Close

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

4.6
از 27 رای
چگونه لوکس ترین غذاها، بلای جان آدم ها می شوند ! + تصاویر
  • 29 آذر 1396 12:00
  • 0
  • 460K

غذاهایی که در این مطلب قصد معرفی آنها را به شما داری برخی از لوکس ترین ها در دنیا هستند و به طور حتم باید در لیست هر ماجراجوی دوستدار غذایی قرار بگیرند. اما در عین حال بدست آوردن این غذاها بسیار خطرناک بوده و جان صدها ماهیگیر شجاع را گرفته است.

  1. آبالون Abalone چین، ژاپن و جنوب شرق آسیا

آبالون حلزون های دریایی خوراکی بزرگی هستند که به خاطر گوشت طعمدار و صدف های رنگین کمانی زیبای خود شناخته می شوند. این حلزون ها را می توان در آب های ساحلی سراسر دنیا جست و جو نمود اما بیشتر آنها از سواحل نیوزیلند، آفریقای جنوبی، استرالیا، غرب آمریکای شمالی و ژاپن جمع آوری شده و به خصوص در آشپزی جنوب شرق آسیا و آمریکای لاتین محبوب هستند. دلایلی از جمله بیماری، صید بیش از حد و کاهش سهام باعث شده اند که قیمت آبالون به شکلی غیر قابل کنترل افزایش یافته و آن را به یکی از خوراکی های بسیار پرطرفدار و گران تبدیل کنند. البته نکته ای که وجود دارد این است که تنها غواصان می توانند آبالون را جمع کنند، اما در آب های آفریقای جنوبی، نیوزیلند و آمریکای شمالی، غواصی برای آبالون به همراه دستگاه تنفسی زیر آب غیر قانونی است. هر سال صدها نفر بدون وسایل تنفسی، جان خود را برای این حلزون های گران قیمت به خطر می اندازند؛ روشی سخت و خطرناک که در آن غواص ناگزیر از حبس کردن نفس خود تا عمق 10 تا 20 پایی زیر سطح اقیانوس است.  همچنین دقت کنید که این افراد معمولا لباس های شنای سنگین، کمربند سربی و قطعات سنگینی از آهن برای جدا کردن این حلزون های از صخره ها حمل می کنند و به همین دلیل جای تعجب ندارد که سالانه تعداد بسیاری غواص در راه به دست آوردن این مخلوقات غرق می شوند. سال گذشته در یک تعطیلات آخر هفته، 3 نفر در خط ساحلی کالیفرنیا جان خود را از دست دادند. به هر روی شرایط اقیانوسی می تواند غیر قابل پیش بینی باشد و به همین دلیل جای تعجب ندارد که برخی غواصان تازه کار رها کردن کمربند وزنه ی خود را فراموش کرده یا در بازگشت به سطح آب، هوشیاری خود را از دست بدهند.

چگونه و کجا آنها را امتحان کنیم؟

شما می توانید آبالون را در سوشی های ژاپنی به صورت خام امتحان کرده یا اینکه آنها را به سس سویا آغشته کنید. اگر خیلی شجاع هستید می توانید «توتسرور» را امتحان کنید که در واقع امعا و احشا تخمیر شده ی حلزون است. در چین، آنها را در حالی که کنار قارچ شیتاکی به آرامی پخته شده اند به سبک کانتونی به همراه سس سویا، زنجبیل و گشنیز میل می کنند. در کره، آبالون را در پودینگ برنج مخلوط می کنند که تبدیل به صبحانه ای بسیار دلچسب می شود.

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

  1. صدف های گردن غازی Gooseneck Barnacles شمال اسپانیا و پرتغال

این سخت پوستان با ظاهر عجیب خود با نام percebes شناخته شده و غذایی هستند که می توان آنها را در شمال اسپانیا یافت. جالب است بدانید که ماهیگیران از یک صید خوب می توانند روزانه تا 1000یورو کاسب باشند. این خوراکی را با گوشت خوش طعم و عطر نمکی و دریایی آن می شناسند. این موجودات خود را به سنگ ها چسبانده و با استفاده از شاخک های خود، پلانکتون ها را جذب می کنند و امکان پرورش آنها به صورت تجاری وجود ندارد. تصادفی نیست که بهترین مکان برای پیدا کردن آنها در خط ساحلی مرگ Costa de la Muerte یعنی جایی است که بادهای متغیر و صخره ها زندگی هزاران ملوان راگرفته و صدها کشتی را نابود کرده اند. برای بدست آوردن صدف های گردن غازی ابتدا باید از درون قایق به آب پریده، از تشکیلات سنگی تیزی بالا رفت که دائما در معرض شلاق های شدید امواج قرار دارند. بهترین صدف های گردن غازی در مناطقی با امواج بسیار بلند و قوی زندگی می کنند که این موضوع برداشت آنها را از روی صخره ها بسیار خطرناک می کند. امواج می توانند متغیر بوده و در ترکیب با جریان های اقیانوسی قوی، جان ماهیگیر را در کسری از ثانیه بگیرند.

چگونه و کجا آنها را امتحان کنیم؟

بهترین حالت برای لذت بردن از این صدف ها، این است که آنها را به سادگی با لیمو بخارپز کرده و در مایونز سیردار زد و خورد. در منوهای گالیسیایی و در امتداد سواحل پرتغال می توانید این غذا را بیابید. این غذا همچنین در ایالت واشنگتن و بریتیش کلمبیا کانادا محبوب است.

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

  1. لانه ی پرنده تایلند، ویتنام و بورنئو

سوپ لانه ی پرنده را احتمالا تنها در کارتن ها دیده اید، اما این سوپ یکی از غذاهای خوشمزه در چین به شمار می رود جایی که یک لانه ی متوسط پرنده به قیمتی بالغ بر 2000 دلار به فروش می رسد. این لانه ها به طور خاص توسط بزاق دهان پرستوها ساخته شده و در معرض هوا خشک می شوند و وقتی در آب قرار می گیرند، بافت ژلاتینی مطبوعی پیدا می کنند. این لانه ها را از غارهایی در بورنئو و تایلند می توان پیدا کرد که شغلی بسیار سخت و خطرناک است و افراد ناگزیرند پابرهنه از ساختارهای سست بامبو در حالی بالا بروند که تنها حائل آنها دیوارهای غار است و در همین میان یک چراغ قوه نیز بین دندان های خود نگه داشته اند. هر سال در حین انجام این کار مرگ و صدمات بسیار جدی برای این افراد رخ می دهد؛ به هرحال پرستوها لانه های خود را در مکان هایی می سازند که دسترسی به آنها مشکل باشد، اما قیمت بالای این لانه ها همچنان افراد را تشویق می کند که برای بدست آوردن آنها تلاش کنند. البته برداشت این لانه ها از نظر مباحث پایداری و مداخلات زیست محیطی موجب برانگیخته شدن نگرانی هایی برای این پرنده ها شده است. غیر از آنچه گفته شد خط ابتلا به آنفولانزای مرغی از خوردن سوپ هایی که با لانه های وارداتی غیرقانونی تهیه می شوند وجود دارد.

 چگونه و کجا آنها را امتحان کنیم؟

مطمئن شوید که لانه ها از بورنئو، ویتنام یا تایلند می آیند، جایی که قوانین پایداری سختگیرانه تر است. از جمله غذاهای کلاسیکی که با لانه ی پرنده تهیه می شوند سوپ یا دسری شیرین به نام تونگ سوئی (کاستاردی شل که به عنوان دسر سرو می شود) هستند، اما شما می توانید آن را به همراه برنج یا بصورت ژله ی آماده نیز امتحان کنید.

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

  1. خرچنگ کینگ آلاسکایی Alaskan King Crab - آلاسکا

فصل صید خرچنگ کینگ که در آب های آلاسکا یافت می شود، بسیار کوتاه است و گاهی تنها چند روز طول می کشد. در این زمان، ماهیگیران در آب های منجمد کننده دریای برینگ میروند تا با استفاده از کوزه هایی که در آب می اندازند این خرچنگ ها را شکار کنند که گاهی تا عمق 180 متری فرو می روند. جای تعجب نیست که برنامه ی شبکه ی دیسکاوری سفر این ماهیگیران را که در شیفت های 18-20 ساعته کار می کنند دنبال کرده و به آن عنوان مرگبارترین صید را داده است. تخمین زده می شود که در طول این فصل هر هفته یک ماهیگیر جان خود را از دست بدهد و نرخ مرگ و میر این شغل 75% بالاتر از شغل خلبانان و آتش نشانان است. 80 % این مرگ و میرها به دلیل آب گرفتگی عرشه و غرق شدن است، اما ماشین های سنگینی که کوزه های خرچنگ را بلند می کنند نیز مسئول این جراحات وحشتناک هستند. زمانی که خرچنگ ها صید شدند، بسیار آسیب پذیر هستند و امکان یخ زدن و مرگ آنها در هوای سرد وجود دارد که به دنبال آن شروع به ضربه زدن به یکدیگر می کنند یا ممکن است حتی از حرکت های قایق آسیب ببینند. ماهیت خطرناک این شغل بدین معناست که این ماهیگیران می توانند در طول فصل صید، ده ها هزار دلار درآمد داشته باشند.

چگونه و کجا آنها را امتحان کنیم؟

این خرچنگ ها به سراسر دنیا و مخصوصا آمریکا صادر شده و می توانند در کنار استیک سرو گردند. اما بهترین راه برای طبخ آنها به صورت بخار پز یا جوشانده و سرخ کردن در کره می باشد. در ژاپن نیز این خرچنگ ها طرفداران زیادی دارند و به شکل تمپورا یا گریل شده با سسی ترش و شیرین می توان از آنها لذت برد.

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

  1. مار دریایی جنوب شرق آسیا و ژاپن

اگر تا به حال به جنوب شرق آسیا سفر کرده اید ممکن است در سوغاتی فروشی ها با بطری هایی مواجه شده باشید که داخل مایعی عجیب، بدن پر پیچ و خم یک مار را به نمایش می گذارند. مارهای دریایی را برای مصرف غذایی و همچنین اهداف دارویی در خلیج تایلند صید کرده و در سوپ یا به صورت سرخ شده سرو می کنند که در نوع خود بسیار خوشمزه است؛ یکی دیگر از موارد استفاده ی مارهای دریایی برای مصارف دارویی در چین و ویتنام می باشد. روش صید مارهای دریایی بدین شکل است که شب ها به هنگام صید هشت پا، توجه این مارها را با نور جلب می کنند؛ جالب است بدانید که هر ساله برای صید آنها حدود 700 کشتی ماهیگیری مورد نیاز می باشد. زهر مار دریایی قوی و کشنده است و نکته ی جالب اینجاست که بسیاری از این ماهیگیران، دسته بندی مارها از نظر سایز را با دستان برهنه انجام می دهند و خطر گازهای دردناک و کشنده را به جان می خرند. پادزهر کمی در این منطقه موجود است به همین دلیل ماهیگیران پوست خود را با تیغ می برند و زهر را بیرون می کشند و یا برای کاهش درد از درمان های خانگی مانند قرار دادن رب سیر روی زخم استفاده می کنند.

چگونه و کجا آنها را امتحان کنیم؟

مارها را در عصاره ای نمکی می جوشانند تا با آن سوپ درست کنند و معمولا به صورت کامل با استخوان و ... سرو می شوند. این غذا را می توانید در ژاپن یا تایلند امتحان کنید؛ در ژاپن، مارهای دریایی را خشک می کنند. در شمال ویتنام پوره با خون مار دریایی یک غذای محبوب به حساب می آید.

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

خطرناک ترین غذاهای لوکس دنیا

 

منبع: theculturetrip

نظرات کاربران (0 نظر)

× در حال پاسخ به:

مری 26 آذر 1397 ساعت 11:44

جنبه یه مقاله علمی رو ندارید????????????????

M.R.M 25 آذر 1397 ساعت 04:18

با سلام
میدونم که این غذاها براتون جالبه ولی برا اونا عالیه مطمئن باشین خارجی ها هم از خیلی از غذاهای ما بدشون میاد و چندششون میشه.اگه به خارجی ها یه املت با پیاز بدی اول با شمشیر باهاش میجنگن بعد شکستش دادن میخورن. اونم شااااااید
اهای علی تیموری سناریو،تیره و تار،دوعنصر، اینقدهام کارشناسیش نکن
خخخخخخ

هادی ویسرودی 24 آذر 1397 ساعت 08:23

خداییش ایران هرچقدرم وضعش داغون باشه غذاهاش عالیه درسته بعضی رستوران دارا شیطینت هایی انجام میدن ولی کلا غذاهای ایزانی فوق العادن

بردیا 24 آذر 1397 ساعت 08:11

جان مادرتون هرچی میخاین بگین.ولی به کله پاچه توهین نکنین.من روی ابن یکی خیلی حساسم.????????????????????

مهرسانا 23 آذر 1397 ساعت 17:04

خیلی بده

مجتبی 23 آذر 1397 ساعت 13:08

با یکی از دوستان که آمریکا زندگی می کنه رفتیم بندر عباس صبح زود از خواب بلند شد و رفته بود صدف از دریا گرفته بود بعد اومد بخارپز کرد اولش من نمی خوردم بعد گفت امتحان کن فوق العاده است خوش طعم بود خیلی از غذاهای دریایی غیر از ایجاد سلامتی واقعا بی نظیرن .

حسین آقا 23 آذر 1397 ساعت 01:41

بعضیا فکر میکنن اگر هر چیزی رو امتحان کنن و بخورن خیلی ادم خاصی هستند.
اگر قرار باشه انسان هر کار و هر غذایی رو تجربه کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه.
رفتار و خوراک انسان باید محدود به چیزهای مناسب و تمیز و پاک باشه.
فرق بین انسان و حیوان همینه.حتی حیوان ها هم به همه چیز دهن نمیزنن و نمیخورن؛ ولی انسان دوپا ... ????

غزل 21 آذر 1397 ساعت 14:40

به من اگه بگن داری میمیری و فقط با خوردن آخری میتونی زنده بمونی قطعا مرگو انتخاب میکنم ????????

هومن 4 تیر 1397 ساعت 12:20

آقا چه ربطی به دین و ایمان طرف داره.این یه گزارش درباره ی غذاهایی بود که بصورت خطرناک بدست میارن.فقط همین.
حالا اکثریت اومدن فتوا میدن،درباره اسلام حرف میزنن.

-_- 4 تیر 1397 ساعت 12:00

عاقا ما ایرانیا آدم و مسلمون
بقیه مردم دنیا وحشی و خونخواره
هه ...!
برید ببینید مشکلات کشور خودتون چیه به جا نظر واسه غذای بقیه

بهرام 14 فروردین 1397 ساعت 05:40

مهم این نیست که چه وارد دهان شما میشود. مهم این است که
چه از دهان شما خارج میشود.

سروش 11 فروردین 1397 ساعت 06:53

در بین این غذاهای متنوع خرچنگ معقول ترین بود.

زهرا 11 فروردین 1397 ساعت 03:27

هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی، هر خوراکی تاثیر خودشو روی روح وجسم انسان میذاره ،هرکی خربزه بخوره پای لرزشم میشینه، اینجوری نیست که هرکی غذای مضر بخوره همون موقع بمیره تا به همه ثابت بشه که این غذا مضره، خوراکی ها تاثیر خودشون رو در طولانی مدت روی جسم و روح انسان میذارن و اگه یه بررسی روی زندگی افرادی که سالم بودن و عمر بسیار طولانی همراه با سلامتی داشتن بکنید میبینید که اونا هر غذایی رو نمیخوردن چه در دین مبین اسلام چه در ادیان دیگه پس هرکی هرچی بخوره ضرر یا فایدش متوجه خودش میشه دیگه بحث نداره

علی تیموری 4 فروردین 1397 ساعت 12:01

اگر مردم ایران فقط از دو عنصر (مواد) غذای ضروری، واجبو ارزان که به صورت طبیعی و حلال در طبیعت یافت می‌شود برخوردار بودند بسیار مفید تر و با ارزش تر از این بود تا قصه و داستان های گوناگون از قبیل ..... نگران آن روز باش که هوای سالم با درصد اکسیژن بالا را به عنوان اجناس لوکس به صورت اسپری خریداری کنی و آنهم فقط قدرت خرید فقط یکی را داشته باشی برای آخر هفته ....... که به بچه‌ات بخوای حال بدی که بو، عطر و حس هوای سالم یعنی چی .... میدانم سناریو تیره و تاری را برات رسم کردم اما دوست عزیز متاسفانه این یک واقعیت است . خواه پند گیر خواه ملال از این حکایت.

حالا هر کی 1 فروردین 1397 ساعت 11:28

من فکر میکنم این مقاله رو برای اطلاعات بیشتر ما از دنیااطرافمون گذاشتن نه اینکه ما حلالو حرومشو مشخص کنیم هر کسی یا کشوری غذاهای خاص خودشو داره واسه اونا خرچنگ خوشمزس واسه ما قورمه سبزی .ول کنین اینارو بابا غذای خودتونو بخورین

مشاهده نظرات بیشتر