حقایقی ریز و درشت از رستوران و صنعت رستوران داری در آمریکا

3.8
از 4 رای
سفرنامه نویسی لست‌سکند - جایگاه K دسکتاپ
حقایقی که دید شما را نسبت به رستوران های آمریکایی تغییر خواهد داد
13 آبان 1399 10:11
0

رستوران ها دارای تاریخ و فرهنگ منحصر به فردی هستند که در هر کشور می‌تواند متفاوت باشد، علاوه بر آن از نقش و تاثیر رستوران ها بر آداب و فرهنگ غذاخوری و تغیراتی که به مرور زمان بر طعم غذاها به جا گذاشته اند نمی‌توان به سادگی گذشت.

همچنین واژه رستوران تنها بیانگر یک مکان غذا خوری نیست. بسیاری از افراد به مناسبت‌های مختلفی مانند قرارهای غیر رسمی، جشن‌های تولد و بهانه های مختلف در رستوران‌ها جمع می‌شوند و به این مکان جنبه اجتماعی می‌بخشند.

رستوران های آمریکا

صنعت رستوران داری در آمریکا رویه متفاوتی نسبت به دیگر کشورها پیش گرفته است که نتیجه آن به خلق آمار و ارقام باور نکردنی ختم شده است.  در این متن شما را با حقایقی ریز و درشت از رستوران های آمریکا و صنعت رستوران داری در این کشور آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • قدیمی‌ترین رستوران فست فودی در آمریکا  White Castle نام دارد که در سال 1826 تاسیس شد.
  • نخستین شغل یک سوم از آمریکایی ها به کار در رستوران مرتبط بوده است.
  • مک دونالد دارای 38.695 شعبه در جهان است.
  • به طور متوسط هر آمریکایی در سال 46 تکه پیتزا می‌خورد.
  • قدیمی‌ترین رستوران آمریکایی  Union Oyster House نام دارد که در سال 1826 تاسیس شد و هم‌اکنون نیز دایر است.

 

رستوران آمریکایی  Union Oyster House

رستوران آمریکایی Union Oyster House

 

  • 4 درصد از تولید ناخالصی در آمریکا مختص به صنعت رستوران داری است.
  • سالانه 3 میلیارد پیتزا در آمریکا سفارش داده می‌شود.
  • استار باکس روزانه 3 میلیون نوشیدنی می‌فروشد.
  • در هر ثانیه 75 همبرگر از مک‌دونالد به فروش می‌رود.
  • با تولید نزدیک بر 6 میلیون تن در سال، آمریکا بزرگترین تولید کننده پنیر در جهان شناخته می‌شود.       

 

پنیر آمریکا

در این مقاله با سایر کشورهای بزرگ تولید کننده پنیر آشنا شوید. 

 

  • روزانه از هر 7 نفر آمریکایی 1 نفر فست فود می‌خورد
  • مک دونالد با درامد سالانه 35.6 میلیارد دلار بیش از هر رستورانی در جهان فروش دارد
  • ماهانه 9 تا از هر 10 کودک آمریکایی در مک دونالد غذا می‌خورد.
  • از هر 8 آمریکایی یک نفر از آن‌ها سابقه کار کردن در مک دونالد را داشته است.
  • رستوران زنجیره‌ای مک‌ دونالد روزانه برای 1 درصد از جمعیت جهان غذا سرو می‌کند.

 

مک دونالد

 

  • بر خلاف باورها رستوران زنجیره‌ای ساب‌ وی (subway) بیشتر از مک دونالد شعبه دارد (44,758 شعبه).
  • ساب‌وی بزرگ‌ترین رستوران زنجیره‌ای در جهان است.
  • در آمریکا حدود 13.5 میلون نفر در صنعت رستوران داری مشغول به کار هستند.
  • رستوران ساب‌ وی توسط یک پسر 17 سال بنیانگذاری شد.
  • محبوب ترین تاپینگ پیتزا در آمریکا و همچنین در جهان متعلق به پپرونی است.

 

پیتزا پپرونی

 

  • هیچ شهری در آمریکا به اندازه رستوران های نیویورک سیتی دارای ستاره میشیلن نیست.
  • سالانه بیش از 3 میلیارد عدد پیتزا در آمریکا سفارش داده می‌شود.  
  • در سال گذشته صنعت رستوران داری در آمریکا سبب درآمد 829 میلیون دلاری شد.
  • شکموترین ساکنین  آمریکا به شهر اورلاندو در ایالت فلوریدا اختصاص پیدا می‌کند.
  • نوشیدنی محبوب کوکاکولا، در آمریکا نخستین بار به منظور استفاده دارویی تولید شد.

 

کوکاکولا

 

  • رستوران زنجیره‌ای ساب وی در هر دقیقه 5300 ساندویچ می‌فروشد.
  • رستوران زنجیره‌ای مشهور KFC سالانه 1 میلیارد مرغ را برای تولیدات خود سلاخی می‌کند
  • پیتزای عجیب و غریب هاوایی نخستین بار توسط یک فرد یونانی که در کانادا زندگی می‌کرد تهیه شد.
  • نرخ سفارش پیتزای سبزیجات در زنان تقریبا دو برابر بیشتر از مردان است.
  • هیچ شهری در آمریکا مانند سن فرانسیسکو اشباع از رستوران نیست. به ازای هر 10000 خانوار در این شهر حدود 39 رستوران وجود دارد.

 

رستوران سن فرانسیسکو

 

منابع: on the line و ingredients network

مهدی فتاحی
مهدی فتاحی

نویسندگی جورترین پازلی است که در زندگی پیدا کرده‌ام. به عنوان برنامه‌نویسی که نویسنده هم هست، باور دارم تلفیق هر چیزی با نوشتن، لذت‌بخش‌تر می‌شود. فرقی نمی‌کند چه علاقه‌ای دارید و چه کاری انجام می‌دهید، نوشتن همان چاشنی است که هر کاری را جذاب‌تر می‌کند.