توپکاپی نام یکی از کاخهای زیبا در استانبول است که به دستور سلطان محمد دوم یا همان محمد فاتح ساخته شد. اواسط قرن پانزدهم این قصر را ساختند و هنوز باشکوه و دیدنیست. این کاخ معماری جذابی دارد و روزانه گردشگران زیادی از آن دیدن میکنند و در واقع یکی از محبوبترین دیدنیهای استانبول به شمار میرود.
کاخ توپکاپی در میدان سلطان احمد قرار داره که از توریستی ترین نقاط استانبوله. برای رسیدن به محله سلطان احمد از ایستگاه کاباتاش به ایستگاه سلطان احمد رفتیم. ساعت بازدید از کاخ توپکاپی 9 صبح هست و اگر اول وقت برسید خبری از صف برای تهیه بلیط و بازدید نیست در حالی که نزدیکی های ظهر حسابی شلوغ میشه. زمان حضور ما هر بلیط 72 لیر بود. بدون بازدید از حرمسرا.کاخ توپکاپی توسط سلطان محمد دوم ساخته شده و به مدت 3 قرن، مرکز سیاسی امپراتوری عثمانی بوده و 25 سلطان عثمانی در اون زندگی کردند. علاوه بر اون محل سکونت سلاطین عثمانی، حرم سرا و دادگاه عثمانی و مرکز مدیریت حکومت هم بوده. امروزه هم چهار بخش اصلی برای بازدید داره که شامل کاخ اصلی و حرمسرا و موزه اشیا اسلامی و موزه اسلحه هست.در مجاورت درهای ورودی اشعاری به زبان فارسی نوشته شده.کاخ توپکاپی مجموعه ای بود از اتاق ها و سالن های نه چندان بزرگ که نه با شکوه بودن و نه تزئینات زیبایی داشتن. زیباترین بخش کاخ توپکاپی دیدن آب های نیلگون تنگه بسفر از ارتفاع آخرین حیاط بود .
توپکاپی با دیوارها و سقف های رنگارنگ و زیبا رو میشه مهمترین و دوست داشتنی ترین کاخ_موزه ی شهر استانبول دونست که برای ما مردم ایران یادآور سریال حریم سلطان و سنبل خانه!
ارزش تاریخیه این کاخ به اینه که سلاطین زیادی از شاهان عثمانی در اون زندگی و فرمانروایی کردن و در و دیوارها شاهد جنایات بیشماری هست که پادشاهان برای حفظ قدرت در حق اعضای خانواده ی خود و دیگران کرده اند.
طراحی و معماری این کاخ به صورت تو در تو هست که برای رسیدن به هر بخش باید از حیاطها و محوطه های مختلف رد شد و هنر به کار گرفته شده در ساخت بنا نشون از هنرمندی معماران و نقاشهای اون دوره داره.
گنجینه ای ارزشمند از میراث فرهنگی و مذهبی جهان و اسلام در این کاخ_موزه نگهداری میشه و به نمایش در میاد و طبق ادعای موزه، عصای موسی (ع)، ردای پیامبر، شمشیر حضرت علی و... از دیدنیهای این موزه س.
گوشه ای از محوطه ی بیرونی کاخ، تراسی بزرگ مشرف به دریای مرمره احداث شده که دیدن این تراس از قسمتهای خوب گردش در موزه س.
کاخ زیبای توپکاپی در منطقه سلطان احمد قرار گرفته است.کاخ زیبایی که توسط سلطان محمد دوم عثمانی ساخته شده و قسمتی از کاخ مشرف بر دریای مرمر قرار گرفته,که بسیار منظره زیبایی دارد.در و دیوار کاخ با اشعار فارسی مولانا تزیین شده و حال و هوای خوبی به آدم می ده.کاخ دارای دو بخش کاخ اصلی ۴۰ لیر و حرمسرا ۲۵ لیر می باشد که برای هر کدام باید بلیط داشته باشید.کاخ از چند حیاط بزرگ و تودر تو با قصر های زیبا تشکیل شده که هر کدام تاریخ خاص خود را دارند.کاخ دارای موزه هدایای عثمانی,موزه جواهرات,موزه ساعت, تفنگها,موزه لوازم آشپزخانه و...می باشد.برای دسترسی به کاخ توپکاپی می تونید از تکسیم با فونیکولر به ایستگاه کاباتاش برید و از کاباتاش با تراموا به ایستگاه سلطان احمد برید و با پیاده روی کوتاهی به کاخ برسید.
در وهله اول دیدن اشعار با زبان فارسی بر روی دیوارها حس خوبی به آدم منتقل میکنه ، کاخ توپکاپی یکی از بزرگترین کاخ های جهان محسوب میشده ،واقعا نامناسبی باید برای بازدید بذارید.
کاخ توپ کاپی در محله سطلان محمد در نزدیکی امینونو (Eminonu) در منطقه قدیمی شهر واقع شده است. این کاخ در تمامی روزهای هفته به غیر از سهشنبه در بین ساعات ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر برای بازدید باز است. در طول فصل تابستان نیز ساعات کاری این مرکز طولانیتر میشود (معمولا تا ساعت ۷ شب) و ممکن است که این کاخ هر هفت روز هفته باز باشد که این امر به میزان استقبال گردشگران بستگی دارد. موزه در صبحهای تعطیلات مذهبی برای بازدید عمومی بسته است. در حال حاضر هزینه بلیط بازدید از این کاخ، ۴۰ لیره ترکیه برای بزرگسالان است و برای بازدید از بخش حرمسرا نیز باید ۲۵ لیره دیگر نیز پرداخت نمایید
#گلفام_سفر.
قصر توپکاپی در استانبول مجموعه ای از بناها با کاربریهای مختلف هست که در خدمت حکومت عثمانی بوده و در هر دوره تغییراتی در آن ایجاد شده است.توپکاپی در منطقه سلطان احمد در شبه جزیره ای ساخته شده که دید و دسترسی به تنگه و دریای مرمره دارد و از نظر موقعیت مکانی فوق العاده است. مجموعه دو قسمت است و برای ورود دوبلیط لازم دارید قصر حکومتی و حرمسرا که من در اینجا فقط از قسمت کاخ حکومتی شاهان خواهم گفت. این کاخ معمولا پربازدید و همیشه شلوغ است. کارت موزه شامل این کاخ میشود.دروازه ورود با دوبرج در کناره ها محل ورود به میدان دیوان بوده.زمان ورود بازرسی و وارد حیاطی بزرگ میشوید.در قسمت راست ورودی ماکتی از مجموعه قصر و تابلویی راهنما برای معرفی موجود است.بناهای سمت راست مربوط به آشپزخاته سلطنتی است که محل نمایش مجموعه ظروف بی نظیر مخصوص پادشاهان است. در ادامه به بناهای خلوت خانه، کوشک بغداد، همایون خانه را خواهید دید. بناها هیچ نظم و ترتیب خاصی ندارند و هر پادشاه قسمتی با سبک معماری متفاوت به کاخ اضافه کرده است. تزیینات هر بنا در نوع خود بینظیرند. ازآیات قرآن، شعرهایی در مدح شاهان و حتی شعرهایی به زبان فارسی در دیوارهای مختلف بر روی سنگها نقش بسته است. نمایشگاهی از اشیاء نفیس، مثل عصای موسی، موی پیامبر، قرآن خطی و..... به نمایش گذاشته شده اند.بیشتر ساختمانها نمایی از سنگ مرمر دارند و ایوان جزء ثابتشان است. در قسمتهایی از کاخ دیدی فوق العاده به دریایی مرمره خواهید داشت. فروشگاهی برای فروش جواهرات هم در انتهای بازدید وجود دارد. برای بازدید از این کاخ بهتراست ساعات اولیه صبح بروید که حداقل چهارساعت زمان نیاز دارید.در مسیر بازدید باید مراقب باشید که بنایی را فراموش نکنید.
#استانبول #کاخ #توپکاپی #توپقاپی
کاخ توپ کاپی یکی از بزرگ ترین و محبوب ترین مراکز برای بازدید گردشگران در استانبول است. این بنا در بین سالهای ۱۴۶۶ و ۱۴۷۸ توسط سلطان محمد دوم ساخته شد.
جالبه که این ککاخ از قرن 15 تا 19 میلادی، مرکز سیاسی عثمانی بوده و خیلی از تصمیمات مهم دولت عثمانی در این کاخ گرفته میشده.
افرادی که در این کاخ زندگی میکردند در بدو ساخت حدود 800 نفر بود و در قرون بعد به 5 هزار نفر رسیدند .
بنابراین میشه این کاخ رو به عنوان یک شهر در دل شهر دیگه تلقی کرد.
کاخ توپ کاپی در محله سطلان محمد در نزدیکی امینونو (Eminonu) در منطقه قدیمی شهر واقع شده است. این کاخ در تمامی روزهای هفته به غیر از سهشنبه در بین ساعات ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر برای بازدید باز است. در طول فصل تابستان نیز ساعات کاری این مرکز طولانیتر میشود (معمولا تا ساعت ۷ شب) و ممکن است که این کاخ هر هفت روز هفته باز باشد که این امر به میزان استقبال گردشگران بستگی دارد. موزه در صبحهای تعطیلات مذهبی برای بازدید عمومی بسته است. در حال حاضر هزینه بلیط بازدید از این کاخ، ۴۰ لیره ترکیه برای بزرگسالان است و برای بازدید از بخش حرمسرا نیز باید ۲۵ لیره دیگر نیز پرداخت نمایید.
کاخ توپکاپی، یکی از جاذبه های اصلی شهر استانبول و جزء میراث جهانی یونسکو است.
کاخ توپکاپی که در قسمت جنوبی خلیج شاخ طلایی و غرب تنگه بسفر ساخته شده است، از جذاب ترین آثار دیدنی استانبول است، به طوری که این کاخ در سایت معتبر تریپ ادوایزر با عنوان جاذبه شماره 4 استانبول معرفی شده است. همچنین این کاخ چشم انداز فوق العاده زیبایی به تنگه بسفر دارد.
آثاری همچون لباس، دندان و مو منسوب به پیامبر اسلام، عصای منسوب به حضرت موسی و تعداد زیادی آثار تاریخی دیگر در موزه کاخ توپکاپی قابل بازدید است.
برای دسترسی به کاخ توپکاپی میتونید از تکسیم با فونیکولر به ایستگاه کاباتاش برید و از کاباتاش با تراموا به ایستگاه سلطان احمد برید و با پیاده روی کوتاهی به کاخ برسید.
این کاخ ۵۴۰ ساله مقر اصلی حکومت عثمانی به مدت چهار قرن بود و بزرگ ترین مکان تاریخی در دنیاست (از نظر وسعت) که تا امروز حفظ شده است و در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد. قصر توپکاپی که از حدود صد سال پیش تا امروز به عنوان موزه فعالیت می کند جز ۳ جاذبه تاریخی برتر استانبول برای گردشگران است. این کاخ زمانی دانشگاه، مسجد، شورا و ... را در خود جای داده بود و افراد حاضر در قصر بیش از ۴ هزار نفر بوده اند.
کاخ شامل ۴ حیاط و حرمسراست که بهم راه دارند و در هر حیاط نیز ساختمان هایی با نام ها و کارکردهای مختلف بنا شده است. نکته جالب اینکه اولین در ورودی باب همایون نام دارد و بعدی هم که دو برج معروف داره اسمش باب السلام است. برج معروفی هم که نماد کاخ است و از بیرون و تنگه بسفر هم دیده میشه و در حیاط دوم قرار داره اسمش برج عدالت است. خزانه سلطنتی و دیوان همایونی که امروزه تبدیل به بخشی از موزه شده و آشپرخانه سلطنتی هم در این حیاط هستند. آشپزخانه سلطنتی دارای بیش از ۱۰ هزار قلم ظروف چینی است و یک کاسه ای دارد که شایعه شده بود به هنگام مواجهه با غذای مسموم تغییر رنگ می داده است!
کاخ در روزهای سه شنبه تعطیل و در بقیه ایام از ۹ صبح تا ۷ عصر (در تابستان) و ۵ عصر (در زمستان) باز است که البته بلیت تا یک ساعت قبل از بسته شدن ورودی فروخته میشه. قصر توپکاپی شامل سه بخش موزه، حرمسرا و کلیسای ایاایرنه است که باید برای هر کدام بلیت جداگانه تهیه بشه به ترتیب به قیمت ۷۲، ۴۲ و ۳۶ لیر. البته برای ما خیلی گران درمیاد ولی باید راهی برای تخفیف پیدا کرد! برای برخی افراد مثل بچه های زیر ۸ سال و معلولین و ... ورودی ها رایگان است که اطلاعات دقیق را در سایت خود موزه باید ببینید. عکاسی در تمام سالن های موزه ممنوع است. اجازه استفاده از راهنمای شخصی هم داده نمیشه و می توانید راهنمای صوتی که اتفاقا به ربان فارسی هم دارد، کرایه کنید! در هر کدام از حیاط ها کافه و رستوران وجود داره و البته فروشگاه های کتاب و سوغات.
در نزدیکی میدان سلطان احمد استانبول کاخی قرار گرفته که روزگاری نماد شکوه و جلال امپراطوری عثمانی بوده است. کاخ توپکاپی کاخی بزرگ با اتاق ها و بخش های متعدد است که شاید 2 الی 3 ساعتی برای بازدید تمام آن باید وقت بگذارید. ورودی کاخ 72 لیر است که البته برای کلیسا و حرمسرا باید ورودی جداگانه ای بپردازید. از دروازه اول که بگذرید در سمت چپتان اتاق مشاوران قرار دارد و سمت راستتان آشپرخانه های عثمانی. بعد از گذر از این دروازه به موزه ها، اتاقک های یادبود به احترام فتوحات سرداران، شربتخانه ها و سایر بخش ها می رسید که در برخی از آنها اجازه عکاسی ندارید مانند موزه اشیای مقدس که در آن وسایلی مرتبط با پیامبر نگهداری می شود. در حیاط سوم که در حقیقت اندرونی پادشاهان بوده است حیاط مصفایی قرار دارد که در انتها به بالکنی زیبا منهتی می شود که چشم اندازی زیبا رو به قسمت آسیایی استانبول در دریای مرمره وجود دارد. این کاخ پادشاهان زیادی را به خود دیده است که هر کدام بنا بر سلیقه خود قسمتی به کاخ افزوده است و حالا تمامی به عنوان موزه قابل بازدید هستند.
یکی ازمهمترین جاذبه های گردشگری درشهراستانبول ترکیه است همچنین آثارمهمی ازتمدن اسلام همچون خرقه وشمشیرپیامبراسلام رادرخودجای داده است نخستین کاخ عثمانی است که بعدازفتح استاتبول توسط امپراطوری عثمانی به دستورسلطان محمدفاتح بناشده است درکاخ موزه توپکاپی عکسبرداری ممنوع است چراکه نورفلش به آثارباستانی میتواندآسیب بزندکاخ توپکاپی اولین موزه جمهوری ترکیه محسوب میشودبزرگترین کاخ جهان است وازسه بخش کاخ اصلی حرمسراوموزه اشیااسلامی تشکیل شده آثاری ازقبیل عصای حضرت موسی ووسایل منتسب به پیامبراسلام درآن قرارداردقسمت جالب این موزه لباس حضرت فاطمه وشمشیرامام علی...وفردی به صورت زنده مشغول قرائت قرآن است که ورودبه آن بخش برای افرادبالباس نامناسب ممنوع است محوطه کاخ بسیاربزرگ است وبه شکل زیبایی محوطه سازی شده است .
مجموعه کاخ توپکاپي محل حکمراني سلاطين عثماني بوده و سه بخش کاخ اصلي، حرمسرا و موزه اشيا اسلامي تشکيل شده. زيباترين بخش هاي اين کاخ به نظر من ديدن آبهاي نيلگون تنگه بسفر از پشت رستوران مجموعه و سالن اصلي حرمسرا است. بليط کامل اين مجموعه 60 لير براي هر نفر مي باشد اما مي توانيد تنها بليط بخش اصلي رو بگيريد و از حرمسرا صرفنظر کنيد و حدود 40 لير بپردازيد. موزه اشيا اسلامي هم معمولي بود و چندان خاص نبود. براي دسترسي به اين کاخ خودتان را به ترامواي خط T1 برسانيد و در ايستگاه گلهانه پياده شويد. کوچه پرشيبي را بايد بپيماييد تا به محوطه ورودي و سردر زيباي توپکاپي برسيد.
#استانبول #استانبولگردي #توپکاپي
بعید است کسی مسافر استانبول باشد و به دیدن کاخ توپکاپی نرود؛ پس museum pass (کارتی که یک بار خریداری میکنیم و اگر به دیدن همه جاذبه هایی که پوشش می دهد برویم تخفیف خوبی شامل حالمان می شود) و بی نیازی از صف خرید بلیط خیلی در رضایتمان از بازدید موثر خواهد بود. به خصوص که حرمسرای توپکاپی هم ورودی جداگانه دارد ولی با museum pass نیازی به خرید جداگانه بلیط نیست. استفاده از راهنمای صوتی که به زبان فارسی هم ممکن است و بازدید را معنادارتر می کند. هم پیاده روی در باغ و تماشای مناظر لذت بخش است هم این استقلال واحدهای ساختمانی از هم جالب توجه است و هم اشیاء نمایش داده شده در موزه ها کنجکاوی برانگیز هستند. عکاسی از داخل اغلب موزه ها ممنوع است و برای ورود به موزه اشیاء متبرکه حساسیتهایی روی پوشش وجود دارد.
ورودی این مکان 60لیر برای هر نفر تو خرداد سال 98 بود. این مبلغ به جز مبلغ 45لیر برای قسمت حرمسراست که ما بلیطش رو تهیه نکردیم. بخش زیادی از این کاخ به صورت موزه مطبخ و اسلحه خونه هستش. وقتی وارد سرسرا یا محوطه اصلی میشیم گلکاری و منظره رو به تنگه بسفر بیشتر از هرچیزی دلبری میکنه. داخل خود کاخ ها و حمام یا بخش های دیگه نسبت به کاخ دلماباغچه ساخت و طراحی قدیمی تری داره. تو این موزه از خیلی از بخش ها اجازه عکاسی داده نمیشه و جالبترین قسمت بعد از منظره برای ما قسمت ظروف آشپزخونه و لباس ها و وسایل مربوط به پیامبرا، حضرت فاطمه بود. این کاخ نزدیک ایاصوفیه و تو منطقه فاتح قرار گرفته و به نظرم ارزش دیدن داره.
این موزه در کاخ توپکاپی واقع در منطقه سلطاناحمد است. کاخی زیبا که در قسمتی آن موزه آثار تاریخی ایجاد شده است. آثاری از قبیل عصای حضرت موسی و وسایل منتسب به پیامبر اسلام و ... در آن قرار دارد. برای دیدن موزه باید ۶۰ لیر هزینه کرده و مدت زیادی را در صف بایستید. اگر علاقه مند آثار تاریخی شک نکنید که دیدن این موزه برایتان لذت بخش خواهد بود. توصیه اینکه با توجه به طولانی بودن صف ورود، اگر در اواسط روز مراجعه کنید گرمای هوا شما را اذیت خواهد کرد پس مراجعه در ساعات اولیه صبح به دلیل خلوتی و هوای بهتر توصیه می شود
باید اعتراف کنم بار اولی که کاخ موزه توپکاپی را دیدم، فکر میکردم ترکیه هم مثل امارات مشغول تاریخ سازی شده و اشیاء نفیس موزه اصالت ندارند. وگرنه چرا باید لوازم شخصی پیامبر در ترکیه باشد؟! مگر پیامبر در عربستان نمیزیسته؟! برایم باور کردنی نبود که همان عصای حضرت موسی که تبدیل به اژدها شده بود و در کتابهای درسی داستان آنرا خوانده بودیم، هنوز وجود داشته باشد! اما وقتی متوجه شدم یکی از موضوعاتی که باعث شده روابط ترکیه و عربستان تیره و تار شود و این دو کشور روابط خوبی نداشته باشند، اشیاء این موزه است باور کردم این اشیاء اصالت دارند. سالها پیش یکی از حکام ترکیه کلی اشیاء تاریخی مربوط به صدر اسلام و حتی پیش از آن را بار خر و قاطر میکنه و به بهانه اینکه دست انگلیسی ها و سایر استعماگران نیافتد، آنها را به استانبول می آورد. از آن موقع از عربستان اصرار که این آثار متعلق به ما است و از ترکیه انکار!! چندی پیش که مجددا بحث عودت این اشیاء پیش آمد؛ اردوغان منت سر عربستان می گذاشت که ما این اشیاء را حفظ کردیم و اگر دست شما بود الان باید تو لوور آنها را میدیدیم!!! خلاصه اینکه برای من که بازدید از آثار تاریخی اولویت اصلی تمام سفرهایم است، توپکاپی یک جاذبه توریستی فوق العاده است. به نظرم دیدن توپکاپی از واجبات سفر به استانبول است! برای بازدید از توپکاپی نصف روز وقت نیاز خواهید داشت. در فصول گرم حتما آب به همراه داشته باشید تا مجبور نباشید یک بطری آب را داخل توپکاپی به ده برابر قیمت بخرید. توپکاپی بزرگترین کاخ موزه ترکیه است و سالها مرکز اداری امپراطوری عثمانی بوده است و کاخ ها و سالن های زیادی در مجموعه توپکاپی وجود دارد. بالکن یکی از کاخ ها ویوی بسیار زیبایی به بندر استانبول دارد که میتوانید در آنجا عکس های زیبایی بگیرید. عکسبرداری در اکثر موزه ها ممنوع است ولی در محوطه زیبای کاخ عکسبرداری آزاد است. خلاصه اینکه دیدن توپکاپی حتما جزو اولویت های سفر شما به استانبول باشد. بلیت توپکاپی در زمان سفر ما ۶۰ لیر بود ولی برای اینکه در هزینه ها صرفه جویی کنید می توانید کارت موزه پاس بخرید و با هزینه ای کمتر مهمترین جاذبه های استانبول از جمله توپکاپی را ببینید.
صف طویل جهت گرفتن بلیط و ورودی نشان از اهمیت این کاخ دارد و بی دلیل نیست از آن به عنوان بزرگترین کاخ استانبول نام برده می شود.
این کاخ موزه در منطقه سلطان احمد و در نزدیکی اماکن مهمی چون مسجد ایاصوفیه ، مسجد سلطان احمد ، گرند بازار و ... قرار دارد.
اين كاخ موزه قسمت های مختلفی دارد که از مهمترین آن می توان از قسمت ادوات نظامي و شمشيرها ، موزه آثار ادبی و هنری و گنج های سلطنتی نام برد . قسمت جالب اين موزه وسایل پیامبران مانند مو و دندان شكسته حضرت محمد و لباس حضرت فاطمه و شمشير امام علي و ... بود که فردی بصورت زنده مشغول قرائت قرآن هست.
فضاي باغ اين كاخ نيز بسيار بزرگ و دیدنی است و مي شود در فاصله بين ديدن موزه ها استراحت كرد.
سلطان محمد دوم مشهور به " سلطان محمد فاتح " پس از فتح استانبول در سال ۱۴۵۳ میلادی ، قصر امپراطوران بیزانس که بعد از جنگ به کل نابود و از بین رفته بود را گزینه مناسب و به اصطلاح در خور زندگی باشکوه و شاهانه خود نمی دید ، بنابراین او تصمیم گرفت که در سال ۱۴۶۰ قصری جدید را بسازد و دستور طراحی و ساخت آن را داد که البته ساخت آن در سال ۱۴۷۸ به پایان رسید و همچنین وی این قصر را توپکاپی که به معنای " دروازه توپ " می باشد نامگذاری کرد و اینکه قصر توپکاپی در فضایی با ۷۰۰ هزار مترمربع در یک قلعه رومی در استانبول واقع شده است که منظره ای مبهوت کننده را پیش روی شما قرار می دهد و لازم به ذکر است که از سوی خشکی ، قصر با دیوارهای قلعه ای که سلطان محمد فاتح ساخته بود از فضای شهر استانبول جدا گشته و همچنین از قسمت دریا نیز با دیوارهای بلند شهر قسطنطنیه قدیم از شهر جدا شده است ، در واقع همه این ها سبب شده تا توپکاپی به یکی از مناطق بسیار دیدنی در تمامی تورهای استانبول تبدیل شود . در ضمن توپکاپی مرکز اداری ، تحصیلی و هنری حکومت عثمانی به مدت زمان چهارصد سال از زمان سلطان محمد دوم تا سلطان عبدالمجید یعنی سی و سومین سلطان عثمانی بوده ، اگرچه عثمانی ها در قرن نوزدهم این قصر را ترک کردند و به هدف زندگی مدرن و اروپایی به قصر دلمه باغچه نقل مکان کردند اما قصر توپکاپی به دلیل اهمیت بسیار بالایی که برای عموم مردم و دولت داشت پابرجا ماند.این کاخ زیبا یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری شهر استانبول ترکیه بشمار می رود و کاخ موزه توپکاپی بین خلیج شاخ طلایی و دریای مرمره جای خوش کرده است و تنگه بسفر از کاخ موزه توپکاپی نمایی حیرت انگیز و منحصر به فردی دارد و باغ فوق العاده زیبای کاخ موزه توپکاپی یکی از مشهورترین مکان های توریستی در ترکیه و به خصوص استانبول بوده ؛ همچنین کاخ موزه توپکاپی درست در مکانی ساخته شده است که بنای شهر استانبول برای اولین بار در دوران باستان و توسط رئیس مگاریان ها ، ( بیاز ) در سده هفتم قبل از میلاد ، در آن قرار گرفته شد و کاخ موزه توپکاپی در سال 1985 میلادی توسط یونسکو به عنوان بهترین مثال از قصرهای دوران امپراطوری عثمانی به ثبت جهانی رسید و این شهرت آن را دو چندان کرد و ضمنا کاخ موزه توپکاپی آثار مهمی از تمدن اسلام همچون خرقه و شمشیر پیامبر اسلام را در خود جای داده است. کاخ موزه توپکاپی در منطقه سلطان احمد ، یکی از مناطق باستانی مشهور و جذاب استانبول واقع شده است برای رسیدن به این کاخ می توانید در ایستگاه تراموای مسجد آبی پیاده شوید. در کاخ موزه توپکاپی عکسبرداری ممنوع می باشد و نیز استفاده از کالسکه در کاخ موزه توپکاپی برای کودکان ممنوع است
کاخ توپکاپی یکی از بزرگترین و مهمترین کاخ هاس استانبوله ک نزدیک دریای مرمره است. این کاخ شامل موزه ، حرم و کلیسا است ک بلیط متفاوت دارد ک گرون ترین بلیطش فک کنم ۶۰ لیر بود و بلیط حرم و کلیسا ارزون تر بود . واقعا جالب بود مخصوصا موزه ،چن ساعت برای دور زدن تو این کاخ وقت لازم دارید . حتما حتما اگه رفتید مسافرت به کاخ سر بزنید.
کاخ توپکاپی که مدت 400 سال اقامتگاه پادشاهان عثمانی بوده، از مکان هاییست که احتمالا هر توریستی مجبور است از آن دیدن کند. با اینکه ما صبح زود رسیدیم ولی صف بسیار طولانی و به مدت حدودیک ساعت برای ورود طی کردیم و تازه به گیشه بلیط فروشی رسیدیم. قیمت بلیط 60 لیر بود ولی باید حداقل یک ساعت دیگر هم در صف خرید بلیط معطل می شدیم در نتیجه بلیط را به قیمت 80 لیر از کسانی که به اصطلاح بازار سیاه! آنجا بودند خریدیم. بلیط حرم هم 35 لیر بود. فکر می کنم تنها جایی که خرید موزه کارت بسیار به کار می آید همین جا باشد چون با موزه کارت نیازی به ایستادن در صف بلیط نیست.
خود کاخ واقعا حرفی برای گفتن نداشت و بسیار ساده و ابتدایی بود. واقعا هیچ چیز خاص یا دیدنی وجود نداشت. در قسمت موزه هم عکسبرداری ممنوع بود.
بهترین قسمت بازدید از توپکاپی، منظره زیبای رو به دریای آنجا بود و همینطور تابلویی که سمت خروج را نشان می داد!
از این کاخ به عنوان بزرگترین کاخ و میراث جهانی یاد میشود. صف بلندی معمولا جهت ورود به این کاخ تشکیل میشود. ورود کوله بزرگ و پایه دوربین ممنوع است. در زمان خرید بلیت افرادی به عنوان فروشندگان تور داخل کاخ به شما مراجعه میکنند. بلیت این کاخ برای قسمت حرم آن مجزا از بلیت اصلی فروخته می شود.
محوطه کاخ بسیار بزرگ است و به شکل زیبایی محوطه سازی شده است. در این کاخ موزه اشیا و لباس
های سلتنطی قرار دارد. لباس هایی که از سلاطین به نمایش گذاشته شده اند، اندازه بزرگی دارند و شاید برای پر هیبت نشان دادن شاه چنین بزرگ دوخته شده اند.
در قسمتی از این کاخ اشیا و آثار مقدس نگهداری میشود و یک قاری آنجا قرآن می خواند. از قسمتی از کاخ نمای بسیار زیبا از تنگه بسفر و قلعه دختر دیده میشود.