آماده کردن امکانات برای برگزاری یکی از بزرگترین گردهماییهای مذهبی دنیا، ماهها طول میکشد و حجم زیادی کار باید انجام شود تا جمعیتی حدود ۱۰۰ میلیون نفر بتوانند به مراسم کوم میلا برسند. مراسم کوم میلا هر سه سال یک بار در الله آباد هند و با مشارکت معتقدین به آیین هندو و در کنار رود گنگ برگزار میشود. امسال این مراسم در روز ۱۵ ژانویه سال ۲۰۱۹ شروع شده و تا ۴ مارس ادامه خواهد داشت. مراسم اصلی در محل تلاقی رود جمنا و گنگ اجرا میشود و مردم با این باور که رودخانه گناهانشان را پاک میکند، خودشان را در آب شستشو میدهند.
بخش مهمی از آمادهسازی مراسم، ساخت پلهای موقتی و شناوری است که در ادامه، تصاویر و مراحل ساخت آنها را میبینید.
تعداد ۲۲ پل شناور عظیم برای عبور میلیونها نفر مسافر پیاده، وسایل نقلیه و احشام روی رودخانه نصب میشود. برای ساخت این پلهای شناور از حدود ۱۷۰۰ پونتون (pontoon) استفاده میشود. کار ساخت و نصب از مدتها قبل شروع شده است و هزاران کارگر این پلها را به سرعت برای عبور مردم آماده میکنند. با هم به تماشای تصاویری دیدنی از مراحل ساخت این پلهای عجیب مینشینیم، پس با لستسکند همراه باشید.
در تصویر زیر یک کارگر هندی را میبینید که مشغول جوشکاری قطعات پونتون برای ساخت پلهای شناور است. پلها باید قبل از شروع مراسم آماده شوند.
کارگری که مشغول نصب قطعات داخلی پونتون است.
کارگرها با دست و بدون امکاناتی مثل جرثقیل این پونتونها را به داخل رود گنگ هل میدهند.
بعد از انداختن پونتون به داخل آب، آن را با طناب به سمت محل نصب هدایت میکنند.
چوبهای برش خورده را روی پونتونها میریزند تا بتوان روی آن راه رفت.
طنابها را محکم میکنند و تختهها را کنار هم میچینند.
یک پل جدید به پلهای ساخته شده اضافه شد.
تصویر زیر مربوط به سال ۲۰۱۵ و عبور مردم از پلها برای شرکت در مراسم باسانت پانچامی است که هر سال در همین مکان برگزار میشود.
هندیها با هر وسیلهای حتی با فیل به مراسم مذهبی میروند.
هزاران هندی در هر ساعت با وسایل نقلیه یا پیاده از پلها میگذرند.
جمعیت زیادی که برای شرکت در کوم میلا و شستشوی خود در آب رودخانه از آن عبور میکنند.
عجیب است که این پلها به خوبی کار میکنند و هرسال پذیرای حجم زیادی از مردم، وسایل نقلیه و حتی فیلها هستند! اگر شما باشید، جرات طی کردن این مسیر را روی چنین پلهای معلقی دارید؟
منبع: theatlantic.com