تور استانبول نوروز 1400
ایران ایر
ماهی ها خودشان به درون رول سوشی می روند! این جمله ممکن است شما را متعجب کند اما در این نمایشگاه یک ایده خلاقانه در کار است که همه ساله ژاپنیهای بسیاری را برای دیدنش به سمت خود می کشد. با استفاده از علم و شناخت موجودات دریایی این ماهیها با پای خودشان قدم در رول سوشی (نوعی غذای ژاپنی) می گذارند. تماشای این مارماهی های با مزه می تواند جذاب باشد.
برای دیدن این نمایشگاه لازم نیست تا ژاپن بروید! همراه ما باشید تا لحظاتی را در این مکان فوق العاده بگذرانیم!
منبع: Youtube
ژاپنی ها شاید در صنعت پیشرفت کرده باشند اما مردم بی نهایت خرافی هستند اعتقاداتشون مربوط به هزار سال پیشه و در جا زدند آخه جز خرافه کی می تونه بگه که خوردن سوشی در اول فوریه خوش شانسی میاره ؟!
آیا شما تا به حال ایران رفتید ؟ غذای نظری شنیدی ؟ در ایران ماه محرم یا روزهای مذهبی غذا یا خوراکی میدن . دلیلش چیه ؟ الان ما مدرن هستیم ؟ آخه جز خرافه کی میتونه بگه که خوردن غذای نظری در ماه محرم ثواب داره یا آدم رو می بره بهشت یا سلامتی میاره ! هموطن یه سوزن به خودمون بزنیم یه جوال دوز به مردم