این بندر و اسکله صیادی ،منطقه بریس با ارتفاع 10 متر از سطح دریا، و حداقل عمق آن 4 متر درخور است و محل صید انواع ماهی و شاهمیگو میباشد، و جاذبهای جالب به لحاظ لنگر انداختن لنجها و کشتیهاست. در همین کرانه،سواحل شگرفی وجود دارد و آن ساحل ماسهای خرچنگهاست.
اسکله بریس در یکی از زیباترین سواحل دریای مکران در نزدیکی چابهار قرار دارد و به همین دلیل از محبوبترین اسکلههای اطراف چابهار به شمار میرود. این اسکله یکی از فعالترین اسکلههای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان است که قایقها و لنجهای صیادی دائم در حال تردد در آن هستند. تماشای رفت و آمد قایقهای رنگارنگ در این ساحل صخرهای بسیار لذتبخش است. البته زیبایی ساحل بریس در زمان طلوع و غروب خورشید دوچندان میشود.
مسیر دسترسی به این ساحل از زیباترین جادههای جنوبی ایران میگذرد، بطوریکه تلاقی کوه با دریا در طول این جاده، شما را بین صخرههای پرپیچوخم و دریای مکران قرار میدهد و فرسایش کوهها در این منطقه در طول سالهای دراز باعث شگل گیری صخرههایی با شکلهای عجیب و غریب شده است.
برای تماشای بیشتر زیباییهای اسکله و ساحل بریس بهتر است، در زمان غروب آفتاب به این ساحل بروید، چرا که با استقبال گرمی مردم دوست داشتنی روستای بریس مواجه خواهید شد و میتوانید برای گشت زنی در دریا سوار قایق شوید.
یکی دیگر از زیباییهای ساحل بریس پدیده موجفشان در این منطقه است. موجفشان به پدیدهای گفته میشود که موج دریا با فشار از میان سوراخهای ایجاد شده در میان سنگهای ساحلی به بالا میپاشد. در زمان وزش شدید باد، به دلیل قدرتمند بودن امواج، موجهای بلندی از میان این سوراخها تا ارتفاع بلند فوران میکنند و فوارههایی طبیعی و زیبا ایجاد میشود.
در سفر به ساحل و روستای بریس به خاطر داشته باشید که این منطقه امکانات رفاهی و اقامتی محدودی دارد. همچنین فروشگاهها و دکههای مواد غذایی نیز در این منطقه محدود هستند.
ساحل بریس از صخرهایترین سواحل دریای عمان یا مکران است و صخرههای ساحل بریس تو خالی هستند و فرسایش آب در طول زمان طولانی ساختار آنها را شکننده کرده است. پس روی نقاطی که زیر آنها خالی است یا شکافهای زیادی دارد قدم نگذارید و به لبه صخرهها نزدیک نشوید. خطر دیگر روی صخره بریس در زمان وزش شدید باد است. سرعت و قدرت باد در زمانهای پر وزش میتواند تعادل شما را ازبین ببرد؛ پس احتیاط کنید. تماشای طلوع و غروب خورشید از فراز صخره بریس میتواند برای شما خاطرهای فراموشنشدنی بسازد.
روستای بریس بزرگترین روستای استان سیستان و بلوچستان است و ۱۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد. این روستا یکی از محرومترین مناطق در استان سیستان و بلوچستان به شمار میرود و آن گونه که شایسته این روستای زیبا است، به آن رسیدگی نمیشود. گسترش ماهیگیری و تجارت بندرگاهی سبب شکلگیری این روستا در ساحل دریای مکران شده است. در قسمت شمالی روستای بریس کوههای مریخی که با نام کوههای مینیاتوری نیز شناخته میشوند قرار دارد.
چقدر از اول سفر چابهار برای دیدن بریس هیجان داشتم امروز روز سوم سفر بود و آخرین مقصد گشت شرق چابهار ، بریس بود. یک ساعت مانده به غروب آفتاب به بریس رسیدیم. وای همیشه این صحنه رو توی عکس ها می دیدم و حالا جلوی چشمانم نقش بسته بود.دورهمی قایق های رنگارنگ با آرامش صیادان دیار مکران. چقدر هیجان زده بودم برای این لحظه. چشم ها را باید به بینهایت اقیانوس دوخت و از فراز کوه های مریخی عظمت هستی رو به نظاره نشست. هر چقدر از زیبایی این منطقه بگم حق مطلب ادا نمیشه. هیچ امکاناتی در اون دور و بر ندیدم ولی اینقدر زیبایی وجود داشت کمبود امکانات به چشم نمی امد. و یک نکته مهم در باره بریس اینکه که در موقع بازدید خیلی جلو نروید صخره های جلو امکان ریزش دارد و ارتفاع بلندی داره و بسیار خطرناک هست. #چابهار_زیبا #اسکله_بریس #چابهار_را_باید_دید
اسکله بریس در فاصله ۶۰ کیلومتری شرق چابهار قرار دارد و چند سالی ست که به شدت مورد توجه گردشگران قرار گرفته است. پهلوگیری قایق ها و لنج های بزرگ و کوچک در این اسکله صحنه و تصاویر جذابی را ایجاد میکند که هر مسافری که به بریس میرود حداقل یک عکس به یادگار می اندازد. ساحل صخره ای بریس در سالهای اخیر بسیار مورد توجه گردشگران قرار گرفته و البته عکاسی در لبه صخره ها خطرناک است و باید مراقب بود چون سنگهای لبه بسیار ترک خورده هستند و زیرشان هم خالی است. ساحل بریس در واقع دارای سه دماغه است که فاصله بین دماغه ها رو با ماشین باید رفت و اسکله اصلی دماغه سوم است که خیلی از لیدرها مستقیم به دماغه سوم می روند. در این بندر صیادی، میگو، شیرماهی، شوریده و حلوا صید میشود. بریس معمولا ساحل آرامی دارد و به ندرت میتوان در آن امواج سهمگین رو تجربه کرد. روستای بریس در فاصله ۵ کیلومتری ساحل قرار دارد و در آنجا خانه های قدیمی و مخروبه صیادان در کنار خانه های جدیدشان همچنان باقی مانده است. به خاطر بکر بودن ساحل و اسکله بریس، امکانات رفاهی مناسبی در منطقه وجود ندارد اما بومیان به فکر تاسیس و ساماندهی منطقه هستند. به نظرم تجربه نظاره غروب خورشید در این اسکله، و مرغان دریایی که بر فراز لنج ها و قایق ها پرواز میکنند، یکی از جذابترین خاطرات سفر به چابهار به شمار می آید.
اسکله بریس در جاده ی زیبای چابهار به گواتر در فاصله 60 کیلومتری شرق چابهار قرار گرفته.
این اسکله ویوی مشهور عکاسی چابهار است اما درعین حال خطرناک و دلهره آور که باید در هنگام عکس بسیار احتیاط کنید و به لبه های سست آن نروید.
در اینجا دیدن قایق هایی که از سفر برگشته و پایین صخره در بندر آرام گرفته اند صحنه ی زیبایی را به وجود آورده
این اسکله آنچنان زیباست که میتوانید ساعتها روی صخره به تماشای این همه زیبایی بنشینید و شاهد بوسه ی غروب آفتاب به دریا باشید
در ۶۰ کیلومتری چابهار بندری بسیار زیبا با عنوان بندر بریس وجود دارد.بریس نام روستای است که در نزدیکی ساحل صخره ای قرار دارد .این ساحل بسیار مرتفع و زیباست و باید بسیارمواظب بود چونکه در لبه صخره شکاف های بزرگی وجود دارد که بسیار خطرناک است .اما برای عکاسی لوکیشنی بسیار جذاب است .دو صید عمده در این بندر ماهی و میگو میباشد که شغل مردان روستای بریس است. قایق و لنج های پهلو گرفته در این بندر ،زیبای این ساحل را چند برابر کرده است . صدای خوش مرغابی ها و رنگ آبی دریا همچنین غروب ساحل ،بریس را پدیده ای منحصربه فرد کرده است.در ساحل صخره ای بریس هیچ گونه امکانات رفاهی و تفریحی وجود ندارد به همین خاطر قبل از آنکه به این مکان بروید بهتر است از هر نظر مجهز باشید .روزهای جمعه دیوان بریس تفرجگاه بومی های منطقه چابهار است و بسیار شلوغ میباشد.وقتی به این مکان زیبا رسیدیم واقعا تصویری خیال انگیز را دیدم که هیچ وقت فکرش را نمیکردم آنچنان زیبا و افسونگر باشد.دیدن چابهار و شگفتی هایش را به شدت پیشنهاد میکنم.
دیوان رود بریس یا ساحل بریس که به آن بندر صیادی بریس نیز گفته میشود،یکی از جاذبه های گردشگری شهر چابهار محسوب میشود که در امتدادساحل دریای عمان واقع شده ودارای دیواره های بلند صخره ای است،که از بالای آن میتوان زیبایی دریای عمان را دید.ساحل زیبای بریس در ۶۰ کیلومتری شهر چابهار قرار داردو جایی است که صیادان وکشتی ها ازآنجا به طرف اقیانوس هند میروند.درساحل بریس به خاطر داشتن صخره های بلند وتیز میتوان از زوایای مختلف عکسهای بی نظیری گرفت.در بریس جاذبه ی بینظیر دیگری به اسم موج افشان وجود دارد که در فصل تابستان صخره های روی دریا در اثر فرسایش سوراخ های بزرگی روی انها ایجاد شده وموج هایی از این سوراخ ها به سمت اسمان فوارن میشود که طول این موجها به ۲۰متر میرسد.
تماشای قایق ها و لنج های صیادی برگشته از دریا و دیدن صیادان پر تلاش که عشقشان دریاست و روزی حلال. از چابهار به سمت شرق و خلیج گواتر که حرکت کنید و از پیچ و خم های جاده که بگذرید به روستایی میرسید بنام بریس، اسکله ای فعال و اما زیبا که بوسه ساحل به دریا در وقت غروب خورشید زیبایی خیره کننده ای رو بهتون هدیه میده و مات و مبهوت خواهید شد از این ایران زیبا. فاصله چابهار تا بریس حدود ۶۰ کیلومتره و البته جاده شرایط مناسبی نداره و شاید بیش از ۱ ساعت زمان ببره تا به بریس برسید. داخل روستا خانه هایی هست که میتونید برای صرف غذا و استراحت به اونجا برید و البته از قبل هماهنگ کنید چون امکانات اونجا خیلی محدوده. زمان بندیتون هم طوری باشه که حتما قبل از غروب بالای اسکله باشید تا تماشای غروب رو از دست ندید. سرویس بهداشتی و فروشگاه پایین اسکله وجود داره ولی بالای اسکله امکاناتی نداره. وقتی از ارتفاع حدود ۷۰ متری به پایین نگاه میکنید قایق ها و لنج ها نمای بسیار زیبایی رو بوجود میارن و برای عکاسی فوق العاده میشه، زمانی هم که پایین هستید میتونید با هماهنگی مردم بومی داخل قایق ها بشید. انقدر مهربون هستند که حتما مهمون قایقشون میشید.
#گلفام_سفر
اسکله بریس یکی از قشنگترین و خاص ترین اسکله های صیادی هست که تا حالا دیدم . این اسکله بحدی خاص و زیبا و دیدنی هست که ساعتها دلتون میخواد روی یکی از تخته سنگها در سکوت بشینید و به این قاب زیبا ساعتها چشم بدوزید بدون اینکه حرفی بزنید و یا کار خاصی انجام بدین من وقتی این منظره دیدم به حدی هیجان زده شده بودم که نمیتونستم باور کنم صحنه و منظره ای جلوی روم واقعی هست یا اینکه تو رویا هستم. واقعا به تصویر کشیدن این منظره زیبا در قالب وصف و کلمه نمیگنجه فقط باید خودتون به این جاذبه تشریف ببرید تا نزدیک درک کنید. خیلی احساس خوبی به آدم دست میده وقتی از بالای این اسکله این قایقها و لنچهای ماهیگیر رو نگاه میکنید و میبیند هر کدوم از لنچها و آدمها دارند کاری انجام میدن یه عده دارن از ماهیگیری برمیگردن یک عده دارن به دل دریا میزنند یک عده دارن کشتی رو تمیز میکنند .در ضمن این جاذبه در فاصله 60 کیلومتری چابهار هست و در نزدیکی کوههای مریخی قرارگرفته. اسکله بریس رو از بخوام تو یک جمله توصیف کنیم یعنی اینکه زندگی جریان داره چه بهتر که این جریان در نهایت ارامش باشه.
جادهی ساحلی شرقی چابهار (چابهار-گواتر) یکی از زیباترین جادههای ایران هست و شگفتیهای زیادی در دل خود دارد. بندر بریس یکی از آن شگفتیهاست که در فاصلهی 55 کیلومتری از چابهار قرار دارد. برای اینکه بهترین دید را به اسکله و بندر داشته باشید بعد از دیدن تابلوی بریس، جادهی فرعی و خاکی را تا بالای صخرهها ادامه دهید. از آن بالا یکی از زیباترین صحنهها را خواهید دید. قایقهای چوبی کوچک و بزرگ که در آبهای آبی رنگ کنار اسکله لنگر انداختهاند. فقط مواظب باشید به خاطر یک عکس زیاد به لبهی صخرهها نزدیک نشوید. زیر صخرهها خالیست و مردم بومی همیشه نگران هستند که گردشگران تنها به خاطر یک عکس جانشان را به خطر بیندازند. مدت زمان لازم برای دیدن این بندر را حدودا نیم ساعت در نظر گیرید. ضمنا وسیلهی حمل و نقل عمومی، مثلا تاکسی خطی برای رسیدن به این بندر وجود ندارد.
در ٦٠ كيلومتري چابهار، بندر بريس قرار داره،
به سواحل اين منطقه كنار درياي عمان، ساحل مكران هم ميگن، علتش هم اينه كه در سال هاي قديم اسم درياي اين منطقه مكران بوده و حتي در كتيبه هاي ساسانيان و هخامنشيان هم اسم مكران اومده، ولي انگليس ها نام درياي مكران رو گرفتند و درياي عمان نامگذاري شد.
بندر بريس جايي هست كه صيادان و كشتي ها از اينجا به طرف اقيانوس هند ميرن.
بريس يكي از زيباترين سواحل صخره اي هست، صخره هاي بلند و تيز كه از زواياي مختلف عكس هاي بينظيري ميشه گرفت كه حتي با ديدنشون هم ادرنالين خونتون بالا بره.
از بالاي صخره ها ميتونيد بشينيد و نظاره گر قايق ها و لنج هاي بزرگ و كوچك باشيد، كه زيبايي هاي اين منطقه رو چند برابر كرده.
اينجا تركيب چشم انداز كوه هاي مريخي، درياي نيلگون عمان، سواحل مكران، كشتي هاي و قايق هاي كوچك و بزرگ، پرنده ها و مرغان دريايي هست.
در بريس جاذبه ي بينظير ديگه اي هم هست به اسم موج افشان، كه متاسفانه به خاطر اينكه در زمان سفر ما اين پديده اتفاق نمي افتاد، نرفتيم.
موج افشان صخره هايي روي دريا هستن كه بر اثر فرسايش سوراخ هاي بزرگي روي انها ايجاد شده، و در فصل هايي كه باد زيادي هست، موج هاي بلند از اين سوراخ ها به سمت اسمان فوران ميكنن و بعضي اوقات طولشون به ٢٠ متر هم ميرسه. بيشترين زمان موج افشان ها در فصل تابستان هست.
#چابهارچهارفصل
#دورهمي_لست_سكند
#ليپارگشت
سلام به همه دوستان اهل سفر
در سفر اخیری که به شهر عشق، نگین فیروزه ایی جنوب، چابهار داشتم، موقع برگشتن از گواتر، به جایی رفتیم که من بهش لقب "توقف گاه خیال" رو میدم. اسکله بریس یا همان بندر صیادی بریس. اینجا جایی هست که می توانید ساعت ها بر فراز صخره ایی بلند بنشینید و به قایق هایی نگاه کنید که حرکت تک تک آنها به مانند صدای قدم های خیال هر فرد می باشد. زیبایی منحصر به فردی که فقط می توان در بریس یافت و بس. عکس گرفتن روی صخره ایی که مشرف به بندر است و نمایی زیبا دارد، واقعا جرات بالایی می خواهد چرا که زیر این صخره ها خالی شده اند و واقعا خطرناک هستند، ولی خلق تصاویر به یاد ماندنی از این بندر هم ، چیزی نیست که بشه به راحتی از آن گذشت. در نهایت، بریس جایی هست که دیدن اون رو به تمامی مسافران چابهار پیشنهاد میکنم.
#چابهارچهارفصل
#دورهمی_لست_سکند
یادم میاد اولین تصویری که از چابهار دیدم تصویری مشابه به این عکس و از بندر بریس بود، بندری که دو طرفش رو موج شکن قرار دادند و ساحلی آروم برای کشتیها و قایقهای ماهیگیری ایجاد کرده اند، قایقهایی که با فاصله از هم در این بندر لنگر انداخته اند و نمای خیلی زیبایی به این اسکله داده اند.
جز این نما زیبا که از چندین قایق و دریا و کوههای مریخی خواهید دید و زیباییش مخصوصا در طلوع و غروب آفتاب دل شما رو خواهد برد چیز دیگری نخواهید دید، این بندر در فاصله حدود ۵۵ کیلومتری از چابهار قرار دارد و در حومه آن اثری از هیچ خدمات رفاهی، هتل، اقامتگاه و حتی سوپر مارکت نخواهید دید، پس قبل از رفتن به این مکان مایحتاج خودتون مثل ما به همراه داشته باشید و هنگام عکاسی هم خیلی مراقب باشید که زیاد جلو نروید چون اکثرا لبه پرتگاه ها زیرشان خالیست.
تصویر آخر هم نمای قسمت دیگر اسکله بریس هست.
#اسکله_بریس #بریس #سفرباطلوع
ديدن عكس اسكله بريس شايد مهمترين دليل سفر من به چابهار بود. دماغه اي بلند كه زير پاتون تمام آب فيروزه اي و قايق هاي ماهيگيري كوچيك و بزرگه.
جايي كه حتما عكس هاي هيجان انگيزش رو تو صفحات و سايت هاي مختلف ديدين.
اسكله بريس داراي دو بخش است. قسمت اسكله ماهيگيري كه قايق ها اونجا پهلو ميگيرن و بار ماهي خودشون رو تخليه و ميفروشن و كمي جلوتر مسيري كه ميره به سمت دماغه اي مرتفع و جذاب .
اگه چابهار و بريس رفتين به هر دو قسمت سر بزنين و البته روي دماغه خيلي جلو نرين. لايه هاي سنگ هاي لبه دماغه ترك هاي بزرگي دارن كه بايد جانب احتياط رعايت بشه.
#چابهارچهارفصل
#ليپارگشت
یکی از تصاویری که اخیرا از سواحل سیستان و بلوچستان مخاطبان زیادی رو به خودش جذب کرده و باعث شده که چابهار و سواحل مکران مقصد سفر خیلیها باشه، اسکله صیادی بِریس هست. من هم جزء همین دسته از افراد بودم و برای دیدن این ساحل زیبا لحظه شماری میکردم. در سفری که همراه دوستان لست سکند با تور آژانس لیپارگشت به چابهار داشتیم در مسیر برگشت از گواتر به این اسکله رفتیم.این بندر در فاصله حدود شصت کیلومتر در شرق چابهار، مجاور روستای صیادی بریس و نزدیک به جاده ساحلی بینظیر مکران واقع شده. بندر، اطراف یک خلیج کوچک که دوطرفش با موج شکن و اسکله هایی محافظت شده قرار گرفته و قایقهای ماهیگیری در این خلیج آرام و رنگی به صورت پراکنده بر روی آب شناور هستند.برای دیدن بهترین منظره از این بندر باید به بالای دماغه مَچ کُر برید تا بتونید اطراف رو شبیه تصاویر مجازی که دیدید تماشا کنید. دماغه یک صخره سنگیه که از یک طرف به دریا و از طرف دیگه به خلیج کوچک بریس متصل هست. سطح دماغه سنگی و تیزه و زمان راه رفتن خیلی باید مراقب بود، لبه دماغه به سمت بندر دچار فرسودگی شده، زیرشون خالی شده و جاهایی ترک خورده پس برای عکاسی در لبه ها خیلی باید حواستون جمع باشه و آهسته و بادقت حرکت کنید و منظره ای که از این بالا میبینید، واقعا بینظیره، دورنمای کوههای مریخی، آبی دریا، قایقهای ماهیگیری رنگارنگ و اسکه هایی که قایقها رو محصور کرده، و کاملا شبیه به عکسهایی بود که دیده بودم.دوست داشتم ساعتها رو دماغه بشینم و رفت و آمد قایقها رو ببینم، به نظرم در تمام بندرها بهترین زمان طلوع و غروب خورشیده که متاسفانه فرصت نبود در این زمانها بریس باشیم.
#دورهمی_لست_سکند
#چابهارچهارفصل
#لیپارگشت
#آژانس_لیپارگشت_نوین
#چابهار
#بریس
شاید به جرات بتوان گفت که اسکله بریس چابهار یکی از زیباترین اسکله های کشور می باشد . این اسکله در شرق چابهار و در فاصله ۶۰ کیلومتری این شهر قرار دارد . برای دیدن این اسکله زیبا در بالای صخره ای که حدود ۱۰ متر بالاتر از اسکله می باشد قرار می گیرید و چشم اندازی عالی به کل اسکله دارید . دیدن قایقها و لنج هایی که پهلو گرفته اند و در انتظار صید بعدی هستند بسیار لذت بخش است . شغل اصلی مردم روستای بریس صید ماهی و میگو می باشد . ما در برگشت از خلیج گواتر از این بندر زیبا نیز دیدن کردیم .
#چابهار چهار فصل
#دورهمی لست سکند
#آژانس لیپار گشت نوین
شهر بریس در ۶۲ کیلومتری شرق چابهار و در مسیر جاده ساحلی چابهار به گواتر قراردارد.در نزدیکی بریس ودرخلیج کوچکی، اسکله کشتیهای ماهیگیری آن شهر واقع شده است.از چابهار که بطرف بریس حرکت میکنیم، حدود سه کیلومتری آن و از دور یک صخره بلند(حدود ده متر ارتفاع) صاف (مونت تیبل) دیده میشود.اما هنوز اسکله و منظره زیبای آن قابل مشاهده نیست بلکه باید به بریس رسید و از یک جاده فرعی حدود دو کیلومتری و هموار به بالای اسکله و صخره رسید.از بالای صخره، منظره زیبای خلیج بریس و پهلو گیری کشتی ها و قایقهای زیاد ماهیگیری را میتوان مشاهده کرد.سمت راست اسکله و شهر بریس را میشه دید و سمت چپ صخره، منظره تمام نشدنی دریای عمان که در نهایت به اقیانوس هند منتهی می شود.
#چابهارچهارفصل
#دورهمی_لست_سکند
سلام. در چند کیلومتری شهرستان چابهار روستای با نام بریس واقع شده است که این اسکله در ساحل این روستا هستش. این منطقه دارای صخره های شنی بسیار مرتفع(بیش از بیست متر) هستش که در برخی نقاط آن دریا به هیچ وجه قابل دسترسی مستقیم نبوده و به همین دلیل این منطقه کاملا بکر، تمیز و دست نخورده باقی مانده است. این اسکله از کوههای اطراف مناظر بسیار زیبایی داره که دارای دماغه های بسیار زیبا برای گرفتن عکس هستش. کوهها و صخره های این منطقه ترک خورده اند اما بنا به گفته لیدر سالهاست به همین حالت باقی موندن و جای نگرانی نیست. یک سمت اون منظره زیبای کشتیها رو خواهید دید و یک سمت دیگه آن منظره ای فوق العاده از موجهای آبی با تخته سنگهای ساحلی فوق العاده رو شاهد خواهید بود. یکی از بیاترین مناطق اطراف چابهار، مناظر کوههای مشرف به این اسکله هستش.
#چابهارچهارفصل
یکی از عکسهای زیبایی که همیشه از چابهار و در تبلیغ تورهای گردشگری میدیدم بندر بریس بود. بندر زیبایی که در 55 کیلومتری چابهار قرار گرفته است و از ارتفاع بالایی می توانید به نظاره قایقهای زیبای ماهیگیری بنشینید. در فرصتی که پیش آمد و با تیم خوب لست سکند به این سفر رفتیم فرصت دیدن این بندر زیبا نصیبم شد. از ماشین که پیاده شوید فقط منظره ای از دریا را میبینید فقط کافی است جلو بروید و در لبه پرتگاه ده متری قرار بگیرید. آنگاه زیبایی های این بندر زیبا نمایان می شود. کناره های صخره از زیر خالی شده است ولی لذت عکاسی در این منظره زیبا این جرات را به آدم می دهد که برلبه پرتگاه بنشیند وعکسی بیندازد. برای رفتن به این منطقه با خود آب و خوراکی ببرید و یا حتما از آبادی های نزدیک و سوپرمارکتهای محلی خرید کنید چون در این منطقه امکانات رفاهی وجود ندارد. به نظرم این منطقه یکی از زیبانرین ویوپوینتهای چابهار در غروب آفتاب را داشته باشد. البته ما نزدیک ظهر از این جاذبه دیدن کردیم.
عکس اسکله بریس یکی از عکس های مشهور و بسیار زیبایی هست که با اسم چابهار گره خورده و وقتی اونجا می ایستید منظره فوق العاده ای از ترکیب دریا، کوه های مریخی و قایق های ماهی گیری میبینید و تصویرش تا همیشه تو ذهنتون میمونه.
این اسکله به واسطه قایق های ماهی گیری که اونجا هست تصویر فوق العاده ای رو ایجاد کرده و همچنین طلوع و غروب بسیار زیبایی رو میتونین اونجا ببینین.
اگر در فصل مناسب به این منطقه سفر کنین، ساحل بریس مکان مناسبی برای کمپ زدن هست اما باید نکاتی رو رعایت کرد. یکی اینکه خیلی نزدیک پرتگاه ها نباید شد چون زیرشون خالیه و هر لحظه امکان ریزش داره و نکته دیگه اینکه اونجا مغازه ای برای خرید آب و مواد غذایی نیست و باید مواد مورد نیاز رو از قبل تهیه کرد.
یکی از معروف ترین جاذبه های چابهار این اسکله زیباست که توسط ماهیگیرها انقدر زیبا شده.
خیلی حس خوبی داشت این اسکله و اگر رفتید حسابی ازش لذت ببرید چون خیلی این منطقه دور میباشد و امکان رفتن دوباره وجود نداره.
واقعا منظره زیبایی داره.