پناهجویان خارجی تازه وارد به آلمان، با استقبال بینظیری از سوی مردم این کشور روبهرو شدند.
پس از آنکه پلیس شهر مونیخ آلمان در صفحۀ رسمی تویترش اعلام کرد که کمک به پناهجویان آزاد است، شهروندان با تحفهها و کمکهای انبوهی از آنان استقبال کردند.
پلیس مونیخ تصور نمیکرد پس از گذشتن یک ساعت از این اعلام، پناهجویان با اینهمه پذیرایی و مهربانی از سوی شهروندان روبهرو شوند.
شهروندان داوطلب با فراهم کردن غذا، نوشیدنی و حتا لباس برای کودکان آنها، پلیس آلمان را به حیرت انداختند.
کمکها و هدیهها به قدری بالا گرفت که پلیس ناگزیر شد از مردم بخواهد که کمکهایشان را متوقف کنند؛ چون «بیش از حد» به نظر میرسید.
صفحۀ تویتر پلیس مونیخ پس از آن نوشت که از انبوه کمکهای شهروندان مونیخ برای پناهجویان در ایستگاه قطار، بیش از حد خوشحالیم، اما خواهش میکنیم که دیگر کمک کافی است و حتا برای پناهجویانی که فردا هم میرسند، کفایت خواهد کرد.
آنگلا مرکل، نخستوزیر آلمان نسبت به احساسات ضد پناهجویان در این کشور ابراز نگرانی کرده و دربارۀ برخورد به شدت افراطگرایانه در مقابل پناهجویان، هشدار داد.
خانم مرکل از تمام مردم کشورش خواست تا به اعتراضها علیه پناهجویانی که وارد آلمان میشود، نپیوندند.
پس از آنکه پلیس مجارستان به پناهجویان اجازه داد به سوی اروپای غربی سفر کنند، انبوهی از پناهجویان با قطار به آلمان رفتند.
ایستگاه اصلی قطار شهر مونیخ آلمان اخیراً شاهد حضور هزاران پناهجویی بوده است که از مجارستان به این کشور آمده اند. بیشتر این پناهجویان شهروندان سوریه و عراق هستند.
اگر چه پناهجویانی که به آلمان رسیده اند، نمیدانند چه آیندهیی در انتظارشان است، اما آنها از اینکه به جای امنی رسیده اند، ابراز خوشحالی میکنند.
در همین حال، پلیس مجارستان به پناهجویانی که قرار بود دیروز به سوی آلمان حرکت کنند، اجازه نداد به قطار نزدیک شوند.
گفته میشود در حال حاضر آلمان تنها کشوری است که بیشترین تعداد پناهجو را میپذیرد. تنها در سه ماه نخست سال جاری میلادی، آمار پناهجویانی که به آلمان پناه برده اند، به 73 هزار نفر میرسد که این رقم در مقایسه با آمار پذیرش پناهجویان در بریتانیا (7300 نفر)، رقم چشمگیری به حساب میآید.
این پناهجویان، آوارگان سوری، عراقی و افغانستانی هستند.
منبع: سلام وطندار