دبی شهر آسمان خراش های خلیج فارس

4.4
از 7 رای
آگهی الفبای سفر - جایگاه K - دسکتاپ
دبی شهر آسمان خراش های خلیج فارس
آموزش سفرنامه‌ نویسی
06 بهمن 1403 12:00
1
1.2K

روز دوم : چهار شنبه – دوم آذر 1401- 23 Nov

پس از آماده شدن برای صبحانه به طبقه M هتل رفتیم. امروز قرار بود به اسکی دبی، باغ گل ها و دهکده جهانی بریم.

دیشب زمان رسیدن ما به هتل آسانسورها خلوت بودند و معطلی خاصی جهت بالا رفتن وجود نداشت اما در ساعات پر رفت و آمد مثل صبح ها که برای صبحانه یا خروج از هتل می خواستیم بیاییم پایین ده دقیقه ایی معطل می شدیم که بنظر من بعد از لابی کوچک تنها ایراداتی هست که میشه به این هتل گرفت.

کیفیت صبحانه هتل از دید من خوب و قابل قبول بود و انواع و اقسام صبحانه ها، میوه ها، شیرینی و آب میوه ها رو داشت و هر روز هم یک آیتم جدید بهشون اضافه میشد. 

undefined
 صبحانه هتل

قسمتی هم داشت که آشپز خوش برخوردی به درخواست و انتخاب شما نیمرو گرم و تازه درست میکرد.

undefined
 محل آماده سازی نان و نیمرو

من هر چه  نگاه کردم شکلات صبحانه پیدا نکردم، بعد از اینکه به یکی از پرسنل گفتم در کمال تعجب کشویی رو باز کرد و چندتا ظرف نوتلا بهمون داد. حالا چرا روی میز نمیذاشتند نمیدونم !!!!!

البته اینقدر هر روز بهش گفتم که بعد از 3 روز خودشون روی میز گذاشته بودند.

ساعت 10 از هتل به سمت ایستگاه مترو حرکت کردیم. مجدد 50 درهم ( 2 تا 25 درهم ) نول کارت هامون رو شارژ کردیم و به سمت اولین مکان یعنی امارات مال حرکت کردیم.

مترو کمی شلوغ بود و ایستگاه به ایستگاه شلوغ تر میشد تا ایستگاه امارات مال که تقریباٌ اغلب مسافرها پیاده شدند.

undefined

 امارات مال

امارات مال ( Mall of the Emirates ) نیز همانند دبی مال یک مرکز خرید بسیار بزرگ با امکانات تفریحی متعدد و دارای یکی از بزرگترین پیست ‌های اسکی سرپوشیده‌ دنیاست که به تله سیژ و بخش مخصوص پنگوئن ‌ها مجهز می باشد.

ساعت 11 از همراهامون جدا شدیم، اونها رفتند برای بازدید و خرید و ما با پرس و جو از اطلاعات و تابلوهای راهنما به ورودی اسکی ( Ski Dubai ) رسیدیم.

undefined

 ورودی اسکی دبی

ما بلیط ورودی ( اسنو پلاس ) را از سایت دبی دیسکانت با تخفیف هر نفر 2.104.900 تومان (217 درهم) از ایران خریده بودیم. ( مبلغ درب گیشه 275 درهم )

بلیط اسنو پلاس (Snow Plus  ) شامل :

دسترسی نامحدود به پارک و  غار برفی/ دسترسی نامحدود به سورتمه سواری

استفاده نامحدود از توپ غول پیکر (Giant Ball)/ استفاده نامحدود از تیوب سواری و تلسیژ / کمد قفل دار 

 امکان انتخاب یکی از موارد زیر :

۲ بار استفاده از زیپ لاین و ۲ ساعت کلاس آموزشی اسکی سطح شیب دار (مناسب افراد حرفه ای)

در بدو ورود QR Code روی بلیط ها رو چک کردند و پرسیدند زیپ لاین یا اسکی را انتخاب میکنید؟ که ما زیپ لاین را انتخاب کردیم .دو تا دستبند بهمون دادند و به اولین قسمت یعنی گرفتن لباس و چکمه هدایتمون کردند.

undefined
دستبند های اسکی دبی

وسایل شامل لباس، شلوار، چکمه، جوراب و دستکش بود. لباس هارو تعویض کردیم و در لاکر گذاشتیم و وارد مجموعه شدیم. اینکه تو دل بیابان و گرمای دبی چنین مجموعه ایی را طراحی و ساختند جای ستایش داره.

پیست اسکی دبی بزرگترین پیست اسکی سرپوشیده در خاورمیانه و سومین مجموعه سرپوشیده در جهان است.

 در بدو ورود نوجوان هایی رو دیدیم که همه مشغول برف بازی بودند و مشخص بود از طرف مدرسه برای تفریح اومده بودند. 

undefined

اسکی دبی

نکته ایی که می بایست بهش توجه کنید اینه که لباس های خود مجموعه عایق خوبی در برابر سرما نیستند و خیلی زود احساس سرما میکنید. زمانی که بیرون اومدیم هر دو از شدت سرما سرخ شده بودیم و ترسیدیم نکنه سرما بخوریم و باقی سفر رو از دست بدیم. 

چندتا بازی رو با همسرم رفتیم انجام دادیم و در نهایت تله سیژ، زیپ لاین، تیوب سواری و پایان.

undefined
تله سیژ اسکی دبی
undefined

 کافه های مشرف به اسکی دبی

بنظرم اسکی دبی که از تفریحات دبی هست بیشتر بدرد خانواده هایی می خوره که بچه دارند و می خواهند تجربه برف بازی و تفریحات زمستانی را تجربه کنند.

ساعت 12:30 دقیقه همه وسایل به جز جوراب ها که برای خودمون بود رو تحویل دادیم و به همراهامون ملحق شدیم. 

امتیاز من به اسکی دبی : 3 از 5 می باشد./ ورودی 275 درهم

مدت زمان مورد نیاز جهت بازدید : تقریباً 2 ساعت 

 ساعت بازدید: دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۰ تا 23 و جمعه تا یکشنبه از ساعت ۱۰ تا 24

مسیر دسترسی : اگر ایستگاه مترو نزدیک شماست، سوار شده و در ایستگاه Mall Of the Emirates که روی خط قرمز قرار داره پیاده شوید. با چند دقیقه پیاده روی به امارات مال می رسید.

برنامه بعدی رفتن به باغ گلها ( Miracle Garden ) به وسیله اتوبوس بود. برنامه های اتوبوس را از اپلیکیشن Google Map چک کردیم و مشخص شد اتوبوس شماره 105 ساعت 15 به سمت میراکل گاردن حرکت میکنه. 

چون قبلاً امارات مال رو دیده بودم و بجز همین اسکی چیز خاصی نداره، گشت کوتاهی زدیم و برای صرف ناهار به فود کورت رفتیم.

مدت زمان مورد نیاز جهت بازدید : بسته به نیاز شما تقریباً 8 ساعت شاید هم بیشتر.

ساعت بازدید : دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۰ تا 23 و جمعه تا یکشنبه از ساعت ۱۰ تا 24

مسیر دسترسی : تاکسی راحت ترین و بی دغدغه ترین گزینه هست اما به صرفه ترین گزینه استفاده از مترو است. اگر ایستگاه مترو نزدیک شماست، سوار شده و در ایستگاه Mall Of the Emirates که روی خط قرمز قرار داره پیاده شوید. با چند دقیقه پیاده روی به امارات مال می رسید.

ناهار را یک پیتزا به همراه چهار عدد نان سیر و سیب زمینی و دو عدد نوشابه به صورت پک از پیتزا هات به مبلغ 69 درهم سفارش دادیم و حدودای ساعت 14:15 به سمت ایستگاه اتوبوس که بیرون از امارات مال قرار داره رفتیم. 

از جایی که بودیم تا ایستگاه اتوبوس بدلیل بزرگی مرکز خرید حدود یه ربع راه رفتیم. هوا قدری گرم بود تا بالاخره اتوبوس شماره 105 راس ساعت 15 مسافرها رو سوارکرد. خوشبختانه صندلی گیرمون اومد و نشستیم. اتوبوس های دبی همه مجهز به سیستم خنک کننده با مانیتوری از نمایش جزئیات مسیر می باشند. هزینه اتوبوس برای هر نفر از امارات مال تا باغ گل ها ( Miracle Garden ) که مسیری نیم ساعته بود، 5 درهم شد.

undefined
داخل اتوبوس

ساعت 15:40 دقیقه به ایستگاه Miracle Garden رسیدیم و با 5 دقیقه پیاده روی ورودی باغ بودیم.

بلیط ها را از سایت ایرانی با تخفیف به مبلغ هر نفر 727.500 (75 درهم) از ایران خریده بودیم. ( مبلغ درب گیشه 75 درهم ) (برخی از بلیط های این  سایت ها تفاوت چندانی با گیشه ندارند اما دیگه معطلی صف را ندارید)

پس از چک کردن بلیط ها وارد شدیم.

undefined

ورودی باغ گل ها

به جرات میتونم بگم که وارد بهشت در دل بیابان شدیم. این باغ همانند اسمش ( Miracle ) واقعاً معجزه ایست که با حدود ۴۵ میلیون گیاه از ۶۰ گونه مختلف طبق عادت اماراتی ها بزرگترین باغ گل دنیاست که تا به امروز توانسته دوبار رکورد گینس را از آن خود کند.

با عبور از گذرگاه قلبی به جمعیتی رسیدیم که به ترتیب منتظر عکس گرفتن با مجسمه ی هواپیمای ایرباس A380 هواپیمایی امارات از روی دوچرخه بودند. 

undefined

 

سازه ها و مجسمه های غول پیکر متعددی در این باغ وجود داره که می توان به کلبه های ییلاقی و قلعه های پوشیده از گل، مجسمه برج خلیفه، برج ایفل، عروسک تدی، میکی‌موس و سایر شخصیت ها اشاره کرد که همگی با گل پوشانده شده اند. به مناسبت جام جهانی عروسک هایی با پیراهن تیم های موجود در جام همراه توپ نیز در میان گل ها تعبیه کرده بودند.

undefined

خانمم از فروشنده هایی که بادکنک میفروختند یک دسته بزرگ از انواع و اقسام بادکنک ها به مبلغ 20 درهم قرض گرفت و کلی عکس گرفت.

با پیاده روی در این باغ اصلاً فکر نمی‌کنید که در دل شن زارهای دبی با آب ‌و ‌هوایی گرم قدم می‌زنید. وجود باغچه ها و راهروهای گل کاری شده، فضایی بسیار مطبوع در این باغ ایجاد کرده بود.

undefined undefined

 

نکته قابل توجه اینکه این باغ هر روز به روش آبیاری قطره ای با حجم ۷۵۷,۰۰۰ لیتر، آبیاری می شود و تعداد گل ها در طول سال متغیر بوده و در فصل تابستان کلاً تعطیل می باشد.  در مجاورت این باغ بخشی با عنوان باغ پروانه ها وجود داره که بیش از ۱۵۰۰۰ پروانه از ۲۶ گونه مختلف در آن نگهداری می شود و برای بازدید از آن میبایست مبلغ 55 درهم اضافه پرداخت کنید.

انواع رستوران و غرفه های فروش غذا، محل نشستن، کافی شاپ، فروشگاه سوغاتی، آتلیه عکاسی و غیره نیز جود دارد.

امتیاز من به باغ گلها دبی : 5 از 5 می باشد./ ورودی 75 درهم

مدت زمان مورد نیاز جهت بازدید : تقریباً 2 ساعت 

 ساعت بازدید : دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 تا 21 و جمعه تا یکشنبه از ساعت 9 تا 22

مسیر دسترسی : 1- اگر با مترو تشریف ببرید نزدیک ترین ایستگاه مترو به باغ گل ها ایستگاه Sharaf DG هست که فاصله ایی 11 کیلومتری دارد. 2- اگر با اتوبوس تشریف ببرید از ایستگاه اتوبوس Mall of Emirates و به وسیله اتوبوس شماره 105 در ایستگاه Miracle Garden پیاده شده و با 5 دقیقه پیاده روی به ورودی مجموعه میرسید.

ساعت 17:20 دقیقه به سمت درب خروج حرکت کردیم و چون پدر مادر همسرم قبلاً دهکده جهانی را دیده بودند مجدد از هم جدا شدیم.

undefined

 خروجی باغ گل ها

غروب شده بود و تعداد زیادی از توریست ها منتظر ترنسفر، ماشین و تاکسی بودند. هر چه درخواست روی برنامه های Careem و  Uberمیذاشتم هیچ فایده ایی نداشت چند بار درخواستم رو تائید کردند ولی پس از یک دقیقه کنسل میکردند. از چند تا تاکسی که اونجا ایستاده بودند قیمت گرفتم همه 120 تا 140 درهم میگفتند در صورتی که Careem  44 درهم و Uber  52 درهم قیمت زده بود. واقعاً کلافه شدیم داشتیم تسلیم میشدیم که با یکی از همین تاکسی ها بریم که در برنامه Uber یک ماشین تسلا درخواستمون رو تائید کرد. این دفعه هم گفتیم مثل دفعات قبل کنسل میکنه اما نزدیک و نزدیکتر شد. بالاخره تاکسی رسید و سوار شدیم. حالا هم خوشحالیم که ماشین با قیمت مناسب گیرمون اومده و هم کنجکاو که ببینم تسلا چطور ماشینیه؟ 

یه ماشین جمع و جور، خوشبو  و خنک که همه ی دنده، کیلومتر، پخش و ... در مانیتور بزرگ جلو راننده خلاصه میشد.

تجربه خوبی بود و ارزش معطلی رو داشت.

undefined

 داخل ماشین تسلا

 بوسیله نقشه ایی که مقابل راننده بود با حدود یه ربع رانندگی با هزینه 52 درهم به دهکده جهانی ( Global Village ) رسیدیم.

شب های دبی تو این ماه فوق العاده است، هوای بینظیری که لذت پیاده روی و بازدید از اماکن رو دو برابر میکند.

از شلوغی پارکینگ ها مشخص بود جمعیت زیادی می بایست داخل مجموعه باشند. تاکسی درست ورودی دهکده ایستاد و پس از چک کردن بلیط ها وارد شدیم.

بلیط ها را از سایت با تخفیف به مبلغ هر نفر 218.250 تومان (22.5 درهم) از ایران خریده بودیم. ( مبلغ درب گیشه 25 درهم )

undefined

ورودی دهکده جهانی

دهکده جهانی ( Global Village ) همانند شهرکی است که ۲۶ غرفه از 90 فرهنگ مختلف را در دل خود جای داده است. این دهکده ابتدا از سال 1997 میلادی در منطقه خور دبی و روبرو شهرداری دبی کار خود را آغاز کرد و در سال 2005 به دلیل ساخت بناهای دائمی به بزرگراه شیخ محمد بن زاید منتقل گردید. در این دهکده می توانید بسیاری از بناهای مشهور دنیا را از نزدیک ببینند و با فرهنگ، آداب و رسوم، موسیقی و پوشش کشورها آشنا شوید. در اینجا هر کشور دارای یک پاویون هست که به شکل بناهای مهم آن کشور ساخته شده و دارای غرفه هایست که انواع صنایع دستی، سوغات، خوراکی ها و هرچیزی که مربوط به آن کشور هست را عرضه میکنند و شما می توانید از آنها خرید کنید.

undefinedundefinedundefined

undefined

پاویون عربستان

در این دهکده بخش مخصوصی برای برگزاری کنسرت و رویدادها در نظر گرفته شده که طبق برنامه به صورت رایگان به اجرای برنامه های زنده کشورها اختصاص داده شده است. در بخش دیگری از دهکده، شهربازی بزرگی در نظر گرفته شده است که ورود به آن مستلزم خرید بلیط جداگانه می باشد. خیابان غذا، خیابان شادی، خیابان آسیا، اجرای کارناوال ها و ... از دیگر بخش های دهکده جهانی می باشد.

undefined

خیابان غذا در دهکده جهانی

اگر به تماشای آتش بازی علاقه دارید، روزهای پنجشنبه ساعت ۲۲ و جمعه ساعت ۲۲:۳۰ و اگر مشتاق تماشای کنسرت‌های زنده هستید هر جمعه عصردر دهکده برنامه اجرا می شود. دهکده جهانی هر ساله از اواسط ماه اکتبر تا آوریل فعال بوده و الباقی سال را بدلیل گرمی هوا تعطیل می باشد.  ابتدا دو عدد آب معدنی به مبلغ 4 درهم و یک نوشابه به مبلغ 5 درهم خریدیم و به سمت پاویون های کشورها رفتیم.

پاویون ایران یکی از زیبا ترین بخش های دهکده بود دروازه ایی با طرح صفوی همراه با نور پردازی عالی اما وارد که شدیم به جزئیات خیلی ضعیفی برخوردیم. بجای تمرکز روی اشاعه فرهنگ،آداب و رسوم و صنایع دستی کشور، بیشتر روی خوراکی ها تمرکز شده بود تا جایی که یک غرفه رو به فروش پفک اختصاص داده بودند.

undefined
ورودی پاویون ایران

 

undefined

 غرفه پفک فروشی در پاویون ایران

در پاویون ژاپن به پیشنهاد همسرم سه عدد موچی به مبلغ 60 درهم خریدیم.

undefined

 موچی دسر ژاپنی

طعم جدیدی بود و برای تست کردن می ارزید.

در هنگام خروج غرفه ایی بود که چندین خانم با لباس محلی مشغول فروش لِگیمات بودند.

لِگیمات ( Legeimat )از شیرینی های خوشمزه و معروف کشورهای عربی و شهرهای جنوبی کشورمون هست که از نظر ظاهری شباهت زیادی به شیرینی بامیه دارد.

یک ظرف لگیمات به مبلغ 15 درهم سفارش دادیم. منتظر بودیم که یکی از خانم ها به فارسی پرسید بچه ی کجایی هموطن؟؟؟ جواب دادم بوشهر و شما چی؟ گفتند ما لاری هستیم. تشکر کردیم و ساعت 21:05 از دهکده جهانی خارج شدیم.

undefined

لگیمات

undefined
خروجی دهکده جهانی

مجدد در برنامه Uber درخواست تاکسی به سمت هتل دادم که این دفعه یک تویوتا به مبلغ 92 درهم درخواستم رو قبول کرد.

داشتیم بسمت پارکینگ میرفتیم که متاسفانه شارژ گوشیم تموم شد. تنها شانسی که آوردیم این بود که لوکیشن تاکسی و شماره پلاکش رو حدودی یادم مونده بود. از درب خروج تقریباً 10 دقیقه پیاده روی کردیم تا رسیدیم به لوکیشن اینقدر اینور و اونور نگاه کردیم که بالاخره یه آقایی صدامون زد شما فلانی هستید و تاکسی می خواهید؟؟ پلاک رو چک کردم و نشستیم. بنده خدا میگفت خیلی تماس گرفتم ولی خاموش بودید توضیح دادم که شارژ گوشیم تموم شده و با خوش رویی پذیرفت و به سمت هتل حرکت کردیم.

امتیاز من به دهکده جهانی دبی : 5 از 5 می باشد./ ورودی 25 درهم

مدت زمان مورد نیاز جهت بازدید : تقریباً 2 ساعت 

 ساعت بازدید : دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 16 تا 24 و جمعه تا یکشنبه از ساعت 16 تا 01:00

( سه شنبه ها به جز تعطیلات رسمی منحصراً برای خانواده ها و خانم ها می باشد.)

مسیر دسترسی : 1- اگر با اتوبوس تشریف ببرید از چهار مسیر می توانید استفاده کنید 

1-1-        اتوبوس شماره  ۱۰۲ از ایستگاه مترو Rashidiya Metro Station .

1-2-        اتوبوس شماره ۱۰۳ از ایستگاه مترو Union Metro Station .

1-3-        اتوبوس شماره ۱۰۴ از ایستگاه اتوبوس Al Ghubaiba Bus Station .

1-4-        اتوبوس شماره ۱۰۶ از ایستگاه مترو Mall of Emirates Metro Station .

2-        اگر با تاکسی تشریف ببرید با استفاده از برنامه Careem,Uber,RTA می‌توانید از هر نقطه شهر به دهکده جهانی بروید.

پیشنهاد میکنم حتماً تور باغ گلها و دهکده جهانی رو با ترنسفر بگیرید چون اینجوری هم از نظر مالی و هم زمانی خیلی صرفه جویی میکنید.

به هتل که رسیدیم چون گرسنه نبودیم شام نخوردیم و پس از نیم ساعت استراحت مجدد به طبقه 12 برای تماشای فوتبال رفتم اما چون بازی بین تیم های بلژیک و کانادا بود زیاد دلچسبم نبود برای همین تصمیم گرفتم بزنم بیرون و برم سمت موزه آینده.

موزه آینده در فاصله 15 دقیقه ایی از هتل ما قرار داشت. در مسیر چشمم به برج های Emirates Towers که درست پشت موزه آینده قرار داشت خورد مسیرم رو سمت برج ها تغییر دادم و پس رفتن از سر بالایی برج به محوطه ایی رسیدم که سازه ی موزه به زیبایی دیده میشد عکس هایی به یادگار گرفتم و چون داشتم گیج میشدم برگشتم هتل و خوابیدم.

undefined
 نمای موزه آینده از برج های امارات

 

undefined
موزه آینده در شب

 

undefined

 هزینه های روز دوم

روز سوم : پنج شنبه – سوم آذر 1401- 24 Nov

برنامه امروزمون تور ابوظبی بود و قرار بود ساعت 10 صبح در لابی هتل منتظر راننده آقای محمود باشیم.

ما چون چهار نفر بودیم تور خصوصی را برای راحتی و در اختیار بودن ماشین انتخاب کردیم و آنرا از سایت کلاً به مبلغ670 درهم (هر نفر 167 درهم معادل 1.619.900 تومان) از ایران خریده بودیم. برنامه تور رو از قبل با هماهنگ کننده سایت بدین صورت بستیم : 

undefined

 اماکن مورد بازدید در تور ابوظبی

محمود جوانی اهل پاکستان که خیلی با ادب بود منتهی به نظرم ابوظبی رو زیاد بلد نبود.( در ادامه بهش میپردازم)

در مسیر محو برج سازی های اماراتی ها و تبدیل بیابان به این گلستان زیبا شده بودیم که با عبور از گیت های انجام تست کرونا مربوط به دوران این بیماری، پس از حدود یک ساعت و چهل دقیقه به جزیره یاس رسیدیم.

جزیره یاس ( Yas Island ) یکی از بزرگترین جزیره های مصنوعی دنیاست که در آن مراکز تفریحی متعددی برای تجربه روزی هیجان انگیز در نظر گرفته شده، از مسابقات فرمول 1 در پیست یاس مارینا گرفته تا تجربه سرعت و هیجان در پارک های آن. از جاذبه های گردشگری جزیره می توان به موارد ذیل اشاره نمود : 

1-    شهربازی فراری ورلد ( Ferrari World ) 

2-    پارک آبی یاس ( Yas Waterworld )

3-    دنیای برادران وانر ( Warner Bros )

4-    پیست فرمول وان ( Abu Dhabi F1 )

5-    ساحل یاس 

محمود که مسیر را بوسیله Google Map میرفت در ورودی جزیره مسیر را اشتباه رفت و پس از طی مسافتی به ورودی دنیای فراری رسیدیم.

undefined

 ورودی فراری ورلد

 با محمود برای 20 دقیقه بعد همون لوکیشنی که پیاده شدیم قرار گذاشتیم. روبرو ورودی مجتمع چند نمونه خیلی خفن از ماشین های فراری برای نمایش گذاشته بودند. نگاهی انداختیم و از پله برقی رفتیم بالا.

 

undefined

 

دنیای فراری ( Ferrari World ) یکی از بزرگ ترین شهربازی های سرپوشیده و جذاب دنیاست که با الهام از ماشین های فراری ساخته شده و سرعت، فاکتور جدایی ناپذیر این پارک است. سریعترین ترن هوایی جهان Flying Aces ، ترن هوایی فرمولا روسا Formula Rossa و دنیایی از هیجان را می توانید اینجا تجربه کنید و آدرنالین خود را به بالاترین سطح برسونید. 

ورودی مجموعه تندیسی از لوگو و آرم شرکت فراری بود که اغلب توریست ها در انتظار عکس گرفتن بودند ما هم چندتا عکس گرفتیم و به سمت ماشین حرکت کردیم.

undefined undefined

مقصد بعدی بر اساس پلن بازدید از جزیره یاس بود اما راننده ما رو به یاس مال ( Yas Mall ) برد. این مرکز که بزرگترین مرکز خرید در ابوظبی است با سه طبقه در مرکز جزیره قرار گرفته و مجموعه ایی از برندهای مشهور و لوکس را ارائه می کند. 

 باید در نظر داشته باشیدکه هزینه های شهر ابوظبی نیز همانند دبی بالاست و از گران ترین پایتخت ها و شهرهای خاورمیانه محسوب می شود.

یک ساعتی رو در یاس مال چرخیدیم یکی دو فروشگاه از جمله Brands For Less قیمت های خوبی داشت.

undefined

ورودی یاس مال

ساعت 13:30 دقیقه سوار ماشین شدیم و به سمت ساحل کورنیش (Corniche Beach ) حرکت کردیم.

بلوار کورنیش ابوظبی یک خط ساحلی سر سبز به طول تقریبی 8 کیلومتر است که در آن انواع کافه ها، رستوران ها، محل های بازی کودکان و مسیرهایی برای پیاده روی و دوچرخه سواری در نظر گرفته شده است.

ساحل شنی سفید رنگ و چشم انداز زیبا از آسمان خراش های مرتفع در امتداد ساحل، اینجا را به مکانی مناسب جهت تفریح و گذراندن اوقات فراغت در بعدازظهر تبدیل می کند. تاکید میکنم بعدازظهر چون وقتی که ما رسیدیم هم هوا خیلی گرم بود و هم راننده بلد نبود کجا بایستی بره و پس از مراجعه به یک ورودی ساحل، گفتند که اینجا ساحل اختصاصیه و راه برگشتی به ورودی های  قبل نیز نبود. 

undefined

 بلوار کورنیش

به پل کنار ساحل رفتیم و از منطقه ی Marina Sitting Area عکس هایی رو به یادگار گرفتیم ولی هوا خیلی گرم بود و سریع برگشتیم و برای صرف ناهار به مرکز خرید مارینا مال (Marina Mall ) رفتیم.

undefined
ساحل کورنیش 

 

undefined
نمای هتل مارینا رکسوس
undefined
ورودی مارینا مال ابوظبی

 

undefined

مارینا مال ابوظبی

 ناهار را از KFC به مبلغ 66 درهم خریدیم. سوار ماشین که شدیم از محمود مقصد را پرسیدم و گفت امارات پالاس گفتم طبق برنامه می بایست به دهکده میراث بریم چون زمان فعالیتش تا ساعت 16 بیشتر نیست !!! گفت نه تغییر کرده و شده تا ساعت 17 و الان هتل به ما نزدیکتره. بعد از آن به سمت هتل امارات پالاس (Emirates Palace Hotel ) حرکت کردیم. در مسیر راننده ما رو به یک فروشگاه که فرش طلاکوب و صنایع دستی داشت برد ما هم بدلیل عدم نیاز و قیمت های خیلی خیلی بالا فقط نظاره گر بودیم. 

به هتل که رسیدیم و قرار شد پایین و در قسمت خروجی به هم ملحق شویم.

هتل Emirates Palace یک هتل پنج ستاره فوق لوکس با ۳۹۴ اتاق هست که متعلق به دولت ابوظبی و برای میزبانی از سران کشورها، افراد سلطنتی و آدم‌های برجسته و مشهور ساخته شده است و سومین هتل گران دنیاست.

دلیل اینکه این هتل لوکس ترین هتل جهان شناخته شده استفاده از ورق طلا و ابریشم خالص در ساخت و تزئین دکوراسیون آن بوده است. پس از ورود به هتل با محیطی مطبوع، شیک و تمیز روبرو شدیم و در گوشه ایی از آن خانمی مشغول نواختن پیانو بود بنظرم افرادی که اینجا اقامت میکنند از هر فکر و خیالی فارغ می شوند و تعطیلات رویایی رو سپری خواهند کرد.

undefined
هتل امارات پالاس

 

undefined

undefined
نوازنده پیانو در هتل

 

undefined

تصویر شیخ زاید بر روی دیوار هتل

یکی از کافه های فضای باز هتل نیز به مناسبت جام جهانی با طراحی دکوری شیک در ازای پرداخت 150 درهم پذیرای مهمانان بود.

از مهمترین رخداد های این هتل می توان به فیلم برداری بخشی از فیلم Fast and Furious 7 نام برد.

از هتل که بیرون آمدیم نمای خیلی زیبایی از برج های اتحاد را دیدیم و پس از عکاسی به سمت ماشین رفتیم.

undefined
 نمای بیرونی هتل امارات پالاس

 

undefined

برج های اتحاد

ساعت 16:35 دقیقه رسیدیم به دهکده میراث ( Heritage Village ) که متاسفانه تعطیل شده بود. رفتم پرسیدم و دقیقاً گفتند ساعت فعالیت 09 صبح تا 16 می باشد. محمود کلی عذرخواهی کرد که ساعت رو اشتباه بهش اطلاع دادند. خیلی ناراحت شدم ولی کاری از دستم بر نمیومد.

دهکده میراث روستایی بازسازی شده است که زندگی سنتی اماراتی ها به سبک بادیه نشینان و چادرهای سنتی را به تصویر می کشد.

undefined
ورودی دهکده میراث

 

undefined
نمای هتل مارینا رکسوس ( Rixos Marina )

به سمت مقصد بعد که قصر الوطن بود رفتیم طی مسیر محمود با بیان اینکه اینها برج های اتحاد هستند این آیتم هم ماست مالی شد. هرچه گفتم قرار بوده این برج ها رو از نزدیک ببینیم گفت منظور همین بوده.

قصر الوطن ( Qasr Al Watan ) در واقع کاخ ریاست جمهوری است و طراحی آن با الهام از هنر بومی منطقه صورت گرفته و بازدیدکنندگان در این قصر از روند شکل گیری کشور، ارزش ها و سنت های حکومتی اطلاعاتی کسب خواهند کرد. بعد از یکبار اشتباه رفتن بالاخره ساعت 17 رسیدیم به قصر که با توجه به شلوغی جمعیت، بلیط 65 درهمی برای هر نفر و زمان باقیمانده تا غروب، از ورود به داخل قصر صرف نظر کردیم و به سمت مسجد شیخ زاید رفتیم.

راننده مجدد با Google Map مسیر رو اشتباه رفت و ما ساعت 17:30 دقیقه پس از کلی رفت و آمد به ورودی مسجد که یک گنبد شیشه ایی بزرگ بود رسیدیم. خورشید غروب کرده بود و هوا کم کم داشت تاریک میشد خیلی خیلی عصبی بودم یکی بدلیل اینکه برنامه این تور رو من بسته بودم و فکر کنم به همسفرام خوش نگذشت و یکی بکارگیری راننده نابلد و غیر حرفه ایی از سوی شرکت.

undefined
نمای مسجد شیخ زاید در روز

 

undefined

ورودی مسجد شیخ زاید

اولین کاری که کردم از ساعت ماشین و فضای اونجا عکس گرفتم و برای پشتیبانی سایت فرستادم که شب طبق معمول با عذرخواهی و ببخشید جواب گرفتیم.

  از گنبد شیشه ایی بزرگ وارد شدیم از پله برقی که اومدیم پایین راهنمای مسجد ما رو به سمت تهیه بلیط هدایت کرد به همراه ها گفتم بایستید تا من سریع برم و بیام. یه مسیر طولانی رو رفتم تا به تبلت هایی که برای تهیه بلیط پیش بینی شده بود رسیدم.

بازدید از این مسجد رایگان می باشد ولی برای ورود حتماً می بایست مشخصات ثبت کنید و بلیط الکترونیکی بگیرید.

بلیط هارو گرفتم و برگشتم. 

undefined

بلیط های الکترونیکی مسجد

در گیت ورود به مسجد به آستین های لباس خانمم گیر دادند که کوتاهه و بایستی دستکش بخرید.

جالب اینجاست که ما از قبل اطلاع داشتیم که برای ورود به مسجد چه شرایطی رو باید رعایت کنیم و همه لباسها و پوشش مناسب رو رعایت کرده بودیم، لباس خانمم فقط دو انگشت از مچ دست بالاتر بود. بنظرم بیشتر دنبال مشتری برای فروشگاه همجوار و دریافت درصد بودند چون لباس خانمم و مادرش شبیه به هم بودند اما اونها بدون هیچ ایرادی از گیت دیگه ایی رد شدند.

یک جفت دستکش بلند رو به قیمت 25 درهم خریدیم که واقعاً زور داشت. دیگه مطمئن شده بودم که هوا تاریک شده و ناراحتی و اعصاب خوردی هیچ سودی جز خراب شدن این آیتم و لذت نبردن از فضا نداشت.

درمسیر ماشین های برقی برای تردد افراد مسن و ناتوان نیز در نظر گرفته بودند و مداوم در حال رفت و آمد بودند بالاخره پس از عبور از راهروهای شیب دار طویل و زیبا به مسجد رسیدیم.

undefined
مسجد شیخ زاید

مسجد شیخ زاید ( Sheikh Zayed Grand Mosque ) بعد از مسجد الحرام و مسجد النبی سومین مسجد بزرگ جهان است و نام آن از شیخ زاید بن سلطان آل نهیان بنیان‌ گذار، طراح و نخستین رئیس کشور امارات گرفته شده که در سال 2004 میلادی درگذشت و در همین مسجد به خاک سپرده شد.

این مسجد با شکوه که پس از بیست سال ساخت و ساز در سال 2007 افتتاح گردید دارای ستون ها و گنبدهای ساخته شده از سنگ مرمر سفید، لوسترهای سواروفسکی با روکش طلای 24 عیار و بزرگ‌ترین فرش دستبافت جهان می باشد که به دست هنرمندان ایرانی بافته شده و در کتاب گینس نیز به ثبت رسیده است.

هنرمندانی که در ساخت این بنا مشارکت داشته اند از هنرهای مختلفی چون منبت کاری، کاشی کاری و شیشه کاری استفاده کرده‌اند و با بهره گیری از اِلِمان های معماری اسلامی علاوه بر ایجاد محیطی مذهبی، هماهنگ و مدرن تنوع فرهنگی را به بهترین شکل به نمایش گذاشته اند.

از بخش های مختلف مسجد دیدن و عکس برداری کردیم واقعاً با شکوه و زیبا بود حتی برای سقف راهروها نیز طرح هایی اجرا کرده بودند و همه ی آنها رنگ آمیزی و گچ بری داشتند. 

undefined

اجازه ی ورود به حیاط اصلی مسجد که بوسیله سنگ های مرمر سفید طرح دار فرش شده بود همچنین سالن اصلی نماز که فرش دستبافت ایرانی در آن می درخشید رو نمی دادند و فقط می بایست از دور بازدید کرد. 

undefined

حیاط اصلی مسجد

undefined

سالن اصلی نماز

در اطراف مسجد چندین استخر وجود داره که تصویر ستون ها و طاق های مسجد را انعکاس می‌دهند.

undefined

 

در مسیر برگشت به سمت ماشین یک چای و بستنی به مبلغ 12.5 درهم خریدیم.

پیشنهاد میکنم در صورت امکان حتماً تشریف ببرید و این مسجد زیبا و با شکوه رو ببینید.

امتیاز من به مسجد شیخ زاید : 5 از 5 می باشد./ ورودی رایگان

مدت زمان مورد نیاز جهت بازدید : تقریباً 5 دقیقه 

 ساعت بازدید : روز شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۲۲ و روز جمعه از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۵ تا ۲۲ باز است. 

بهترین زمان قبل از غروب خورشید جهت تماشای غروب و شب بسیار زیبای این مسجد است.

مسیر دسترسی : 1- تاکسی یکی از راحت ترین وسایل حمل و نقل با قیمت نسبتاً بالاست.

2-برای استفاده از اتوبوس می توانید به پایانه اتوبوس الوحده (Al Wahda Bus Terminal) رفته و از نزدیک ترین ایستگاه (مسجد شیخ زاید) با حدود 15 دقیقه پیاده ‌روی به مقصد خواهید رسید. 

در ابوظبی از موزه لوور که بزرگترین موزه هنری شبه جزیره ی عربستان هست نیز می توانید دیدن کنید.

ساعت 19:10 دقیقه حرکت کردیم به سمت دبی در مسیر محمود ما رو به بازار خرما یا Dates Market که شامل تعداد زیادی مغازه خرما فروشی و فراوری های آن بود برد. تمامی اجناس دارای کیفیت فوق العاده اما قیمت ها نسبت به بوشهر چند برابر بود. در کنار این بازار هم بازار میوه و تره بار ابوظبی واقع شده بود.

undefined

بازار خرمای ابوظبی

یه ربع بیست دقیقه ایی اونجا بودیم و چای و خرما خوردیم سپس به سمت دبی حرکت کردیم.

به هتل که رسیدیم چون طبق معمول انگشت پام تاول زده بود و خیلی خیلی درد میکرد برای خرید چسب زخم و یه مقدار دارو که دوستان سفارش داده بودند و صرف شام راهی بزرگراه شیخ زاید و اطراف هتل شدیم. همانطور که عرض کردم خوبی این هتل در دسترس بودن اغلب فروشگاه های مورد نیاز بود.

 از داروخانه نزدیک هتل دو بسته چسب به مبلغ 29 درهم خریدم و چون پام درد میکرد و میلی به شام نداشتیم به هتل برگشتیم و پس از آن مجدد به طبقه 12 رفتیم. امشب فوتبال دو تیم برزیل و صربستان بود، شروع نیمه دوم رسیدم که دیدم همان بنده خدایی که شب اول لطف کرده بود، مجدد برام صندلی گرفته و گفت بیا بشین اینجا. میز کناری یک خانواده برزیلی بودند که اینقدر شور و هیجان داشتند کافه روی هوا بود، شب خوبی بود. بعد از پایان بازی که با برد برزیل همراه شد مشغول صحبت با این دوستمون که اسمش محمد و عربستانی بود شدم که برای اجاره و نصب سیستم های صوتی به دبی آمده بود. 

undefined
مرکز خرید پشت هتل جوورا
undefined
هزینه های روز سوم

روز چهارم : جمعه – چهار آذر 1401- 25 Nov

امروز جمعه سیاه ( Black Friday ) بود و برنامه خرید و رفتن به اوت لت مال (Dubai Outlet Mall ) رو داشتیم. از دو روز قبل با اطلاعاتی که داشتم به ایمیل مرکز خرید به آدرس tourism@dubaioutletmall ایمیلی مبنی بر اینکه قصد داریم در تاریخ 25 نوامبر از هتل جوورا به آنجا بیاییم و لطفاً راهنمایی کنید به چه صورت امکان رفت و برگشت وجود داره زدم که چند ساعت بعدش با اعلام دو زمان رفت و برگشت با شاتل های رایگان برای صبح و بعدازظهر جواب دادند.

شاتل اول

سوار شدن از هتل ساعت 09:15 و برگشت ساعت 13

شاتل دوم

سوار شدن ساعت 17:45 و برگشت ساعت 21:30

ما برای ساعت 09:15 دقیقه رزرو کردیم و پس از صرف صبحانه طبق قرار قبلی ساعت 9 پس از اطلاع به پذیرش در لابی هتل منتظر شاتل اوت لت مال ماندیم.

ساعت 09:15 دقیقه اولین نفری بودیم که سوار شدیم و پس از مراجعه به چند هتل دیگر و سوار کردن مسافرهای آنها ساعت 10 به مرکز خرید رسیدیم.

اوت لت (Outlet) کلمه ای آشنا برای کسانیست که طرفدار پروپا قرص خرید هستند و به زبان ساده به معنای حراجی است. دو نوع از این فروشگاه ها وجود دارد: 

1-    فکتوری استور (Factory Store) : در واقع فروشگاه‌های آنلاین یک برند خاص هستند که به طور مستقیم تولیدات کارخانه ها را عرضه می کنند و معمولاً کنار کارخانه ها قرار گرفته و توسط صاحبان همان برند اداره می شوند.

2-    اوت ‌لت استور (Outlet Store) : در این مراکز مجموعه ایی از انواع برندها یافت می‌شود. در واقع این فروشگاه ها محصولات برندی که از فصل فروش آنها گذشته و کمی قدیمی شده اند را با قیمتی ارزان تر از فروشگاه های اصلی آن برند بفروش میرسانند.

تقریباً جز اولین گروهی بودیم که وارد می شدیم.

undefined
ورودی اوت لت مال

 

undefined
فضای داخلی اوت لت مال

 توجه داشته باشید که هنگام ورود در قسمت اطلاعات سعی کنید از برنامه برگشت شاتل ها اطلاع و اسم خود را ثبت کنید چون احتمال داره موقع برگشت ظرفیت تکمیل شده باشه، ما چون می خواستیم تا بعد از ظهر اونجا باشیم تصمیم گرفتیم خودمون برگردیم. تمام فروشگاه ها تخفیفات خیلی خوبی زده بودند که از بهترین آنها می توان به آدیداس، کلارکس، اکو و... نام برد.

تا یک ساعت اول راحت تونستیم مغازه ها رو ببینیم و خرید کنیم ولی بعد از آن به قدری شلوغ شد که برای مثال آدیداس مردم از هر جایی دست دراز میکردند که کالای مورد نظرشون رو بردارند یا افرادی که روی زمین نشسته بودند و کفش سایز میکردند تمام صحنه هایی که قبلاً در سایت ها دیده بودم جلوی چشمام تداعی میشد.

بعد از خرید برای صرف ناهار به فود کورت رفتیم که هنگام ورود روی دیوار به چندین زبان از جمله فارسی کلمه نوش جان نوشته شده بود.از نیویورک فرایز دو عدد هات داگ، سیب زمینی و نوشابه به مبلغ 43.20 درهم سفارش دادیم که بنظرم کیفیت خیلی متوسطی داشت. پس از پایان بازی ایران و ولز که با برتری دو بر صفر ایران همراه شد مجدد به ادامه خرید پرداختیم.

undefined
فود کورت اوت لت مال

کارت هایی به نام اوت لت پلاس (Outlet Plus Card) در کانترهای خدمات مشتریان وجود داره که پس از تهیه، با ارائه آن به برخی از فروشگاه ها می توان تخفیفات بیشتری گرفت. هنگامی که مراجعه کردیم گفتند باید مبلغی را برای خرید کارت ها پرداخت کنید ( متاسفانه مبلغ را فراموش کردم) و با ارائه لیستی از فروشگاه ها، پس از بررسی آنها و عدم خرید از این فروشگاه ها ( اغلب طلا و جواهر بود) از خرید کارت منصرف شدیم . در نظر داشته باشید اعتبار این کارت ها فقط یک روز است !

ساعت 17:25 دقیقه جهت رفع خستگی و سرحال شدن از استارباکس نزدیک به درب خروج دو عدد هات چاکلت و لاته به مبلغ  47 درهم خریدیم و بوسیله تاکسی با 65 درهم به هتل برگشتیم.

نکته : به ازای خرید بالای 200 درهم از فروشنده بخواهید حتماً برچسب  Tax Refund یا Tax Free را برروی فاکتور شما نصب کند و نزد خود نگه دارید تا هنگام خروج از کشور در فرودگاه 5% مالیات ارزش افزوده خود را پس بگیرید.

این مالیات مشمول خدماتی که در دبی استفاده میکنید و کالاهایی که 90 روز از خرید آنها گذشته نمی شود و هنگام درخواست باید حتماً اصل یا عکس پاسپورت همراه داشته باشید.

مدت زمان مورد نیاز جهت بازدید : با توجه به تنوع و فراوانی جنس بین 7 تا 8 ساعت.

ساعت بازدید : یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۰ تا 22 و جمعه تا شنبه از ساعت ۱۰ تا 24

مسیر دسترسی : 1- استفاده از شاتل های رایگان / 2- تاکسی / 3- اتوبوس های خطوط ۶۶ و ۶۷ 

وسایل رو گذاشتیم هتل و پس از استراحت کوتاهی به همراه همسر و مادرشون راهی دیره و سیتی سنتر شدیم. 

با مترو و خط قرمز به ایستگاهی به همین نام سی تی سنتر ( City Centre ) رفتیم. ساعت 21 رسیدیم و چون می دونستم سیتی سنتر امشب تا ساعت 24 باز هست، نخست به فروشگاه دی تو دی رفتیم.

دی تو دی ( Day To Day ) فروشگاه هایی با 11 شعبه در سطح امارات هستند که نخست با شعار اجناس 1 تا 10 درهمی سر زبان ها افتاد اما رفته رفته با توجه به مکان فروشگاه، کالاهایی با قیمت های بالاتر نیز عرضه کرد. دو تا از بهترین شعبه های آن یکی روبرو سیتی سنتر دیره و دیگری در میدان اتحاد است.

undefined

نمای بیرونی دی تو دی دیره

پس از یک ساعت خرید در دی تو دی به سیتی سنتر ( City Centre Deira ) رفتیم اینجا هم به واسطه بلک فرایدی خیلی شلوغ بود حتی امکان ورود به برخی از فروشگاه ها وجود نداشت. خیلی خیلی خسته بودیم و بعد از یه ربع به هتل برگشتیم. این مرکز خرید در سه طبقه پذیرای برندهای مختلف پوشاک و غذا می باشد و محل خوبی برای خرید با قیمت مناسب است.

undefined
سیتی سنتر دیره
undefined

 ورودی سیتی سنتر

از دی تو دی مقداری خوراکی گرفته بودیم با چای و نسکافه میل کردیم و برای تماشای فوتبال به طبقه 12 رفتم.

مدت زمان مورد نیاز جهت بازدید : بسته به نیاز شما.

ساعت بازدید : دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۰ تا 22 و جمعه تا یکشنبه از ساعت 10 تا 24

مسیر دسترسی : اگر ایستگاه مترو نزدیک شماست، سوار شده و در ایستگاه Deira City Centre  که روی خط قرمز قرار داره پیاده شوید. 

امشب اواسط بازی تیم های آمریکا و انگلیس رسیدم و مجدد محمد زحمت صندلی رو کشیده بود حین مسابقه دوستم پیام داد و درخواست دارو کرد. بین دو نیمه برای خرید به داروخانه نزدیک هتل رفتم، دارویی که می خواست رو بدون نسخه نمیدادند برگشتم هتل که تو آسانسور متوجه شدم 200 درهم از جیبم افتاده، برگشتم و هرچه مسیر رو نگاه کردم پیدا نکردم که نکردم.

undefined

 هزینه های روز چهارم