فیلبند، مانند نگینی در میان ابرها قرار گرفته است. سفر به فیلبند با چشماندازهای بینظیر از طبیعت بکر، جنگلهای مهآلود و آسمان پرستاره، تجربهای فراموشنشدنی خواهد بود. در این مطلب از لستسکند راهنمای سفر به فیلبند را در اختیارتان میگذاریم تا بدانید فیلبند کجاست و
تعطیلات تقویم تیر 1401 هم مانند ماههای پیش، بهگونهای هستند که امکان برنامهریزی یک سفر خوب را برای ما فراهم میکنند و میتوانیم با بررسی روزهای آن، مقاصدی را برای خودمان مشخص کنیم و به آنها سفر کنیم تا هم یک استراحت خوب و کافی
عنوان سفرنامه: فیلبند(سفر به بالای ابرها ) نام و نام خانوادگی : عاطفه حاجی آبادی تاریخ : 24مرداد 1399 مقصد : فیلبند آژانس :- نام هتل : بدون اقامت در شب سلامی به نرمی عطر چمن زارها به دوستان عزیز لست سکندی، سفرنامه را با جمله (ایرانم زیباست) شروع میکنم. ایران
پادکست سفرنامه باز هم سفری در خطه سرسبز و زیبای مازندران داریم. این بار به ارتفاعات و جنگل های شهرستان آمل می رویم . قرار است که شما را از طریق یک جاده سرسبز و نیمه کوهستانی به بالادست روستای سنگچال در 45 کیلومتری جنوب آمل
مقدمه لنگرگاه نقطه امن یک کشتی است اما این چیزی نیست که کشتی ها برای آن ساخته شده باشند. سفر شاید همان واژه ی نابی باشد که شنیدنش هم حالمان را خوب می کند، ولی باز هم شنیدن از سفر کجا و تجربه کردنش کجا؟ سلام به همه
روستای فیلبند با تمام زیبایی های بکرش در 240 کیلومتری تهران به سمت آمل و در جاده هراز قرار دارد . روستای شگفت انگیز فیلبند از توابع دهستان خوشرود شهرستان بابل محسوب می گردد. برای رسیدن به این روستا باید از تهران راهی جاده هراز شویدو نرسیده به جنوب آمل جاده ای فرعی از سمت شرق شما را به روستای فیلبند بروید.
از فصل بهار تا اوایل پاییز هوای خیلی خوب و خنکی داره اما متاسفانه روستا فاقد امکانات هستش و برای گشت یک روزه خوبه.
این روستا در واقع فِلبَند است. در گویش مازندرانی فل به معنای خستگی و بند هم به معنای بندآمدن و نتوانستن است. علت نام گذاری این روستا این بوده که رفت و آمد به این منطقه به علت ارتفاع بالای ییلاق بسیار دشوار بوده .
فیلبند دارای هتل و یا مهمانخانه نیست اما خانه های محلی ای وجود دارند که به مسافران اجاره داده می شوند . قیمت کرایه این خانه ها بیش از ارزش واقعی آنها است چون امکانات خاصی ندارند و همه چی باید همراه تون باشه.
فیلبند از روستایی از توابع بابل است که به واسطه طبیعت زیبا و آب و هوای خوب و اقیانوس ابری که این روستا رو صبح ها در برمیگره، مورد توجه قرار گرفته. فیلبند رو من با یک گروه و بصورت یکروزه رفتم. ۴ونیم صبح از تهران راه افتادیم و تقریبا ساعت ۸ و نیم رسیدیم. تونستیم ابرها رو ببینیم ولی کم کم داشتند میرفتند. طبیعت روستا بسیار زیبا بود ، امکانات زیادی نبود ولی چون با گروه رفتم خوش گذشت. به نظرم اگر یک شب اقامت داشته باشیم خیلی بهتره.هم خستگی کمتره و هم بهتر میتوان از زیبایی ها لذت برد. #فیلبند
واقعا اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم اونقدر که اذیت شدم . فیلبند به دلیل مدیریت نادرست و عدم رسیدگی و ساخت و سازهای بدون هدف زیبایی طبیعی این منطقه رو زیر سوال میبره و تو ذوق آدم میزنه . مخصوصا اگه سفر به اسبلنگاه یا ماسوله رو دارین بدونید اون مناطق انتظار تون رو بالا برده و با دین کمبود امکانات اعم از خونه های محلی وعدم رستورانهای محلی خوب با کیفیت غذای بد ،کلی از انتخاب خودتون پشیمون میشین . فیلبند مشروط به اینکه از قبل برنامه ریزی کرده باشین و جاتون رو بشناسید و از قبل رزرو کرده باشین و تمام خریدها و مایحتاجهای خودتون از مقصد با خودتون برده باشین میتونه انتخاب خوبی باشه . ولی اگه با ذهنیت گیلان و مکانهایی که گفتم دارین به این منطقه سفر میکنید حتما پشیمون میشین . البته مشروط به اینکه تو مسیرتون یه سر به این منطقه بزنید و چندتا عکس خوب بگیرید و از دیدن مناظر زیباش مخصوصا از بالای ابرها لذت ببرید میتونه انتخاب خوبی باشه ولی به شرطیکه نرید و تو رستورانهاش غذا نخورید چون واقعا با سرویس دهی بد و کیفیت بدغذا بهتون احساس بی احترامی میشه . ترافیک زیاد با خیابانهای باریک فقط وقتتون تلف شده . حتی تو مسیر هم بخاطر ساخت و سازهای بی هدف و بدون برنامه ریزی فقط دلتون میگیره . و اعصابتون خورد میشه . حتی تو ورودی فیلبند هم یه تابلو نزدن تا اطلاع رسانی کنن. کلی هم اینجا مجبور میشین مسیر و رد کنید . در کل اگه تجربه جاهای دینی گیلان رو دارین اصلا بهتون پیشنهاد نمیدم برید . چیزی از دست ندادین . واقعا موندم چرا تو همچین طبیعت زیبایی نباید از سفر احساس رضایت کنم؟
فيلبند از آن ييلاقاتي است كه به اسمان پر ابرش معروف است و به علت ارتفاع بسيار زيادي كه از سطح دريا دارد معمولا هميشه دريايي از ابر را در خود دارد. ما هم براي ديدن اين درياي ابر تصميم گرفتيم تا يك روز به فيلبند برويم و شب انجا خانه اي اجاره كنيم و بمانيم. ما از مسير جاده هزار وارد فرعي مسير فيلبند شديم كه در اين مسير روستاهايي مانند چلاو و سنگچال را رد كرديم. اخرين روستا در اين جاده فيلبند بود كه به نوعي انگار نوك قله كوه است. در اين روستا پر بودند افرادي كه خانه شان اجاره ميدادند. هزينه اقامت تقريبا گران بود و ما سه سال قبل براي يك شب ماندن دويست هزار تومان پرداخت كرديم. صبح كه بيدار شديم كم كم ابر شروع به بالا امدن كرد و اهسته اهسته دريايي از ابر روبرويمان ايجاد شد. هر جاي اين روستا كه باشيد اين ابرها را به شكلي ميبينيد و بهتر است جاهاي مختلف اين روستا را امتحان كنيد. اين روستا كوچك است و ميشود در مدتي كوتاه كلش را ديد.
#تايسيز
فیلبند یکی از زیباترین روستاهای مناطق جنوبی بابل و آمل است که اکثر اوقات در اقیانوسی از ابر آرمیده است.آب و هوای این روستا به گونه ای است که پیش بینی های هوا شناسی در مورد آن اصلا قابل اعتماد نیست و در یک روز ممکن است شاهد چندین پدیده جوی باشید و تنها به فاصله چند ساعت، هم برف، هم باران و هم پرتوهای درخشان آفتاب تابان را به تماشا بنشينيد. ارتفاع آن از سطح دریا 2700متر است. این روستا بر فراز ابرها قرار داردو بسیار جذاب و دیدنی است.
روستای فیلبند در نزدیکی آمل که طبیعت بکر و زیبایی دارد. ما حدودا دو روز آنجا بودبم. روزهای گرم و شبهای سردی دارد ولی واقعا زیباست اکثرا عروس و دومادها برای فیلم گرفتن میان و البته وسط ناهار خوردن گاو و گوسفند میاد از وسط سفره رد میشه که تجربه جالبیه ??یک بار رفتن ارزشش رو دارهالبته تکر خواستید برید حتما فکری برای گرم شدن در شب و خنک شدن در روز بکنید چون واقعا شبخای سردی داره. و البته دستشویی رفتن هم همینطور که ما توالت صحرایی داشتیم #تایسیز
فیلبند از نظر من یه شهر بسیار خاصه وقتی نزدیکای صبح میرسی به اونجا ،از جاده مه گرفتش عبور میکنی و ۲۳۰۰ متر!!!میری بالا خودش یه حس پرواز بهت دست میده. به بالا که میرسی دریایی از ابرهارو زیر پات داری دوست داری ساعت ها بشینی و بهشون خیره بشی حس فوق العاده ای داره،اونجا رو نه با تصویر و نه با نقد میشه فهمید باید اونجا دید و لذت برد.دیدن غروب و طلوع فیلبند چیزیه که دوست داری ساعت ها طول بکشه و به تماشای اون بشینی..
#تایسیز