سفری فشرده و اقتصادی به امارات متحده عربی

4.2
از 30 رای
آگهی الفبای سفر - جایگاه K - دسکتاپ
سفری فشرده و اقتصادی به امارات متحده عربی
آموزش سفرنامه‌ نویسی
25 فروردین 1403 12:00
30
3.5K

میدونم ممکنه خیلی ها به دبی و ابوظبی سفر کرده باشن ولی من این سفرنامه رو برای اشخاصی مینویسم که سفر اولشون به امارات متحده عربی هست و یک یا چند دختر تنها هستند امیدوارم این تجربه من و نوشتن این سفرنامه برای شما مفید باشه. تو جمع دوستام گفتم واقعا دلم یه سفر خارجی خوب میخواد. دوست داشتم با یکی از دوستام برم. ولی خب دوستای من یا خانواده هاشون  اجازه سفر خارج رو بهشون نمیدادن یا هزینه سفر رو نمیتونستن بدن. فقط یکی از دوستام از این دو لحاظ اوکی بود که اونم باید با هم برای مقصد به توافق می‌رسیدیم.

که دوستم گفت فقط اگه بریم دبی میام منم قبول کردم. ما می‌خواستیم این سفر رو دی ماه بریم که بعد از کمی تحقیق، متوجه شدیم دی و بهمن بخاطر تعطیلات کریسمس و ژانویه گرون تر میشه، به همین دلیل تاریخ سفرمون به  آذر ماه تغییر کرد . من کلی تحقیق کردم در مورد هتل که نظرات افراد رو همیشه میخونم مخصوصا تو سایت لست سکند که معمولا خیلی از هتل های 3ستاره بد گفته بودن هم در مورد کثیف بودنش هم سر و صدای زیاد  و اینکه نمیتونن شب بخوابن یا بعضی هتل های 3ستاره هم نوشته بودن حشرات و سوسک داره یا بیماری پوستی گرفتن بعد سفر. 

هتل اونیو

هتل اونیو

خلاصه بعد کلی تحقیق من هتل 4 ستاره اونیو رو انتخاب کردم که منطقه دیره بود و نزدیک مترو الرقه.

صبحانه هتل اونیو
صبحانه هتل اونیو

هزینه تور دبی ما شامل 3 شب اقامت و پرواز رفت و برگشت ماهان و هتل 4ستاره اونیو 24 میلیون شد.  من خیلی در مورد تفریحات دبی و ابوظبی خوندم دوستم پارک آبی دوست نداشت که از تفریحات ما حذف شد و خیلی تو کامنت افراد مختلف، خونده بودم که حتما ابوظبی رو برین موزه آینده هم هر دومون می‌خواستیم بریم و در موردش خونده بودم که حتما باید خیلی زودتر قبل از سفر رزرو کنین ما حدود یک ماه قبل از سفر برای تهیه بلیط موزه آینده اقدام کردیم ولی بهمون گفتن تو تاریخی که ما میخوایم بریم دبی ظرفیت موزه پر هست.

پرواز رفت رو زودترین تایم گرفتیم که روز رو از دست ندیم و پرواز برگشت رو هم دیرترین ساعتی که پرواز به ایران بود با اسنپ دو مسیره با دوستم اومدیم فرودگاه. پرواز ما ساعت 6/30 صبح بود که ما ساعت 1 فرودگاه بودیم برای چک پاسپورت حدود یک ساعت و نیم تو صف بودیم و بعد تو سالن یکم نشستیم  تا تحویل چمدون و گرفتن کارت پرواز. ما تو سامانه بله برای گرفتن ارز مسافرتی که مبلغ 500 دلار بود اقدام کرده بودیم و دلار رو از دستگاه های موجود در فرودگاه تحویل گرفتیم و سوار هواپیما شدیم. خیلی خوابمون میومد که متاسفانه پشت ما چند تا بچه کوچیک بودن که تا خود دبی مدام گریه میکردن و جیغ میزدن و  نتونستیم بخوابیم. وقتی رسیدیم فرودگاه دبی خیلی از مسافرا رفتن تو فری شاپ و مشغول خرید کردن شدن ما هم کمی گشتیم و همون جا مبلغ 100 دلار رو هم چنج کردیم و 360 درهم گرفتیم.

چون میدونستم باید برای تحویل گرفتن اتاق هتل مالیات رو همون اول پرداخت کنیم ولی چون به ما گفته بودن باید سریع برسیم به ترنسفر  اومدیم سمت خروج و یه آقایی به ما گفت هتل اونیو و اسم ما رو با کاغذی که دستش بود مطابقت داد  که ما اوکی دادیم  گفت منتظر بشینین باید 4 نفر دیگه هم بیان ما شاید حدود نیم ساعت منتظر بودیم ولی اون 4 نفر نیومدن ما هم تو این فرصت سیم کارت هایی که بهمون داده بودن رو انداختیم تو گوشیمون و برای فعال سازی هم فقط کافی بود تاریخ تولد رو به میلادی وارد کنیم. که دیگه آقایی که مسئول ترنسفر ما بود گفت بریم گفتیم پس اون 4 نفر چی گفت معمولا ایرانیا تو فری شاپ خیلی طولانی مدت می‌مونن و ما بیشتر از این منتظر نمیمونیم.

ساعت 11 به هتل رسیدیم مالیات برای سه شب رو مبلغ 45 درهم پرداخت کردیم. (مالیات هتل 4ستاره شبی 15 درهم) ولی مسئول رسپشن گفت زودتر از ساعت 2 اتاق رو بهمون تحویل نمیدن ما هم چمدون رو گذاشتیم لابی هتل و رفتیم تو خیابون گشتی بزنیم کلی مغازه بود که تا پاساژ الغریر رفتیم که اذان ظهر رو گفتن و دیدیم اکثر مردها تو پیاده رو سه صف تشکیل دادن همین طور تو  چمن وسط خیابون و شروع کردن نماز خوندن. که ما دیگه کم کم تصمیم گرفتیم بیایم سمت هتل.

نماز جماعت ظهر روز جمعه در خیابان
نماز جماعت ظهر روز جمعه در خیابان

وقتی رسیدیم تور لیدر اومد لابی هتل باهامون صحبت کنه، ما چون شنیده بودیم اگه تفریحات رو از تور نخریم اذیت میکنن و موقع برگشت ترنسفر نمیدن تصمیم گرفتیم سافاری رو از تور لیدر خودمون خرید کنیم من تو ایران پکیج معمولی  سافاری رو قیمت از 110 درهم تا 150 درهم دیده بودم که قبل از شروع سفر و در ایران  هم به تور لیدر که شمارش رو آژانس داده بود پیام دادم و بهم گفته بود که 110 درهم خیلی ضعیف هست ولی با 160 درهم میتونین یه پکیج خیلی خوب داشته باشین خانمی که تو لابی هتل با ما صحبت کرد گفت زیر 200 درهم نداریم ما برای بقیه روزها برنامه ریزی کرده بودیم و به ناچار سافاری رو از ایشون با ناراحتی خرید کردیم فقط سریع اومدیم اتاق رو تحویل گرفتیم لباس عوض کردیم و حاضر شدیم.

ساعت 2/30 ترنسفر سافاری اومد دنبالمون و تو مسیر 2 زوج دیگه رو هم سفر کرد ابتدا ما رو برد جایی که اگه بخوایم 4چرخ سوار بشیم یا با شاهین عکس بندازیم و بعد سافاری شروع شد سافاری بسیاری هیجان انگیز با آهنگ های شاد عربی و کلی جیغ زدن و دست زدن و تخلیه انرژی. بعد هم خود راننده اسکی رو از ماشین آورد و ما رو شن ها با سرعت زیاد و بدون هیچ خطری اسکی کردیم و بعد از اون رفتیم محوطه کمپ کویری که اونجا دو تا از همراهمون پکیج ویژه بودن که جاشون با ما متفاوت بود و ما 4 نفر جای متفاوت. پکیج ویژه به محض ورود پذیرایی شام و قلیون  داشتن و برای ما 3 مدل شیرینی و یه نوشابه آوردن برنامه رقص عربی و تانورا به زیبایی اجرا شد و بعد از اون هم آتیش بازی.

یه خانمی هم تو محوطه بود که تتوی کوچیک رایگان با حنا برای هر شخص اجرا می‌کرد که تتوی دوست من خراب شد و اون خانم گفت فقط یکی رایگان و بعدی 10 درهم میگیرم چای هم تو محوطه سرو میشد و بعد هم پذیرایی شام که به صف شدیم تا شام رو سرو کنیم و در نهایت یه شتر سواری خیلی کوتاه هم اگه شخصی میخواست انجام می‌شد. تو ماشین هم موقع برگشت کلی موزیک شاد بعد هم یکم بحث با همسفرا در مورد ایران و تفاوتش با دبی و خیلی چیزای دیگه و خداحافظی با اون 4 نفر که یه روز کنارشون بودیم و خیلی بهمون خوش گذشت. 

سافاری دبی
سافاری دبی

ساعت 11 شب رسیدیم هتل که من به دوستم گفتم احتمالا دیگه تایم خرید کردن نداشته باشیم و ازش خواستم بریم دی تو دی که تا هتل ما حدود بیست دقیقه پیاده روی بود کمی خرید کردیم و دوباره پیاده برگشتیم هتل.  برام این حجم از امنیت تو خیابون ساعت 2 شب برای دو تا دختر خیلی حس خوبی بود این که با هر پوششی هر ساعتی از شبانه روز بتونی قدم بزنی و حس امنیت داشته باشی. 

برنامه ما برای روز بعد گشت شهری ابوظبی بود و شب هم یات پارتی. که من این دو برنامه رو ایران از سایت های ایرانی فروش تفریحات خرید کرده بودم. شب قبلش راننده ای که قرار بود بیان دنبالمون به من پیام داد و گفت ساعت 8/15 تا 8/30 به هتل میرسن و ما حاضر باشیم. ما صبح بعد از دوش گرفتن اومدیم برای صبحانه و راننده هم به موقع اومد تو مسیر یه آقای ژاپنی میانسال هم که تنها بودن سوار شدن و بعد سوار یه ماشین دیگه شدیم که 5 گردشگر اروپایی داخل ماشین بودن و تور لیدر که اصالتا هندی بود و خیلی مسلط انگلیسی صحبت می‌کرد و به سمت ابوظبی حرکت کردیم اولین جایی که بازدید کردیم فراری لند بود که تور لیدر گفت فقط 20 دقیقه فرصت داریم برای عکس انداختن و دیدن فراری لند. همه جز آقای ژاپنی سر تایم مقرر اومدیم و نیم ساعت معطل ایشون شدیم و تور لیدر کلی سر ایشون غر زد و بهش گفت از من و دوستم جدا نشه که گم نشه و به موقع بیاد.

فراری لند ابوظبی

فراری لند ابوظبی

مقصد بعدی موزه لوور ابوظبی بود که به شدت پیشنهاد میکنم فوق العاده جذاب با کلی مجسمه یونانی و ایتالیایی و نقاشی های معروف و جذاب و موزه جواهرات. آقای ژاپنی که از ترس گم شدن چشم از من و دوستم برنمی‌داشت و خیلی جاها هم زحمت عکس انداختن رو به ایشون می‌دادیم. موزه لوور ابوظبی بسیار زیبا و بزرگ هست که با همکاری موزه لوور فرانسه تاسیس شده و  حدود سه ساعت وقت میخواد گشتن کامل و دیدن تمام قسمت های موزه.

HaNfeyQ0O28cZ6k0oSxij1M184GghV16DdX62jBJ.jpg
موزه لوور ابوظبی

بعد از بازدید از موزه پاساژ مارینای ابوظبی رفتیم که یک ساعت وقت داشتیم برای ناهار خوردن و گشتن تو پاساژ. اینجا هم من و دوستم و آقای ژاپنی با هم بودیم و 5 نفر اروپایی با هم. یه فودکورت خیلی بزرگ از تمام برندهای معروف وجود داشت. بعد هم دهکده قدیمی ابوظبی و آخرین قسمت برنامه ابوظبی مسجد شیخ زائد بود. من و دوستم برای بازدید مسجد روسری آورده بودیم و لباس هم باید پوشیده می‌بود که در غیر این صورت باید از اونجا لباس اسلامی خریداری میشد.

این قسمت از برنامه رو لیدر هندی ما خودش کنارمون بود و همراهی مون کرد و کلی عکس قشنگ ازمون انداخت. مسجد معماری محسور کننده ای داشت. بزرگترین فرش دست باف بزرگترین چلچراغ که به شکل طاووس بود و گل های برجسته روی ستون ها و دیوارها، عظمت و شکوه و زیبایی مسجد فوق العاده خیره کننده بود. هزینه این تور ابوظبی 2400 بود که ما تو ایران پرداخت کرده بودیم. 

مسجد شیخ زائد ابوظبی
مسجد شیخ زائد ابوظبی

و بعد از این بازدید به سمت دبی حرکت کردیم من از راننده خواستم ما رو به جای دیره، مارینا پیاده کنه که ایشون قبول کردن تا شروع برنامه یات حدود 2 ساعت وقت داشتیم که چرخی تو مارینا مال زدیم و تو سرویس بهداشتی پاساژ لباسمون رو عوض کردیم و سوار ٱسانسور پاساژ مارینا شدیم و دقیقا رو به روی جایی که کشتی های تفریحی و یات بودن بیرون اومدیم. به سمت پیر7 رفتیم با نشون دادن بارکد  از باجه بلیط فروشی  بلیط رو تحویل گرفتیم و نیم ساعت منتظر موندیم تا شروع برنامه یات.

مارینا واک

مارینا واک

4 ساعت داخل یات بودیم که برای رفتن باید طبقه پایین یات کفشمون رو در می‌آوردیم. برنامه 4 ساعت بود که برای خانم ها مبلغ 3600 و آقایون 5 میلیون بود. دی جی آفریقایی بود اکثر مسافرا هم هندی و اروپایی و آفریقایی بودن. و آهنگ ها به سلیقه اون مسافرا بود، فقط تو آهنگ ایرانی گذاشتن. فقط 4 نفر ایرانی بودیم من و دوستم و 2 تا پسر ایرانی که کمی با اونها بودیم و صحبت کردیم.

تو توضیحات یات پارتی خونده بودم که بوفه شام سلف سرویس داره. ولی فقط یک سیخ سبزیجات و مینی همبرگر بهمون داده شد و انواع نوشیدنی هم از لحظه ورود تا خروج سرو میشد.  موقع برگشت هم تاکسی گرفتیم اون دو پسر رفتن هتلشون و نیم ساعت بعد ما هم به هتلمون رسیدیم و از خستگی غش کردیم.

منظره چرخ و فلک دبی از یات پارتی
منظره چرخ و فلک دبی 

روز بعد صبح زود بیدار شدیم بعد دوش گرفتن و خوردن صبحانه با مترو رفتیم ایستگاه دبی مال. مقصد ما اسکای ویو بود که میدونستم باید دبی مال پیاده شیم اون روز یه برنامه پیاده روی همگانی تو دبی اجرا شده بود مترو فوق العاده شلوغ بود سیل عظیمی آدم نارنجی پوش که جهت مخالف ما به سمت مترو میرفتن و تو دستشون بطری آب معدنی بود. متاسفانه انقد شلوغ بود که ما تو مسیر تابلو اسکای ویو رو رد کردیم تا وردی دبی مال رفتیم و اونجا از یه نگهبان سوال کردیم و کلی راه رو دوباره برگشتیم.

شروع کار اسکای ویو 10 صبح بود و اون ابتدا کیف و خوراکی هامون رو تحویل دادیم. مبلغ بلیط اسکای ویو برای ساعت 10 صبح 80 درهم بود. منظره رو به رومون برج خلیفه و برج العرب بود. سرسره اسکای ویو از نظر من خیلی هیجان انگیز نبود. زیر پامون یه کیسه می‌گذاشتن و به جلو هلمون میدادن. و تو مسیر هم سه تا عکس مینداختن که بعد عکس رو تو مانیتور نشون میدادن و اگه می‌خواستیم رو تابلوی خیلی خوب برامون با هزینه 150 درهم چاپ میشد. استفاده از اسکای ویو نامحدود بود ولی برای ما همون یک بار کافی بود. کمی عکس انداختیم و به سمت ایستگاه مترو رفتیم.

منظره برج خلیفه و برج العرب از اسکای ویو
منظره برج خلیفه و برج العرب از اسکای ویو

ایستگاه امارات مال پیاده شدیم و سوار اتوبوس میراکل گاردن شدیم. هزینه ورودی میراکل گاردن 95 درهم بود. و همون ابتدا هم اگه خوراکی داشتیم باید تحویل می‌دادیم. هزینه آب معدنی داخل میراکل گاردن 7 درهم بود و برند استارباکس هم در بالاترین قسمت مجموعه شعبه داشت که بعد کلی راه رفتن و خسته شدن یه بستنی یا نوشیدنی خنک با تماشای اون همه گل و زیبایی و موزیک ملایم میچسبید. هر قسمت مجموعه میراکل گاردن موزیک متفاوت پخش می‌شد. و حس خیلی خوبی بود راه رفتن میون اونهمه گل و گیاه و زیبایی بدون مزاحمت هیچ حشره و زنبور. باغ پروانه ها هم کنار همین مجموعه میراکل گاردن هست که ما اونجا نرفتیم.

میراکل گاردن
میراکل گاردن

 

برنامه بعدی ما رفتن به دهکده جهانی بود. از نگهبان مجموعه پرسیدم که بهترین راه برای رفتن به دهکده جهانی چطوریه. که ایشون گفتن یا باید تاکسی بگیرین یا برین امارات مال و دوباره از اونجا اتوبوس سوار شین. ساعت 3 بود و ایشون گفتن دهکده جهانی ساعت 5 باز میشه. ما هم خیلی راحت با اتوبوس برگشتیم امارات مال. رفتیم داخل پاساژ و کلی تمام مغازه ها رو گشتیم و محوطه اسکی سرپوشیده هم داخل همین پاساژ بود که کمی تماشا کردیم.

اسکی دبی امارات مال
اسکی دبی امارات مال

و به سمت ایستگاه اتوبوس رفتیم. یه صف خیلی منظم برای دهکده جهانی تشکیل شده بود. حدود نیم ساعت تو صف بودیم تا سوار شدیم و به دهکده جهانی رسیدیم. هزینه بلیط ورودی دهکده جهانی 25 درهم بود. دهکده در محوطه بسیار بزرگی ساخته شده و اکثر کشورها اونجا برای فروش لوازم دستی،خوراکی، پوشاک غرفه دان و نماد هر کشور به زیبایی ساخته شده و موسیقی و رقص بومی بعضی از کشورها هم در ساعات معینی اجرا میشه. یه شهربازی هم داخل دهکده جهانی هست. قسمت مربوط به ایران هم چای زعفرونی، باقلوا، فالوده بستنی و کباب به فروش می رسید. و سه نفر هم موسیقی خیلی شاد ایرانی اجرا میکردن و جمعیت زیادی که بیشترشون ایرانی بودن.

دهکده جهانی
دهکده جهانی

بعد از دیدن دهکده جهانی سوار اتوبوس شدیم و به امارات مال برگشتیم. از اونجا سوار مترو شدیم و به دبی مال رفتیم تا آب نمای موزیکال معروف رو به روی دبی مال رو ببینیم. ساعت 11/30 آخرین سانس اجرا می‌شد و ما 11/15 رسیدیم. جمعیت زیادی که چشم و گوشی هاشون رو به آب نما دبی و رقص نور بود و همه تماشا گر این  سه دقیقه بودند.

بعد از تماشای آب نمای موزیکال سمت آکواریوم دبی مال رفتیم که مبلغ ورودی 120 درهم بود و ما فقط از بیرون آکواریوم رو تماشا کردیم و به سمت  مترو رفتیم. ایستگاه سیتی سنتر پیاده شدیم تا آخرین خرید ها رو انجام بدیم. حدود 2 شب به هتل رسیدیم و بعد از اینهمه پیاده روی با خستگی خیلی زیاد خوابیدیم. 

روز آخر خیلی سریع چمدون هامون رو جمع کردیم و تو لابی هتل گذاشتیم. برنامه کریم رو تو گوشیم نصب کردم. و یه تاکسی گرفتیم به مبلغ 55 درهم به سمت سافاری پارک دبی. هنگام خرید دو مدل بلیط موجود هست. 50 درهم معمولی، و 90 درهم که مسیر بین دهکده ها رو با ماشین میبرن و شامل سافاری داخل خود مجموعه هم بود. و ما بلیط 90 درهمی رو گرفتیم. من هیچوقت از باغ وحش خوشم نمیومد و حس خوبی نداشتم.

اینکه ببینیم حیوانات داخل قفس باشن و اذیت بشن حالم رو بد می‌کرد. ولی اینجا خیلی فرق می‌کرد. 5 دهکده وجود داشت. و در هر دهکده مجموعه ای از حیوانات خاص و کمیاب وجود داشت که  با بهترین و مطلوب ترین شرایط زندگی اون حیوانات، نگهداری می‌شدند. اونجا میتونستی به زرافه ها ساعتی که مشخص کرده بودن غذا بدی که حس خیلی خاصی بود زرافه با زبون 50 متریش غذا رو از دست شما بگیره.

غذا دادن به زرافه در سافاری پارک

غذا دادن به زرافه در سافاری پارک

یه قسمتی هم بود پر از طوطی بود و طوطی ها میومدن رو دست یا شونه شما میشستن. و یه مدل طوطی که وقتی باهاش حرف میزدی تکرار می‌کرد. دیدن شیر و فیل و گور خر از فاصله دور تر هم جذاب بود. و ساعت خاصی تئاتر حیوانات انجام می‌شد. که همه هر جا بودن خودشون رو به اون دهکده میرسوندن تا این نمایش رو ببینن. و در آخر از آدما خواستن با حیوانات مهربون باشیم و بهشون احترام بزاریم.

نشستن طوطی روی دست پسربچه در سافاری پارک

نشستن طوطی روی دست پسربچه در سافاری پارک

بعد از بازدید از سافاری پارک از رو به روی مجموعه از برنامه کریم تاکسی گرفتیم و هزینه برگشت 70 درهم شد. کمی تو لابی هتل نشستیم تا ترنسفر اومد و اولین نفر من و دوستم رو سوار کرد. تو مسیر باید سه تا هتل و دنبال 6 نفر دیگه میرفتیم. که 4 نفر نبودن و 2 نفر آخر رو سوار کردیم و به سمت فرودگاه رفتیم.

تو سالن انتظار فرودگاه هم با خانم خیلی باشخصیت و محترمی آشنا شدیم و کلی حرف زدیم و ایشون محبت کردن 2 کیلو خرمای خیلی مرغوب به من و دوستم هدیه دادند و سوار هواپیما شدیم و تمام این سفر فشرده 4 روزه برامون مثل خاطره ای قشنگ دوره شد و از دبی خداحافظی کردیم.

در نهایت تنها چیزی که منو خیلی به فکر فرو برده اینه که ما ایرانی ها که انقدر از لحاظ تمدن و تاریخ و فرهنگ به خودمون میبالیم کاش کمی بیشتر روی خودمون تو رعایت نظم و قانون کار میکردیم. وقتی امنیت در هر ساعت شبانه روز رو در دبی میبینی، زمین و خیابون خیلی تمیز که من کیف سفیدم رو هر جا روی زمین میذاشتم عکس بندازم کف کیفم کثیف و سیاه نمیشد، سیستم حمل و نقل عمومی منظم و تمیز، و اینکه حاکم دبی میخواد مردمش همین اکنون بهترین چیزها رو داشته باشن و زندگی خوبی، داشته باشن. فقط امیدوارم تمام این چیزها رو تو کشور خودم هم تجربه کنم و بهترین چیز ها و تجربیات رو مردم کشور داشته باشن. 

این سفرنامه برداشت و تجربیات نویسنده است و لست‌سکند، فقط منتشر کننده متن است. برای اطمینان از درستی محتوا، حتما پرس‌وجو کنید.

اطلاعات بیشتر