گردشگری حلال در جزیره‌های رویایی مخصوص مسلمانان

4.5
از 14 رای
آگهی الفبای سفر - جایگاه K - دسکتاپ
این جزیر‌ه‌های رویایی فقط مخصوص مسلمانان هستند! +تصاویر
12 بهمن 1397 08:00
0

مدتی است که جزایر بانگکا-بلیتونگ اندونزی، به فهرست مقصد‌های گردشگری حلال افزوده شده است. مقصد حلال به این معنی است که نهادهایی برای آموزش و تعیین قوانین مورد تایید اسلام به رستوران‌ها و هتل‌ها در نظر گرفته شده و آنها هم بخشی از خدمات خود را منطبق با نیازهای مسلمانان تغییر می‌دهند و گواهی یا نشان حلال بودن دریافت می‌کنند. جمعیت مسلمانان در دنیا زیاد است اما تعداد مقصدهایی که خودشان را با گردشگری حلال انطباق داده‌اند به نسبت کمتر است. در ایران هم با این که قوانین اسلامی جاری است و تقریباً همه خدمات منطبق با این قوانین است اما به دلایل مختلفی، ساده‌ترین اقدام که درج نشان حلال روی مواد غذایی است به درستی انجام نمی‌شود. در مقابل، کشورهای غیر مسلمان ظرفیت این بازار بزرگ را به خوبی درک کرده‌اند و قدم‌های بزرگی برداشته‌اند.

با پیش‌بینی به عمل آمده توسط «Mastercard-Crescentrating Global Muslim Travel Index» گفته می‌شود تا سال ۲۰۲۰ تعداد گردشگران مسلمان که خواستار مقصدهای حلال هستند به ۱۵۶ میلیون نفر می‌رسد. همین آمار نشان می‌دهد که نیاز به وجود چنین مقصد‌هایی چقدر زیاد است. رستوران‌ها می‌توانند غذاهای حلال را به منوهای خود اضافه کنند، راهنماهای تور می‌توانند درباره سبک زندگی مسلمانان اطلاعات کسب کنند، هتل‌ها، حریم شخصی را جدی‌تر بگیرند و محل‌هایی برای عبادت مسلمانان آماده کنند؛ با آماده‌سازی این موارد، می‌توان گفت بخش زیادی از نیازها برطرف می‌شود.

در ادامه، نگاهی می‌اندازیم به ۵ جزیره یا مجمع‌الجزایر گردشگری حلال که طرفدار زیادی دارند. کشورهای ترکیه، امارات متحده عربی و چند کشور مسلمان دیگر هم جزو مقصدهای حلال حساب می‌شوند اما این موارد به خوبی شناخته شده هستند و نیازی به معرفی ندارند، به همین دلیل، لست‌سکند به سراغ معرفی مواردی رفته است که کمتر شناخته شده هستند و می‌توانند در تعیین مقصد سفر بعدی شما، موثر باشند.

۱. جزایر بانگکا-بلیتونگ؛ اندونزی

اگرچه جزیره بالی در میان صدها جزیره کشور اندونزی شهرت جهانی پیدا کرده است و جزو مقصدهای برتر گردشگران محسوب می‌شود، اما جزایر بانگکا-بلیتونگ به تازگی با جذب گردشگران مسلمان که خواستار خدمات حلال هستند توانسته است نام خود را جهانی کند. سواحل آن هنوز خلوت و دست نخورده هستند، پوشش گیاهی و اکوسیستم آن حفظ شده است و بیشتر مناطق آن غیر مسکونی است. هتل‌ها و رستوران‌های این جزایر دارای نشان حلال هستند.

جزایر بانگکا-بلیتونگ؛ اندونزی

جزیره های مناسب مسلمانان در دنیا

۲. جزایر کوکوس کیلینگ؛ استرالیا

بیشتر ساکنان این جزایر مسلمان هستند و حتی اذان صبح هم در آنجا به گوش می‌رسد. طبیعت جزایر کوکوس بسیار زیبا است، درختان پالم در کنار سواحل قد کشیده‌اند و آب‌های زلال هر بیننده‌ای را به وجد می‌آورد. به این جزایر بهشت پرنده‌های کمیاب هم می‌گویند چون تعداد زیادی پرنده‌ی کمیاب بومی در این جزایر هستند.

جزایر کوکوس کیلینگ؛ استرالیا

جزایر کوکوس کیلینگ؛ استرالیا

۳. جزایر رنگالی؛ مالدیو

این جزایر را با ماسه‌های سفید و جانداران دریایی رنگارنگ می‌شناسند. بیشتر جزایر مالدیو منطبق با خدمات حلال هستند، اما در مجمع‌الجزایر رنگالی، این قوانین به شکل جدی‌تری اجرا می‌شود. ویلاهای دارای استخر، مجهز به دیواره‌هایی برای حفظ حریم شخصی هستند‌، نوشیدنی‌ها همه بدون الکل هستند و مکان‌هایی برای عبادت مشخص شده است. می‌توان روزهای زیادی در این جزایر اقامت داشت و از تماشای دریایی زمردی یا تفریحات پر هیجان دریایی لذت برد.

جزایر رنگالی؛ تایوان

جزایر رنگالی؛ تایوان

۴. کنتینگ؛ تایوان

تایوان با بازارهای شبانه، طبیعت کوهستانی و رستوران‌های شرقی شناخته می‌شود. جزایر کنتینگ دارای رستوران‌هایی با غذای حلال است و بیشتر جاذبه‌های گردشگری آن، دارای بخشی برای عبادت هستند. شبکه‌ی غارهای کوهستانی و غذاهای خیابانی حلال از جاذبه‌های کنتینگ برای گردشگران مسلمان به شمار می‌روند.

کنتینگ؛ تایوان

کنتینگ؛ تایوان

۵. جزایر لنکاوی؛ مالزی

لنکاوی در حدود ۳۰ کیلومتری شمال غربی خاک اصلی مالزی قرار دارد. یکی از برترین‌ مقصدهای گردشگری حلال دنیا طبق شاخص Global Muslim Travel Index همین لنکاوی است. مالزی از نظر خدمات حلال در حوزه‌ی گردشگری به خوبی شناخته شده است. لنکاوی با جنگل‌های پر باران، سواحل ماسه‌ای زیبا، اقامتگاه‌های لوکس و... در میان جزایر متعدد مالزی، گردشگر بیشتری دارد. در همه‌ی خدمات مثل پخت غذا و استخرها هم نیازهای مسلمانان در نظر گرفته شده است.

جزایر لنکاوی؛ مالزی

جزایر لنکاوی؛ مالزی

آیا از وجود چنین مقاصدی مختص گردشگران مسلمان خبر داشتید و اینکه آیا تجربه‌ی سفر به یکی از این مقاصد را داشته‌اید؟ به نظرتان شرایط اقامت در این مکان‌ها واقعا برای مسلمانان در نظر گرفته شده است؟ خوشحال می‌شویم نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: muslimvillage.com