رستورانی در برلین وجود دارد که در آن اقلامی مانند پنیر، نان یا شکر یافت نمی شوند. در عوض در رستوران Sauvage غذاهایی برای مهمانان سرو می شود که از مواد در دسترس شکارچی عصر پارینه سنگی یا همان عصر حجر تشکیل شده اند.
منو شامل سالاد با زیتون، کیپر و دانه های کاج می شود؛ نان بدون گلوتن با کره ی بدست آمده از مغزها یا رب زیتون، سالمون دودی و گیاهان خوراکی به عنوان تزئین، سرو می گردند. در این رستوران همچنین غذاهای متنوع دیگری با گوشت و ماهی نیز وجود دارد. برای آن دسته از مهمانان رستوران که نمی توانند از دسر بگذرند نیز کیک های بدون شکر و گلوتن وجود دارد که از آن جمله می توان به پای تند و تیز کدو حلوایی اشاره نمود. یکی دیگر از سیاست های مالکان این رستوران بحث شفاف سازی است بدین ترتیب که مهمانان این رستوران دقیقا می دانند که هر بشقاب از چه موادی تهیه شده است.
Sauvage که لغت فرانسوی کلمه ی Savage یا همان «دنیای وحشی» است، بخشی از سبک غذایی عصر پارینه سنگی بوده و در این رستوران نیز مهمانان تنها غذاهایی را مصرف می کنند که در اختیار انسان عصر حجر نیز وجود داشته است. این بدین معناست که در این رستوران خوراکی های مختلف از جمله میوه و سبزیجات، گوشت، ماهی، تخم مرغ، مغزها، دانه ها و گیاهان ارگانیک بوده و هیچ گونه عملیات فرآوری روی آنها انجام نمی شود. افرادی که وسواس شدیدی به این موضوع دارند، پیرامون این ایده یک سبک زندگی کامل تشکیل داده و تمام فعالیت های انسان غارنشین مانند بلند کردن سنگ و پابرهنه دویدن را تقلید می کنند. بعضی از آنها حتی با تصور اینکه انسان غارنشین به هنگام شکار و دویدن خون از دست می داده، هر چند ماه خون اهدا می کنند!
رژیم غذایی عصر پارینه سنگی یکی از پدیده های نسبتا جدید است. مالک این رستوران می گوید: «این موضوع در آمریکا بیشتر از سایر نقاط، طرفدار دارد چرا که مردم پس از مدت های طولانی مصرف غذاهای فوری و نسل ها بیماری و سختی متوجه روش های جایگزین شده اند.»
برخلاف ریشه های عصر حجری رستوران، آشپزان خود را مجاز به استفاده از برخی وسایل مدرن آشپزخانه حین تهیه ی غذاها می دانند. مالک این رستوران تصریح می کند: «البته ما روی آتش غذا درست نمی کنیم! گرچه با وجود داشتن ماکروویو در آشپزخانه، تمام تلاش ما این است که از آن اجتناب کنیم.»
منبع : amusingplanet