وهم انگیزترین روستاهای متروکه دنیا

5
از 4 رای
آگهی الفبای سفر - جایگاه K - دسکتاپ
وهم انگیزترین روستاهای متروکه‌ی دنیا! +تصاویر
06 شهریور 1397 07:00
0

چه جایی را برای سفر می‌پسندید؟ همیشه چه نوع سبک و سیاقی را برای سفرهایتان انتخاب می‌کنید؟ شاید در ذهنتان مقاصدی چون سواحل زیبا، کوه‌ها و یا شهربازی‌های بزرگ دنیا نقش ببندند. در این میان افرادی وجود دارند که همواره اهل ماجراجویی هستند و مناطقی را برای گردش انتخاب می‌کنند که هرکسی جرات بازدید از آنها را ندارد. سفر به پرتگاه‌ها، بازدید از اماکن متروک و جزایر دورافتاده از این دست انتخاب‌ها هستند.

امروز روستاهایی را در سراسر دنیا معرفی می‌کنیم که بسیار وهم‌انگیز هستند و چند سالی‌ست که خالی از سکنه شده‌اند. با لست‌سکند تا انتهای این مطلب همراه باشید تا ببینید آیا شما شجاعت دیدن این روستاهای ترسناک را دارید یا خیر.

1-دالول، اتیوپی

دالول در اتیوپی، یکی از کشورهای شاخ آفریقا واقع شده است. دالول را با آتشفشان‌های فعال و معادن نمکش می‌شناسند. دمای هوا در این روستا بسیار بالاست و مردم این روستا همواره با مشکل کمبود آب و فقر روبه‌رو بوده‌اند. گرمای طاقت‌فرسا باعث شده تا دالول حالا به روستایی خالی از سکنه و غبارآلود تبدیل شود. تصاویری که در ادامه مشاهده می‌کنید مربوط به قسمتی از دالول است که از سال 1960 تاکنون دیگر هیچ‌کس در آن زندگی نمی‌کند. دالول گرمترین منطقه‌ی مسکونی روی زمین بوده و همواره نیز بر شدت گرما در اینجا افزوده می‌شود.

دالول، اتیوپی

دالول، اتیوپی

2-کیلامبا، آنگولا

کیلامبا یا (Novi Cidade de Kilamba) در نزدیکی شهر لوآندا در آنگولاست. پروژه‌ی ساخت کیلامبا با هدف اسکان 500.000 نفر آغاز شد و قرار بود به سرعت توسط یک کمپانی چینی ساخته شود. در طرح ساخت کیلامبا آمده که قرار است ساختمان‌هایی با کاربری‌های متفاوت اعم از مرکز خرید، بانک، مدرسه، سینما، هتل و... ساخته شوند اما چنین نشد. حالا شاهدیم که از سال 2012 تنها 220 آپارتمان در کیلامبا به فروش رسیده‌اند و پیشرفت شهر به‌قدری کند است که گویا هیچ کسی در آن وجود ندارد. کیلامبا در واقع شهری خالی از سکنه است که به بازدیدکننده‌ها حسی وهم‌انگیز القا می‌کند.

کیلامبا، آنگولا

کیلامبا، آنگولا

3-کلومانسکوپ، نامیبیا

کلومانسکوپ (kolmanskop) در میان بیابان نامیبیا قرار دارد. این روستای خالی از سکنه را در سال 1908 کشف کردند و از همان زمان هیچ‌کسی در آن اقامت نداشت. البته باید اشاره کنیم که اینجا بیشتر شبیه به یک شهر است زیرا وسعت زیادی دارد و ساختمان‌هایی چون بیمارستان، مدرسه، کلاب و ... در آن به چشم می‌خورند.

اعتقاد بر این است که ساکنان کلومانسکوپ از استخراج و فروش الماس امرار معاش می‌کردند، اما بعد از جنگ جهانی مردم شغلشان را از دست دادند و به مرور اینجا به روستایی متروکه تبدیل شد.

کلومانسکوپ، نامیبیا

کلومانسکوپ، نامیبیا

4-تاورغا، لیبی

این روستای خالی از سکنه در سال 2011 توسط شورای ملی انتقالی لیبی تخلیه شد. این شورا را گروهی تشکیل دادند که با حکومت معمر قزافی مخالف بودند و برای براندازی‌اش شورش کردند.

آمارها نشان می‌دهند که در سال 2006 حدود 24000 نفر در تاورغا زندگی می‌کردند ولی با زور مجبور به ترک خانه‌هایشان شدند. تاورغا در حال حاضر سرزمینی کاملا متروکه است.

تاورغا، لیبی

تاورغا، لیبی

5-پومونا، نامیبیا

در سال 1910 پومونا (Pomona) هیچ شباهتی به وضعیت کنونی‌اش نداشت. تا آن زمان اینجا منطقه‌ای مسکونی برای معدنچیان الماس بود. برخی منابع گفته‌اند که حدود 1 میلیون قطعه الماس از پومونا استخراج شده است. متاسفانه بعد از مدتی دیگر الماسی از پومونا به‌دست نیامد و همین موضوع سبب شد تا این روستا خالی از سکنه و ترسناک شود. شاید با نگاهی به تصاویر برای شما هم سخت باشد که قبول کنید روزی افراد بسیار ثروتمندی در اینجا زندگی می‌کردند.

پومونا، نامیبیا

پومونا، نامیبیا

6-پرامیدن، نروژ

اهرام یا پرامیدن (Pyramiden) در مجمع‌الجزایر سولبار قرار دارد که مالکیت آن را کشور نروژ بر عهده دارد. این مکان را سوئدی‌ها در سال 1910 کشف کردند و سپس آن را به اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی یا همان روسیه فروختند. پس از فروپاشی اتحاد شوروی و به عبارت دقیق‌تر از سال 1998 روس‌ها به فعالیتشان در منطقه پایان دادند و به همین خاطر پرامیدن متروک شد. نکته‌ی جالب درباره‌ی این منطقه، سالم بودن همه‌ی ساختمان‌هاست.

از سال 2007 تورهایی تشکیل شدند تا گردشگران علاقه‌مند را به این منطقه‌ی متروکه ببرند، اگر شما هم دوست دارید می‌توانید از پرامیدن دیدن کنید.

پرامیدن، نروژ

پرامیدن، نروژ

7-Oradour-sur-Glane massacre، فرانسه

این منطقه در سال 1944 توسط وافن اس‌اس نابود شد. وافن اس‌اس یکی از شاخه‌های نظامی آلمانی‌ها در طی جنگ جهانی بود. در طی این حادثه 642 نفر از ساکنان این منطقه کشته شدند که در بینشان 205 کودک و 245 زن نیز وجود داشت.

از حمله‌ی وافن اس‌اس به این ناحیه تنها یک زن 47 ساله به نام مارگاریت روفانچه (Marguerite Rouffanche) جان سالم به در برد. حالا (Oradour-sur-Glane massacre) به موزه تبدیل شده است و علاقه‌مندان می‌توانند از اینجا دیدن کنند.

Oradour-sur-Glane massacre، فرانسه

Oradour-sur-Glane massacre، فرانسه

8-کایاکوی، جنوب غربی ترکیه

این روستا در قرن هجدهم ساخته شده و گفته می‌شود که تا سال 1923 مسیحیان یونانی در آن زندگی می‌کردند. از زمان درگیری‌های میان ترکیه و یونان، کایاکوی متروکه شد اما هنوز هم کلیساهایی مربوط به یونانیان در این روستا به چشم می‌خورند که تا حدود زیادی سالم هستند.

کایاتوی، جنوب غربی ترکیه

کایاتوی، جنوب غربی ترکیه

9-اولی، سوئیس

اولی (Äuli) توسط دولت سوئیس ساخته شده بود تا مکانی باشد برای اسکان نظامیان و آموزش نیروهای حرفه‌ای برای جنگ، اما همانطور که می‌بینید پس از مدت کوتاهی اولی به منطقه‌ای خالی از سکنه و وهم‌انگیز تبدیل شد.

اولی، سوئیس

اولی، سوئیس

10-کاپهیل، انگلیس

روستای کاپهیل (Copehill) نزدیک شهر ویلتشر (Wiltshire) انگلیس قرار گرفته است. این روستا توسط انگلیسی‌ها ساخته شد تا مکانی برای مقابله با آلمانی‌ها باشد. کاپهیل در سال 1988 ساخته و بعد از مدت کوتاهی خالی از سکنه شد.

کاپهیل، انگلیس

کاپهیل، انگلیس

منبع: io9.gizmodo.com

زهرا میرزایی