تصاویری از کترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

4.5
از 25 رای
سفرنامه نویسی لست‌سکند - جایگاه K دسکتاپ
24 دی 1394 08:45
0

97 سال از نخستین باری که غذای هواپیمایی باب شد می گذرد.اولین بار در سال 1919 در پرواز بین لندن -پاریس از مسافران با غذای هواپیمایی پذیرایی شد. این روند ادامه یافت تا به جایی رسید که این پذیرایی به شیوه ای لوکس درآمد و عامل رقابت ایرلاین های مختلف دنیا شد.

"امارات ایرلاین" دارای یکی از بزرگترین کارخانه های پذیرایی یا کترینگ هواپیمایی با 10 هزار کارمند است که به طبخ و آماده سازی روزانه 180 هزار وعده غذایی می پردازد.

این ایرلاین که روزانه بیش از 400 پرواز به سوی 142 مقصد مختلف دارد ،65 درصد غذای خود را در دبی تهیه می کند و بقیه از ایستگاه های جهانی کترینگ فراهم می شود.

روزانه 119 هزار وعده غذایی اکونومی کلاس، 19 هزار وعده برای بیزینش کلاس و 2 هزار و 500 وعده برای فرست کلاس تهیه می شود.

در این ایرلاین هر از چند ماه منوغذایی تغییر می کند و سالانه 7 هزار آیتم غذایی در حال تغییرند،برای مثال در بخش "فرست کلاس" این ایرلاین 254 نوع مختلف سوپ،72 هزار و 500 نوع دسر ارایه می شود. برای مثال سالانه 3.6 تن لابستر،165 تن ماهی سالمون ،550 تن برنج باسماتی،550 تن هندوانه ،194 تن لیمو و... برای تهیه وعده های پذیرایی امارات ایرلاین استفاده می شود.

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات

کیترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات



منبع: خبر آنلاین

لست سکند
لست سکند

سایت لست‌سکند از سال 1389 آغاز به کار کرد. از همان ابتدا، بخش مجله گردشگری راه‌اندازی شد تا بتواند با توجه به نیاز اهالی سفر، اطلاعات به‌روز و کاربردی را با مخاطبان به اشتراک بگذارد.