بخش بزرگی از تجربه ی سفر، شناخت سنت ها، تاریخ و فرهنگ محلی است. خوشبختانه غذا خوردن می تواند در هر سه این موارد به شما شناخت بدهد. اما نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند. اما چگونه چنین چیزی عملی است؟ برای پاسخ به این سوال توجه شما را به نکاتی که در ادامه می آیند جلب می کنیم:
1- با محلی ها صحبت کنید.
بهترین روش برای دستیابی به غذاهای محلی صحبت کردن با محلی هاست. افسرهای پلیس، کارگران ساختمانی و گاردهای امنیتی همگی منابع قابل اطمینانی برای پرس و جو در مورد رستوران های خوب هستند. اما دقت کنید که به طور مشخص از این افراد سوال کنید که کجا دوست دارند غذا بخورند. به عنوان مثال شما می توانید با استفاده از این تکنیک و پیشنهاد یک راننده ی اتوبوس، در میلان فتوچینی بسیار خوشمزه ای همراه با ترافل سفید و به قیمت بسیار مناسب نوش جان کنید.
2- برای یک وعده ی غذایی، رستوران های مختلف را امتحان کنید!
یک راه لذتبخش برای حس کردن مزه ی غذاهای محلی این است که یک وعده ی غذایی را در سه یا چهار رستوران مختلف صرف کنید. به عنوان نمونه می توانید در یک رستوران پیش غذا، در دیگری غذای اصلی و در نهایت در یک رستوران دیگر دسر میل کنید. رویکرد دیگر این است که شما رستوران های مختلفی را برای چشیدن غذای خاص آن منطقه امتحان کنید.
3- در یک اقامتگاه، غذای کارکنان را امتحان کنید.
اقامتگاه ها خوراکی هایی سرو می کنند که مورد پسند ذائقه های مختلف باشند و معمولا آنها نشاندهنده ی غذاهای سنتی مقصد نیستند. بنابراین اگر علاقه به امتحان کردن غذاهای محلی دارید، می توانید در صورت امکان از غذای کارکنان بخواهید که معمولا توسط محلی ها تهیه می شوند. در حقیقت این غذاها می توانند تبدیل به بهترین و خوشمزه ترین هایی شوند که در طول سفرهای خود چشیده اید.
4- برای سفر کردن به نقاط مختلف مشتاق باشید!
با ماندن در مرکز شهر یا هر مقصدی دیگری که مشغول بازدید از آن هستید، انتخاب های غذایی خود را محدود نکنید. بیشتر مکان های محبوب محلی ها از مناطق شلوغ توریستی دور بوده و معمولا در حومه ی شهر یا دورتر از آن قرار دارند.
5- به جای غذای اصلی پیش غذا بخورید!
پیش غذاها در مقایسه با غذاهای اصلی معمولا ساده تر بوده و به مسافران امکان چشیدن غذاهایی که محلی ها می خورند را می دهند؛ پیش غذاها ارزان تر نیز هستند. اختاپوس گریل شده در اسپانیا، صدف سیاتل و کباب استیک آرژانتین مثال هایی از این پیش غذاهای پرطرفدار و در حقیقت غذاهایی هستند که محلی ها به طور معمول می خورند.
منبع : nytimes