ساحل درک پاکترین ساحل ایران است. در درک صخره های زیبا، مرجان ها و ماسه ها منظره چشم نوازی را تشکیل داده اند.
این روستا نزدیکترین نقطه سیستان و بلوچستان به تنگه هرمز است و دیگر آنکه در جادهی ترانزیتی کنارک به جاسک قرار دارد. یکی از بهترین زمانها برای بودن در این ساحل هنگام غروب است
درک همان جایی است که آب دریا و شنهای کویر مثل خیال و واقعیت بههم رسیدهاند و شاید همان بهانهای شود که شما را هم به دل جنوب ایران برساند، تا سرآغاز سفری باشد که در آن هرآنچه دیدنی است، یکجا ببینید. از ساحل صخرهای و مرجانهایش و شنهای کویری که جادو و خواص درمانی را یکجا دارد، تا نخلستانی که کمی آنطرفترش، کوهها قد علم کردهاند.
درک نزدیکترین نقطه سیستان و بلوچستان به تنگه هرمز است و ساحل درک همان جایی است که اقیانوس هند و دریای عمان بههم میرسند. این ساحل زیبا در فاصله ۱۷۰ کیلومتری از منطقه ﺁزاد چابهار و در مسیر جاده ترانزیتی بندر کنارک به بندر جاسک قرار دارد. ساحل روستای درک علاوه بر زیبایی بینظیر و پاگیزگیاش همان جایی است که میتوانید سه نوع ساحل شنی، ماسهای و مرجانی را کنار هم ببینید. تماشای طلوع و غروب آفتاب در ساحل روستای درک از همان کارهایی است که برای همیشه در ذهنتان یک قاب ماندگار میسازد، پس حتما بازدید از آن را در برنامه خود قرار دهید.
درک از آن جاهایی است که اگر علاقهمند به کمپینگ باشید و تجربهاش را داشته باشید، باید امتحانش کنید. تماشای آسمان پرستاره و رمزآلود کویر و ساحل کویر در کنار امنیتی که در روستای درک تجربه خواهید کرد، خاطرهای فراموشنشدنی برایتان رقم میزند.
ساحل درک چابهار آخرین جایی بود که در گشت غرب چابهار دیدیم. یک ساعتی به غروب مانده بود. لیدرمون گفت جایی از ساحل میبرمتون که خلوت تر باشه که برای عکاسی مناسب تر باشه. جایی که از ماشین پیاده شدیم کویر شروع میشد. دمپایی ها رو درآوردیم و پشت سر لیدر به راه افتادیم. کویر پر از پستی و بلندی بود و از دریا و درخت و ساحل هیچ خبری نبود و این هیجان قضیه رو بیشتر میکرد. بالا و پایین بالا و پایین و انتظار تا اینکه بعد از حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت پیاده روی تک درخت معروف درک خودنمایی کرد. وای نمیدونید چه صحنه زیبایی بود این اونجا که کویر و دریا بهم رسیده بودند. چهل دقیقه ایی برای عکاسی وقت داشتیم و اونوقت بود که یکی از زیباترین غروب های عمرم رو دیدم. خورشیدی که همانند گلوله آتش برافروخته بود و کم کم در پشت دریاها ناپدید شد. مسیر غرب چابهار مسیری طولانی است و بدلیل آمدن شترها و الاغ در جاده خطرناک ولی اگر این بدون دیدن ساحل درک چابهار گردی کامل نمیشد.
ساحل درک تقریبا اخرین جاذبه غرب چابهار محسوب میشود که در فاصله ۱۸۰ کیلومتری چابهار قرار دارد و نزدیکترین نقطه سیستان و بلوچستان به تنگه هرمز است. اینکه بر روی تپه ها و رمل های کویر و در کنار درختان نخل، به جای سکوت بی انتهای کویر، صدای امواج دریا را بشنویم، احساسیست که فقط در ساحل درک میتوان تجربه کرد. این پارادوکس جذاب یکی از خارق العاده ترین صحنه های طبیعت رو ایجاد کرده است. نام درک به زبان محلی به معنای زندگی در کنار دریاست. غروب خورشید در این اینجا و ادغام کویر و اقیانوس و نخلستان در یک قاب، به نظر من زیباترین غروب چابهار رو به ما هدیه کرد. ساحل درک جاییست که اقیانوس هند و دریای عمان به هم میرسند و علاوه بر زیبایی بی نظیر و پاکیزگی اش، در آنجا میتوان سه نوع ساحل شنی، ماسه ای و مرجانی را درکنار هم تجربه کرد. از ماسه های سفید ساحل درک برای گرفتگی و درد عضلانی استفاده میکنند.
یکی از زیبایهای چابهار بی شک ساحل درک است .نقطه ای که دریا با کویر ملاقات می کند.و غروب کنار نخل های آن و ترکیب رنگ طلایی و گرم غروب با ویوی کویر و دریا آنچنان زیباست که نهایت آرامش را تجربه خواهید کرد.
چگونه به درک برویم؟روستای درک بین چابهار و بندرعباس و در فاصله حدودا 140 کیلومتری غرب چابهار در بخش روستای زرآباد قرار گرفته.
درک در زبان محلی به معنای زندگی در کنار آب می باشد.
فصل مناسب برای رفتن به این منطقه پاییز و زمستان و اوایل بهار است.
ساحل درک یکی از سواحل بسیار زیبای غرب چابهار است که در فاصله ۱۴۰ متری از چابهار قرار دارد .روستای درک مابین چابهار و بندرعباس است این ساحل زیبا تناقضی بسیار جالب دارد آن هم وجود کویر و دریا در کنار هم . وقتی که از داخل رمل های شنی پا به آبی بی کران دریا میگذاری انگار که جانی تازه گرفتی .وجود تنها درختی که حدفاصل میان دریا و کویر است فضای بی مثال را برای ببینده پدید آورده که دل کندن را برایش بسیار سخت میکند .این ساحل یکی از تمیزترین و پاک ترین ساحل های ایران است البته امیدوارم همینطور بماند . غروب درک یکی از زیباترین غروبهایست که تا به امروز دیده ام .این تکه از زمین فضای بسیار زیبا برای عکاسی میباشد.همچنین بهترین زمان سفر به چابهار و این ساحل بسیار زیبا پاییز و زمستان است .
ساحل درک یکی از بی نظیرو زیباترین سواحل کشور به شمار می اید .ساحلی که تلاقی بین کویر و دریا یکی از خاص ترین پدیده طبیعی است.طلوع وغروب این ساحل با تک درخت معروفش بی نظیره این ساحل در روستای درک در بخش زرآباد ودر شهرستان کنارک قرار دارد،روستای درک بین دو بندر چابهار وبندر عباس قرار دارد.روستای درک در امتداد دریای عمان قرارداردویکی از امن ترین مناطق گردشگری ایران به شمار می آید .آرزو میکنم برید به درک
درک در فاصله حدود 120 کیلومتری شهر چابهار قرار دارد. با از عبور جاده ی پر فراز و نشیب به روستای زرآباد درک میرسید و ساحل درک هم در نزدیکی روستا قرار دارد. یکی از بکر ترین سواحل ایران درک هست. تلاقی کویر و دریا، صدف ها، لاکپشتها و مرجانهای زیبا، شتر ها و نخل معروف این ساحل میتواند سوژه عکاسی جالبی باشند. از وقتی به این مکان زیبا رفته ام. اگر کسی بگوید به درک خوشحال میشوم و آرزو میکنم واقعا به درک بروم!
#گلفام_سفر
ساحل درک هم یکی از دیدنی ترین ،زیبا ترین و منحصر یه فردترین جاذبه چابهار محسوب میشه این جاذبه به دلیل تلاقی دریا و کویر خیلی جاذبه دیدنی ومنحصر به فردی هست . اگه به این جاذبه دیدنی و منحصر به فرد رفتین حتما خودتون رو به نخل که بصورت تک درخت در امتداد این ساحل قرار داره برسونید و از آرامش این منطقه و دیدن منظره که تلاقی ساحل و کوه و نخلستان و کویر هست نهایت استفاده و لذت رو ببرید. ساحل درک در فاصله 170 کیلومتری چابهار قرار گرفته وبرای رفتنی به این جاذبه حتما باید با وسیله نقیله تشریف ببرید چون مسافتش تا خود چابهار زیاد هست . در ضمن اگه یتونید هنگام غروب خورشید تو این منطقه حضور داشته باشید میتونید صحنه های زیباتری از طبیعت رو تو این جاذبه میتونید تجربه کنید.در ضمن کلمه درک در گویش بلوچی به معنی سکونت کنار دره هست.#گلفام_سفر
من اواسط آبان ماه به این ساحل زیبا سفر کردم. زیبایی خیرهکنندهای داشت رملها کنار دریا و مثل عکسهایی که دیده بودم منظرهی چشمگیری بود. هوا واقعا خوب بود و اصلا شرجی نبود.ساحل هم خداروشکر تمیز بود ولی متاسفانه امکانات خیلی کم بود. نبود سرویس بهداشتی اطراف ساحل و کمبود امکاناتی مثل آب آشامیدنی که جزو نیازهای یه مکان گردشگریه باعث تاسف بود.
#گلفام_سفر
ساحل دریا درست نقطه هست که کویر با دریا تلاقی میکنه. نخلها و رمل ها در کنار ابی دریا منظره ای بسیار زیبایی هست که در کمتر نقطه ایران میتونید شاهد اون باشید. این ساحل در نزدیکی روستای درک قرار داره و دیدن غروب یا طلوع افتاب در این ساحل به تنهایی خودش یک جاذبه. هست. در روزهای که تعطیل اینجا دست فروشها رو میبینید که نوشیدنی خنک و تنقلات میفروشن ولی در روزهای عادی هیچ چیز جز ساحل و ابی اب وجود نداره. بنابراین اگر راهی این ساحل شدید حواستون به این موضوع باشه!
در صورتی که در روستا اقامت ندارید قبل از تاریکی هوا به سمت محل اقامتتون برگردید چو مسیر بسیار تاریک و خطرناک هست.
اما به هیچ عنوان دیدن این ساحل رو از دست ندید!
سلام به همه دوستان عزیز
تعریف ساحل درک رو خیلی وقت بود که شنیده بودم. تصاویر سحرانگیز تک درخت معروف این روستا در کنار تلاقی صحرا و دریا، شاید در تصاویر ویدیویی یا اینترنتی به اندازه کافی دلربا باشد، اما تجربه این زیبایی، در واقعیت و سفر بسیار دلرباتر و شیرین تر است. حقیقت امر این است که ساحل درک ساحلی بسیار زیباست. انقدر زیبا که زیباترین غروب آفتاب رو اینجا دیدم. متاسفانه در ساحلش هنوز رد پای انسان و آشغال رو میشه پیدا کرد، هرچند که کم باشد. شن های روان کمی آنطرف تر از ساحل، با نوازش باد و نسیم به هوا می خیزند و صحنه های بی بدیلی خلق می کنند. می توان ساعت ها در گرمای این شن ها نشست و از زیبایی ها لذت برد. دیگر "برو به درک" حرف بدی محسوب نمیشود، چرا که بیشتر شبیه یک آرزوست و امیدوارم همه دوستان روزی تجربه "درک " سحرانگیز را داشته باشند.
سومين جايي از تور گردشگري چابهار در #دورهمي_لست_سكند با اسپانسري ليپار گشت، بازديد از درك بود. از روزي كه قرارشد به #چابهارچهارفصل برم، گوشه ي ذهنم همش درك بود! اين درك كجاس كه اينهمه عكس و مطلب در موردش خوندم، مگه ميشه چنين جايي وجود داشته باشه، اصلا همخوني نداره كه كوير و دريا و درخت. پيش خودم ميگفتم حتما بخش زيادي از عكس ها فتوشاپه و انقدر مثل عكس ها جذابيت نداشته باشه، ايران و چنين فضايي! مگه داريم.
بالاخره روز موعود رسيد و پاي ما به درك رسيد، دركي كه همش اين زمزمه تو گوشم بود و ميگفت برو به درك.
درك فوق العاده بود، قشنگترين جايي كه ديدم، يه طرفت درياي عمانه و طرف ديگه شنزار وكويري با رمل هاي كنار هم.
از طرفي دريا من رو به سمت خودش ميكشيد و از طرفي قدم زدن در شنزار هاي اين بيابان. ولي مگه نه اينجا درياي اب شوره!!! اين درخت ها اينجا چه ميكنن، تك درخت هايي كه اين وسط خودنمايي ميكنن! اين تناقض ها تا كجا قراره ادامه داشته باشه!
با كمي پرس و جو در كمال تعجب فهميدم كه در اين منطقه در اعماق زمين اب هاي زير زميني شيرين هست، دقيقا كنار همين درياي شور عمان! و اين درخت ها از همين اب هاي شيرين عمق زمين جون ميگيرن.
زندگي اينجا جريان داره، در كنار تمام تناقض ها و اين تناقض هاست كه اين نقطه از زمين رو انقدر جذاب كرده. زيباترين لحظه اين منطقه غروب افتاب هست، غروب رو نبايد اينجا از دست داد. ساحل درك فوق العاده تميزه، رمل هاي شني روبه روي اين ساحل با رنگ طلايي چنان جذابيتي ايجاد كرده كه ساعت ها ميتوني اينجا قدم بزني و پات روي اين شن هاي نرم فرو بره. ساحل درك قشنگترين جاي ايرانه. درك در ١٧٠ كيلومتري چابهار و ١٠ كيلومتري زراباد قرار داره، مسير رسيدن به درك بينظيره، پر از كوهاي مريخي جذاب، به كوه ها كه نگاه كني حس ميكني كسي اومده تصاوير تخت جمشيد رو روي اين كوه ها كنده كاري كرده. جاده پر از سراشيبي هاي تند هست كه راننده هاي محلي هم به خاطر رفت و امد شترها فقط در روز تو اين جاده تردد ميكنن.
مشابه درك در سواحل ناميبيا در جنوب غربي افريقا هست. درك يكي از قشنگترين لوكيشن ها براي عكاسي طبيعت و عكس هاي شخصي هست.
به درك كه رفتيد حتما خوراكي هاي مورد نياز، اب معدني، صندل مناسب ساحل، كلاه، ضد افتاب، همراهتون باشه متاسفانه يا خوشبختانه اينجا طبيعت كاملا بكر و دست نخورده اس كه هيچگونه امكانات رفاهي نداره. فقط بايد ساعت ها بريد و از اين طبيعت بينظير لذت ببريد.
بعد از عبور از یک جاده پر پیچ و خم به قسمتی از جاده رسیدیم که خیلی گود بود و در اثر وزش باد توسط خاک پر شده بود و بر اثر باران گل خیلی زیادی درست شده بود به طوریکه اگه با ماشینمون از اون قسمت رد میشدیم محال بود ماشین گیر نکنه، پس ماشین همونجا گذاشتیم جاییکه حدودا یک کیلومتر تا ساحل درک فاصله بود پس شروع کردیم به پیاده روی که یک دفعه یکی از دوستانمون که وون منطقه زندگی میکنه ما رو دید و خدا رو شکر ما رو از پیاده روی زیر آفتاب نجات داد و رسیدیم به ساحل. اولش کلی بچه روستایی دیدیم که از دیدن ما ذوق زده شدند و به سمتمون دویدن باهاشون عکس گرفتیم و بعد به سمت ساحل رفتیم و محو نخلها و ساحل بکرش شدیم.
حلزون ها و صدفها زنده بودن و گوش ماهی ها مستاجر داشتند ؛))
امیدوارم اینجا همینجور تمیز و زیبا بمونه، تا هم ما لذتش ببریم و هم موجودات آبزی زنده بمونن و زندگی کنند.
به جرات میگم زیباترین، بکر ترین و رویایی ترین ساحلی که دیدم درک بود، اگه درک اینه امیدوارم همتون برید به درک :)
#ساحل_درک #سفرباطلوع #چابهار
ساحل درک چابهار یکی از ساحلهای زیبای کشورمان می باشد که در انتهای روستای درک قرار دارد . این ساحل با دیگر ساحلها متفاوت می باشد ، چرا که می توان تلاقی کویر و دریا را مشاهده کرد . دیدن تپه ماسه های مواج کویری در کنار دریای زلال و نیلگون عمان لذت بخش می باشد . به گفته یکی از اهالی روستای درک که ما برای ناهار منزل ایشان بودیم در امتداد ساحل که به جلو که بروید می توانید انواع ساحلهای کویری ، ماسه ای ، شنی و صخره ای را مشاهده کنید و این از جذابیتهای این مناطق می باشد . روستای درک در غرب شهر چابهار و در فاصله دو ساعتی از آن قرار دارد . ما با آژانس لیپار گشت نوین و به اتفاق دوستانی از سایت خوب لست سکند از این منطقه بازدید کردیم .
#چابهار چهار فصل # دورهمی لست سکند
روستای دَرک در ۱۵۰ کیلومتری غرب شهر چابهار و در نوار ساحلی جنوب شرقی کشور واقع شده است.با عبور از روستای درک بطرف جنوب و طی حدود دو کیلومتر مسافتی که توام با کویر، رمل و درختان نخل است ، به ساحل زیبای شنی روستا میرسیم.ساحل روستای دَرک شهرستان چابهار، یکی از زیبا ترین سواحل را دارد.جائی که همزمان کویر، نخل و دریا را میشه دید.طبیعت ساحل بسیار زیبا، آب و هوا ، عالی، دریا ،چشم انداز فوق العاده دارد.ما به اتفاق دوستان عزیز لست سکند در دورهمی چابهار، با مینی بوس هیوندای نو تور آژانس لیپار گشت، در زمان غروب آفتاب اینجا بودیم.دیدن ساحل دریای روستای دَرک را به همه هموطنان عزیز توصیه میکنم.
#چابهارچهارفصل
#دورهمی_لست_سکند
#آژانس_لیپارگشت
سلام. این ساحل حدود 150 کیلومتر با شهرستان چابهار فاصله دارد و در غرب ان واقع شده است. جاده دسترسی به این روستا و ساحل آسفالته اما نه چندان با کیفیت است. وقتی که شما در این ساحل قرار بگیرید، یک سمت شما دریا و سمت دیگر شما تپه های شنی کویر واقع شده که روی برخی از این تپه ها درختان نخل نسبتا بلندی قرار دارد. چنین منظره ای رو در کمتر جایی از ایران خواهید دید. البته بهتر است در پاییز و زمستان که هوا خوب هست به اینجا تشریف ببرید. موجها به ساحل که می آیند هنگام برگشت به دلیل فراز و نشیبهای ساحلی تشکیل حوضهای کوچکی می دهند که برای ما بسیار دیدنی بود. غروب آفتاب زیبایی رو در اینجا تجربه کردیم. در کنار همسفران لست سکند لذت این طبیعت زیبا چند برابر شد. برای اینکه تمام قسمتهای این جاذبه رو بتونید سر فرصت و کامل ببینید شاید حدود 3 ساعت کفایت کنه. جوری برنامه ریزی کنید که حتما غروب آفتاب رو هم ببینید. عکسهایی می تونید در این منطقه بگیرید که در اون هم درخت نخل و هم کویر و هم دریا وجود داشته باشه. پس از دیدن این ساحل دیگه اگر کسی بهمون بگه برو به درک، دیگه نه تنها ناراحت نمیشیم بلکه ازش تشکر هم می کنیم و پاسخ میدیم ایشالله در اولین فرصت ممکن! در نظر داشته باشید این ساحل عاری از امکانات تفریحی و خوراکی هستش و حتما قبل از سفر به اینجا حتما مقداری آب و خوراکی با خودتون ببرید. در سفر به چابهار پیشنهاد می کنم حتما به این ساحل سری بزنید.
#چابهارچهارفصل
#دورهمی_لست_سکند
ساحل زیبای دَرک یکی از جاذبه هایی هست که در زمان سفر به چابهار باید در لیست بازدیدهاتون قرار بدید، این جاذبه در صفحه های مختلف گردشگری با عنوان تقابل کویر و دریا معرفی میشه، این ساحل زیبا در مجاورت روستای درک قرار گرفته و در طول خط ساحلیش شامل انواع ساحل ماسه ای، صخره ای هست ولی منظره زیباترین و نادرترین ساحلی که رمل های شنی در کنار دریا واقع شدن رو اینجا میتونید تماشا کنید. وقتی آب دریا پایین رفته کمی فاصله این رملها از ساحل بیشتره ولی وقتی روی رملها هستید چیزی از زیبایی تصاویری که میبینید کم نمیکنه، به نظرم زیباترین مناظر رو زمان طلوع و غروب خورشید میتونید ثبت کنید. در بازدیدی که همراه گروه دوستان لست سکند با راهنمایی لیدرخوب لیپارگشت از این ساحل زیبا داشتیم، غروب زیبای این ساحل رو تجربه کردیم. برای رفتن به بهترین قسمت ساحل که یک تک درخت نخل روی رملهای کویری هست باید ازجایی که ماشین رو پارک میکنید پیاده به این سمت حرکت کنید که حدود ده دقیقه زمان میبره و بهتره صندل پاتون باشه، تو این مسیر صحنه های زیبایی از آبگیرهایی که ماهی های ریزی زمان مد دریا داخلش گیر کردن، انواع صدفهایی که دیگه صاحبشون ترکشون کرده رو میتونید ببینید. این جاذبه دورترین مکانی هست که در سفرتون به چابهار میبینید ولی واقعا ارزش رفتن و لذت بردنرو داره، فاصله تقریبا صدوشصت کیلومتری این روستا از چابهار با جاده ای معمولی ولی با مناظری زیبا و کمیاب از کوهها و تپه ها و شترهای آزادی که در مسیر میبینید خودش یک جاذبه محسوب میشه. #دورهمی_لست_سکند #لیپارگشت #چابهارچهارفصل #ساحل_درک #درک