اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را بشناسیم!

4.5
از 2 رای
سفرنامه نویسی لست‌سکند - جایگاه K دسکتاپ
به مه ملی خوشمزه‌ ترین غذای دنیا خوش آمدید! +تصاویر
12 مهر 1399 10:00
0

اکتبر ماه ملی پاستا است که به معنای به اشتراک گذاشتن بهترین نکات در مورد این غذای ایتالیایی است. باور کنید یا نه، پخت پاستا همیشه به سادگی که بر روی بسته‌بندی‌هایش می‌خوانیم، نیست. نکاتی وجود دارد که می‌تواند پاستا را بسیار بهتر و لذیذ‌تر کند.

اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

اکتبر، ماه لذیذی برای پاستا

اگر لازم باشد برای هر چیز ارزشمندی جشن گرفته شود، پس باید این واقعیت را بپذیریم که اکتبر ماه رسمی پاستا می‌باشد. این موضوع به این معنی نیست که در یک ماه به طور کامل در مورد پاستا صحبت کنیم، بلکه باید یک ماه پر از کربوهیدرات به هر شکلی (با پنیر، با سس یا حتی با کره) را تجربه کنیم. در ماه ملی پاستا به هر شکلی به نودل محبوب هر کسی احترام گذاشته می‌شود، مهم نیست که چه شکلی دارد و یا با چه سسی طبخ شده است. بنابراین، برای آماده شدن برای یکی از بهترین ماه‌های غذایی سال (‏درست شنیدید، چون ما مطمئن هستیم که ماه ملی دونات نیز وجود دارد)‏، وقت آن است که در این مقاله از لست سکند نگاهی به برخی از بهترین توصیه‌های کشوری که آن را به بهترین نحو طبخ و سرو می‌کند، بیندازیم: ایتالیا. ​

اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

ایتالیا، بهترین نوع پاستاها

ایتالیا کشوری است که بهترین غذاها با پاستا را در خود جای داده و هر کسی که در یک خانواده ایتالیایی بزرگ شده باشد، می‌تواند این واقعیت را تایید کند که پاستا عملا یک گروه غذایی در این کشور به حساب می‌آيد. وقتش است که به سراغ خوشمزه‌ترین غذا برویم.

 

نکاتی برای طبخ پاستا در فرآیند آشپزی

اولین قدم برای درست پختن پاستا، دانستن نحوه پیروی از روش درست است. به گفته ایتالیایی‌ها، با اینکه به نظر می‌رسد، گزینه‌های درست زیادی برای این کار وجود دارد، اما در حقیقت تنها یک راه درست برای پخت درست پاستا وجود دارد.  و برای کسانی که ایتالیایی هستند، این روش پخت عملا قانون به حساب می‌آید.

 اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

به طور سنتی، پختن پاستا تا جایی که شکل خود را از دست ندهد، تنها راه درست برای پختش است. این به معنای پختن پاستا تا زمانی است که پاستا یک لقمه لذید می‌شود که به ایتالیایی به نقطه «'al dente» معروف است و برای رسیدن به این نقطه کار ساده‌ای در پیش نخواهید داشت.

اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

ترفند اینکه به آن لقمه لذیذ برسیم این است که در زمان پخت، پاستا را امتحان کنیم. بهترین راه برای تعیین اینکه آیا پاستا به نقطه‌ی al dente رسیده، امتحان کردن آن است. یک گاز به پاستای در حال طبخ، تنها چیزی است که می‌تواند نشان دهد که آیا پاستا قوام آمده یا نه. بعد از گاز زدن به پاستا، داخل آن را نگاه کنید: آیا یک نقطه سفید در وسطش وجود دارد؟ اگر هست، آن را چند دقیقه دیگر بپزید، سپس دوباره چک کنید.

 

توصیه‌های پیش از سس زدن

اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

می‌توانید به این کارها اعتقاد نداشته باشید، اما کارهای بسیاری وجود دارد که قبل از اضافه کردن سس به پاستا انجام دهید. اول اینکه مقداری از آب پاستا را نگه کنید (‏این آب کمی شور است و می‌تواند طعم اقیانوس را وارد پاستا کند) ‏تا به سس اضافه شود. تمام چیزی که برای یک چاشنی شور نیاز است، آب ماکارونی شور می‌باشد. به این روش می‌توانید هر سسی را که می‌خواهید، غلیظ کنید و مواد دیگری نیز به آن اضافه کنید.

برای سس مارینای خانگی، یک قاشق پر از شکر می‌تواند برای تنظیم اسیدیته و دور زدن طعم‌ها مناسب باشد. شکر می‌تواند تعادل مورد نیاز برای هر سس بر پایه گوجه‌فرنگی را ایجاد کند، درست مانند اینکه کمی نمک می‌تواند طعم‌ها را در یک ظرف شیرین مشخص‌تر کند. ​

اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

وقتی نوبت به غذاهای پخته‌شده می‌رسد، این نکته مهم تر به نظر می رسد: یک لایه نازک سس را در زیر ماهی‌تابه پهن کنید تا مانع از چسبیدن مواد به آن شوید. این روش بهتری نسبت به استفاده از روغن برای جلوگیری از چسبیدن پاستا به ظرف است، چون سطح رطوبت را کنترل می‌کند، یک لایه اضافی از طعم را در کف پاستا اضافه می‌کند و طعم ظرف را به هیچ وجه تغییر نمی‌دهد. ​

 

بدانید از کدام پاستا در چه زمانی استفاده کنید!

اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

تعداد نامحدودی انتخاب برای پاستا وجود دارد که هر کدام شکل و اندازه منحصر به فردی دارند و همه آن‌ها ممکن است عالی به نظر برسند. با این حال، هر شکل و سبک پاستا، برای هدفی تهیه شده‌اند و تنها زمانی می‌توانند غذا را بهبود بخشند که آشپز بداند از آن شکل پاستا چه زمانی و چطور باید استفاده کند.

 اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

برای مثال، یک سس رقیق مانند مارینا بدون گوشت یا سبزیجات، و یا حتی یک سس بر پایه روغن یا کره، با یک اسپاگتی نازک و یا موی فرشته(Angel Hair، نوعی پاستای رشته‌ای گرد و نازک) خوب می‌شود. هر پاستایی که ظریف و نازک باشد، انتخاب خوبی برای این نوع سس‌ها خواهد بود، چون نیازی نیست که پاستا چیزی غیر از سس (‏و احتمالا مقدار زیادی پنیر رنده‌ شده) ‏را نگه دارد. ​

اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

پاستاهای اورچیته ( Orecchiette، پاستاهای شبیه گوش‌های کوچکی) یا حلزونی (shells) و به طور کلی هر پاستایی با شکل کاسه برای برداشتن سس‌هایی که داخل آن تکه‌های مواد وجود دارد، عالی هستند. شکل این نوع پاستاها به آن‌ها این امکان را می‌دهد که به عنوان پایه‌ای برای تمام این سس‌ها عمل کنند که دقیقا برای پخت در این شرایط تهیه شده‌اند. ​

اکتبر ماه ملی پاستاست و این یعنی بهترین نوع طبخ پاستا را با هم به اشتراک بگذاریم!

پاستاهای  توخالی (Hollow)، مانند پنه، گزینه مناسبی برای سس‌های غلیظ مانند پستو یا سس خامه غلیظ است. قسمت‌های توخالی آنها به نگه داشتن سس هنگام مخلوط شدن کمک می کند و برجستگی‌های بیرونی نیز به نگهداری سس کمک می کنند.

 

منبع: thetravel

فاطمه فراهانی
فاطمه فراهانی