Close

تاکویاکی خوری

4.2
از 5 رای
خاطره سفر: تاکویاکی خوری + تصاویر

برای یک سفری کاری و مذاکره با یک شرکت ژاپنی عازم اوزاکا (اوساکا) (Osaka) شده بودم. مدیران شرکت ژاپنی پس از پایان جلسات روزانه سعی میکردن تعدادی از جاذبه های شهر را به ما نشون بدن تا در کنار جلسات کاری، خاطره خوشی هم از شهر و کشورشون برامون به یادگار بمونه.

در یکی از این برنامه ها، مدیر فروش شرکت ژاپنی ما را برای گردش به بازار مشهور شین‌سای‌باشی‌سوجی (Shinsaibashi-suji)  در مرکز شهر اوساکا برد. در زمان گردش جلو یک غذاخوری ایستاد و همه را به خوردن تاکویاکی "Takoyaki" که از غذاهای سنتی شهر اوساکا است دعوت کرد.

IMG_6067.jpg

 تاکویاکی گلوله های کوچکی (حدود پنج سانتیمتر) است که در وسطش تکه های خرد شده هشت پای آب پز شده قرار میدن و در قالب‌های مخصوص گرد کوچک پخته میشه. با یک چوب مرتب خمیر ریخته شده در قالب را می‌چرخونن تا هم شکل کروی بگیره و هم همه طرفش کاملا پخته و برشته بشه. بعد چند عدد (8 تا 10) تاکویاکی را تو ظروف یکبار مصرف مخصوص که با ورقه های بسیار نازک چوب به شکل قایق درست شده می‌چینن و روش سس سویا، ساقه پیازچه خورد شده و ورقه های نازک ماهی خشک شده میریزن. خمیر تاکویاکی از مخلوط تخم مرغ و آرد گندم و آب تهیه میشه و بعد از پخته شدن بافتی بین کیک و نون داره. هشت پا هم بافتی غضروفی داره در زمان خوردن زیر دندون قرچ قرچ میکنه...

IMG_6075.jpg 

روش پخت تاکویاکی را میتونید تو فیلم زیر ببینید

تمامی مطالب عنوان شده  نظر و برداشت شخصی نویسنده است و وب‌ سایت لست سکند مسئولیتی در قبال صحت اطلاعات بر عهده نمی‌گیرد.

اطلاعات بیشتر
نظرات کاربران (10 نظر)

× در حال پاسخ به:

علیرضا 22 مهر 1399 ساعت 12:48

سلام مهندس جالبه خاطرات شکم گردی در حین انجام ماموریت و یا سفر!ولی تجربه بنده اصلا در این زمینه خوب نیست در اغلب موارد خوراکی های جدید برام موجب مشکلات گوارشی می گردد. در خصوص طعم و مزه این غذا چیزی نفرموده بودید فقط عنوان نموده بودید با سس سویا و پیازچه خورده می شود.

فرشاد شفیعی شهیدلو 21 مهر 1399 ساعت 08:49

مثل اینکه این آشپز روش پخت تاکویاکی رو بلد نیست. اول باید هشت پاها رو داخل قالب میذاشت، بعد اون مایع رو می ریخت.

سیامک 19 مهر 1399 ساعت 11:44

سلام
خیلی ممنون از این خاطره خوشمزه. ولی آخرش نگفتین که به نظرتون خوشمزه بود یا نه؟
گرچه به نظرم باید خیلی خوشمزه باشد.

محمدمهدی جعفری 18 مهر 1399 ساعت 11:03

ممنون از شما که همیشه چیزای باحال میزارین :-)

Saeid Ahmadi 17 مهر 1399 ساعت 00:57

واقعا باید یه بخش جدا درست کنن تو سایت به نام خاطرات شکم در سفر:)))
طبق معمول لذت بردیم.