اروپا به دلیل داشتن غذاهای خوشمزه و افسون کننده ی خود شناخته شده است. هر کشور اروپایی دارای غذای ملی انحصاری است که در فستیوال ها با شور و هیجان زیادی چشیده شده و مورد تحسین قرار می گیرد. این خوراک های ملی لذیذ از ریشه های اولیه ی خود تا سطح آشپزی تخصصی جهانی تکامل یافته اند. در ادامه 15 غذا را برای شما انتخاب نموده ایم که باید در سفر بعدی خود به اروپا امتحان کنید.
1- وینار شنیتزل Wiener Schnitzel
به عنوان غذای ملی اتریشی ها، این غذای خوشمزه ترکیبی از گوشت گوساله و پودر سوخاری است که به همراه سالاد، سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری و سس سرو می شود.
2- مولس فریتز Moules Frites
مولس فریتز غذای ملی بلژیک است که از صدف آب شیرین در کنار سیب زمینی سرخ کرده تشکیل شده است.
3- فریکادلر Frikadeller
فریکادلر غذای دانمارکی خوشمزه ای است که از گوشت گاو، گوساله یا سبزیجات درست می شود و با سس سفید، نان چاودار و کره سرو می شود.
4- پو او فو Pot au Feu
این غذای ساده و خوشمزه، نوعی خورش گوشت گاو فرانسوی است که به صورت سنتی آن را در زمستان ها پخته و سرو می کردند. مواد اولیه ی این غذا شامل تکه های گوشت و سبزیجات می شود.
5- گولاش Goulash
محبوب ترین غذای مجارستان سوپ غلیظی است که با تکه های گوشت، سیب زمینی و سبزیجات تهیه می شود.
6- موساکا Moussaka
موساکا غذای سنتی یونان است که با بادمجان، پیاز، گوشت و سس بشامل درست می شود.
7- پیتزا Pizza
پیتزا مشهورترین غذای ایتالیاست که بهترین های آن را می توانید در همین کشور میل کنید. شهرهای ناپل و سیسیل بهترین نقاط برای خوردن پیتزا محسوب می شوند.
8- پئیا Paella
پئیا غذایی اسپانیایی است که در حقیقت از آرام پختن دانه های برنج، گوشت، غذاهای دریایی و سبزیجات آماده می شود.
9- کوتبولر Kottbuller
کوتبولر کوفته ی سوئدی است که از گوشت چرخ کرده درست شده و به طور گسترده ای در کشور مصرف می شود. این غذا را می توانید در تمام فروشگاه های آیکیا در جهان بیابید.
10- ساندی روست Sunday Roast
ساندی روست یک غذای سنتی انگلیسی است که به عنوان ناهار و شام دورهمی خانوادگی تهیه می شود. این غذا ترکیبی از گوشت، سیب زمینی، هویج و پودینگ یورکشایر است.
11- سرماله Sarmale
سرماله غذایی رومانیایی است که مواد تشکیل دهنده ی آن کلم، گوشت و برنج است. این غذا را در کریسمس و عید پاک میل می کنند.
12- باکالاو Bacalhau
باکالاو غذایی پرتغالی است که از ماهی cod نمک سود، زیتون و گوچه درست می شود، در انتها نیز با ادویه ها و گیاهان مختلف تزئین می گردد.
13- بیگوس Bigos
بیگوس غذای سنتی لهستان است که به خورش شکارچی نیز مشهور می باشد و شامل گوشت و کلم ترش می شود.
14- ساوربراتن Sauerbraten
این غذای فاخر آلمانی برای آماده شدن نیاز به زمان دارد. گوشت آن به مدت 3-4 روز مرینیت شده و با سبزیجات، پخته می شود.
15- خورش ایرلندی Irish Stew
خورش ایرلندی ترکیبی از گوشت گاو و سبزیجات پخته شده است که در سرتاسر ایرلند یافت می شود.
منبع : holidayme