پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار ، کارت واکسن دیجیتال ( تزریق دو دوز واکسن که از دوز دوم 15 روز گذشته باشد ) ، 2 قطعه عکس ، صورتحساب 3 ماهه با موجودی 50.000.000 تومان.
بلیط رفت و برگشت ، اقامت در هتل با صبحانه ، ویزا توریستی ، بیمه مسافرتی ، ترانسفر فرودگاهی.
شرایط ورود به کشور تایلند : واکسیناسیون به صورت کامل ( 2 دوز ) + سپری شدن 15 روز از تزریق دوز دوم ، در صورت پر شدن این کلاس پروازی مبلغ تور افزایش می یابد. واکسن های مورد تایید کشور تایلند : سینوفارم ، آسترازنیکا و .... مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده شخص ثبت نام کننده می باشد و آژانس هیچ گونه مسئولیتی در قبال ممنوعیت خروج از کشور را ندارد.
چارتر و غیر قابل استرداد
تور به صورت نقد و اقساط می باشد شرایط اقساط به صورت چکی: 50 درصد مبلغ کل تور پرداخت میگردد و مابقی 50 درصد به صورت اقساط 2تا12ماهه با کارمزد ماهیانه 3درصد می باشد داشتن چک صیادی مسافر و یا یکی از مسافرین تور برای تورهای اقساطی لازم است