سفر به مروارید نهفته دردل زمین، مارماریس (سفرنامه) - قسمت 1

4.5
از 15 رای
تورهای ایرانگردی لست‌سکند - جایگاه K دسکتاپ
سفر به مروارید نهفته دردل زمین، مارماریس
آموزش سفرنامه‌ نویسی
03 مرداد 1394 13:18
21
19.1K

 

کلیه هزینه های تور مارماریس (بلیط رفت و برگشت هوائی ،ترانسفرو 6 شب اقامت در هتل برای من و خانم) این سفر که در اصطلاح گردشگری به آن FAM Trip اطلاق میشود،توسط مدیریت محترم سایت محبوب لست سکند واسپانسری شرکت خدمات مسافرتی امیدان پرواز تامین گردید و درابتدا لازم میدانم از حسن نظر این بزرگواران نسبت به این بنده حقیر، نهایت تشکر را داشته باشم.

تقریبا همه چیز ( صدور بلیط الکترونیکی، ووچرهتل، دریافت ارز از بانک، گرفتن مرخصی وآمادگی جهت مسافرت ) در چند ساعت بعد ازظهرروز پنجشنبه (4 تیر) و صبح روز شنبه (6تیر) ردیف شد. می گویند" سالی که نکوست از بهارش پیداست" دقیقا شامل حال ما شد. ساعت 12 ظهر روز شنبه 6 تیربا خودرو شخصی از تبریز عازم فرودگاه امام (ره) تهران شدیم. ساعت 20:30 دقیقه با خوش شانسی یک جای پارک درپارکینگ شماره 1 پیدا کردیم از پارکینگ با آسانسور بالا رفته و در همان لحظه کانتر پرواز ما باز شد. پرواز شماره 4833 هواپیمائی معراج، زمان پرواز: 30/23ومقصد: فرودگاه "عدنان مندرس" شهر"ازمیر"ترکیه.

کارهای معمول خروج رو انجام دادیم وساعت 23:10 دقیقه سوارهواپیما شدیم. تاحالا اسم این شرکت هواپیمائی (معراج) رو نشنیده بودم وخیلی استرس داشتم ولی برخلاف انتظار، هواپیمای ایرباس 300-600 از تمیزترین و بهترین هواپیماهایی بود که تاحالا در ایران سوار شده بودم. بدون تاخیر پرواز انجام شد. مسیر 3:30 ساعته تهران- ازمیر با مهارت خلبان فخرائی یکی از بهترین پروازهائی بود که در عمرم دیده بودم. ساعت 1:05 صبح به وقت ترکیه در فرودگاه ازمیر بودیم. بعد ازکنترل و دریافت مهر"گیریش" (Girish) ( ورود ) گذرنامه و گرفتن بار، در بیرون درخروجی ، "آلپر" (پسر جوان راهنمای ترک و مجری ترانسفر رفت و برگشت ما از فرودگاه به مارماریس و بالعکس از شرکت" دورادو") منتطر مابود. ساعت 2:30 سوار میدل باس شدیم.

 سفرنامه مرمریس

میدل باس ترانسفر ما از فرودگاه ازمیر به مارماریس

 

ظرفیت میدل باس 27 نفر بود اما تعداد گردشگرانی که به هتلهای مختلف مارماریس می رفتند به همراه ما و دو خانواده دو نفری دیگر(که هرسه خانواده از طرف شرکتی که عرض کردم اعزام شده بودیم)، جمعا 17 نفربود.11نفری که با ما نبودند، دونفردرهتل 5*"الگانس"، سه نفر هتل5* "گرین نیچر دیاموند"، دو نفر هتل5*"کاسا د ماریس" وچهار نفر در هتل5*" سنتیدو" در این 6 شب اقامت داشتند.

فاصله فرودگاه ازمیر تا مارماریس دقیقا 290 کیلومتراست (ازمیر تا آیدین،140 کیلومتر- آیدین تا موغلا 98 وموغلا تا مارماریس 52 کیلومتر) البته ناگفته نماند که فاصله فرودگاه ازمیر تا شهرازمیرهم حدود 15 کیلومترمی باشد بنابراین فاصله دقیق شهرمارماریس تا خود شهر ازمیر 305 کیلومتر میشود. البته شهر مارماریس فرودگاهی به نام "دالامان" دارد که در 95کیلومتری مارماریس بطرف فتحیه قراردارد. اما پروازی از ایران به این فرودگاه انجام نمی گیرد. ولی فرودگاه "بودروم " به نام "میلاس " چند روزیست (از جمعه 20/4/94) که به روی پروازهای ایران باز شده است.این فرودگاه که نزدیک بودروم هست ، حدود 140 کیلومتر با مارماریس فاصله دارد. (فاصله بودروم تا مارماریس175کیلومتروفاصله این فرودگاه تا بودروم 35 کیلومترمی باشد.) بعلت حرکت در شب و بارندگی مختصرو جاده کوهستانی و پر پیچ و خم موغلا تا مارماریس و توقف نیم ساعته برای صبحانه در موغلا، دقیقا 4:30 ساعت طول کشید تا به مارماریس رسیدیم. (ساعت 7صبح به وقت ترکیه).

 سفرنامه مرمریس

شهر زیبا و ساحلی مارماریس

 

اولین هتلی که رفتیم هتل محل اقامت 3 شب اول ما بود. چون هتل اتاق خالی نداشت، بناچار مجبور بودیم تا ساعت 12 (زمان تخلیه اتاقها در تمام هتلهای دنیا ) صبرکنیم. مسئول پذیرش به ما گفت که گروهی از ایرانیان مقیم ترکیه که از دنیزلی آمده اند، قرار است ساعت 10 اتاقهاشون رو تحویل بدهند. بنابراین کمی زودتر از موعد مقرر اتاق شما رو تحویل میدهیم. هتل 4* All کلاب ویوا که در منطقه "آرموتالان"در شمالغرب شهرمارماریس (نسبت به خیابان ساحلی) واقع شده، 106اتاق داره که شامل: 25 اتاق 4 تخته، 32 اتاق 3تخته و 49 اتاق دو تخته هست. دارای سالن ورزشی ، استخر روباز ، رستوران نسبتا بزرگ ، اتاقهای خوب با امکانات کامل و بالکن، مکان مناسبی با توجه به هزینه اقامت برای گردشگران ایجاد کرده است. هزینه هر شب اقامت برای هر نفر در اتاق دو تخته 110 لیره است که در صورت اجاره یکجا برای آژانسها، به 80 لیره هم میتواند کاهش یابد.

بیشتر مسافران هتل از جزیره انگلستان (اسکاتلند و ایرلند)، آلمان و اروپای غربی بودند. چون ساعت کاری استخر از 10تا 18 بود، صبح زود قبل از صبحانه علاقمندان به استخر و حمام آفتاب حوله شخصی خودشونو روی تختهای کنار استخر انداخته ودر واقع اونوبه مدت یکروز برای خودشان رزرو می کردند. برنامه صبحانه هتل از ساعت 8 تا 10، ناهار از ساعت 30/12 تا 14 وشام 30/19 تا 21 بود. با مساعدت و لطف مدیریت هتل، ساعت 8 از صبحانه کامل هتل بهره مند شدیم.

 سفرنامه مرمریس

نمای بیرونی هتل 4* کلاب ویوا

 

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

پذیرش هتل

 

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

صبحانه هتل کلاب ویوا

 

قبل از ساعت 12 اتاق شماره 224 آماده و تحویلمون شد.

 سفرنامه مرمریس

اتاق شماره 224 هتل کلاب ویوا

 

بعد از استقرار در اتاق ساعت 12:30 جهت صرف ناهار به پائین آمدیم. جنب آسانسور تابلوئی نظر منو بخود جلب کرد. طبق رده بندی سایت معروف trip advisor این هتل از نظرامتیازاتی که مهمانان داده بودند، در سال 2014 از مجموع 5 ستاره چهار ستاره رو بخود اختصاص داده بود. (یعنی حدود 80%مهمانان از هتل راضی بودند)

 سفرنامه مرمریس

تابلو رده بندی هتل از نظر سایت معتبر trip advisor

 

در لابی هتل خانم" کامناز تریاکی"بعنوان تور لیدر ما از شرکت "دورادو" در این 6شب، خودشو به ما معرفی کرد و برای فردا (دوشنبه 8 تیر) تور رایگان شهری رو به ما پیشنهاد داد که با موافقتمون همراه شد. ضمنا به ما پیشنهاد برنامه "شب ترکی" رو از ساعت 19:30 تا23:30 امشب به قیمت هر نفر 45دلار داد، که مورد موافقت ما قرار نگرفت. (ما همین تور رو جمعه شب با هزینه 75 لیره حدود 50000 تومان کمتراز پیشنهاد خانم کامی رفتیم).

بعد از صرف ناهار و استراحت در اتاق، برنامه عصر ما دیدن اسکله ساحلی در قسمت جنوب شرق شهر (محل پرتردد، خیابان اسکله، بازار و میدان مرکزی شهر) بود.

 سفرنامه مرمریس

نمونه ای از ناهار در هتل کلاب ویوا

 

شهر مارماریس88000 نفرجمعیت دارد و سالانه بیش از2 میلیون توریست جذب می کند. از این تعداد، حدود یک میلیون نفر تنها از کشور انگستان و بقیه به ترتیب از آلمان، هلند، بلژیک، فنلاند، دانمارک، روسیه و سایر کشورهاست که سهم ایران بسیار اندک است. بطوریکه روزانه 8 پرواز از اروپا در فرودگاه دالامان به زمین می نشیند و در هفته 4 پرواز از ایران داریم که آنهم به مقصد فرودگاه ازمیراست که بیشتر گردشگران کوش آداسی و بودروم رو بعلت نزدیکی به ازمیر ترجیح می دهند. بعنوان مثال از مجموع 320 مسافر هواپیمای خودمون تنها 17 نفر گردشگر به مارماریس آمدیم. در مارماریس تعداد هتلهای 5* حدود 30 و 4* نزدیک 100، وبه تعداد زیادی هتلهای 3وهتل آپارتمان موجود است بطوریکه هیچ مسافری بدون هتل نمی ماند. نزدیک به 100000تخت درهتلهای مارماریس موجود است. قیمت هرشب ازاتاقهای 2 تخته در هتلهای 5* بسته به کنار ساحل دریا بودن یا نبودن بین 300تا 600لیره، در 4* بین 200تا 300 و هتلهای 3* و هتل آپارتمان بین 100تا 200لیره می باشد. با توجه به زیر ساختهای درست و اصولی صنعت توریسم در ترکیه، همه هتلها از کیفیت بالائی برخوردارند حتی این مطلب شامل هتل آپارتمانها هم می شود.

درست جلو هتل کلاب ویوا محل عبور دولموش های خط 2 بود. دولموشهای سفید و آبی رنگ که از آرموتالان در شمالغرب شهر به طرف جنوبشرق شهر تا میدان (19می) (میدان جوانان ) در حرکت بودند.

 سفرنامه مرمریس

دولموش خط 2 آرموتالان به رنگ آبی وسفید

 

دولموش، امن ترین، سهل الوصولترین، ارزانترین وراحترین وسیله حمل و نقل در مارماریس است. کرایه آن به ازای هرنفرو هرکجا که سوار یا پیاده بشید ، 2 لیره هست. هر دقیقه یک دولموش از جلو هتل رد میشد و ما به محض خروج از هتل سوار یکی از اونا شدیم و درایستگاه آخر(میدان 19 می) پیاده شدیم. شهر کاملا حالت توریستی دارد و اکثر مسافران دولموشها، توریستها هستند. در واقع مردم عادی شهر در بین این همه توریست گویا گم شده اند. بیش از 10 دقیقه طول نکشید تا به مقصد رسیدیم.

فضای سبز شهر از نکات برجسته ای بود که چشم هر گردشگری رو بخود جلب میکرد.

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

میدان 19 می ،خیابان های اطراف ،مجسمه آتاتورک

 

خیابان اسکله که یک سمت آن، بندرگاه و پر از کشتی های تفریحی بود و سمت دیگر، کلوپهای شبانه و رستوران و بالاتر از آن بازار بزرگ و سرپوشیده شهر(کاپالی چارشی) قرارداشت. در اولین روزهای گرم وآلوده تابستان که هوای شهر مون تبریز، ما رو حسابی کلافه کرده بود، هوای مارماریس فوق العاده تمیز، مطبوع ، بدون رطوبت آزاردهنده وبا نسیم خنکی در عصر و شب، روحمان را نوازش میداد و محرکی برای پیاده روی طولانی درپیاده رو کنار اسکله بود.

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

خیابان اسکله و کشتی های تفریحی

 

بعد از گشت در اسکله به میدان 19 می ، برگشتیم و با توجه به اجرای شوی رقص آب با فواره ها ازساعت 9 تا 11 شب، مدتی مشغول تماشای آن شده سپس به هتل بازگشتیم و بعد ازصرف شام، به استراحت پرداختیم.

 سفرنامه مرمریس

نمونه ای ازشام هتل

 

صبح روز دوشنبه، خانم کامی برای برگزاری تور شهری به هتل اومد و ابتدا با هم سوار میدل باس شدیم تا با برداشتن سایر دوستامون از هتلهای دیگه گشتی در شهر بزنیم.11نفردیگر دوستامون هم از هتلهای 5*الگانس، گرین نیچر دیاموند، کاسا د ماریس و سنتیدو سوار شدند. ضمن صحبت با اونا ، همگی از هتلهاشون اظهار رضایت کامل داشتند. ضمن گشت در شهر، ابتدا به سمت غرب شهر و درفاصله 7 کیلومتری به کوی سرسبز و زیبای" ایچمه لر"رفتیم. (" کوی" در زبان ترکی استانبولی به پیشرفتگی آب در ساحل گفته میشود که حالت نیم دایره ایجاد می کند). در مسیرمون چندین هتل 5*و 4* که همگی کنار دریا بودند رو مشاهده کردیم که از بهترین و گرانترین هتلهای مارماریس محسوب می شوند. علاوه بر هتلهای اشاره شده که دوستامون در اونجا ساکن بودند و هر 4 تا از هتلهای عالی و فوق العاده میباشند، هتلهای سان رایز، گرند اوزور، امربیچ، گلدن راک، فلامینگو، آموس، تروپیکال، توربان، پارک متروپل هتل،مونامار،آکوا،مارتی لاپرلا،مارماریس پالاس،مارز،کاپریس ،لیدیا بیچ، پینتا اوزور،رویال پلازا،الیت ورد ومارتی ریزورت که از معروفترین هتلهاست رو دیدیم .سرتاسر فاصله 7 کیلومتری مارماریس تا ایچمه لرهمه هتلهای 5* بود.

 سفرنامه مرمریس

هتلهای 5*کناردریادر مسیر مارماریس تا ایچمه لر

 

شهرداری ایچمه لر تا حالا بخاطرایجاد فضای سبز شهری دو بار برنده جایزه ویژه شده است.انتهای کوی ایچمه لر پرازهتلهای سه ستاره و هتل آپارتمان است و محل دنج و بسیار آرامیست برای کسانی که دوست دارند مدتی بدور از سر و صدا تعطیلاتشون رو سپری کنند.حتی هتلهایی دارند که بچه قبول نمیکند.

 سفرنامه مرمریس

خلیج مارماریس(منطقه ایچمه لر)

 

چون همه کوهها و تپه ها ی اطراف مارماریس پرازجنگل درختان چنار،کاج و صنوبر است ، بهترین محصول آن، عسل مخصوص "چام بالی"(عسل درخت کاج)است.علاوه بر آن کل منطقه پراز درختان زیتون است و سوغاتی دیگر مارماریس روغن زیتون و خود زیتون هست.

علاوه بر اینها تولید مرکباتی چون :پرتقال،لیمو ترش ونارنگی هم فوق العاده بالاست و با نازلترین قیمت، مخصوصا در زمستان عرضه می گردد.ضمنا باقلا سبز این منطقه از معروفیت خاصی برخوردار است.

 سفرنامه مرمریس

خلیج مارماریس در منطقه ایچمه لر که در انتهای عکس محل تلاقی دریای اژه با دریای مدیترانه می باشد

 

از محصولات باارزش دیگر مارماریس تولید و عرضه انواع زیور آلات و طلا میباشد که بخاطر عیار بالا مشتریان خاص خودشو داره. به همین خاطر است که تعداد طلا فروشی در سطح شهر زیاد مشاهده میشه.

در یکی از میدانهای شهر نماد مارماریس رو دیدیم که روی پایه بلندی مرواریدی در داخل کره زمین قرار گرفته بود و نشانه ارزشمند و نا شناخته بودن این شهر کهن و باستانیست که قدمت 6هزار ساله دارد.

سپس به یک فروشگاه چرم رفتیم که تولیدات بسیار باکیفیتی داشت ولی چون ما نیازی به خرید نداشتیم ، چیزی نخریدم ولی جنب آن فروشگاه محصولات سوغاتی از جمله حوله های بامبو – عسل – روغن زیتون و رب اناربود که از آنجا کمی خرید کردیم.

ناهار رو در رستورانی در داخل شهر صرف کردیم که یکی از غذاهای معروف ترکیه یعنی "پیده" به همراه سالاد ماکارونی و یکنوع ترشی سرخ شده بود. اما نوشیدنی خارج از برنامه و با هزینه شخصی بود.

 سفرنامه مرمریس

ناهار تور شهری

 

بعد از ناهار و کمی گشت در شهر و بدلیل عدم تمایل دوستان به خرید طلا، این برنامه کنسل شد و به هتل بازگشتیم.در طی گشت ،خانم کامی تورهای گردشگری شرکت خودشونو معرفی کرد.بعنوان مثال: تور" اکوا پارک "(پارک آبی) 30دلار،"پاموک کاله "(از جاهای دیدنی ترکیه در استان دنیزلی)75 دلار،کشتی که به منطقه بسیار زیبا و دیدنی "دالیان" می بره 45 دلار،کشتی که اطراف خلیج مارماریس رو می گردونه و به کوی تورنج هم می بره) در دو نرخ 20 و 35 دلار،کشتی "کلئو پاترا" با ناهار 40دلار، "جیپ سافاری "در دو نرخ 25 و 30دلاری،" رافتینگ"(قایقرانی در آبهای خروشان) 75 دلارو"حمام ترک" نفری 30 دلار.

عصر سری به خیابانهای شهرو اسکله زدیم تا از قیمتهای واقعی تورها آشنا بشیم.قیمت تورها کاملا متفاوت بود البته طبیعی هم هست چون شهر توریستی ست و توریستها از سراسر جهان و با جیبهای پرآمده اند، فرصتی برای مردم محلی است تا جیب گردشگران رو به انحا مختلف خالی کنند.در نظرداشتیم فردا برای تور جیپ سافاری ثبت نام کنیم .قیمت پیشنهادی آژانسها که گفتم به تعداد بیشمار در سطح شهر پراکنده است، از 30 لیر تا 120 لیر بود.ما که ترک زبان بودیم و به ترکی استانبولی مسلط ،حداقل در این مورد سرمان کلاه نرفت وبا توجه به اینکه ترکها به ما آذریها فوق العاده احترام می گذارند و برادر خودشون میدونند، ماها در ترکیه اصلا احساس غریبی نمیکنیم و ترکیه رو مثل کشور خودمون احساس میکنیم. در آخرکنار کشتی کلئوپاترا در اسکله ، یکی از دفاتر فروش تورهای گردشگری بود که از شخصی به نام "امره" تور جیپ سافاری رو برای فردا (سه شنبه )به قیمت هرنفر 30لیره رزرو کردیم.

 سفرنامه مرمریس

دفتر فروش تور جیپ سافاری کنار کشتی کلئوپاترا

 

صبح روز سه شنبه ساعت 9:45 ازجلوی هتل با سوارشدن به یک جیپ روباز، تور سافاری ما آغاز شد.تعداد جیپهای این تور روزانه به 100 دستگاه می رسد که هر کدام گنجایش 10 نفر رو دارند به عبارت دیگر روزانه 1000 گردشگردر 6 ماه از سال از این تور استفاده می کنند.برنامه تورهفت ساعته (10 صبح تا17)با ناهار و ترانسفر از جلو هتل بطورخلاصه به این صورت بود که ابتداتمامی جیپهای روبازدر یک محل ،حدود 5 کیلومتری خارج شهردر مسیر" داتچا"و" اورهانیه"(از مناطق جنگلی ، ساحلی و زیبای اطراف مارماریس )با فاصله زمانی چند دقیقه ای که ترافیک ایجاد نشود،جمع می شوند.در این محل همه افراد تپانچه های آبی به قیمت هر تپانچه 10 لیر کرایه می کنند وباآب پر کرده و داخل جیپها هم یک دبه بزرگ آب ذخیره قرار می گیرد.

سپس با حرکت خودروها در جاده های پر پیچ و خم و جنگلی کوهستان با سبقت از هم مسافران خودروها با تپانچه آبپاشی (جنگ آب ) میکنند و لحظات شادی رو سپری می کنند.

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

جیپ سافاری

 

ناهار در یک منطقه خوش آب و هوای جنگلی سرو شد.با توجه به ذائقه گردشگران یکی از غذاهای کباب، جوجه کباب،ماهی ویا املت همراه با سالاد و نان سرو می گردد اما نوشابه اکسترا می باشد و طبق معمول با هزینه چند برابر قیمت ارائه میگردد.

بعد از ظهر به منطقه "تورگوت" رفتیم که تقریبا نزدیک محل غذاخوریست.در این مکان کوهستانی – جنگلی، یک آبشار به ارتفاع 10 متر وجود دارد که گردشگران در آن ساعتی به تفریح ،شیرجه و شنا می پردازندو محل خیلی خوش آب و هوائی است.
ودر آخر در مسیر بازگشت در منطقه "اورهانیه" در آبهای "کیز کومو"(magic sand) به پیاده روی در داخل آب خلیج می پردازند ،حدود یک کیلومتر در داخل دریا که آب به زانو هم نمی رسد.

ودر بازگشت در نزدیکیهای مارماریس در یک بلندی، جیپها دقایقی جهت عکسبرداری توقف می کنند.برنامه تور که بسیار مورد پسند جوانان می باشد، حوالی ساعت 17 به پایان می رسد و همان جیپها مسافران را به هتل محل اقامت میرسانند.

عصر همانروزقبل ازصرف شام و استراحت، چند ساعتی در بازار بزرگ اسکله و نوار ساحلی به گشت و گذار و بررسی فروشگاهها و قیمتها گذروندیم.

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

مکدونالد وچند فروشگاه مختلف در حوالی بازار

 

از آنجائیکه روز چهارشنبه ساعت 12 ظهربایستی از هتل" چک اووت" کرده و ساعت 13 ترانسفرمون به هتل 5* "گرین نیچر ریزورت"بود ،برنامه قبل از ظهرچهارشنبه مون دیدن موزه باستان شناسی مارماریس بود.

این موزه در خیابان اسکله، درمحله " تپه"، جنب بازار بزرگ و داخل قلعه شهر قرار گرفته است. برای رسیدن به قلعه از کوچه های خیلی باریک و بسیار با صفا که خانه ها و رستوران ها قرار داشتند گذشتیم.

 سفرنامه مرمریس

موزه باستان شناسی مارماریس

 

قلعه مارماریس که موزه باستانشناسی در داخل آن قرار گرفته،برای اولین بار بین سالهای 490تا 425 قبل از میلاد توسط هرودت(تاریخ نویس یونان)شناسانده شده است. هرودت، زمان تاسیس این قلعه رو به 3000سال قبل از میلاد نسبت داده است.مارماریس برای اولین باردر سال 1390( م) از یونان جدا و تحت حکومت عثمانی قرار میگیرد.در سال 1522( م) در سفرسلطان سلیمان قانونی(از حاکمان عثمانی)به جزیره رودوس مورد مرمت اساسی قرارگرفته و پایگاه نظامیان آن دوران میشود.در سال 1990(م)این قلعه به موزه باستانشناسی تغییر ماهیت میدهد.درحال حاضر 4 سالن اصلی و در مجموع دارای 7 در میباشد. در اولین سالن آثارکشف شده از منطقه موغلا،داتچا و شبه جزیره رشادیه به معرض دید گذاشته شده است.در سالن دوم آثار کشف شده از شهر باستانی " کیندوس"مانند مجسمه های مرمرین شاهزادگان و سر آنها و همچنین اشیا مورد استفاده روزمره مردم به معرض دید عموم گذاشته شده است.

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

مجسمه های مرمرین موزه باستان شناسی

 

در سالن سوم آثار کشف شده در حفاری های اخیر منطقه داتچا-بورقاز مجسمه هایی از سنگهای آهکی و گل پخته به نمایش در آمده است و در سالن آخر آثار بدست آمده از مناطق شرق و جنوبی قلعه مانند :اشیائی با جنس طلا، سکه های طلا ،زیورآلات طلا، ظروف طلا و مس و سایر اشیائ مورد استفاده روزمره مردم به نمایش در آمده است.

در قسمت بیرون سالن وداخل حیاط قلعه، سنگ قبرهای بجا مانده از زمان عثمانی قابل مشاهده است.

 سفرنامه مرمریس

سنگ قبرهای زمان عثمانی

 

منظره خلیج مارماریس از بالای قلعه هم بسیار تماشائیست.

 سفرنامه مرمریس

منظره خلیج مارماریس از بالای قلعه

 

این موزه همه روزه از ساعت 8 تا 19 به روی گردشگران و علاقه مندان به فرهنگ و تاریخ باز است و ورودی آن به ازائ هرنفر 8 لیره می باشد. ساعت 12 به هتل بازگشتیم و بعد از "چک اووت" و صرف ناهار،توسط ترانسفرشرکت دورادو،هتل "کلاب ویوا "رو به مقصد هتل "گرین نیچر ریزورت "ترک کردیم.

کار" چک این" ما درهتل به سرعت انجام شد و کارت اتاق شماره 2142 تحویل گردید.

 سفرنامه مرمریس

در ورودی از طرف استخرهتل 5* گرین نیچر ریزورت

 

 سفرنامه مرمریس

داخل اتاق شماره 2142 که مشرف به استخر بزرگ هتل بود

 

 سفرنامه مرمریس

رسپشن(پذیرش) هتل

 

 سفرنامه مرمریس

نمای ورودی هتل به پذیرش

 

 سفرنامه مرمریس

استخر سرپوشیده هتل که در تابستان مشتری ندارد

 

 سفرنامه مرمریس

سالن ورزش و بدنسازی هتل

 

 سفرنامه مرمریس

ورودی قسمت spa ماساژ،سونا،جکوزی،حمام ترکی و کارهای فیتنس و زیبائی

 

 سفرنامه مرمریس

حمام ترکی هتل

 

 سفرنامه مرمریس

استخر روباز هتل

 

البته یک سالن بزرگ سر پوشیده غذاخوری در دو قسمت هم موجود بود.

هتل5* "گرین نیچر ریزورت" در قسمت غربی شهر و در مسیر جاده ایچمه لرواقع شده واز جنوب با فاصله حدود500 متری از بلوار اصلی شهر(بلوارکنعان اورن) و 600 متری از ساحل دریاو از قسمت شمال با کوههای پوشیده از درختان جنگلی محصور شده است.این هتل بزرگ با 631 اتاق، گنجایش 1350 نفر را دارد.ساعات صرف غذا در هتل:صبحانه از ساعت 7 تا 10،ناهار از ساعت12 تا 13:30 و شام 19 تا 21البته چای ، قهوه و ..... از صبح تا ساعت 24 در لابی و چند قسمت از هتل دایر بود و زمانهایی هم در بعد از ظهرکیک و بیسکویت و سیب زمینی سرخ کرده و کتلت و اسنک و سوپ سرو میشد .ساعات کار استخر روباز هم ازساعت 10 تا 18 بود.

بعد از استقرار و استراحت در اتاق، ساعت 19 جهت صرف شام به سالن غذا خوری رفتیم.

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

انواع مواد غذائی در وعده شام هتل گرین نیچر

 

بعد از صرف مختصر شام، بلافاصله از هتل خارج شدیم و مسیر 500متری تا بلوار اصلی شهر رو پیاده طی کردیم تا سوار دولموشهای ویژه این مسیر بشیم.

 سفرنامه مرمریس

دولموش مسیر هتل تا اسکله مرکز شهر

 

این دولموشها که با رنگ سفید و سبز در سطح شهر فراوان به چشم می خورند،مسیر جنوبغرب رو در بلوار اصلی شهر تا ترمینال در شمالشرقی شهر طی میکنند.کرایه آنها هم 2.5 لیره بود و بایستی در موقع سوار شدن کرایه رو پرداخت کرد.فاصله خیلی زیادی تا اسکله و مجسمه آتاتورک نبود شاید کمتر از 10 دقیقه.می خواستیم برای فردا و پس فردا(پنجشنبه و جمعه) برای دو تور در یکی از آژانسها ثبت نام کنیم.بعد از پرس و جو و گشت در شهر برای پنجشنبه تورکشتی دالیان هر نفر 60لیره و برای جمعه تور شبهای ترک هرنفر 75 لیره رزرو کردیم.

شب هم به انتهای خیابان پیاده رو اسکله سری زدیم . تماشای مدرنترین کشتیهای شخصی که حداقل قیمت اونا از 300 میلیون تومان به بالا بود و در اسکله نتسل (Netsel) پهلو گرفته بودند، در هوای مطبوع، حال و هوای دیگری داشت.از روی پل پیاده رد شده وارد مرکز خرید "نتسل" شدیم.

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

 سفرنامه مرمریس

مرکز خرید نتسل

 

قسمت دوم : سفرنامه مارماریس

نویسنده :فرشاد شفیعی شهیدلو

تمامی مطالب عنوان شده در سفرنامه ها نظر و برداشت شخصی نویسنده است و وب‌ سایت بانک تور و گردشگری مسؤولیتی در قبال صحت اطلاعات سفرنامه ها بر عهده نمی‌گیرد.