فود قیمت به مراتب بالاتری دارد. یک اسموکی شک دوبل اینجا سی و شش لیر قیمت دارد و تازه با نوشابه و سیب زمینی که باید جداگانه سفارش دهید حدود پنجاه لیر برای هر شخص هزیحه دارد. این رستوران زنجیره ای در حال حاضر فقط سه شعبه در استانبول دارد.من دوبار در مرکز خرید لوکس ایستینیه پارک آن را تجربه کرده ام. کیفیت برگر به شدت بالاااست. به لحاظ حجمی هم قابل قبول است. به نظر من نسبت به پول بیشتری که میدهید ارزشش را دارد. سیب زمینیهای آن معمولی ست و حرف خاصی برای گفتن ندارد و به نظر من حتی فرنچ فرایز برگر کینگ خوشمزه تر هستند چرا که اینجا شکل سیبها ساده نیستند و خیلی به دل من نمینشینند. درباره سس اینجا از محدودیت برگرکینگ خبری نیست شما میتوانید هرچقدر مایلین خودتان برداشته و بر سر میز ببرید. قیمت سیب زمینی تنها نه لیر است و اگر آن را همراه پنیر سفارش دهید پانزده لیر خواهد بود. من هربار به این مرکز خرید میروم انتخابم همین فست فود است چرا که شعبه دیگری از آن را به راحتی در استانبول نخواهید یافت. #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • کارلز جی آر
    لیلا
    نقدها:
    گزارش

    کارلز در جواهیر مال استانبول

    توصیه شده توسط کاربر

    شما میتوانید در وبسایت زوماتو بجای یک رستوران نام یک مرکز خرید را جستجو کنید! بله کشف بزرگ خودم که بخاطرش از مادرهمسرم لقب شوالیه دریافت کردم! خوب حالا تایپ میکنین "جواهیر مال" و رستورانها به ترتیب رتبه ظاهر میشوند رتبه هایی که حاصل نقدهای زیاد دوستداران غذا و رستوران گردی هستند و همین از دلایل اعتبار این رتبه هاست. خوب حالا صدر نشین این لیست کیه؟ جناب کارلز..نمره چها ممیز سه یعنی بسیار بسیار بالاتر از برگر کینگ و ...و ایا با قیمت بالاتر؟ به هیچ وجه! کارلز رستوران زنجیره است که هجده شعبه در استانبول دارد. جالب ان که برای اولین بار است که یک فست فود زنجیره ای بالاترین نمره را در میان سایر شعبات خود، در مرکز خرید جواهیر دارد. معمولا رستورانهایی که در این مرکز خرید حضور دارند نمره کمتری از برخی شعب مراکز خرید لوکس تر دارند. به بیان دیگر رستورانهای جواهیر منصفانه بگوییم درجه نسبی متوسطی دارند. ولی این در مورد کارلز صدق نمیکند.در طبقه پنجم جواهیر این رستوران هم از فضای باز و هم مسقف برخوردار است. پس تا اینجا شد دو بار پرچمدار! اول اینکه کارلز جواهیر را میتوان پرچمدار تمام رستورانهای جواهیر - البته به روایت زوماتو- دانست و از سوی دیگر بالاترین رتبه از میان کلیه شعبات کارلز در سطح استانبول...خوب حالا ماییم و خریدهای تمام نشدنی در جواهیر مال ! خستگی و نیاز به تجدید قوا برای ادامه نبرد! چه گزینه ای بهتر از این! این همه را گفتم تا یاداور شو با یه جستجوی سریع بدانیم چه گزینه های بهتر دیگری میتوانیم لااقل روی کاغذ داشته باشیم. حالا برویم سراغ قسمت عملیش. ما از قبل انتخابمان را کرده بودیم: باربیکیو وسترن و هالوپینو برگر...همچنین فرنچ فرایز پنیری جداگانه و پیاز سوخاری حلقه ای جداگانه سفارش دادیم. برای نوشیدنی به شما لیوانی میدهند و پیشنهاد میکنم نوشابه ها را ترکیبی خودتان بریزید و حتما آیس تی انجا را امتحان کنید. کیفیت برگر عالی بود. اما بهتر از بهترین برگرکینگی که خورده بودم؟ صادقانه بگویم در یک سطح بودند. و هردو به سلیقه من پایینتر از شیک شک ایستینیه پارک که خوب قیمتش هم به مراتب بالاتر است. سفارش سیب زمینی پنیری یک اشتباه بزرگ بود چرا که اولا فرنچ فرایز همراه خود برگرها کافی و بیشتر از کافی هم بود از طرف دیگر بوی سسی که به سیب زمینی پنیری افزوده بودند به هیچ وجه مطلوب ما نبود. پیاز سوخاری کاملا معمولی و نقطه قوت غذا فقط خود برگرها بودند. قیمت هالوپینو برگر سی و یک لیر، قیمت باربیکیو وسترن سی و هفت لیر که فقط پنج لیر شاید بیشتر از مشابه آن در برگر کینگ باشد. اعتراف میکنم ما از قبل اصلا نمیدانستیم این قیمت شامل سیب زمینی و نوشابه هم میشود و حتی در وبسایت زوماتو هم قیمتها شامل پکیج نبود! سیب زمینی پنیری جداگانه ۱۲ لیر و پیاز سوخاری نه لیر بود که ما اگر دوباره به انجا برویم از دو مورد آخر صرفه نظر خواهیم کرد. به نظر من اگر بار دیگر در جواهیر هوس برگر کردید بجای انتخاب از روی اسم مغازه ها یا میزان شلوغی آنها سری هم به وبسایتهای ارزیابی غذا بزنید و چه بسا بهتر که قبلتر این کار را بکنید. شاید انتخاب های جالب انگیز دیگری منتظر شما باشند. شما میتوانید انتخاب کنین چه نوع غذایی برای شما جستجو شود...ایا آن رستوران حتما باید تراس داشته باشد ایا باید فضایی برای سیگار هم لحاظ شود و خیلی جزییات دیگر.. البته بر اساس سلیقه خاص خودتان و یادتان باشد اعداد کمتر اغراق میکنند تا ادمها! هرچند نباید هیچ تعصبی حتی در این مورد داشت و سلیقه شخصی است که حرف اولو اخر رو میزند والا هیچ قانونی وجود ندارد که شما هم باید مانند پانصد نفری که رای بر این امر داده اند این رستوران را بیشتر بپسندید مخصوصا اگر خاطره خوبی از جایی با رنکینگ حتی پایینتر داشته باشیم. به بیان دیگر تمامی این مطالب بجای تبلیغ فلان سایت نمره دهی فقط و فقط برای گسترده تر شدن گزینه های انتخابی محتمل ماست نه پیروی از چند عدد. وقتی به یک رستوران نزدیک میشویم گویا اول این مووود ان لحظه ماست و خاطرات قبلی مان که در مغز فرمان انتخاب را صادر میکنن. منظور اینکه این رتبه ها همونقدر که میتونن جالب باشن در عین حال حرف و اولو اخرو نمیزنن و بهتر است بهشون توجه کنیم بدون اینکه خودمونو بهشون مقید کنیم و ترسی از ریسک کردن داشته باشم! اگر کسی همون فلان رستوران قدیمی رو ترجیح میده حتما بهترین انتخاب همان است و هیچ بحثی در ان نیست. تمامی سلیقه ها محترمند و هیچ کدام برتر از دیگری نیست. #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • دونر پلاس
    لیلا
    نقدها:
    گزارش

    دونر پلاس نیشانتاشی

    توصیه شده توسط کاربر

    دونر فروشی چیست؟ جایی که ما همیشه در سفر به استانبول به انجا میرویم و بجای دونررر، اسکندررررر کباب سفارش میدهیم!! و حالا این دونر فروشی ها کجا هستن؟ همه جا !! در هر کوچه و خیابانی حتما یک اقای تپلی سبیلو چاقو به دست را میبینید که در حال برش گوشت های کباب شده و هدایت انها به سمت سینی پایین آن است. تمام داستان کیفیت دونر هم فارغ از گوشت مصرفی به همین نحوه برش زدن برمیگردد که چقدر نازک و با دقت صورت گیرد...شما قطعا برای یافتن دونر در استانبول هیچ مشکلی نخواهید داشت اما کمتر پیدا میکنید دونرهایی که حتی در گوگل نمره بالای چهار داشته باشند. یادم است اولین باری که از کساب دونر خ استقلال غذا سفارش دادیم و اصلا مطلوب نبود. در مرکز خرید جواهیر نگاهی به نمرات دونرها بیندازید به ندرت حتی بالای سه رتبه ای خواهید یافت. اگر در محدوده تقسیم تا شیشلی به دنبال بهترین کیفیت دونر هستید یکی از پیشنهادات من دونر پلاس در محله نیشانتاشی است با نمره چهار و چهاردهم در سایت زوماتو که این خود نمایانگر همه چیز است. نگران قیمت نباشید اصلا بالا نیست. فقط یادتان باشد ما قرار نیست دونر بخوریم! اسکندر کباب انجا با آن سس گوجه و ماست کنارش و برشهای ظریف گوشت عقل و هوشتان خواهد ربود. کافی است از سمت متروی عثمان بی به راحتی وارد خیابان روملی شوید انگار دارید به قصد رفتن به مرکز خرید سیتی نیشانتاشی حرکت میکنید. به چهار راه بزرگی که رسیدید یعنی شما در تقاطع خیابان والی قرار دارید. اگر به راه خود مستقیم ادامه دهید سیتی را خواهید یافت و اگر به سمت چپ یعنی خیابان والی وارد شوید شما به یکی از بهترین و با کیفیت ترین محلهای استانبول بلحاظ رستورانها قدم گذاشته اید. درست دومین کوچه بالای این تقاطع دونر پلاس قرار دارد که سرنبش ان کوچه شیرینی فروشی معروف لاویتا رخ نمایی میکند. ما دو اسکنر کباب به قیمت هریک سی و پنج لیر سفارش دادیم. همراهش سیب زمینی و سالاد هم اورده شد که همگی کیفیت رضایت بخش بود. از میز کنار خیابان استفاده کردیم. پرسنل فوق العاده مودب و محترم. در آخر هم که دستمال مرطوبی برای ما آورده بودند روی یک طرف آن نوشته شده بود دونر پلاس و طرف دیگر لاهمجون پلاس که با پرسش از پیشخدمت متوجه شدیم در واقع شعبه دیگر انها در کوچه کناری است که بطور تخصصی لاهمجون سرو میکند. در عکسها منو و ادرس رو بطور ابتدایی از گوگل مپ نشان داده ام. امیدوارم که بروید و لذتش را ببرید. ما در ان منطقه به رستورانهای زیادی سر زده ایم و هیچوقت ناامید نشدیم. کنار هتل ما بهترین شعبه دونر کساپ قرار داشت که هرگز وسوسه هم نشدیم به آنجا برویم و یا انواع دونر های مرکز خرید جواهیر که کمتر از پنج دقیقه با ما فاصله داشت..اما ترجیح دادیم یک ربعی پیاده روی کنیم تا غذای با کیفیت تری نصیبمان شود هرچند در اصل غذا بهانه است، نیشانتاشی بروی و خرید نکنی؟!!! #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • پوپیز
    لیلا
    نقدها:
    گزارش

    درست مانند کی اف سی، پاپایز نیز بصورت زنجیره ای در استانبول به طور تخصصی به عرضه انواع سوخاری مرغ در اشکال مختلف میپردازد. این برند بیش از شصت شعبه در استانبول دارد. من یکبار در محله نیشانتاشی و یکبار هم در مرکز خرید زورلو ان را امتحان کردم. بار اول کلی وقت صرف شد تا ما بتوانیم به فروشنده منظورمان را بفهمانیم که سینه مرغ به ما بدهد چون همسرم فقط مرغ بدون استخوان میخورد. فروشنده هرجای مرغ که فکرش را بکنید برای ما اورد الا سینه مرغ. بعدا فهمیدیم که برای چنین سفارشی ما باید پکیج ماکسی دیپ یا اکنومی را سفارش میدادیم. اگر همین سفارش را در کی اف سی بخواهید بدهید باید سراغ "کمیکسیز" یعنی بدون استخوان را بگیرید. یا اینکه بطور کلی به فروشنده بگویید "تاووک گوگ سو " یعنی سینه مرغ را بگیرید. این را گفتم که شما مشکل ما را تجربه نکنید. پس بار اولی که ما از این غذا اوردیم فقط با استخوان بود و کیفیت خوبی داشت. با هر گاز حرارت از مرغ بلند میشد. سیب زمینی شکل پنجره ای اصلا پسند ما نبود ولی در مجموع غذای بدی نبود. بار دیگر که ما این بار مجهز و تخصصی وزبون بلد!! به سراغ این فست فود رفتیم در مرکز خرید زورلو بود و اینبار سفارش بدون استخوان دادیم. تازه فهمیدیم که چقدر همان بار اولی که نمیدانستیم چه قرار است بخوریم بهتر بوده است. قسمت بدون استخوان اصلا قابل قبول نبود حجم مرغ نسبت به قسمت ارد سوخاری دور ان خیلی نامحسوس بود با هر گاز گویی فقط آرد و روغن وارد دهان میشد مخصوصا برای فیله های بینهایت نازک. پیشنهاد من این است کلا حتما سفارش ران بال یا کتف بدهید و یا لااقل سینه کامل و مواردی که شامل تکه های خیلی ریز مرغ است را بیخیال شوید در هر پکیجی که میبینید دیپ چیکن یا ویک چیکن یا ناگت نوشته شده یعنی همان قسمتهای سراسر ارد و دریغ از مرغ!! قیمتها بالا نیست و شما یک پکیج دو نفره با حجم بالا را حتی همراه برگر بیش از پنجاه لیر نخواهید یافت. #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • فست فود برگر کینگ
    لیلا
    نقدها:
    گزارش

    برگر کینگ سیتی نیشانتاشی

    توصیه شده توسط کاربر

    برگر کینگ در استانبول شاید مثل هر برند زنجیره ای دیگر اعم از لباس تا فست فود تابع جو محلی است که در آن قرار دارد. من که طرفدار سرسخت برگرکینگ در مقابل مک دونالد هستم شعبه سیتی نیشانتاشی را بهتر از برخی شعب دیگر که قبلا رفته بودم برای انتخاب برگر کینگ میدانم. انتخاب من همیشه اسموکی تگزاس است که بصورت پکیج با نوشابه و سیب زمینی و تعداد ناکافی سس حدود سی لیر است. خود همبرگر هرچند بصورت دبل است باز هم حجم آن انقدری که باید نیست ولی قابل قبول است. سیب زمینی ها رضایت بخشند. کیفیت خوب است ولی قطعا بهتر از این هم در استانبول یافت میشود. برگر کینگ بیشتر مناسب زمانی است که شما قصد ندارید زمان یا هزینه زیادی برای غذا صرف نمایید. انتخاب برگرها بصورت پکیج از بیست لیر شروع میشود. توصیه من این است که به راحتی در سایت تخصصی زوماتو برگر کینگ را سرچ کنید و ببینید شعبه های مختلف چه اختلاف رتبه فاحشی دارند. بعنوان مثال در خیابان اصلی شیشلی کنار هتل ما هم برگر کینگ بود که ما یک بار بی اطلاع رفتیم و واقعا کیفیت آن متفاوت با چیزی بود که در مرکز خرید شیک سیتی تجربه کردیم. اگر در مرکز خرید جواهیر به سراغ برگر کینگ میروید حتما از فضای روباز کنار کافه بستنی آن که قیمتهای بسیار مناسبی هم دارد لذت ببرید چون ویوی زیبایی از سقف های شیروانی خانه ها جلوی چشم خود خواهید یافت. #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • برگر کینگ (شعبه مرکز خرید AVM کوش آداسی)
    RashiD
    نقدها:
    گزارش

    کینگ برگر

    توصیه شده توسط کاربر

    کینگ برگر که شعبه های زیادی داره معمولا تو هر مرکز خریدی میتونید پیداش کنید. این بار کینگ برگر شعبه avm کوش آداسیو امتحان کردم این شعبه در دو طبقه طراحی شده فضای نسبتا بزرگی داره و سرویس دهیشونم مناسبه همچنین وای فای رایگان هم دارن. سفارشم بیگ برگر بود که سایز مناسبی داشت و طعم فوق العاده ای حتما پیشنهاد میکنم که به یکی از شعبه های کینگ برگر برید.
    #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • زوبییر اوجاقباشی
    لیلا
    نقدها:
    گزارش

    بهشتی برای عاشقان کباب

    توصیه شده توسط کاربر

    رستوران زوبیر اکاکباشی در حوالی میدان تکسیم و اوایل خیابان استقلال واقع شده است. برای رسیدن به آن کافیست پس از ورود به خ استقلال از سمت میدان تکسیم وارد سومین کوچه از سمت راست خود (کوچه بکار) شده و پس از رسیدن به تقاطع، ان را در سمت راست خود خواهید یافت. همه اینها یعنی صرفا پنج دقیقه از میدان تکسیم!
    نمره این رستوران در گوگل ۴.۳ و در سایت معتبر و محبوب زوماتو که بطور تخصصی به نقد رستورانها از دید مشتریان میپردازد ۴.۴ است. اگر شما در سایت زوماتو به دنبال کباب در محله تکسیم باشید قطعا نام این رستوران را در صفحه اول جستجو به دلیل این امتیاز بالا خواهید یافت.
    انگیزه اصلی ما از انتخاب این رستوران در حقیقت ویدیویی بود که در یکی از سفرهای مارک وینز به استانبول دیده بودیم. جهانگردی که با افتخار "سفر بخاطر غذا" را شعار خود قرار داده و طبعا با پیروی از آن سر از جای نامطلوبی درنخواهید آورد. هرچند الزاما سلیقه غذایی شما ممکن است مشابه نباشد ولی توجه داشته باشید که در مورد یک غذای مطلوب و معمول یعنی جناب کباب آنهم در یک شهر ایرانی پسند مانند استانبول صحبت میکنیم نه یک خوراک عجیب و غریب در اسیای شرقی پس دیگر جای شک و شبهه باقی نیست.
    بی انصافی است که یادآور نشویم که ما در انتخاب رستوران کمی محتاط عمل میکنیم و قضیه به همین سادگی دیدن چند ویدیو از یوتیوب و ..خلاصه نمیشود. ما راهکارها یا بهتر بگویم قربانیان خاص خودمان را داریم بدین ترتیب که " ابتدا یک رستوران را با دقت فراوان برگزیده و سپس با خلوص نیت اشنایان را بدانجا ترغیب نموده تا چنانچه مورد پسند ایشان واقع شد و شاکی نبودند، ما نیز چه بسا زمانی گذرمان بدانجا خورد و تلذذی نماییم اگر هم خوششان نیامد که بدا بحالشان و بحالمان ". در همین خصوص بود که ما این رستوران را ابتدا به پدرومادر همسرم و سپس مصرانه برادرهمسرم و خانمش پیشنهاد کردیم و هربار پرسیدند چرا خودتان تابحال نرفته اید پاسخ دادیم " وقت نشد! " و چون گویا انها هم دست ما را پس از پیشنهادت مشابه قبلی از بر بودند خیلی شیک پس از سفر استانبول و پرسش ما در مورد رستوران مذکور پاسخ دادند که "قسمت نشد!!"
    ما در اخرین سفرمان به استانبول برای شام به رستوران هتلمان رفته بودیم که انهم یکی از بهترین رستورانها البته در منطقه شیشلی است یعنی رستوران حمدی. ساعت ده و سی و پنج دقیقه شب بود و پس از ورود به ما گفته شد که رستوران بعد از ساعت ده و نیم دیگر سفارش غذای جدید نمیگیرد هرچند در گوگل و حتی سایت خود هتل تا ساعت ۱۲ شب اعلام شده بود که رستوران باز است. ما قبلا هم با چنین مساله ای مواجه شده بودیم و از همین رو یک ساعت زودتر حضور در رستوران را کافی میدانستیم که خوب حدسمان درست از اب در نیامد. همسرم که به من وعده یک کباب عالی در شب اول سفرمان را داده بود و از طرفی به دلیل خستگی روز اول سفر به رستوران خیلی خیلی نزدیک به ما بسنده کرده بود نگاهی به ساعت کرد دستم را گرفت و فورا خود را در تاکسی به سمت تکسیم یافتیم. بله گویا زوبیر خوب یا بد تنها رستوران موجهی بود که در آن ساعت میشد یافت. از هتل رادیسون بلو شیشلی فقط ده دقیقه طول کشید تا انجا برسیم. گویا اهی ما را گرفته بود و نوبت به آن رسیده بود که این بار ما پیش قراولان تست یک رستوران جدید برای عزیزانمان باشیم!
    منقل رستوران زوبیر بخوبی از لحظه ورود به رستوران خودنمایی میکند. درست همانطور که انتظارش میرفت استقبالی گرم برای ورود و راهنمایی به محوطه اصلی رستوران که چهار میز بیشتر نداشت و این در نگاه اول خیلی عجیب می نمود. هرچند میز بزرگی هم انسوی در و در سمت خیابان قرار داشت که ظرفیتش به اندازه کل محوطه اصلی بود همراه با پشتی و تختی به سبک فرحزاد خودمان. مدیر رستوران پیرمردی بسیار موقر و مودب نیز به کنار میز امد و شخصا خوش امد گفت. سپس یکی از ویترها با منو برای سفارش غذا امد و همسرم طبق معمول برای پیش غذا پرسید "پیشنهاد خود شما چیست". او نیز پاسخ داد که تمام مشتریان ما سه پیش غذا رو همواره سفارش میدهند که یکی ماست مخصوصاش بود دیگری بادمجان کبابی و اخری خوراک گوجه و پیاز و سبزیجات که متفاوت با سالاد بود. (پیشخدمت تسلط کافی به زبان انگلیسی داشت و منو هم مصور و گویا بود) جالب انکه ما هم دقیقا همین سه پیش غذا را در همان ویدیو مارک وینز دیده بودیم و سریعا موافقت کردیم. برای غذای اصلی هم من به پیشنهاد همسرم لمب چاپس سفارش دادم و همسرم کباب کوبیده سبزلی اصیلی..قیمت پیش غذاها هریک ۱۶ لیر بود و کبابها به ترتیب ۶۰ و ۴۶.
    پیش غذاها بجز بادمجان کبابی همان لحظه بر سر میز اورده شدند. واقعا بعضی چیزها توصیفش سخت تر از خوردنش است. ماست ماست است دیگر چه توقع خاصی دارید؟! صادقانه بگویم ان مزه ماست را دیگر هیچ کجای استانبول تجربه نکردم. بعد از قاشقی دیگر اینبار از خوراک گوجه و سبزیجات بود که کم کم داشت مشخص میشد این رستوران کوچک چگونه توانسته به چنین شهرتی برسد. محبوب مشتریان خاص و وفاداردر فضایی دنج و کمی دور از شلوغی خیابان استقلال که مقصد اصلی صرف شام برای اکثریت توریستها به شما می آید. دلیل دیر رسیدن بادمجان کبابی هم مشخص شد انقدر داغ بود که مشخص بود همان لحظه کباب و کوبیده شده بود در واقع به شکل ساطوری. مزه بادمجانش فوق العاده منحصر به فرد بود.اینکه فقط یک بادمجان دودی ساده چطور میتواند اینقدر طعمی خاص داشته باشد، معلوم نبود.
    بعد از صرف پیش غذا با اجازه از اشپزی که مشغول کباب کردن غذای ما بر روی منقل بود کمی فیلم گرفتیم تا بعدا برای مارک بفرستیم و دلش را اب کنیم!
    غذای اصلی یعنی کباب به همراه تکه نانهایی که موقع کباب کردن گوشت روی سیخها میگذاشنند و بو رنگ و رطوبت کباب را بخوبی در خود داشتند سرو شد. فوق العاده بود. لمب چاپ یا همان دنده کباب خودمان بهمراه نون رو کباب ( یا همان نون زیر کباب خودمان! )
    من برای مقایسه میتوانم به لمب چاپسی که در سفر قبلی به استانبول و در رستوران فوق العاده انتیوچیا خورده بودم برگردم رستورانی به مراتب لوکستر و گرانتر. صادقانه بگویم این یک چیز دیگر بود. تردی گوشتی که زودتر از انچه باید در دهان اب میشد قبل از حتی یک احوالپرسی کوچک و فقط با اولین سلام در دهان گم میشد، کاملا فرای انتظارات قبلی من بود. از کباب کوبیده همسرم هم تست کردم انچنانی نبود و از نظر من منصفانه بگویم کمی هم چرب بود. شاید از دید برخی نقطه ضعف این رستوران را بتوان فضای نه چندان شیک و بروز رستوران دانست هرچند ما چیزی بجز حس مثبت از این فضا درنیافتیم. سختگیرانه تر بگویم اوردن اب در پارچ بجای اب معدنی شاید برایمان تازگی داشت که اینهم باز به سبک رستورانی قدیمی انجا باز میگردد و هارمونی با سایر المانهای رستوران را کامل میکرد. مانند تمام رستورانهای مشابهی که تا ان زمان رفته بودیم فاکتور در یک کیف دستی با خواهش ما بر سر میز اورده شد و مقداری انعام از سوی ما بعنوان تشکر، تشکری کوچک از انسانهای محترمی که تا قبل از خروج ما حتی اقدام به نگاه مبلغ هم ننمودند چه برسد به شمردن!! هیچ وقت زبان ترکی یاد نگرفتیم ولی هیچ وقت هم در فهم ادب و مهربانی این همسایگان عزیز به مشکل برنخوردیم. لبخندهای غیر تصنعی و سادگی نگاهشان همواره گویای همه چیز است و بسیار از اداب مصنوعی بسیاری دیگر که صرفا برای جلب مشتری است فاصله دارد، تفاوتی بزرگ بنام "اصالت" که از برخورد مدیر رستوران تا پارچ اب روی میزشان نمایان بود. صرفا خودشان بودند وادا در نمی آوردند. بی دغدغه ای برای کسی یا چیزی دیگر بودن و شاید حتی بهتر بودن در این بازار رقابت و همین بود که به دل مینشست والا بهترین مزه ها هم عمر کوتاهی دارند.
    هدف اصلی من از پرداختن به این رستوران تشویق دوستان لست سکندی است به اندکی وقت سپردن برای انتخاب رستوران و تن ننهادن به رستورانهای هرچند شلوغ خیابانهای اصلی و یا مراکز خرید که در آن در قدمیم و شاید نزدیکترین فاصله را داشته باشد. این مساله برای ما در اولین سفرمان به استانبول شکل گرفت که در شلوغی خ استقلال به رستورانی رفته بودیم و غذایی که حتی نتوانستیم کامل ان را میل کنیم. همین بود که تصمیم گرفتیم برای رستوران هم مانند هتل وقت گذاشته و سورپرایز شدن با بهترینهای موجود را بخود هدیه دهیم. این بود که لیستی از رستورانهای مختلف محلهای مختلف که احتمال حضور در انجا میرفت بهمراه ساعات کاری انها در دفتر کوچکی یادداشت کرده بودیم تا از روی استیصال و بصورت ریسکی ناچار به تجربه چیزی و جایی بدون هیچ شناخت قبلی نشویم.
    در مجموع رستوران زوبیر رستورانی است که ما دوست داریم هربار دیگر در سفر به استانبول دیدارش کنیم. قیمتها و منو در عکسها گنجانده شده. امیدوارم شما هم ان را تجربه کنید. با تشکر از سایت لست سکند که فرصتی در اختیارمان قرار داد تا نام این رستوران درخور توجه مسافران استانبول را به لیست رستورانها اضافه نماییم. #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • باریش بوفه
    Shilan
    نقدها:
    گزارش

    باریش بوفه

    توصیه شده توسط کاربر

    یه رستوران کوچیک اما خیلی باحال که غذاهای فست فودی در رابطه با ساندویج های مختلف ، همبرگر،دونر گوشت و مرغ داره که واقعا ارزش امتحان کردن رو داره .
    این رستوران درست در نزدیکی میدون استقلال واقعه و فضای کوچیکی داره اما همیشه شلوغه و طرفدار زیادی داره ،به خاطر همین پرطرفدار بودنه که همیشه غذاهاش تازه است و نمیمونه.
    محوطه کوچیکی داره اما با پولهای کشورهای مختلف خیلی قشنگ دیزاینش کردن ، جدا از ساندویج و فست فود ، آبمیوهای طبیعی هم داشتن.
    سفارش ما ساندویج دنر گوشت و مرغ بود که طعمش فوق العاده خوشمزه بود چون بهش پودر کاری و زیره اضافه کرده بودن که واسه من در نوع خودش خوشمزه بود.
    قیمت ساندویج دنر گوشت ۱۴ لیر و ساندویج دونر مرغ هم ۹ لیر بود.
    #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • کیزیکایالار
    Shamim
    نقدها:
    گزارش

    رستوران کیزیلکایالار

    توصیه شده توسط کاربر

    این رستوران شعبه هایی تو منطقه تکسیم، خیابون بغداد، موهوردار داره. ما از شعبه تکسیمش استفاده کردیم. محیطش کوچیک بود اما به شدت شلوغ. به خصوص خیلیا برای کباب دنرش صف وایساده بودن. اما ما همبرگر خیس مخقوص ترکیه رو اینجا امتحان کردیم که خوشمزه هم بود. حجمش کم بود اما قیمتش مناسب بود. همبرگر خیسش دونه‌ای ۶لیر بود. رفتار کارکنانش هم خوب بود. فضای خاصی نداره و محیطش خیلی شلوغ اما با نشستنمون سریع میزمون سعی کردن میز جلومون رو تمیز کردن.
    #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • قهوه سرای عثمان لی
    Shilan
    نقدها:
    گزارش

    قهوه سرا

    توصیه شده توسط کاربر

    قهوه سرا عثمان لی یا به قول قدیمیای خودمون قهوه خانه یکی از اونجاهای بود که تا عمر دارم فک نکنم یادم بره چون داستانش خیلی جالب بود واسم ،کلی پیاده روی رفتیم تا رسیدیم تپه چامیلجا وقتی رسیدیم اون بالا کلی از نمای شهر که دیده بودیم لذت بردیم خواستیم این لذت رو دو چندان کنیم وتصمیم گرفتیم قهوه سرای عثمان لی رو انتخاب کنیم ، به محض ورود کافه خیلی دلنشین به نظرم رسید یاده کلاسای زبان انگلیسی افتادم که همه یه میز گرد بزرگ برای دیسکاشن تشکیل میدادیم اونجا بود که تصمیم گرفتیم یه چای و شیرینی سفارش بدیم همین که منو رو دیدم کپ کردم?بعنی چی یه چای نوشته بودن ۱۰ لیر قیمت شیرینی و باقلوا که نجومی خیلی تعجب کردیم و اینکه پرسیدیم ولی چون زبان انگلیسی بلد نبودن فقط سر تکون دادن که یعنی بله یه چای ده لیر ما هم تصمیم گرفتیم که همون چای رو سفارش بدیم که همینو ضرر کرده باشیم ?خلاصه چای رو با صدتا بدوبیرا نوش جان کردیم ?ولی موقع پرداخت پول ۲ لیر گرفتن و به این ترتیب کلی.........
    این قهوه سرا دقیقا بالای تپه چامیلجا واقعه یه رستوران هم داره که دو ساختمان کاملا جدا از هم دارند قیتاشون وقتی بهش فکر کردیم خیلی ارزون و منصفانه بود و اینکه فضای قشنگی هم داشت .
    اگه رفتید گول منو رو نخورید و هرچی دوس داشتید سفارش بدید?
    #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه:
  • باریش بوفه
    Shamim
    نقدها:
    گزارش

    رستوران باریس بوفه

    توصیه شده توسط کاربر

    یه رستوران قدیمی و باسابقه در امر دنر و همبرگر خیس که از سال ۱۹۷۴ تو منطقه تکسیم ساخته شده. جای نشستنش خیلی کوچیک و کمه. علاوه بر ساندویچ های همبرگر گوشت و مرغ دنر های مهتلف هم هم پرسی هم ساندویچی داره. آب میوه‌های مختلف و یه نوع نوشیدنی مخصوص ترکیه که یه جور دوغ هم هست رو اینجا میتونین سفارش بدین. قیمت‌هاش خوبه ولی حکم غذاش و ساندویچش خیلی کمه و شاید یه دونه ختی یه نفر کامل سیر نکنه. رفتار کارکنانش با وجود این که سرشون خیلی شلوغ بود خوب بود و سریع جای مناسبی برای نشستن پیشنهاد دادن بهمون. ما ساندویچ دنر گوشت و مرغ سافرش دادیم که طعمش خیلی خوب بود. توی دنر مرغ، خیلی کاری ریخته بودن و طعم و عطر کاری میداد. در مجموع از انتخابمون راضی بودیم.
    #گلفام_سفر

    نوع استفاده:
    تاریخ مراجعه: