راهنمای جامع سفر به آلاچاتی ترکیه + نکات سفر و عکس

4.4
از 105 رای
آگهی لست سکند - مرجع قیمت ۲ - جایگاه K - دسکتاپ
آلاچاتی ، شهری بسیار زیبا و متفاوت در ترکیه + تصاویر
04 آبان 1401 08:00
30

اگر در سفر به کشور ترکیه به دنبال هتل‌های لوکس، مراکز خرید چند طبقه و تفریحات مدرن و آنچنانی هستید، هرگز به شهر آلاچاتی ترکیه سفر نکنید. اما اگر از اقامت در خانه‌های سنگی با قدمت بیش از 100 سال، از صرف صبحانه  لذیذ و سالم روستایی، از پرسه در کوچه‌ها و گذرگاه‌های سنگفرش شده تنگ و باریک که با گل‌های کاغذی رنگارنگ، آذین شده، از استراحت و نوشیدن قهوه در قهوه‌خانه‌هایی از جنس سنگ و چوب و گوش دادن به موسیقی ملایم ترکی و یونانی یا دیدن دکان‌های قدیمی و خرید صنایع دستی و اجناس عتیقه لذت می‌برید، آلاچاتی برای شما یک مقصد فراموش نشدنی خواهد بود.

اگر قصد دارید آلاچاتی ترکیه را برای سفرتان انتخاب کنید، هر آنچه درباره آن لازم است بدانید را در این مطلب از لست سکند برایتان جمع‌آوری کرده‌ایم که تجربه ناب‌تری از سفرتان داشته باشید. پس در ادامه متن همراه ما باشید.

07.jpg

شهر آلاچاتی کجاست؟

در فاصله 75 کیلومتری غرب شهر ازمیر که از بنادر مهم غرب کشور ترکیه محسوب می‌شود و در ورودی شبه جزیره چشمه از نواحی ساحلی دریای اژه، شهر کوچکی وجود دارد که به دلیل خانه‌ها، کوچه‌ها و گذرگاه‌های سنگی و منحصر به فردش، هم اکنون مقصد بسیاری از گردشگران در سراسر نقاط مهم دنیا است. به دلیل کم بودن فاصله ازمیر تا آلاچاتی معمولا مسافران در سفر به ازمیر، یک روز  را در آلاچاتی سپری می‌کنند. فاصله این شهر کوچک با شهر ساحلی چشمه، حدود 10 کیلومتر است و در فاصله 2 کیلومتری از ساحل طولانی و وسیع ایلیجا در شمال و خلیج آلاچاتی در جنوب، قرار دارد.

از فرودگاه عدنان مندرس یا مرکز شهر ازمیر، خطوط حمل و نقل مجهز و منظمی به وسیله اتوبوس و مینی بوس به مقصد آلاچاتی برقرار است یا اگر کمی بودجه بیشتری داشته باشید، می‌توانید با تاکسی خود را به آن شهر کوچک و در عین حال زیبا و منحصر به فرد برسانید. آلاچاتی یکی از سنتی‌ترین شهرهای ترکیه است که معماری و محیط فوق‌العاده جذاب آن بسیاری از گردشگران را مجذوب خود می‌کند. البته به هر کدام از شهرهای ترکیه سفر کرده باشید، می‌توانید خودتان را به آلاچاتی برسانید، کافی است پیش از سفر مسیرهایش را بررسی کنید.

لیست قیمت تورهای ترکیه

موقعیت مکانی آلاچاتی
موقعیت مکانی شهر آلاچاتی ترکیه

تاریخچه آلاچاتی ترکیه

شهر آلاچاتی در دوران باستان، Agrilia نامیده می‌شد. این شهر در مرکز منطقه‌ای به نام «یونیا» در آناتولی غربی بود که از جنوب ازمیر تا رودخانه مندرس امتداد پیدا می‌کرد. نزدیکترین شهر «یونی» به آلاچاتی، «اریترای» نام داشت که روستایی از آلاچاتی است که اکنون به نام «ایلدیری» شناخته می‌شود.

نام شهر آلاچاتی برای اولین بار در اوایل دوران عثمانی در منبعی با عنوان «سفرنامه‌های اولیا چلبی» آمده است. این شهر نام خود را از یک قبیله Alacaat گرفته است که در آن زمان در روستا ساکن شده بودند. در دهه 1830، داستان این شهر به آرامی شروع به تغییر کرد.

در آن زمان وزیر بزرگ دستور داد که باتلاق آلاچاتی خشک شود چون عامل مالاریا بود، باری این کار کارگران یونانی را از جزایر اطراف برای انجام این کار به این منطقه آورد. این کارگران یونانی در زمین‌های آلاچاتی به کشاورزی مشغول شدند و دیگر به شهر خود بازنگشتند. آنان به ایجاد و پرورش باغات انگور و زیتون روی آوردند و اقدام به حفر کانالی از روستا به خلیج جنوبی منطقه کردند که انجام این موارد به توسعه و رونق تولید و تجارت در آن روستا منجر شد. برخی از افرادی که در سال 1914 از جنگ بالکان فرار کرده بودند هم به آلاچاتی آمدند. وقتی این افراد فراری توسط مردم یونان دیده شدند، خانه‌های خود را ترک کردند و با قایق‌ها به سمت ساکیز آداسی رفتند.

در سال 1924، مهاجرانی از سالونیکی به این منطقه سفر کردند. این افراد به دلیل عدم آشنایی با کشاورزی تاکستان‌های منطقه، به تولید تنباکو و دامپروری روی آوردند. امروزه در آلاچاتی کشاورزی قابل توجهی مشاهده نمی‌شود. خانه‌های سنگی بازسازی شده، اغلب بین سال‌های 1850 و 1890 ساخته شده‌اند. ترکیه و یونان در سال 1923 معاهده «تبادل جمعیت» را امضا کردند و طبق این معاهده، حدود 2 میلیون نفر از خانه‌های خود نقل مکان کردند. در این جریان، مسلمانان مقیم یونان، به جز یونانیان ارتدوکس در استانبول و مسلمانان تراکیه غربی، به ترکیه و یونانیان ارتدوکس مقیم ترکیه به یونان فرستاده شدند. بنابراین، جمعیت آلاچاتی طی 10 سال کوتاه به طور کامل تغییر کرد، زیرا جمعیت مبادله شده از سالونیک، کاوالا و کرت به مهاجران آلبانیایی و بوسنیایی که از کوزوو و بوسنی در طول جنگ بالکان آمده بودند، اضافه شدند.

آسیاب بادی آلاچاتی
آسیاب‌های بادی آلاچاتی ترکیه

چگونه به آلاچاتی سفر کنیم؟

اگر قصد سفر به شهر آلاچاتی ترکیه را دارید از دو راه می‌توانید خود را به این شهر برسانید. زمینی و هوایی؛ البته باید توجه داشته باشید که به دلیل فاصله زیاد آلاچاتی از ایران، معمولا گردشگران از تورهای آلاچاتی هم استفاده می‌کنند و سفر هوایی را به سفر زمان‌بر زمینی ترجیح می‌دهند. البته هستند کسانی که زمان برایشان فاکتور مهمی به شمار نیامده و ترجیح می‌دهند به صورت زمینی و شهر به شهر خود را به آلاچاتی برسانند و همزمان از زیبایی‌های مسیر هم بازدید کنند. 

راه هوایی سفر به آلاچاتی ترکیه

پرطرفدارترین راه برای رسیدن به شهر آلاچاتی استفاده از هواپیما است. این راه آسان‌تر و کم هزینه‌تر از سفر زمینی به آلاچاتی خواهد بود. با توجه به قیمت سوخت در ترکیه، به‌صرفه‌تر آن است که پروازهای مستقیم تهران به ازمیر را بخرید و از ازمیر خود را به این شهر توریستی برسانید. توجه داشته باشید آلاچاتی فرودگاه ندارد و نزدیکترین فرودگاه به آن، فرودگاه عدنان مندرس شهر ازمیر است. پس در واقع مسیر هوایی مستقیمی به آلاچاتی وجود ندارد و حتما لازم است مسافتی را به صورت زمینی طی کنید که در بخش بعد توضیح می‌دهیم.

راه زمینی سفر به آلاچاتی ترکیه

 برای بازدید از این شهر زیبا می‌توانید از راه زمینی و سفر با خودروی شخصی اقدام کنید. اگر زمان کافی دارید و به مسافرت جاده‌ای هم علاقه‌مندید، سفر به آلاچاتی می‌تواند تجربه‌ای متفاوت را در اختیار شما قرار دهد. برای این کار باید خودتان را به یکی از 3 مرز ایران و ترکیه برسانید و با انجام امور مرزی، سفر خود را در خاک ترکیه آغاز کنید. انتخاب مسیر می‌تواند نسبت به سلیقه شما متفاوت باشد اما در هر صورت فاصله تهران تا آلاچاتی ترکیه حدود 2788 کیلومتر است. 

البته اگر بخواهید از دیگر شهرهای ترکیه به صورت زمینی به آلاچاتی هم بیایید، امکان پذیر است. فاصله ازمیر تا آلاچاتی 77 کیلومتر است. از فرودگاه ازمیر دو راه برای رسیدن به شهر آلاچاتی وجود دارد. راه اول استفاده از اتوبوس‌هایی به نام هاواش است که برنامه حرکت آن‌ها از ازمیر به چشمه در فرودگاه وجود دارد. این اتوبوس‌ها در فواصل زمانی مشخصی از ازمیر به شهر چشمه می‌روند. هزینه اتوبوس‌های هاواش مقرون‌به صرفه است و با طی زمانی در حدود 1.30 تا 2 ساعت شما را به شهر آلاچاتی می‌رسانند. راه دیگر استفاده از تاکسی است که البته هزینه آن بسیار بیشتر می‌شود.

فاصله تهران تا آلاچاتی
یک مسیر زمینی از تهران تا آلاچاتی ترکیه

 

اتوبوس آلاچاتی
اتوبوس‌های هاواش

بهترین زمان برای سفر به آلاچاتی

بهترین زمان برای بازدید از آلاچاتی، فصل بهار (مارس تا مه) است. اما برای کسانی که علاقه‌مند به آفتاب و ساحل هستند، فصل تابستان (ژوئن تا سپتامبر) مناسب‌ترین ماه است. بهار زمان خوبی برای سفر به آلاچاتی به شمار می‌آید، زیرا هوای این شهر خوب و نسبتاً خشک و  زمان بسیار خوبی برای گشت و گذار و کاوش در شهر قدیمی است. بادهای شدید، آلاچاتی را به مکانی ایده‌آل برای موج‌سواری تبدیل کرده است.

این شهر آب و هوای معتدل و مدیترانه‌ای دارد و بارش‌ها با شروع فصل پاییز و زمستان افزایش می‌یابند. تجربه مسافران نشان می‌دهد که زمستان‌ها زمان مناسبی برای بازدید از این شهر نیست، زیرا آلاچاتی یکی از آن شهرهایی است که باران زمستانی در آن اتفاق می‌افتد و این موضوع فصل زمستان را مرطوب و سرد می‌کند و عملا استفاده از آب‌های فیروزه‌ای دریای اژه را غیر ممکن می‌سازد. 

آلاچاتی ترکیه
هوای ابری در آلاچاتی ترکیه

در آلاچاتی ترکیه کجا اقامت کنیم؟ ‏

اگر محدودیتی در بودجه سفرتان ندارید، بهترین مکان برای اقامت در آلاچاتی ترکیه، یک خانه سنگی قدیمی است که به مسافرخانه شیک تبدیل شده است. به دلیل بافت تاریخی شهر، هتل‌های لوکس و چندین طبقه در آن وجود ندارند، اما این شهر قدیمی چندین هتل بوتیک (که قبلا عمارت‌های سنگی بوده‌اند) دارد که اقامتی به یاد ماندنی را برای مسافران رقم می‌زند. این خانه‌ها فوق‌العاده راحت هستند و امکانات مناسبی در اختیار گردشگران قرار می‌دهند.

یکی از معروف‌ترین اقامتگاه‌های محبوب آلاچاتی بین مسافران، اقامتگاه موریسی آولو است. اگر به دنبال اقامتی مقرون به صرفه هستید، اقامتگاه‌های زیادی دورتر از مرکز تاریخی شهر پیدا خواهید کرد. این موضوع تا حد زیادی به بودجه شما بستگی دارد. بوتیک هتل‌های خانوادگی در آلاچاتی به دلیل توریستی بودن این شهر و تقاضای زیاد، قیمت بالایی دارند. اگر رفت و آمد برایتان دشوار نیست، می‌توانید در شهر چشمه اقامت کنید و با دولموش و وسایل نقلیه دیگر خودتان را به آلاچاتی برسانید. هتل‌های چشمه از نظر قیمت مقرون به صرفه هستند و به سواحل دسترسی بهتری دارند.

بوتیک هتل آلاچاتی
نمونه‌ای از بوتیک هتل‌ها در آلاچاتی ترکیه

در آلاچاتی ترکیه چه چیزهایی بخوریم؟

آلاچاتی مملو از رستوران‌ها، کافه‌ها و غذاخوری‌های متنوع با محیطی گرم و صمیمی و فضایی دل انگیز، جذاب و دیدنی است. به دلیل استفاده از چوب و سنگ در طراحی و معماری داخلی و وجود گل‌های کاغذی در نمای خارجی این رستوران‌ها، بسیاری از گردشگران مجذوب سفر به این شهر می‌شوند. در آلاچاتی صرف غذا و نوشیدنی در فضای باز بسیار متداول است و نشستن روی میز و صندلی های چوبی و رنگارنگ و چشیدن طعم‌های متنوع غذاهای ترکی و یونانی و دیدن گردشگرانی که از کوچه‌ها و گذرگاه‌های تنگ و باریک سنگفرش شده عبور می‌کنند، یکی از پرطرفدارترین تفریحات و لذت‌های شهر است. قیمت غذاهای آلاچاتی هم تقریبا شبیه سایر شهرهای ترکیه است.

قیمت غذا در ترکیه

رستوران‌های از مزرعه تا میز آلاچاتی

اگر می‌خواهید در سفرتان به جای فست فودهای مضر، سبزیجات و میوه‌های سالم و ارگانیک و غذاهای خوش طعم دریای اژه را امتحان کنید، رستوران‌های مزرعه تا میز آلاچاتی برای شما مناسب هستند! اگر می‌خواهید سبزیجات و میوه‌های تولید شده توسط کشاورزان ساکن آلاچاتی را به تازه‌ترین شکل میل کنید، اسما یاپرائی (Asma Yaprağı) را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این کافه بسیار محبوب با محیطی دلپذیر، غذاهای کامل دریای اژه را با پیش غذاهای تازه روزانه و غذاهای حاوی روغن زیتون را سرو می‌کند. از طرفی اگر می خواهید شب خود را در رستوران شیک‌تری بگذرانید، رستوران بیبلوس برای شما مناسب خواهد بود. منوی این رستوران که با توجه به فصل تغییر می‌کند، شما را با غذاهای سالم دریای اژه شگفت‌زده می‌کند.

غذاهای ارگانیک و خاص آلاچاتی

در مکان‌های ذکر شده، علاوه بر این که می‌توانید انواع غذاها و نوشیدنی‌های بین‌المللی و ترکیه‌ای معروف را با طعم‌های خاص و ظاهری دلپذیر میل کنید. امتحان خوردنی‌های مخصوص آن منطقه که به وسیله سبزیجات و چاشنی‌ها و افزودنی‌های خاص، طعم‌دار شده، بسیار جالب و مورد علاقه بیشتر گردشگران است. غذاهایی که با بیش از 100 گونه گیاه دارویی و درمانی منطقه طبخ شده یا خوردنی‌ها و نوشیدنی‌هایی که با استفاده از صمغ درختان محلی، معروف به درختان آدامس، تهیه شدند.

نان‌ها، مرباهای خانگی، بستنی‌ها و حتی نوعی از قهوه ترک با این ماده خوشبو و آرامبخش طعم‌دار می‌شود. صبحانه‌های متنوع و رنگارنگ، غذاهای لذیذ دریایی و ساندویچ محلی به نام Kumrucu، همچنان پرطرفدارترین غذاهایی هستند که در این شهر زیبا سرو می‌شوند.

کافه های آلاچاتی
کافه‌ای زیبا در آلاچاتی
کافه آلاچاتی
فضای کافه‌های آلاچاتی ترکیه

در آلاچاتی ترکیه ‏چه تفریحاتی انجام دهیم؟ ‏‏

اگر به دنبال تفریحات ساحلی متنوع هستید، باید کمی از شهر آلاچاتی دور شوید و به شهر چشمه ترکیه مراجعه کنید. این شهر تفریحات بیشتری دارد. درست است که تفریح در آلاچاتی محدودتر از شهر چشمه است، اما به این معنی نیست که در این شهر نمی‌توانید خوش بگذرانید. در ادامه به بررسی تفریحات آلاچاتی ترکیه می‌پردازیم.

تفریحات آلاچاتی

محبوب‌ترین تفریحی که می‌توانید در آلاچاتی انجام دهید، موج سواری است. موج سواری به معنای واقعی کلمه نماد این شهر است است. وقتی در ورودی شهر آلاچاتی هستید، یک مجسمه مرد موج سوار را خواهید دید. در آلاچاتی یک منطقه موج سواری وجود دارد که کل مدارس موج سواری در آن واقع شده است. در این مدارس شما می‌توانید موج سواری را از سطح مبتدی تا پیشرفته یاد بگیرید.

علاوه بر موج سواری‌، کایت سواری‌، ورزش‌ها و تفریحات آبی و برگزاری تورهای دریایی از بندر و اسکله از دیگر تفریحات آلاچاتی در دو کیلومتری جنوب شهر هستند که در ماه‌های می تا اکتبر در دسترس گردشگران هستند. همچنین، پیاده‌روی و قدم زدن در کوچه‌ها و گذرگاه‌های پیچ در پیچ و سنگ‌فرش که یادآور شهرهای یونان باستان است، تماشای خانه‌های سنگی منحصر به فرد و زیبا مثل بناهای قرون وسطایی که نمای آن‌ها به وسیله گل‌های کاغذی رنگارنگ تزیین شده، نشستن و وقت گذرانی در رستوران‌ها و کافه‌های دیدنی و متعدد شهر همراه دوستان و همسفران، تفریح مورد علاقه اکثر گردشگران است. 

جشنواره‌‌های آلاچاتی

جشنواره گیاهان دارویی آلاچاتی: پیشنهاد ما این است که در روزهای جشنواره گیاهان دارویی از آلاچاتی دیدن کنید. جشنواره گیاهان آلاچاتی یک رویداد بسیار جالب است که هر ساله در این شهر برگزار می‌شود. به لطف این جشنواره، می‌توانید دریای اژه را از جنبه‌های مختلف آن در طول رویدادهای تاریخی بشناسید. از آنجایی که منطقه دریای اژه به دلیل گیاهانش معروف است، گونه‌های گیاهی متنوعی در اینجا رشد می‌کنند.

در واقع از آنجایی که این جشنواره یک رویداد برای ترویج گیاهان منطقه اژه است، غرفه‌هایی از گیاهان خاص منطقه برپا می‌شود. در برخی از این غرفه‌ها غذاهای گیاهی محلی طبخ و سرو می‌شود. در طول این جشنواره، می‌توانید فرصتی برای ملاقات با گیاه شناسان معروف دریای اژه نیز داشته باشید. بنابراین، می‌توانید ویژگی‌ها و مزایای این گیاهان را مستقیماً از پرورش دهندگان آنها بیاموزید. همچنین می‌توانید گیاهان خاص دارویی این منطقه را خریداری کنید. این جشنواره معمولاً در هفته اول ماه آوریل برگزار می‌شود.

جشنواره آلاچاتی
جشنواره گیاهان دارویی آلاچاتی ترکیه

جشنواره بادبادک آلاچاتی: فستیوال بادبادک آلاچاتی با حمایت شهرداری چشمه برگزار می‌شود. در جشنواره‌ای که بادبادک‌های حرفه‎‌ای داخلی و خارجی حضور دارند، آسمان آلاچاتی و چشمه با بادبادک رنگ آمیزی می‌شود. ما به شما توصیه می‌کنیم جشنواره بادبادک را تجربه کنید، چرا که در آن بیش از هزار بادبادک میان مردم توزیع می‌شود. اتوبوس به Alacati و Cesme در طول این جشنواره رایگان است.

تفریح در آلاچاتی
جشنواره بادبادک آلاچاتی

جشنواره موج سواری: در جشنواره موج سواری آلاچاتی که معمولاً در ماه جولای برگزار می‌شود، مشهورترین موج سواران آلاچاتی و کشور ترکیه با هم رقابت می‌کنند. این جشنواره علاوه بر محیطی شاد، تجربه‌ای جذاب را برای مسافران به ارمغان می‌آورد.

تفریح آلاچاتی
جشنواره موج سواری آلاچاتی ترکیه

مراکز خرید آلاچاتی

وقتی برای بازدید به شهری سفر می‌کنید، مشتاق هستید یادگاری از آن سفر همراه خود بیاورید که این خاطرات آن را به شما یادآوری کند. به همین دلیل، خرید در طول سفر اجتناب ناپذیر است. آلاچاتی، محبوب‌ترین تفرجگاه ترکیه، جایی است که نمی‌توانید به هوس خرید کردن خود نه بگویید. این شهر در تابستان و زمستان به مقصد گردشگران خارجی و داخلی تبدیل می‌شود، به خصوص در تابستان، زیرا بسیاری از مردم با رویای شنا در آب‌های آبی و شفاف دریای اژه به این شهر می‌آیند. اما در کنار این زیبایی‌های طبیعی، خرید کردن نیز برای التیام روح لازم است.

همانطور که می‌دانید، آلاچاتی مکانی است که به خاطر خیابان‌های تزئین شده با سنگفرش مشهور است و این خیابان‌ها مغازه‌ها و بازارهای محلی زیادی را در خود جای داده‌اند که در آن‌ها می‌توانید هر آن چیزی که می‌خواهید را بیابید. مغازه‌های این شهر رنگارنگ مانند باقی بخش‌هایش بسیار جذاب و دیدنی هستند. در این شهر خبری از مراکز خرید لوکس و مدرن و چندین طبقه نیست اما به جای آن مغازه‌های محلی زیبا به سبک یونانی میزبان شما خواهند بود.

شما به راحتی می‌توانید کالاهای زیادی برای هدیه به عزیزان خود در این شهر پیدا کنید. یک دستبند یا گردنبند که از نمایشگاه‌های شبانه خیابانی زیورآلات دست ساز، سوغاتی عالی برای دوستان شما خواهد بود. همچنین یک کالای عتیقه که از بازار عتیقه آلاچاتی بخرید هدیه بسیار خاصی به شمار می‌آید. بازار عتیقه آلاچاتی که در مرکز آلاچاتی واقع شده است، در اطراف مسجد پازار یری روزهای شنبه و یکشنبه برگزار می‌شود. در این بازار می‌توان مجسمه‌ها و نقاشی‌هایی را نه تنها از ترکیه بلکه از کشورهای دیگر نیز یافت. 

بازار آلاچاتی
مغازه‌های شهر آلاچاتی
خرید در آلاچاتی
بازار آلاچاتی

جاذبه‌های گردشگری آلاچاتی ترکیه

آلاچاتی شهر جذاب، قدیمی و یونانی در سواحل دریای اژه ترکیه است که برای گردشگران جذابیت‌های فراوانی دارد. مرکز تاریخی آلاچاتی مملو از ویلاهای سنگی زیبا و خیابان‌های باریک و کافه‌دار منتهی به آن‌ها است. آسیاب‌های بادی کلاسیک، مسجدی منحصربه‌فرد و بازاری سنتی این شهر را از دیگر مقاصد ترکیه متمایز می‌کند. ناگفته نماند که سواحل بی‌شمار آلاچاتی و فرصت‌های موج سواری آن، یکی دیگر از دلایل مراجعه توریست‌ها به این منطقه هستند. در ادامه چند جاذبه مهم این شهر را معرفی خواهیم کرد.

1. هنرهای خیابانی آلاچاتی (Alacati street arts)

این جاذبه نهفته در آلاچاتی کمتر شناخته شده است. خیابان‌های آلاچاتی مجموعه‌ای شگفت انگیز از هنر را در خود ثبت کرده‌اند. از نقاشی پانداهای کوچک، گل‌ها و پرندگان گرفته تا غذاها، انواع هنرهای خیابانی را در آلاچاتی ترکیه خواهید یافت. فقط در کوچه پس کوچه ها پرسه بزنید و نقاشی مورد علاقه خود را بیابید و با آن عکسی به یادگار بگیرید.

جاذبه های آلاچاتی
نقاشی روی دیوارها از جاذبه های آلاچاتی

2. آسیاب‌های بادی دئیرمنلری (Alaçatı Değirmenleri)

شاید بتوان یکی از تاریخی‌ترین آثار موجود در شهر آلاچاتی را پارک آسیاب بادی دانست. 4 آسیاب بادی سنگی در مرتفع‌ترین نقطه مرکز شهر وجود دارند که در سال 1850 ساخته شدند و امروزه به نماد آلاچاتی تبدیل شده‌اند. سواحل دریای اژه ترکیه تقریباً در طول سال شاهد وزش بادهای شدیدی است. وجود آسیاب‌های بادی در این منطقه کاملا طبیعی است. این 4 آسیاب بادی در حال حاضر به درستی کار نمی‌کنند، اما می‌توانید چندین آسیاب بادی مدرن دیگر را در سراسر پارک تاریخی آسیاب بادی آلاچاتی ببینید. پارک آسیاب بادی به دلیل قرار گرفتن در بالاترین نقطه، جایی است که می‌توانید مناظر خیره کننده‌ای از شهر قدیمی و فراتر از آن را ببینید. 

  • ساعت کاری آسیاب‌های بادی: 24 ساعته

موقعیت آسیاب‌های بادی آلاچاتی

جاذبه آلاچاتی
آسیاب‌های بادی آلاچاتی ترکیه

3. مسجد بازار آلاچاتی (Alaçatı Pazaryeri Camii)

یکی دیگر از جاذبه های تاریخی شهر آلاچاتی، مسجد بازار آلاچاتی است که در سال 1874 به عنوان یک کلیسای یونانی ساخته شد و بعداً به مسجد تبدیل شد. نمای بیرونی این مسجد ساده است و از همان سنگ‌هایی ساخته شده است که برای ساخت عمارت‌های سنگی آلاچاتی استفاده شده است. این موضوع باعث می‌شود این مسجد با مساجد دیگر ترکیه کاملا متفاوت باشد.

  • ساعت کاری مسجد آلاچاتی: 10:00 صبح تا 8:00 شب

موقعیت مسجد آلاچاتی

lastsecond.ir-Travel guide to Alacati 21.jpg
مسجد مارکت پلیس آلاچاتی

‏3. ساحل آلاچاتی (Alacati beach)

بهترین ویژگی شهر آلاچاتی، نزدیک بودن به ساحل است. چند ساحل با ماسه‌های سفید در اطراف آلاچاتی وجود دارد. برخی از محبوب‌ترین سواحل اطراف این شهر عبارتند از Delikli Koyu، Spiaggia Grande، Ilica Beach و Wyndy Beach. ساحل Ilica تنها 15 دقیقه با ماشین از شهر قدیمی آلاچاتی فاصله دارد. 

ساحل آلاچاتی
ساحل در نزدیکی آلاچاتی

4. خیابان کمال پاشا (kemal pasa street)

خیابان اصلی آلاچاتی کمال پاشا، خیابانی شلوغ و سرزنده و یک سرزمین رویایی است. در این خیابان سنگفرش شده، خانه‌های سنگی با پنجره‌های آبی، گل‌های شمعدانی و یاس که در هر گوشه‌ای شکوفا شده است، وجود دارد. خیابان کمال پاشا جایی است که می‌توانید نمونه‌های بی‌نظیر و باشکوهی از ساختمان‌های سنگی 150 ساله را پیدا کنید و بهترین عکس‌های سفرتان را با آن‌ها ثبت کنید.

آلاچاتی ترکیه
خیابان کمال پاشا آلاچاتی

 سخن آخر

سفر به آلاچاتی ترکیه سفری متفاوت به این کشور است. کسانی که علاقه‌مند هستند از معماری یونانی بازدید کنند در این شهر زیبا به هدف خود خواهند رسید. شاید برای بسیاری از گردشگران این سوال پیش آمده باشد که آلاچاتی کجاست و چگونه می‌توان به آن سفر کرد. ما در این راهنمای سفر به آلاچاتی سعی کردیم اطلاعات مفیدی را از این شهر رویایی در اختیارتان بگذاریم. اگر شما هم تجربه سفر به این شهر را داشتید، می‌توانید تجربیات خود را در قسمت نظرات با باقی کاربران به اشتراک بگذارید. اگر هم نیاز به تجربه سایر مسافران داشتید، پیشنهاد می‌کنیم سفرنامه‌های آلاچاتی را بخوانید.

  

تألیف: تیم نویسندگان لست سکند

غزاله مظلوم پرست
غزاله مظلوم پرست

وقتی یک رشته تحصیلی نامرتبط با شغل، ذوق دانستن، عشق به نوشتن و علاقه به گردشگری درون من به هم رسید، تبدیل به ترکیب عجیبی با عنوان «زیست‌شناس نویسنده در حوزه گردشگری» شدم! وقتی که می‌نویسم، روحم همراه نوشته‌هایم سفر می‌کند. آنچه من را دست به قلم می‌کند، عشق به سفر است. اکنون با هر نوشته، نقطه جدیدی از جهان را کنکاش می‌کنم که شاید هیچگاه موفق‌ به دیدنش نشوم!